Pokazuje rezultate 1 do 42 od 42

Tema: kome ostaviti dijete?

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Možda ima neke djece kojo bi svirala instrument... mislim, imam blizu zgradu, vidim kroz prozor djecu koja sviraju instrumente tipa već tako rana osnovna, sami sjedaju, bez da roditelj stoji poviše njih, znači, to nisu imaginarna bića iz bajki, postoje... ti sama znaš afinitete svog djeteta. Ko dijete, moj muž i njegov brat su u ranom osnovne zapalili logorsku vatru doma na tepihu i gađali ljude na autobusnoj jajima, pa možda buljenje nije takav bed.

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj ina33 prvotno napisa Vidi poruku
    Možda ima neke djece kojo bi svirala instrument... mislim, imam blizu zgradu, vidim kroz prozor djecu koja sviraju instrumente tipa već tako rana osnovna, sami sjedaju, bez da roditelj stoji poviše njih, znači, to nisu imaginarna bića iz bajki, postoje... ti sama znaš afinitete svog djeteta. Ko dijete, moj muž i njegov brat su u ranom osnovne zapalili logorsku vatru doma na tepihu i gađali ljude na autobusnoj jajima, pa možda buljenje nije takav bed.
    Moj mlađi sin je s prijateljem tako zaradio prvu lovu u životu - oni su ispred kulturnog centra svirali melodiku i gitaru i skupljali lovu.... Osim toga, zarađivali su i na šetanju tuđih pasa i vraćanju odbjeglih pasa gazdaricama

Štetu doma mi nisu radili, osim već spomenutog iskretanja gulaša na žuti tepih. Štetu doma su mi napravili jarani koje su moja djeca dovela u naš stan, ali to smo riješili u hodu.
    Posljednje uređivanje od Peterlin : 24.05.2024. at 07:25

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •