-
Upravo je forumu još jedna mama koja muku muči sa stalnim sisanjem i plačom. Iako je SOS dojenje kompetentnije ja ću ti napisati što je meni pomagalo kod tih dugih sisanja, za koju će većina reći kako je riječ o gladi. Meni se osobno čini kako je plač djeteta na sisi posljedica zbunjenosti djeteta. Nemoj davati bočicu. Probaj se skinuti do pasa, skinuti dijete, neka mu/joj miriše mlijeko pod nosom, neka miriše mamina koža. Sise se često čine razne i mlohave, no to može biti i dio toga što je dijete stalno isisava. Nastavi neprestano nuditi, možeš i sisu stimulirati kao da se izdajaš dok sisa, malo stiskati s dvije strane. Možeš i izdajati, ali dječje sisanje je najbolji način za navući mlijeka. Ne znam da li ti to pomaže, ja sam svoju djevojčicu u tim počecima jednom dojila punih dvanaest sati u komadu, dobro se sjećam. I nije bila riječ o gladi jer je u prvih mjesec dana dobila pune dvije kile. I ono što sam napisala drugoj mami, dok dijete doji osjećaj kako sisa iz tebe, kako dijete hraniš od sebe.
Nadam se najboljem
!
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma