Moja cura ima 4 mj i napravila si je neki ritam. Budenje oko 7, onda oko 9, 9 i pol spavanjac pola sata. Pa šetnja kad gotovo nikad ne spava. Oko podne ide ponovno pola sata spavanja. Popodne uspjemo sat odspavat svi zajedno u krevetu velikom. Onda je budna do nekih 7 sati. Tada je kupanje i sisanje i spavanjac. Spava do jutra do 7. Ali.... Svako malo trazi sisat. Tj.pocne se budit pa joj ja uvalim sisu da se ne razbudi skroz. Koji put se dobro najede, a koji put samo par gutljaja i nazad na spavanje. Ono sto mene ludi je da joj prva tura traje oko 3 sata, druga vec 2, a svaka sljedeca samo sat. To znaci da od ponoc do jutra sise svaki sat. Onda oko 3,4 vise odustanem i stavim ju sebi u krevet. Tako uspijemo docekat 7 i jutro. Jedino ako se pokaki onda nema vise spavanja nego je budna. A iz nekog cudnog razloga uhvatila je kakat u 5 i 20 ujutro. I to tocno u 5 i 20. Tako i jutros. Ja sam kunjala do 6 i po još, ona je samo nabrajala. I kad joj je vise dosadilo lezat morala sam se ustat jer je ona htjela gledat okolo i igrat se. Meni se cini da je ovo budenje svakih sat iza ponoci ipak malo previse. Citam postove gdje bebaci od 4 mjeseca spavaju skoro cijelu noć u komadu, a ova moja ni cut.

Odgovori s citatom