-
DV Medveščak -upis djeteta od 7 mjeseci
Ima li netko iskustva s vrtićem Medveščak, posebno sa skupinama za djecu mlađu od godine dana?
Razmišljam da se vratim na posao na pola radnog vremena kad sin napuni 7 mjeseci, u rujnu, a koliko vidim samo 2 vrtića u zg imaju skupine za bebe.
-
U biti, sad čitam obavijest o upisu u kojem se nudi "- 10-satni program u DV Medveščak i DV Duga i to za djecu zaposlenih roditelja koji ne koriste roditeljski dopust do godine dana života djeteta".
Nije mi jasno znači li to da ne mogu sina upisati u tu skupinu ako radim na pola radnog vremena, jer sam mislila koristiti naknadu s hzzo-a za rad s pola radnog vremena...
-
Mene je neki dan zena u autobisu koja navodno radi kao teta u medvescaku ,uvjeravala da ke medvescak katastrofa vrtic i da joj je jako drago mi mala ide na bijenicku.
-
Moje dijete ide u DV M pa me pitajte sto Vas zanima (beba).
-
Zanima me jeste li zadovoljni vrticem, kakve su tete, kako to beba podnosi i sl...
-
Prostor je ok, terasa ispred, unutra gym. Uredno je.
Neke tete su simpatične i posvecene, druge manje...Redovito daju klincima sapice i kekse - lose mi pada to.
Djeca se igraju medjusobno, sve grupe, to je lijepo.
No najvaznije, dijete mi se veseli odlasku tamo i tetama pa je nama ok.
-
-
I jos nesto, DV Medvescak je na par lokacija, pa se situacija razlikuje ovisno gdje je dijete. Ja sam pisala o lokaciji Vlaska, tamo gdje su bebe od 6 mj na dalje...
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma