Maruska na kojem programu je bio film?
Cula sam da je knjiga odlicna, iz vise usta...
Veceras trcanje 5 km
Vrijeme je odlicno!
Maruska na kojem programu je bio film?
Cula sam da je knjiga odlicna, iz vise usta...
Veceras trcanje 5 km
Vrijeme je odlicno!
Posljednje uređivanje od flopica : 20.10.2015. at 20:01
Gledala sam ga na popcorn-u. To mi je otkriće.
Zna li netko kako se zove kabel za spojiti laptop na tv, da mogu koristiti veliki ekran?
Popodne odradila c1 i wo2 iz BR.
Sad se spremam na odbojku.
HDMI ako imaš takav ulaz,manje više svi noviji laptopi ga imaju....
i mi tako gledamo filmove sa Popcorna...MM taman priča maloj priču za laku noć pa ide peć kokice pa se premještamo ispred kauča...
večeras ne vježbam jer sam popodne opalila laganini šetnju 5km...a sinoć sam se družila sa girjom,šipkom i TRX-om (klasika,ono 4 vježbe po 50 reps) tako da meni dosta...
sutra još vježbam a onda idemo u čet na Plitvice,tu će opet bit puuuno šetnje do nedjelje...joj,ko će sa 20° na 8-10° ,nemam pojma što nosit za obuć a ni u što zimsko mogu stat....![]()
prijavak, 3 serije:
1 min jumping jacks
1min mounting climbers
15x bugarski čučanj-svaka strana
20 obični čučanj
20 čučanj u stranu
20 trbušnjaka
20 podizanje nogu pa ispruži
10 side plank pa ruka ispod-gore-saka strana
30 trbušnjaka koljeno lakat
eto..
mene sinoć upropstio onaj dokumentarac na prvom, o band aidu, afrika i to...plakala ko beba
sad idem ispeć kestene i malo zujat u ove muške kaj se skidaju na drugom...
tigrić, tvoji workouti su odlični, mislim da ću te kopirat nekad kad budem bez ideja
cubana, ne grizi se zbog 10 minuta, zuzini neki cijeli zwow traju skoro toliko![]()
Bravo cure
Cubana 10 po 10, ne grizi se.
Ja sam imala dva dana rest, veceras trcanje obavezno
thanks tangerina,ja se uvijek bojim da to nekad nema nikakvog reda ni smisla!
A iz pristojnosti prema zuszki i ostalim damama koje se ipak malo duže trude ( od mojih par mjeseci) još neću naplaćivati. Pa slobodno vježbaj!!!![]()
tigrić, ma sve ima smisla. meni je isto super kako sama slažeš. meni u datom trenutku ništa ne bi palo na pamet.
Cubana 10 min moze biti jako jako puno, ali sugurno je vise nego da si sjela na kauc i pojela komad torte :D a i one brojke na vagi dovoljno govore da nisi zabludila. ja ni ne sanjam da cu ih ikad vise vidjeti.
tigric slaganje treninga nikad nije moja opcija, jer ja nemam ideju sta. meni je neke vjezbe glupo raditi, a shvatila sam s vremenom da imaju itekako smisla, a neke nikad ne bih stavila jer su mi teske (volim ici suncanijom stranom ulice). zato bravo.
skulirana ajd nek si i ti trudnica na koji dan
ja sam u focusu. kad otvorim svoj molaskin trebala sam ve poceti gammu ovaj tjedan. sta reci ja sam na alfi. zivot je kadkad nemilosrdan.
maruska gledanje filmova je nesto sto volim, zadnje vrijeme ni u kino ne stignem. ali ovo oko spajanja laptopa i TV je na nivou HDMI i da na TV odaberem HDMI ulaz (1 ili 2 ovisi preko cega gledam). Ja sam sinoc gledala Love Actually naletila sam na njega na TVu. taj me film uvijek ugrije. nekako mi one boje u njemu pasu.
vikki ako skicas, mislim na tebe, pazi se.
Al kako mi je sve teško!!! Deadliftovi sa 3kg, koma! Morala sam uzeti utege od 2 kg
No, inzistiranjem do savršenstva.
Spajalica, sva sreća da imam piši-briši kemijsku, pa se plan prilagođava meni, a ne ja njemu![]()
imam i ja, ali je za ovo nisam koristila, jer jelte to je trebalo biti uklesano u kamen, i je, samo sam kamen bacila po putu![]()
a šta vježbaš, cubana, neki program ili po svom?
meni je baš žao što nisam sinoć imala snage za kettlebell, ali bila sam cijela slaba i s laganom mučninom, išla sam spavat s malenom na kraju. to je bila investicija u budućnost, danas sam bolje![]()
ja pijem drugu kavu i ne mogu otjerati pritisak s očiju..
ništa nisam odradila još.
Cubana, to je ok.
10 po 10
vidjet ćeš, samo će te jednom okrenuti da nastaviš preko tih deset...
ja sam jučer bila užasno umorna a nakon trčanja novi čovjek!
danas neću trčanje, kućni trening definitivno hoću
Bok vježbačice moje,
Bila sam malo u gužvi ovih dana pa se ne stignem javiti.
Jedan velikiza sve odrađene
i trčanja (fali mi smajlić za running)
Bravo za Marušku, Flopicu, tigrić, skuliranu, MB, spajalicu i za Cubaninih 10 min, malo po malo..
Ja sam u PON na treningu trčala 8,3 km, pejs 5:29, trener lijepo zada da naša grupa treba trčat 5:40-5:35a onda ovi koji vode našu grupu uvijek malo nabiju taj pejs
Baš uživam otkad sam u klubu, jedino mi malo fali dužina uletila sam im u vrijeme odmora prije polumaratona a ja nisam stigla istrčat one 3 dužine prije PM s njima, kasno sam im se priključila.
Trener je obećao u subotu dužinu, jedva čekam.nadam se bar 15-16 km.
Posljednje uređivanje od Lili75 : 21.10.2015. at 13:46
Bravo cure!
Ja vec danima nista...prvo vikend s mm, onda me od ponedjeljka boli desni kvadriceps (ne znam od cega, kao da sam ga istegnula) i od danas crijevna viroza...
Bit ce bolje...
Ginger draga al vikend s muzem wauu....pa to je bolje od svih nasih vjezbanja.
nek ste uzivali tako i treba.
ginger neka ste uzivali
nisi rekla di ste bili
bilo mi je hladno za trcanje, morat cu ranije ic trcat pa sam napravila zwow 60, predvidjam upalu sutra![]()
Danas lijena za vjezbanje. Al grabljala sam lisce cijelo prijepodne i bila u setnji pa neka se i to pribroji.
Inace ja svoj plan vjezbanja smislim dok u krevetu uspavljujem klince.iako cesto ubacim/izbacim stogod tijekom.al istina je da se cesto zaljepim na neke vjezbe pa zanemarim druge.zato ubacim koji zuskin ili vec neki drugi strucniji wo. Trebala bi u svakom slucaju raditi vise vjezbi za ledja.pogotovo kad je ljeto gototovo pa se fokus sa dupeta i trbuha moze malo skrenuti i na druge dijelove!
Jucer 10 min zagrijavanje trcanjem na 5:35 pa dionice 4 x 1000 km pejds 4:45 s pauzama 2:30 min i za kraj 5 min pejs 5:35.
Slozio nam trener.
Nisam bila sigurna hocu li moci al eto uspjela sam. Bome bjese zahtjevno posebno disanje u dionicama jer su bile duge.
ja sam sinoć napravila ponovo onaj zuzin kettlebell za početnike, samo umjesto clean and press sam radila pendulums. Nisam ipak dupli napravila, ali sam se lijepo zapuhala
inače, ajde, aktivirala sam se s vježbanjem, ispadne 4 puta tjedno šta je u mom ritmu možda i maksimum, uvijek zamislim 5-6, ali ispadne 4.
S druge strane, hranim se katastrofa. jedem puuuno slatkog, a dosta i peciva, kruha.. i to se vidi, slažu mi se jastučići na slabim točkama.
a totalno mi se ne da mijenjat navike, izgubila sam inspiraciju i za pravljenje obroka za nosit na posao. Lastane help![]()
ja sam sinoc trcala, 4,6 km, pola sata cca (jos ne mjerim tocno nikakvim uredjajem), malo smo skratile rutu jer je prijateljica imala neke obaveze
citav dan je bas puhala bura, ali uz more je bilo lijepo i nije bilo hladno
bas mi pase trcanje, nakon toliko vjezbanja doma daje skroz neki drugi osjecaj, glava mi se puno bolje isprazni, osjecam se resetirano
a taj mi osjecaj treba jer mi je na poslu bas ludnica
jedva cekam vikend
i onaj jadni pilates ceka red jer dodjem doma, rucam, odmorim i poigram se s djecom i onda se opet spojim na posao 2-3 sata
valjda cu veceras uspjeti
Posljednje uređivanje od summer : 22.10.2015. at 08:58
summerbas mi je drago da ti se svidja trcanje
tangerina, ne znam, imam isti problem
ok, imam upalu danas, jedva hodam
danas ne znam sta cu stic i kad, cimavici bi trebao poceti pilates danas, drzite fige da joj se svidi![]()
Pridruzujem se oko lose prehrane.dobro,nije bas losa ali pocela sam kiksati.malo malo se hvatam kruha kojeg nisam duugo jela.pa tovarim rucak duplo. Meni slatko nije bed.ja se volim konkretno najesti.i puno.a bila sam se navikla lijepo na manje kolicine bez puno UH. Jos i dojimo sve manje kako uvodimo dohranu. Nisam se vagala dugo,zassd sam zadovoljna ali ako se opet ne dovedem u red oko jela zali boze mog vjezbanja.
danas pilates. morala sam i ja odradit sat
cak mislim da cu ostat, svidilo mi se![]()
junkie
ja i dalje nista...
al je, Lili, vikend je bio lijek za duh i tijelo![]()
Samo da vam mahnem, drago mi je da ste se sve redom aktivirale i dobro vam ide!
Ja sam opet s malom bila u bolnici ovih dana, otpusteni smo danas ali do daljnjega idemo u dnevnu bol. na terapiju. Mene je ovo stanje s malom skroz izbacilo iz svakog ritma tako da ne stignem pazit uopce na prehranu, a precesto pojedem neki slatkis u nedostatku vremena/volje za icim normalnim. Danas sam ipak kupila nekakve konopljine keksice, da je bar malo zdravije
Nadam se sutra focusu ili trcanju, jedva cekam!
ivana s, joj, što je malenoj, promaklo mi?
nadam se da će se brzo oporavit svakako, mišica mala
moja je prehlađena, ništa strašno ali je grintava silno, cijelo popodne čitam o zečićima i pandicama, onda joj je trebalo sto godina da zaspe i sad mi nije ni do vježbanja ni do ičeg drugog osim tuša i spavanja
Tangerina, tri puta smo bili u bolnici u zadnjih mjesec dana, uroinfekcije, pijelonefritis, katastrofa. Uz to je cijelo vrijeme na antibiotiku a nikako skroz ozdraviti.
Ivana s ~~~~~~~~~~ vibram da bude bolje brzo
Tangerina odmori![]()
Ivana saljem vibre...
Vecerasnji mix: 3 serije
30sek jumping jacks
6burpees
15 bugarskih/svaka
15 cucanj pa noga u stranu/svaka
30 sek vijaca
6burpees
20 most sa nogama na kaucu
15 donckey/svaka
30 sek mounting climbers
6burpees
20 trbusnjaka
20 noge u zrak pa ispruzi
30 sek plank jacks
6burpees
30 trbusnjaka koljeno lakat
15 side plank pa ruka ispod/svaka
Majke ti..necu vise ovo sve ispisivati..
tigrić bravo!
mb super za pilates
ja sam shvatila da samo mala ide, prvi put
kad majka rasturila
ivanas uh
Lilii jesam, aktivirala sam se, hvala
vidim da si ti full u trčanju, bravo
danas planiram 6w6p
a onda plan što dalje..
baš se veselim novom planu![]()
ivana ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
sinoc sam samo mozak trenirala
tigric bravoi svaka cast sta imas volje sama sebi slagat, meni triba da mi neko kaze radi to i to
flopice, to je i bio dogovor da ide samo ona ali u ovoj grupi su bile starije zene/cure, zapravo se radi o basic pilatesu
pa je primjeren i za nju i za mene![]()
zato je tila da ostanem i ja, srecom bila sam u tajicama.
jedva cekam iduci sat![]()
![]()
ajem malena beba, kako ste slatke, vi ste meni ko Gilmorice![]()
ivana s ~~~~~~~
Baš Gilmorice.
Ova bura je katastrofa. Ne da mi se nosom provirit van.
Jučer wo1 i wo2 iz BR.
Cure moje,
procitat cu postove poslije al moram vam se pohvalit da sam sretna i presretna jer je napokon moj.
Kupila sam si svog zeljenog ljepotana : Garmin Forerunner 220 boja mi je mrak. Sad idu svi oni smajlici koji skacu, trube i vesele se.
ma sretna sam ko malo dite, kupila gaprije pola sata
Evo ga:
Bravo Lili, kupila si sa ili bez HRM?
Spajalice, uzela sam sa HRM.
uz popust 20% zato sto sam u skoli trcanja. Ispalo na kraju 1600 kn na 6 rata
mogu s njim i plivat i svasta nesto.
joj fali mi Danči da onako sustavno sve redom pobroji što je tko odradio, ja to ne znam tako dobro al bravo bravo curene zamjerite što ne nabrajam pojedinačno (al sve sam iščitala) ipak se moram žurit čitat uputstva od Garmina
, nestrpljiva sam
ivana puno vibrica za slatkicu, stvarno ste se namučile.
Sutra trening dužine, al nisam sigurna hoću li uspjet podesit na Garminu sve što treba, nema veze.
maruska, 2 wo, bravo
lili super je sat, bas ti zavidim trenutno![]()
i boja mi se svidja :povrsna:
kod mene bura pa danas rest a trcanje sutra