Pokazuje rezultate 1 do 50 od 402

Tema: Krizma, pokloni, pretjerivanja naša svagdašnja...

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj NanoiBeba prvotno napisa Vidi poruku
    Pogledajte gaće u NKDu
    Ima li velikih brojeva?

Btw. meni bi se ova klinčardija isto rugala jer većina mojih gaća je iz Lidla, nešto iz Spara (one s visokim strukom, za ispod haljine), a Kaufland mi je izvan ruke, inače bih imala i njihove. Moram pogledati NKD, jer tamo znam kupiti traperice, pa ako si mogu naći hlače - mogla bih i gaće.

* * *
    Natrag na temu krizme - jučer sam našla sinu prikladan sako. To mu je prvi u životu - casual, sa dva lica - bit će nosiv i za druge prigode bar još jednu sezonu. Bio je na sniženju 30%, što mi je bilo drago, iako ne bi presudilo u odluci. Hlače će imati stare, cipele vjerojatno isto. Još moramo nabaviti neku vedru košulju ili kravatu (jer sako je tamnoplav, kao i hlače, trebat će dodati nešto boje) i to je to.

Cathy avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Citiraj Peterlin prvotno napisa Vidi poruku
    Natrag na temu krizme - jučer sam našla sinu prikladan sako. To mu je prvi u životu - casual, sa dva lica - bit će nosiv i za druge prigode bar još jednu sezonu. Bio je na sniženju 30%, što mi je bilo drago, iako ne bi presudilo u odluci. Hlače će imati stare, cipele vjerojatno isto. Još moramo nabaviti neku vedru košulju ili kravatu (jer sako je tamnoplav, kao i hlače, trebat će dodati nešto boje) i to je to.
    Kak izgleda sako sa dva lica?

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj Cathy prvotno napisa Vidi poruku
    Kak izgleda sako sa dva lica?
    Može se okrenuti na dvije strane. Jedna je sitno karirana, a jedna jednobojna. Casual, lagano zgužvani materijal. Ima fora gumbe koji su kao gumbi za manšete, da se može kopčati s obje strane.

Cathy avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Može se okrenuti na dvije strane. Jedna je sitno karirana, a jedna jednobojna. Casual, lagano zgužvani materijal. Ima fora gumbe koji su kao gumbi za manšete, da se može kopčati s obje strane.
    I di toga ima da pogledam.

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj Cathy prvotno napisa Vidi poruku
    I di toga ima da pogledam.
    Modiana, CC1 East

Neki Sisley-ev model, prošlogodišnji. Imali su još samo dva komada. Jedan smo mi uzeli, drugi je ostao (vel. 48, uski kroj, baš kako treba za mog krakatog sina).
    Posljednje uređivanje od Peterlin : 04.05.2015. at 12:00

Cathy avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Modiana, CC1 East

Neki Sisley-ev model, prošlogodišnji. Imali su još samo dva komada. Jedan smo mi uzeli, drugi je ostao (vel. 48, uski kroj, baš kako treba za mog krakatog sina).
    Hvala.
    To je za frendicu...

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •