Citiraj nikaaa prvotno napisa Vidi poruku
On cijelu zimu nije imao niti prehladu,dva tri puta samo malo curio nos,a cak mu je ovo prva godina u vrticu. Sad kad to procitate pomislit cete kako je to odlicno,ali ja i u tome vidim nesto cudno jer koliko ovdje citam,djeca su u vrticu stalno bolesna,u nasem vrticu ponekad ih je ove zime znalo biti samo desetak. Mozda se njeegov organizam ne cisti kako treba. Ne koristim nista za imunitet,osim povremeno cesnjaka i povremeno popije malo caja od djumbira s nama. Ma kad vidim sto pisem,cini mi se da sam potpuno luda. Jel necije dijete bude bez temperature i viroza po cijelu zimu?
tako je moj mladji bio skroz zdrav prve godine u jaslicama (krenuo je sa godinu dana). nista mu nisam davala za imunitet, pa cak ni cesnjak ni djumbir.
sto se tice kila, mislim da je normalno da je smrsavio ako si mu promjenila prehranu (u zdraviju), a sto se tice odbijanja zdrave hrane, moje iskustvo je da sto su stariji to vise zdrave hrane (voca i povrca) odbijaju. moji kad su bili maaali, jeli su svo povrce koje mozes zamisliti, sad vodimo borbe i moram ih ucjenjivati da pojedu bar nesto od povrca.