-
Nisam neki strucnjak s petim djetetom, imam samo jednu bebicu, al ja sam apsolutno za neki ritam. Otpocetka. Meni je bitno da beba ide u kinderbet iza 19h, najkasnije do 20.15h u spavacu sobu, mir i mrak (ne skroz, moram ga vidjeti). Prije tog ako je upaljen TV, nema bljestavog programa. Iza 18h, nema dnevnog spavanja. Nasa beba spava po danu razlicito. Ne budi se ujutro uvijek u isto vrijeme. Nemamo muz i ja istu tehniku ujutro, a cesto on preuzme ranojutarnju smjenu, prije posla, da se ja naspavam jer nekad nocu nakon setanja za podrigivanje i presvlacenja pokakanih pelena, trebam vremena da zaspem.
Kad muz preuzme razgovaraju sat vremena, uspava bebu pa kad ja ustanem beba spava, a muz ode na posao. Mozda pol sata spava. Poslije spava iza 11 u setnji u kolicima. Vani najbolje spava. Suh i sit odspavat ce i 2 sata, ovisi koliko secemo. Popodne zaspe jednom ili dvaput pol sata do sat. Lijepo spava na mom trbuhu, al se ja ukocim. Spava mi se, a bojim se zaspat da ne padne na pod. Kad ga prebacim na kauc obicno se probudi.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma