Cubana, been there, done that! Da nema tog prestasnog prijelaza, vjerojatno bi se svakih par godina sisala skroz kratko
Ja sam si sinoc nesto poremetila u ledjima, jedva cekam da dodjem doma i da se postimam
Cubana, been there, done that! Da nema tog prestasnog prijelaza, vjerojatno bi se svakih par godina sisala skroz kratko
Ja sam si sinoc nesto poremetila u ledjima, jedva cekam da dodjem doma i da se postimam
cubana, dražen petrović frizuri dodaj modni izričaj 1990. i bit ćeš vrlo šik
meni je u toj poludugoj kosi dosta pomoglo petljanje sa raznim pletenicama, ribljim kostima, špangicama..
ja sam jucer radila od 7:40 do 21:45
ajajajajaj
naravno da nisam pilates kad sam dosla doma, jedva sam se drzala na nogama
lijepila sam sinu maketu za prirodu
zato cu veceras, ako se posao od doma bas ne otegne
ili cu ranije lec, ali neki benefit za tijelo mi ne gine
sutra trcanje ne bude li kise, vec se veselim
Posljednje uređivanje od summer : 15.10.2015. at 18:46
summer, draga, milo mi te samo dok te čitam, dokle će tako?
ja sam večeras odradila jedan zuzin petominutni butt&squat i ostalih 10 minuta svoje: kb swings, pendulums i bridges sa utezima. guzna večer uglavnom![]()
Ja već godinama furam praktički istu, kratku frizuru. Imam istu frizerku, povremeno je "prevarim" s frizerom-ljubavnikom![]()
A kosa ono, avaj, nit ravna ni kovrčava, ni trovremenski taft je ne bi držao na mjestu. Pa se ne brinem previše, najčešće furam "wash,dry&go" look.
Pokušala sam je pustit, ali čim dođe do brade poludim. I da je pustim vjerojatno bi je stalno držala u repu.
Uglavnom, divim se vama dugokosima
OT, večeras piyo core. Ubi me jedan dio (zapravo više njih), gdje iz side planka ide u pike. Nespretna sam za poludit...
Ali kako kaže Chalene: it's a progress...
Summer![]()
Posljednje uređivanje od piknjica : 15.10.2015. at 22:24
Summer
Nemojte da pocmem o kosi :tumifalismajlalneznamkoji:
Uf veselim se vikendu i malo duzem spavanju, ovaj tjedan mi je bas bio naporan!
Malena beba isto kod mene.Jedva cekam vikend.
inace jucer trcala po kisi onoj pravoj, nisam vidjela da je otkazan trening pa kad sam vec dosla onda sam i otrcala nasipom sve do Borovja i natrag do veslackog kluba. Ne znam km ni pace jer sam bila bez icega.
Zakljucak samo se adekvatno obuci vjetrovku obavezno i nesto na gla u ja sam imala siltericu ispod kapuljace od vjetrovke i sve je ok. Kupit cu onu kabanicu u Muelleru za 4kn pa je prebacim preko.
I cure vi koje imate pse steta vam je ne trcat jer ionako kisnete dok setate ljubimce sinoc srela nekoliko trkaca i isto toliko setaca pasa![]()
Sinoć:
50 leg curl TRX
50 kb alt swing 8kg
20 goblet squat 8kg
50 chest press na pilates lopti 8kg
20 jednoruki overhead press kb 8kg
jutros pomalo već osjećam ramena,me like...
ispada da ću stalno morat bit trudna,naime dok nisam ne dobivam uopće komplimente ko' sad...
sutra idem na svadbu i tom prilikom na fen frizuru,baš se veselim...
ovdje kiša nenormalno pada,ostadosmo već poslovično bez pitke vode....![]()
ja krepavam
od neke fjake
i anemičnosti
sad idem pojesti, leći, podružiti se s knjigom
planiram i seriju navečer s mužom gledati
dan za čaj, deku i kompletni rest
no, za sutra imam hard planove
uključuju 6w6p i trčanje
makar sjekire padale
vama vrednicama bravo!
e da, i ja sam promijenila boju kose
pa se u ogledalu malko iznenadim, nekako sam zetečena...
meni kratka kosi stoji 16 puta bolje nego duga
ali nemam frizera kojem bi se prepustila s povjerenjem
magriz, spajalica, di su ti vaši dečeci?
Posljednje uređivanje od flopica : 16.10.2015. at 14:05
flopi, tek nakon caja s natapiranom pundzom cu te odvesti TU
Skulirana lipo se provedite
Flopi u koju boju si se opiturala?
Ja sam se sisala danas i sad sam hepi. Stigla sam i po kuci ocistit pa vise nije svinjac
Nadam se trcanju poslin, sad nesto paducka kisa :/
e pa ovako dugooooooooooooo nisam vjezbala.
dakle prve 4 min sam radila ravno, ali ravno 15 min. vec sam ih sve htjela stjerati u .......
al sam rekla, daj se smiri, vani je sunce, steta da sjednes u fotelju s palacinkom i nutelom.
i tako odradila duplic.
Kod mene jos uvijek trcanje 2-3x tjedno
Bravo svima, pogotovo aktivnoj trudnici![]()
spajka
i ostale isto
ja sam tjedan zavrsila trcanjem 5 km
jos ne mjerim detaljno, tek sam pocela, pola sata smo trcale
boze kako sam uzivala
sad me lagano sve zateze
nadam se brzo u krevet, malo citanja i naspavat se ko covjek, nisam citav tjedan
sutra onaj nesudjeni pilates
hvala na tjesenju, tako ce mi sad biti bar dva mjeseca
i saznala sam da cu zbog zagriza morati dobiti aparatic
jao
i zbog troska, i estetski, i gnjavaza, auf... u ovim godinama![]()
I moj frizer je ovaj od Magriz, iako sad vec nisam bila godinu dana jer sam se naljutila na njega
I to zato jer je netko od njih pogriješio pa sam između farbanja i šišanja imala pauzu. I inače jedva izdržim a kamoli kad jos nepotrebno čekam.
Mene sve više i vise boli noga tako da sam prestala ici i na nordijsko. Napravila pretrage i izgleda da je dijagnoza išijas . Sad moram vidjeti koje vjezbe trebam raditi.
Jedino kad vozim bickli sam ona stara kod svega ostalog imam fizička ograničenja i bol.
ja sam sinoć planirala vježbat, ali mi se nakupio umor od tjedna, nisam se mogla pomaknut, pa sam išla ranije u krpe.
Jutros se mala i ja ustale u 5:30:zastone:
pa sam napravila sinoć planirani (malo modificirani) zwow 46
danas će bit lijep dan, idemo na selo šetat po prirodi u svim jesenskim bojama![]()
bravo svima!
larmama drzim palceve za brz oporavak
summer :hug:
ja jucer pauzu
a bome cu u danas i sutra
moj ljubljeni i ja, nakon sto i neso godina, imamo get away weekend
veselim se ko malo dijete
i odjavljujem do povratka![]()
ginger uzivajte![]()
summerza posao. a za trcanje bravo
tangerina :zastone:![]()
a lip dan? ovde kisa pada :/
ja sam sinoc trcala, 6km, pace 5:46, brža sam kad ne pricam(sinoc sam sama trcala)
larmama zlopamtilo
a ~~~~~~~~~~~~~~~~ za bolove
tang, je, sad je lijep dan, u osam je bilo nevrijeme s grmljavinom, nadam se da nije poremetilo planove
majo, super pace
ginger
ja se naspavala ko covjek, sad rastezem kavicu, idemo nesto u shopping
mislim konacno spremiti ljetnu robu (ja sam jos uvijek u kratkim rukavima i bosonoga)
a imam i za posao dosta zaostataka, ali dobro, prihvacam
i pilates veceras
Summer i ja jos u kratkim al izvadila sam i cizme prije par dana zbog kise.
Sad je sunce, lip je dan. Maza ima svi utakmice popodne al nadam se da smo kuci do 8 da idem trcat
bio je lijep danna selu nije padala kiša jučer
a robu sam i ja tek ovih dana krenula spremat, i zaključila da mi je sva roba nekako meh i da mi treba par novih komada, pa idem danas u šoping, nadam se da me neće gužva u cityju obeshrabrit![]()
ja sam sinoc trcala, samo 5km jer sam imala nekih tehnickih poteskoca pa sam nakon 5 odustala i zadnja dva hodala do kuce![]()
Preksinoć odradila super kružni sa facea. Jučer pokušala opet ali djeca nisu dala. A baš me prala grižnja jer sam se popodne najela kolača u gostima. Danas se nadam da ću nadoknaditi.
I ja moram na farbanje ovaj vikend,i još skratiti kosu. Ja sam jako rudlava i uvijek sam nosila dužu kosu,al u zadnje vrijeme idem sve kraće i kraće.
ah,imam za prijavit samo skakanje na podiju do 1h ujutro na svadbi...bilo mi je taaako žao što ne mogu pit jer odavno bolje vino na svadbi nisam provala...spavala sam jedva 6h,danas cijeli dan vanka u šetnji tako da večeras nemam snage nego za kauč....
što se tiče robe,i ja mrzim ova prijelazna razdoblja kad je preko dana za japanke i bosu nogu a onda navečer moram obuć bječve na japanke pa izgledam ko debil....
friend mi se i bućno danas,na suncu mi je u šetnji stvarno bilo vruće a more je još uvijek oko 21-22°....
Posljednje uređivanje od zasad skulirana : 18.10.2015. at 19:46
Skulirana i mene nervira ovo prijelazno vrime, kako se god obucem ujutro poslin mi bude vruce.
Cilo popodne lezim i citam knjigu. Onda sam peglala uz seriju, malo ucila s dicom, mislila sam da necu trcat cak ni kad sam se obukla i lece stavila, doslovno sam se morala natjerat! Idem jos s cimavicom ponovit biologiju pa citat jos malo ako ne zaspem.
Blago vam se s japankama
Ah, uvijek mi se cini da sam u proslom zivotu zivjela negdje u Dalmaciji, na jugu...
Grozim se zime i slojeva....
