visuljak
a cujes, project manager sam na vaznom, hitnom i osjetljivom projektu
pa sam sva vazna, hitna i osjetljiva, povazdan
jos kad, kao danas, od ranog jutra sve ide ukrivo...
srecom mi je tim odlican, humorom suzbijamo jad
i trcanjem![]()
visuljak
a cujes, project manager sam na vaznom, hitnom i osjetljivom projektu
pa sam sva vazna, hitna i osjetljiva, povazdan
jos kad, kao danas, od ranog jutra sve ide ukrivo...
srecom mi je tim odlican, humorom suzbijamo jad
i trcanjem![]()
Summer, jel ima tamo netko s kum mozes u konferencijskoj sali napraviti par vjezbi u pauzi prije rucka
Hug za prekovremeni rad, nadam se da ce ti proci uskoro.
Fala bogu, ja tako ne radim, alu zivom s jednim koji tako radi i zivi svoj posao i znam da nije lako.
Ginger, a da vjezbas ujutro?![]()
Ginger
vratit ćeš se ti, ne sumnjam
sve ćeš nas pomesti pred sobom
summer bem mu i projketu
ni ja ne živim tako
ne znam jesam li presretna zbog toga..
kad dođe plaća, nisam
ali inače jesam
danas neki zcut opet, mislila sam trčanje ali imam društveni dan
pa ne mogu sve
zato sutra trčanje, jeeej!
ja jučer opet nisam ništa, nakon posla ostala volontirat, poslije mala kasno zaspala...
a večeras imam goste, pa da ne ispadne opet ništa, jutros sam ( i to s malom) napravila onaj 5minutni cardio i arm balance, sad sam mirna![]()
summerzato i ja volim trcanje, bas isprazni glavu
ginger, ajde ne zezaj, vratit ces se ti u rutinu. isplaniraj vjezbanje ujutro ako malena duze spava ili tokom popodneva kad spava?
lipo onda ostavis sve i uzmes pola sata za sebe.
tangerina i 5 min je super
ja sam sinoc 4km trcala i 3 hodala. stavila sam na endomondu da mi izracuna program treninga (prema prijasnjim aktivnostima) pa mi je tako stavio da sinoc trcim 4km, morala
sam ga poslusat![]()
Mb, jel to plan za Du polumaraton? Stas sad, moras ga slusat
Tang super, pa nije to uopce malo.
Summer, zao mi je, uz takav posao ti definitivno treba trcanje.
danas ovaj:
https://zuzkalight.com/workouts/5-mi...out-48-cardio/
stim da mi je bio nekako prekratak
pa sam ponovila još po jednu seriju Donkey Kick Burpee i Curtsy Lunge Side Kick Jump up
a breakdance push up sam odradila jako lose...
ja sam na poslu
dan je predivan, predivan, jao
ali probat cu ubacit trcanje veceras, ako ne onda neki strength, nedostaje mi
a sutra planiram prije posla odvest sina na djecji rodjendan, a mi na marjan, trcanje, setanje, bicikle, ma samo cu lec na neku stijenu uz more
mb, svaka cast, dugorocni planovi![]()
samo da kazem da sam upravo, potaknuta mb dugorocnim planovima, i vama trkacicama sa stazem, uplatila prijavu za wings for life :D
da mi je to netko rekao prije i mjesec dana.... :D
a i ne da mi se radit
a moram
Posljednje uređivanje od summer : 31.10.2015. at 11:58
Bravo, summer! Super!
Danas za prijavit samo hrana.
Bili na rucku kod prijatelja (taman usli u kucu). A sad cekamo da nam drugi prijatelji dodju iz Zagreba - njih vodimo na veceru.
Blaga katastrofa!
Bravo summer, to je stav! Moram i ja uplatiti. Ajmo pobrojit tko sve ide.
Danas nisam vjezbala, samo trcala. Dobro, nije bas samo, 12 km.
Ivana s bravo bravo
Ja ove god ne idem u Zadar...
Bravo cure moram posebno pohvalit trkacice jer je to moje podrucje ova druga slabije kuzim
Summer zao mi je tempa al i sama znas proci ce i to.i sama sam radila na projektima znam sta to znaci.
drago mi je da si tako zavolila trcanje da uzivas na zraku.meni se isto glava prazni dok trcim.
