E bas vam hvala na utjesnim rijecima. i ne,necu spominjat pedijatrici da mi je cudno sto nije bolestan prosle godine po prvi put kod nje kad smo bili,ona nam je rekla da nam dijete ima previse kila za svoju dob i da malo poradim na prehrani i pazim. naravno,i do tada se zdravo hranili,ali lako je zdravo ga hranit kad hoce jesti. pojeo bi zdjelu salate,bilo ga milina gledat. a eto,sad polako pocinje odbijat zdravije stvari. pa valjda je i zbog toga smrsavio jer on bi zamjenio rucak za sladoled ili krafnu,a ja to ne dam tako i on nece nista. nije njemu bilo prosle godine problem vadit krv,rekla sam da ce ga malo bocnut i malo ce zabolit i odmah ce proc,nije pravio frku,ali je zaplakao kad ga je ubolo. to je bilo iz prsta tada. ma ne znam,kad se sjetim onog trenutka kad su mu nakon rodjenja vadili krv iz pete,i on se derao a ja ga drzala i moje suze kapale mu po cijelom tijelu...valjda sam preosjetljiva na svoje dijete. sad kad sam smirenija malo zahvaljujuci vama idem po njega u vrtic,dan je divan i nema nas kuci do predvecer