Pokazuje rezultate 1 do 20 od 20

Tema: 123 Trianos iz TL?

Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno 123 Trianos iz TL?

Na testovima se ne spominju,a TL ih ima. 123 TRIANOS autosjedalice od 9-36 kg. Zna li netko nesto o njima? Imaju svoje pojaseve. Kakve su?
    Naravno da bi mi pasalo kupiti sad jednu i da smo mirni narednih godina.

Njojza avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno Re: 123 Trianos iz TL?

Citiraj tanjads prvotno napisa
    Na testovima se ne spominju,a TL ih ima. 123 TRIANOS autosjedalice od 9-36 kg. Zna li netko nesto o njima? Imaju svoje pojaseve. Kakve su?
    Naravno da bi mi pasalo kupiti sad jednu i da smo mirni narednih godina.
    imaj u vidu da se sjedalice od 9-36kg ne mogu spustiti u polulezeci polozaj (sto je po mom misljenju mana za nase male bebache)
    a isto tako da je rok koristenja sjedalica ogranicen (neka me savjetnice isprave ali cini mi se do max 6 godina ...a ti pogledaj sta pise u uputama od sjedalice)

konkretno 123 Tiranos ima svoje pojaseve...pogledaj na njihovom webu, odlicno je opisano...

mi smo se isto dvoumili izmedju 9-36 i 9 -18 i nakon dugo dugo premisljanja kupili Iseos TT od 9-18 kg i jako smo zadovoljni!

Na zalost i ja sam vidjela da nema testova za bebeconfort sjedalice, no konsultovala sam se sa savjetnicama i ove sjedalice ispunjavaju sve uslove za sigurnost.

Nadam se da sam bar malo pomogla

Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno

A Jane autosjedalice (isto od 9 kg)?

Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno

Hvala Njojza, taman sam htjela pitati za Iseos. Koje auto imas?

Njojza avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

Renault Megane

i nalegla je fenomenalno!
    Ne moze se pomaknut ni milimetar a kamo li centimenar

Maruška avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Mi imamo 123 TRIANOS (9-36 kg) u bakinom autu - Citroen Picasso. Ova se stolica koristi samo povremeno i za sada nemamo primjedbi. Stolica lijepo leži, Lovre se ne buni.
    Inače, u svom Twingu imamo Maxi Cosi Priori XP (9-18) s kojim smo oduševljeni.

Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

imam prospekt od bebe conforta i piše da trianos safe side (9-36) se može podesiti i u ležeći položaj. i

Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

i ima standard ECE R44

Njojza avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

Citiraj kovke prvotno napisa
    imam prospekt od bebe conforta i piše da trianos safe side (9-36) se može podesiti i u ležeći položaj. i
    ja bih se sad ubila!
    jos jednom provjerila i moze u lezeci
    grrrr

Maruška avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

može u ležeći?! sutra moram isprobat!

Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno

Citiraj kovke prvotno napisa
    i ima standard ECE R44
    A kako kazu tete (tata-mate) od autosjedalica-jel ok ECE R44, ili treba biti ECE R44.03? I koja je razlika?

Ancica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Kopiram s onog drugog topika:

Citiraj Ancica prvotno napisa
    Krivo su ti rekli. Mora imati broj pored R44, ili 03 ili 04 (02 je prestara da bi bila u ducanu). 03 je trenutna verzija i OK je za sjedalice proizvedene do ovog ljeta. Sve sjedalice nakon ovog ljeta morati ce nositi na sebi 04 oznaku.

Ah, cek, mozda ne pise pored R44 ali pise u broju certifikata. Reci im da pogledaju ispod zaokruzenog E s nekim brojem prvog od dva broja koji izgledaju kao neki serijski brojevi (skoro uvijek, ako ne i uvijek, su jedan iznad drugoga). Ta prvi je broj certifikata i mora pocinjati sa 03 ili 04. Onaj drugi je serijski broj sjedalice.

Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno

Hvala, hvala. A ja ziheraski vec pitala na jos jednom mjestu

Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno

Jos jedno pitanje za trianos-kako je s pomjeranjem? Mi relativno cesto trebamo premjestiti sjedalicu. Koliko je to komplicirano? Je li puno lakse s isofixom?

Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

koliko ste zadovoljni s istom, mi smo u potrazi i ova mi se učinila ekonomičnom. Mislim, ova koju imamo je do 13 kg, pa imamo još fore, ali nekako mi se čini da bih se mogla početi raspitivati jer sam sa sjedalicama na VI

Barbara1 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

Jel ima netko Trianos,molila bi da netko kaže jel zadovoljan?

Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Imamo mi i sjedalica je super! Lako se montira iako je malo glomazna. Koristimo ju već skoro godinu dana.

Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Imamo ju i mi odnedavno.... Nekako mi je ta sjedalica preglomazna za jednogodišnjaka :/
    Svakako provjerite da pojas nije previsoko. On mora biti malo iznad ili u ravnini ramena.

Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Mi smo sa tranosom imali posve drugi problem.. a to je da je remenčić u najgornjem položaju bio malo ispod ramena?! I skoro sam išla vratiti sjedalicu (F. je tada bio godinu i pol i nekih 13kg)! Ali cure su na pregledu rekle da je ipak OK i da je F visok za svoje godine !
    Sad F ima oko 17kg (103cm) i razmišljam da li da ga počnem vezati samo sa pojasom od auta (a izvadimo remenčiće!?).
    No u uputstvima piše da je taj položaj 2 (grupa 2) od 15-25 kg i za dijete od 4-10godina?!
    Ali nekak logično mi je da su kile bitnije (zbog aktivacije blokade remena) ili se varam?!
    http://www.bebeconfort.com/UK/voir.htm

Dam-Dam

Početno

Prije par dana smo kupili autosjedalicu Trianos. Sada u autu vozimo i nju i staru od 0-13 kg jer mi se Trianos čini velikom za bebu od godinu dana. Zanima me dali je netko koristio sjedalice od 9-36 za bebe stare godinu dana?

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •