Citiraj casa prvotno napisa Vidi poruku
Bodulica, imam 3 sina i 4. pridruženog, odnosno brata od 22 godine koji je samnom živio od svoje 11 godine pa mu ja ispadam mama. I kad je trebalo birat faks, ja sam mu rekla: Upiši u drugom gradu ili neću pomagat financijski. Ja te volim svim srcem, ali moraš krenut u samostalan život. I znaš što se dogodilo? Momak koji je pao razred u srednjoj, po kojeg sam na Hitnu išla jer se natripo, koji je stalno prigovarao, postao je odličan student sad treće godine i ove godine upisuje još jedan faks. Vikendom radi neki bezvezni poslić. I moje sinove čeka isto. Život je samo jedan i nek ga žive samostalno od punoljetnosti...
baš mi je drago zbog brata. moj zapravo nije nikad bio problematičan u tom smislu pa ga nekad bespotrebno štedimo i dajemo mu kredite. nije nikad pao razred, pio, pušio, drogirao se... samo je beskrajno negativan i inertan. zapravo sam i sama takva pa se djelomično osjećam krivom i to me kolje. ali nećemo uzurpirati evelininu temu. ja sam se zapravo izventilirala i sad mi je lakše. ubolo me ono kad je rekla da voli svog sina, ali da joj se ne sviđa jer je to upravo ono što sam se ja svo ovo vrijeme bojala izreći na glas.