Pokazuje rezultate 1 do 4 od 4

Tema: malo mlijeka ?!

Datum pristupanja
    May 2006

Početno malo mlijeka ?!

Pozdrav svima, i molim za pomoc..
    Moja mala bebica doji par minuta lijepo a nakon toga postaje nemirna, pa sam uz dojenje izdajala i davala joj u bocici nakon sto bih vidila da je gladna. Prespava cijelu noc pa mi nije bilo problem izdojiti bocu u noci. Ali..
    Bila sam na terapiji (gljivice) i 48h nisam smjela dojiti. Izdajala sam i za to vrijeme i bacala. Sad mi se cini da nemam dovoljno mlijeka pa mi nije jasno sto cu s njom kad ona zeli sisati a sise se brzo isprazne, pa nastupi plač. Stavljam ja nju da doji i vuce i kad nije skroz gladna, i trudim se i izdojit, po stilu kap po kap za bolje sutra , ali ona je gladna! Sad vi meni recite kako da ja ne dam adaptirano jer ona place od gladi, a naravno da vidi da nema u sikama vise hrane i onda nece ni da vuce..
    Napravila sam joj (kršitelj koda) jucer da je smirim i izdajala i na pumpicu i rucno da potaknem mlijeko, nadajuci se da cu danas uspit zadovoljit njen apetit. Ali opet se ponovila ista stvar, za jedan obraok ima mlijeka, ali za drugi vec nema.. Sto da radim? :/

cekana avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

Koliko je bebica stara?

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Citiraj cekana prvotno napisa
    Koliko je bebica stara?
    3 mjeseca. Evo sam već odgovorila al izgleda da i u forumu imam poteskoca pa mi odgovor ode u drugi topic, pa da se ne ponavljam..
    pusa i hvala

Osoblje foruma apricot avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Tema se nastavlja na ovom topicu:
    http://www.roda.hr/rodaphpBB2/viewtopic.php?t=24230

Ovaj zaključavam jer je nastao slučajno.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •