Ives riješit ćeš ti beštiju brzo~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~!
A gdje nam je naša Žuži? Poznavajući nju zanima me jel već počela piškiti testiće?? Žuži javi seeeee!
Ives riješit ćeš ti beštiju brzo~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~!
A gdje nam je naša Žuži? Poznavajući nju zanima me jel već počela piškiti testiće?? Žuži javi seeeee!
Sutra 2 DC!
Važi Mami
Žužy baš si mi u mislima,nadam se da si već piškila test ili vadila betu, i da ćeš nas uskoro razveseliti s lijepim vjestima !!! I can't wait....
![]()
Žužy nam se pritajila, sluti na dobro!!!
Žužy mislim na tebe![]()
Dobar dan, curke!
Nova sam na F., 14 ciklusa iza nas bez plusa, pa sam se odlučila podružiti malo. Jučer bila O, 17dc, (ne)očekivana M 20.05. Testova doma nemam, tako da se ne planiram testirati dok ne kasni (već se vidim 12dpo kako sumanuto piškim test u nekom javnom wc-u shopping centra)
Iza nas su brisevi, papa testovi, hormoni, spermiogram...čeka me ponavljanje nalaza i hsg.
Nadam se da sam na pravoje temi.
Betu nije vadila sigurno, ali naša žuži zna rano početi piškiti po testićima. ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za +!
ola! da mahnem u prolazu...
Brojim već 567 d.c. bar se tak osjećam.
Počela sam prije 4 dana s duphastonom opet pa bi nekad idući tjedan trebao biti 1 d.c.
Ali dobra(?) vijest je da sam si našla vezu pa su me pogurali za iducu "kontrolu" prije ljeta. Prvo su mi nudili termin tipa 15.9. pa mi je pao mrak na oci.
Tak da na iduci razgovor idem već idući mjesec. Trebala bi tada već imati sve papire. Možda dočekam i prvi postupak ove godine :D
žužy je još rano za betu, eventualno neki testić, al u petak-subotu bi joj bilo idealno pišnut jednog![]()
ooleot..pa to su divne vjesti... ^^ bravo za tebe![]()
Posljednje uređivanje od Ives000 : 06.05.2015. at 17:14
Evo da vam se i ja malo javi, bila na pregledu 14dc, folikuli 12mm, endo 7 mm, valjda je to ok, O bi trebala biti za vikend, ima sluzi pa vidjet cemo...
Xavii draga pozdrav!
To ti je ok jer sam ja bila na pregledu 10.dc folikul 10mm, endo 6,5mm i dr je bila zadovoljna tako da je to ok, a situacija nam je 4 dana razlike tako da samo naprijed i sretno![]()
Dominik i xavii, koliko cesto idete na folikulometriju? Ja sam isla samo 10dc, nije se nis vidjelo i dr je rekla da ne bude ovulacije, a na kraju ja ostala trudna jer je o bila 20dc
Ja zapravo ni nisam bila na folikulometriji nego tako na pregledu pa usput mi je to rekla..
Misice kako ti neprdujes? Jesi li svijesna?![]()
Ma joj,ne znam sto bih rekla,osjecam se kao u nekom limbu,umorna sam od posla,vremena i hormona, a nikako docekati 15.i prvi pregled...
Jucer me muz pita jesam napravila jos koji test da provjerimo jel to to
Naravno da sam odmah isla piskiti i zajedno smo gledali kako se pojavljuju 2 stupa![]()
Misice predivno!
Bit ce sve ok a 15. Je tu začas!
https://imageshack.com/i/exnDGS50j
Kaj velite?
žužy jel' mi vjeruješ da sam došla ovdje vidjeti jesi kaj prijavila! Draga, jasno se vidi, iako malo anemična, ali crta je crta! Želim da ti ovaj put dragi Bog ispuni tu željicu i sve bude ok s bebicom do kraja!![]()
Žužy jeeeeeeeeeeeeeeeeee!
Da znaš da sam imala dobar osjećaj!
Zuzi, kakva divna vijest jutros! Zelim ti da sve bude ok do kraja, od srca
Jasno se vidi druga crtica, to je to!
![]()
Uh...i sreća i strah i sveeee je u meni.
Betu vadim tek 13. ,danas je 12. dpo.
Vjerujem draga da si u strahu nakon svega, ali samo hrabro i nedaj crnim mislima da uopće dotaknu tvoje misli, samo pozitivno, sve sto si mogla si učinila i sve sto budeš mogla ćeš Učinit, a sve drugo je u Božjim rukama!
puno srece ti od srca zelim
Žuži znala sam da ćeš piškiti, ne mogu otvoriti slikicu, ali sam sigurna da je crta prava!
žuži
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
LISTA ZA: 07.05.2015.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
POČASNO : Žužy ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ll
(NE)ČEKALICE:![]()
![]()
romeo85 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 61.dc
zasad skulirana ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 49.dc ll
<mišica> ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 49.dc ll
ooleot ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 40.dc
ives000 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 39.dc
petticoat ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 29.dc
ODBROJAVALICE:
zenii ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 24.dc
*sunshine*~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 24.dc
biserko ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 24.dc
dominikslatki ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 20.dc
šiškica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 20.dc
xavii ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 17.dc
ankica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 13.dc
orange80 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 8.dc
mami 2 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 3.dc
Posljednje uređivanje od Ives000 : 07.05.2015. at 12:44
Ajme to je tako divno..Žužy bravo..nadam se da nitko neće zamjerit ali učinila sam iznimku za našu Žužy jer je zbilja zaslužila znati kako je to imati dva stupića pokraj svog imena... grilm jako
Tanita14
Dobro nam došla, ako želiš na listu s nama napiši mi samo koji ti je dan ciklusa
Za Žužy i sve nas ..ajd ž...![]()
Posljednje uređivanje od Ives000 : 07.05.2015. at 12:44
Mami sad sam skužila da ti je danas 2DCsutra popravimo to
![]()
žužy![]()
drzimda je to to !!
Ives, lista ti je vrhunska![]()
žužy, uljepšala si mi dan!
mišice,vidim da smo u dan sa ciklusom a i ti ovuliraš nešto kasnije (ja iza 20dc)....nije ti rano 15tog na pregled?
ja ću zakazat pregled u zadnjem tjednu svibnja,da mi ne bi slučajno bilo :ne vidim još srčanu akciju,dodji idući tjedan....
Ja sam ovulirala 8.4., 15.5.mi je punih 8 tjedana po mengi a punih 7 po ovulaciji. Mozda bude prerano,ali nemrem vise cekati...
Ives000, hvala na dobrodoslici, 19 dc sam.
Zuzy, cestitke!!!!
Pozdrav svima, cestitke zuzy, imala sam dobar osjecaj za tebe, bas mi je drago
Ives, rijesit ces se ti bestije, mora uvijek nesto kociti... Usput, sutra mi pisi 2 dan ciklusa... Danas mi je dan D, ali ipak imam novu priliku pa me veseli![]()
curke dajte malo trudnicke prasineza jos puno pluseka i pozitivnih beta
![]()
Meni ove lh trakice uopće ne pokazuju O. Skup sport![]()
Vidim da si 20dc, ali nisam upratila koliki su ti ciklusi inace. Meni je O znala biti i 23dc. Zadnjih par mjeseci pijem Evine kapi i navodno mi je O ovaj ciklus 17d, mada ja i danas imam grceve kao na dan O.
Ako imas trakica, piski i sutra, mozda se iznenadis
Cure, sorry, dok vas malo pohvatam, imat cu padobrabske postove, najte mi zamerit![]()
Tanita nemam pojma nakon spontanog mi se zbrčkalo sve, inace sam imala 15.dan.. A gin mi je rekla na 10.dc da ce bit za kojih 4,5 dana tako da se tješim da je mozda i bila, a na trakice sam pišnula 17. I danas 20. Dc kad sam kao nešto osjetila da bi mogla biti o..mozda lažu
Jutro!
Evo kava je kuhana, za naše trudnice kuham napitke po želji.
Dominikslatki trakice trebaš piškit svaki dan da bi uhvatila o, ovak je mogla doći i proći u ova 2 dana šta nisi piškila.
uzmi si preko e baya... ulozis cca 100kn ali onda si mirna mjesecima
i svakako bi ti preporucila da pratis duze od "dan kad osjetim/mislim" da je O... jer se pokaze svijetlija crtica i par dana prije, pa kad vidis da pocinje tamnit mozes cak piskit na trakicu i ujutro i navecer da uhvatis tocno taj skok (pozitivnu trakicu, kad je testna tamnija) i znas otprilike da ti je kroz iducih 24h sansa... i to sto mami kaze, to se moglo desiti i u ove dane koje nisi piskila, ja se nadam da je![]()
mami2 saljem ti pozdrave, ja cu popiti jedan kakao i posipat vas s puno prasine da se ovi + samo slazu i da na listi ne bude vise nikog
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Posljednje uređivanje od ivana.sky : 08.05.2015. at 07:40
Mami hvala na kavici! Bas sam umorna treba mi jedna
Cure hvala na savjetima, ja sam ono računala da bi se makar slaba trebala vidjeti pa da cu onda pisnut i drugi dan ali čak ni slabe crtice nema .. Samo sam se iznervirala i dođe mi da odustanem od svega toga i samo se prepustim al kako ..(?)
Jutreko!
MAMI,fala na kavici!
Ženice,fala vam svima na čestitkamaljubim vas sve!
Sad si samo mantram...mora biti dobro..mora biti dobro..mora biti dobro..mora biti dobro..
Ives,![]()
Žužy itekako ce biti dobro !!!!![]()
Jutro, curke!
Hvala na kavi, obožavam ju piti u ovakakva divna sunčana jutra
dominikslatki, cure su ti sve rekle, trakice se piške svaki dan kako bi ulovila lh peak jer traje relativno kratko. Meni nekad zna biti full tamna oko pet, a u devet već blijeda. Svima nama dođe da odustanem i "opustimo" se, ali teško je to kad je želja prevelika. Piškenje trakice, tempirani odnosi, čekanje 2 tjedan... sve nas to iscrpljuje, ali se iskreno nadam da će nas sve dovesti do toliko željene bebeMi smo imali cikluse i bez praćenja O, nisu upalili, pa se nekako mislim, recepta nema.
Žužy, prebaci mantru iz "mora biti dobro" u "dobro je i tako će biti do kraja" jer je dobro sve za sad. Želim ti da za par dana ugledaš srčeko![]()
Tanita, dobro nam dosla!
Mnei su trakice bile jako skupe u apotekama, narucila ih preko interneta, nikad nisu ni stigle