Pokazuje rezultate 1 do 50 od 165

Tema: Kako dalje bez ljubavi?

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Nisam stigla do kraja napisati. Meni se odnos s mužem redovito pogorša baš u dobi u kojoj je tvoja malena. A i trudnoća nam debelo odmaže, jer ja naprosto loše podnosim trudnoću. Mene djeca u toj dobi najviše iscrpe. Kreće nosanje, nespavanje, puzanje, hodanje, non stop traže pažnju.... Nisam sposobna biti u miru sa samom sobom, a kamoli s nekim drugim. Kao što sam rekla, pokušajte se privremeno razdvojiti, i vidi hoće li to donijeti ikakvo osvježenje tvojim osjećajima prema njemu. Ja se ne bih zbog takvog nečeg rastajala, ali ti najbolje znaš kakav je vaš odnos i kako se osjećaš.

Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Citiraj rehab prvotno napisa Vidi poruku
    Nisam stigla do kraja napisati. Meni se odnos s mužem redovito pogorša baš u dobi u kojoj je tvoja malena. A i trudnoća nam debelo odmaže, jer ja naprosto loše podnosim trudnoću. Mene djeca u toj dobi najviše iscrpe. Kreće nosanje, nespavanje, puzanje, hodanje, non stop traže pažnju.... Nisam sposobna biti u miru sa samom sobom, a kamoli s nekim drugim.
    jako puno brakova se raspadne baš u toj fazi, koja je izgleda najzahtjevnija...
    a zapravo ta faza, kad se gleda u nekom cjeloživotnom kontekstu, ne traje toliko dugo
    za čas će oni porasti, manje vas trebati, a vi ćete imati puno više vremena za sebe

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •