D ima 4 godine i kako se pocela razvijati uocili smo nepravilnost u podrucju lijeve lopatice. Po povratku u Zagreb odmah smo otisli pedijatru u Klaicevu koji je donio gore navedenu dijagnozu. Lijeva lopatica se nije spustila jer je prijeci kost viska, koja bi se operativnim putem mogla ukloniti i lopatica bi se uz vijezbe potpuno vratila na svoje mjesdto. Prije operacije treba se raditi CT, 3D rekonstrukcija gornjeg dijela da mogu zapoceti operaciju. To je uglavnom urodjena mana i sada vec izgleda poput grbe, ali kicma je uredu. Doticni doktor rekao je takodjerda odemo po jos misljenja, pa i po preporuci Dr. Djapicu. Dva doktora se potpuno slazu sa ovim navedenim, navodno se kroz godine javlja i krivo drzanje, to (naravno) postaje sve vidljivije, a da ne pricam o kompleksima, psihoemotivnim problemima mogucim, itd. Muz i ja smo se tada odlucili za operaciju. Medjutim kada smo dosli do Dr. Djapica rekao je da to po zdravlje opasno nije, stoga ne preporuca operaciju NIKAKO te nikakav CT, jer djeca od toga najceasce oboljevaju od leukemije.. prihvatite je takvu! Sto mislim da je kompletna idiotarija.. Moze li mi netko reci sto o opasnostima CT/a kod sad vec 5ogodisnjeg djeteta.. Dali je tko imao sliican slucaj.. Jer smatram ako se mana da rijesiti, rijesiti je treba. Naravno da je prihvacam kakvu god, ali ovo je ludost.. Eto, hvala na slusanju..