Pokazuje rezultate 1 do 41 od 41

Tema: bebin ritam spavanja

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Christine avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2015

Početno

Ne znam je l smijem ovo pisati, s obzirom na rodinu politiku. Ispricavam se, nisam sigurna gdje je granica.
    Pretpostavljam da su flasice, dude i svi dijelovi sterilizirani, a voda nedavno prokuhana za svaki obrok.

Ja steriliziram sve igracke koje smijem, apsolutno sve sto ide u usta. Znam da ne mogu 100% zastititi od bakterija, al koliko mogu smanjim. Rukice obrisem svaki dan s vodom s malo bademovog ili maslinovog ulja. Uglavnom se trudim smanjiti nadutost.

Sadie avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2014

Početno

Citiraj Christine prvotno napisa Vidi poruku
    Ne znam je l smijem ovo pisati, s obzirom na rodinu politiku. Ispricavam se, nisam sigurna gdje je granica.
    Pretpostavljam da su flasice, dude i svi dijelovi sterilizirani, a voda nedavno prokuhana za svaki obrok.

Ja steriliziram sve igracke koje smijem, apsolutno sve sto ide u usta. Znam da ne mogu 100% zastititi od bakterija, al koliko mogu smanjim. Rukice obrisem svaki dan s vodom s malo bademovog ili maslinovog ulja. Uglavnom se trudim smanjiti nadutost.
    Što to?

Tak se i mi uspaljujemo, plesanjem i pjevanjem. Do sada je mijenjala način kak joj paše uspavljivanje, ali zadnjih nekoliko mjeseci se isklučivo ovak uspavljujemo. Moja mala ima 8,5 mjeseci i večeras je imala prigovor na repertoar. Nisu joj pasale pjesmice koje sam pjevala već je tražila "našu" pjesmu. Ima super ritam - 11 sati po noći i 2 spavanca prek dana u manje-više isto vrijeme.
    I moja je voljela spavati potbuške na meni, ali sam našla položaj u kojem i ja odspavam bez straha. Podigla bih jastuke i oko sebe omotala jastuk za dojenje da mi ne sklizne. I tak svako jutro od 5 do nekih 8 sati oko 2 mjeseca. Spavala je ko mali top. Još je nogice držala u položaju širokog prematanja.
    Od početka je podrigivala bez problema, dovoljno je bilo da nije u vodoravnom položaju i sama bi podrignula ko mali čovjek.
    Prva 3 mjeseca sam opsesivno sve sterilizirala, a nakon toga rjeđe. Stvarčice s poda operem u deterdžentu, nekad ih samo obrišem. Dude steriliziram svaki drugi dan, a bočice svakih 10-ak dana. Ionak ih perem uvodi da si prste spečem.
    Moja bebica nije imala grčeve. Pretpostavljam jer je preventivno dobivala bio gaju budući da je bila u rodilištu na postintenzivnoj 2 tjedna, a tam si ne mogu priuštiti grčeve.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •