Citiraj sirius prvotno napisa Vidi poruku
Npr. slikovit dogadaj iz naseg zivota. Sinak prije polaska u skolu gunda u ocaju " zasto ljudi moraju doruckovati" nakon sto sam mu ponudila servirati obrok.
E to. To. TO!

Nije dobro kad mu nudim, nije dobro kad mu ne nudim. Kad nekaj krene, ja velim da oke, ako neće, dobro, neću ja _______ (biti gladna, imati smrdljive zube, biti neispavana, kaj god) već on, *****u, tek onda krene. Pa u tri ćoška, velim, ništa nije dobro.

Ovo što Peterlin kaže, možda i je za zamisliti se. On jest išao logopedu radi izgovora L i R, i radi loše grafomotorike. Grafomotorika je nešto bolja, crtanjem se sad bolje izražava, ali čitati i pisati ne zna, niti ga zanima (iako slova zna, ali sve je teeeeeško i mama daj mi pomooooooozi :visi: iako još nije ništa ni uzeo u ruku, a kamoli nešto napravio). Nastavit će ići logopedu sljedeće jeseni i zime, radi poboljšanja grafomotorike i sinteze i analize riječi, i ja već jesam napomenula da obrati pažnju na disleksiju i disgrafiku i sve drugo dis što sam našla da postoji, ali frajer veli da to nije uočio ni u najmanjoj mjeri. E sad ga fućkaj.

Sirius, kako postigneš to da njegovo gunđanje nije tvoj problem? Kako to ne dozvoliš? Jer on to svesrdno čini mojim problemom.