nikaaa prvotno napisa
Pa dobro,nece mu nista bit ako mu izvade krv,ionako nismo bili kod doktora cijelu zimu. A ja sam mozda najgora panicarka na svijetu pa me Lili ne razumije jer ona nije. On cijelu zimu nije imao niti prehladu,dva tri puta samo malo curio nos,a cak mu je ovo prva godina u vrticu. Sad kad to procitate pomislit cete kako je to odlicno,ali ja i u tome vidim nesto cudno jer koliko ovdje citam,djeca su u vrticu stalno bolesna,u nasem vrticu ponekad ih je ove zime znalo biti samo desetak. Mozda se njeegov organizam ne cisti kako treba. Ne koristim nista za imunitet,osim povremeno cesnjaka i povremeno popije malo caja od djumbira s nama. Ma kad vidim sto pisem,cini mi se da sam potpuno luda. Jel necije dijete bude bez temperature i viroza po cijelu zimu? Mislim,nemojte me odmah shvatit ko neku ludjakinju,iako znam da je pomalo ludo. A javit cu se u ponedjeljak,jer idemo na taj termin kod pedijatrice. Iako mene su smirile vase recenice koje mi govore da pretjerujem. A sto kazete na to sto je smrsavio 2 kile,jel to puno za par mjeseci za dijete od 3,5 godine? Prije je mahnito jeo zelenu salatu,povrce svakakvo,svjeze,skuhano. Sad nece,pa moram uvaljivat povrce u pire krumpir,u palentu,u bolonjez...Ali voce i dalje jede koliko god ga ima u stanu sve ce pojest,pogotovo jagode,kruske,banane,jabuke,kivi. Mozda mu se samo stvarno ne svidjaju moja nova jela.