Ovaj tjedan zavrsavam 6w6p...
Moram si pronaci neke krace programe, oko 15-20 min.max
Zuzi mi se cini ok.
Al' ne bi nista placala ako ne moram![]()
ne znam, ja sam zadnjih tjedan dana puno više u čizmama nego u japankama
ali meni su japanke dosadile, a čizmi sam se zaželila
jučer na kraju nisam stigla vježbat, večeras planiram, samo još ne znam šta. radila bih neki zwow ali da nije previše skakutav.
kod mene u obitelji novi đir crijevne viroze (mm i mala), zasad sam se ja izvukla, ali vidit ćemo još..
tang, drzim fige da te zaobidje a njima brzo da prodje ~~~~~~~
flopi mozes raditi stare zwow-ove kojih ima po youtube-u al ne znam kolika ti je opcija raditi nesto bez rasporeda? kako stojis s tim?
imas focus t25, on ti traje 25min, jesi li to radila?
focus traje 25 min + 2-3 min istezanje. dakle ipak blize 30 min. i petkom je duplic 2x ovo napisano
Focus ne bi, to mi je predugo
I ovo od 20 min.je maximum
Pronaci cu te starije, sama cu sebi krojiti raspored ..
To mi se cini ok....
Posljednje uređivanje od flopica : 19.10.2015. at 15:27
ali zuzka ti nema u svojim programima zagrijavanje i istezanje nego to radis sama... dakle, dodje ti na isto...a duplic mozes preskocit.
ja sam znala radit te stare, dobri su al nema toliko njih da su 15 min ili krace jer kad dodas zagrijavanje i istezanje dodjes uvik do pola sata. to je moje iskustvo. ne nagovaram na nista samo kazem.
Posljednje uređivanje od malena beba : 19.10.2015. at 15:37
ma nemam pojma...
20 min. mi je plafon
zagrijavanje i istezanje uključeni...
sve preko mi postaje neizvedivo
nešto ću modificirati..
Mozes uvik napravit dvi runde umisto tri
Ili dva 5-min zwow (ja ih ne volim)
Danas rest. Cili dan me glava ubija al nebi popila tabletu, nema sanse, nekad se samoj sebi cudim
Cak sam i planirala kakvi zwow ili nesto al nema sanse, neman di pobic od ovoliko
dice u kuci
Nema veze, za sad ce mi trcanje morat bit dosta.
Kisa ima i dobro stranu, koliko god vrime bilo trulo. Cilo poslijepodne uzivam uz knjigu.
Stigla sam i temeljito ucit s dicom. Slozila sam plan za posao za sutra. Malo sam bila i tuzna, malo
zabrinuta, sretna... Sve je stalo u jedan dan. Sve osim onoga sta je predmet ove teme![]()
odrađen neki moj wo, tri serije:
10 burpee
20 bridges sa nogama na kauču
20 iskoraka sa utezima.svaka starna
15 čučnjeva sa utezima
20 donckey kicksa
onda trbušnjaci, podizanje nogu, škarice, side plank..i tih nekih trubušnih vježbica
Ja sam večeras napravila ovaj kb workout: https://www.youtube.com/watch?v=nIh1...ature=youtu.be
s tim da clean&press nisu za mene još
clean još kako tako, ali press nema šanse ni centa
poslije sam se smijala sama sebi, najteže što sam dosad tako dizala bio je uteg od dva kila i sad bih odjednom dizala girju od 8
ali osmica i one arm swing mi se sviđa baš. mogla sam u biti još jedan đir odradit, ali su me djeca prekinula, ako se uspijem sutra bolje organizirat, probat ću dupli![]()
Ja sam vjezbala ravno 10 min. Nisam imala snage za duze. Bila sam doma danas s malim i cijeli dan nesto radim i prekasno sam krenula.
Ali morala sam krenuti. I krenula sam!!!
Cubana i 10 je veliki korak
Tigric bravooo!
mb vrijeme uz knjigu je odlicno utroseno vrijeme![]()
tang rasturas
Danas trcanje
Posljednje uređivanje od flopica : 20.10.2015. at 06:00
mb šta lipo čitaš?
meni je jutros muka![]()
još se nadam da će proć do večeri![]()
tang![]()
procitala ''kci moje najbolje prijateljice'', ajme sta sam oplakala, nije mi tribala takva knjiga u trenutnoj situaciji
a joj
možda ti je na neki način baš i trebala, u suprotnom, bila bi je zatrpala pod hrpu da je ni ne gledaš
I ja se (opet) pokrenula. Jučer: c1 + wo1 iz BR.
A kad smo kod plakanja... Sinoć gledala Greška u našim zvijezdama (ili tako nekako). Koma! Potrošila paket maramica... Jel' gledao tko?
Tigric, cubana, tang - bravo, cure!
ja sam preskocila. lektira me dokrajcila. mrzim lektire. dodje mi da budem super mama i da im izdiktiram sta trebaju. ovako
preskocila jucerasnji, ali danasnji nema sanse. bas me briga za sve.
Maruska ja sam gledala.
Posljednje uređivanje od spajalica : 20.10.2015. at 09:42