meni se isto svi pomiješaju. i pas i moja djeca i sestrina mala, stalno im brkam imena.
jelena ti si ovu, prilično čestu, pojavu digla na jedan viši nivo, čak i u problem pretvorila![]()
meni se isto svi pomiješaju. i pas i moja djeca i sestrina mala, stalno im brkam imena.
jelena ti si ovu, prilično čestu, pojavu digla na jedan viši nivo, čak i u problem pretvorila![]()
kad smo već otišli OT MM često dijete zove mojim imenom, a mene njenim, ne kad nam se obraća, nego kada nekom govori za nas
Naviknuta na kontroliranje školskih zadataka s velikom, kad god vikendom bacim oko na knjige male ili kad je eventualno krenem na nešto upozoriti, oslovim je imenom velike.
Isto je i na poslu - kad trebam učeniku nešto po 101. put objasniti, duboko udahnem i krenem: "Ljubavi, gledaj..."![]()
Mene su i jedna i druga baba zvale Jelena jer je jedna imala kćer Jelenu, a druga unuku.
Ja sam se uredno odazivala i nisam ih nikada ispravljala.
I danas mi se čini da je zgodno žensko ime da se nekog zazove kad ne znaš kako se zove baš Jelena.
na ovo se moram nasmijat
imam jednog kolegu koji radi kod mene od ljeta, već 2-3tjedna pjeva mi pjesmu https://www.youtube.com/watch?v=1S-hhxVGOJM , mporam li priznati da sam tek ( pred 2 minute) sad na pol čula original,a najbolje mi je rečenica pogledom prala prozore