Odlicno.za Zadar i ja vjerojatno idem.nisam nista uplatila jos.
ivana odlicna kilometraza na ovaj krasan suncan dan.
mb bravo za planove i Du.samo se ti drzi rasporeda i polako. Ne valja brzat.
Bravo za sve cure i te silne vjezbe cije nazive na eng nisam jos savladala shame on me!![]()
Posljednje uređivanje od Lili75 : 31.10.2015. at 21:55
Ginger, ne daj se, smislit ces ti vec nesto!
prijavak sam zaborv ila: 18 km nasip i oko Jaruna u sklopu pripreme za moj 1. polumaraton. Vrijeme prekrasno 18 km u 1h i 44 min (pace 5:49 taman da jos.mogu klafrat) ma super je bilo.imala sam drustvo do 15.km a onda sam ostatak sama.
sunce svjez zrak...
jedino popodne rockas pa imala goste i kuhala al juce sam unaprijed napravila neke stvari pa je b ilo podnosljivo.
otrcala sam veceras
4,5 km, nisam mogla vise
kako sad to smijesno zvuci kraj ovih 12, 18 km![]()
prijateljica mi se nenadano javila niti sat vremena nakon rucka/vecere da idemo
tako da mi je bio tezak osjecaj u stomaku citavo vrijeme
ali kratki rukav, uz more, malo puse, ma divno
Summer nemoj tako svi smo poceli s manjim brojem km uostalom to nije ni bitno.super je da si uzivala uz more uh da je meni...ja danas uz zg more trcala![]()
Sinoc nista,jos ispekla kolac i rijesila odmah jedan red.danas obiteljski. Sutra ispocetka!
Ja sam sinoć pojela jako puno vještičjih prstiju
inače, iako jedem svašta, zadnjih desetak dana intenzivnijeg vježbanja čine svoje, počele su mi hlače spadat, jučer sam tražila kaiše po kući.. ubit će me baka ako još smršavim
danas namjeravam bit vrijedna, al prijavit ću kad napravim![]()
tang i ja sam svašta jela jučer
danas sam ekstremno umorna
mislim da ću samo nešto posla odraditi od doma
I ležati
I čitati
to mi danas treba
summer bravo za zd! I tako ti zavidim na trčanju uz more
mb a zbog tebe sam malo tužna da ne ides na wings..
ali se radujem tvom Du!
koliko često trčiš?
I kad je pm?
Jutro flopi
Nisam MB al vidim da je gore napisala da je PM 15.4.
I zavidim na lijepo isplaniranom danuja bome danas osjetim noge od jucerasnjih 18km tj.listove tako da cemo danas laganini.
suncan dan pa negdje u prirodu a onda do Mirogoja.
bravo cure
flopi, polumaraton je 01.05.
zao je i meni sta necu ic al tako je kako je...
trcim 3-4 puta tjedno, kako stignem, takvi je nekako i plan.
Ocito ne slusam na satu kad sam pobrkala datume.sorry.
Posljednje uređivanje od Lili75 : 01.11.2015. at 13:59
jutros odrađen cardio 3, još večeras planiram današnju power jogu
vrijeme je predivno ovaj vikend, išli smo šetat uz more, a danas su svi na groblju tako da je bila cijela plaža samo za nas![]()
Tang bas si vrijedna.Zavidim na vremenu provedenom na plazi![]()
Jucer sljeme, danas nova power yoga i arm balance #2. Tang i ivana, ovaj AB je osjetno tezi od prvog, brace yourselfs.
Listi krepanih kucanskih aparata dodajem misker i susilicu :imalikraja:
bravo za sve vježbačice
meni je vikend slobodan i samo se izležavam. mm bi u kino, ali ja kino mrzim iz dna duše i to mi je gubitak vremena. radije ću se i dalje izležavati, a on neka ko i obično ide sam. a lipo sam mu rekla da me više ni ne zove jer će dobiti crveni karton
u petak mi je bilo grozno za vježbati. radila sam svojih 6 km na pokretnoj traci, ali su me prva 2 km toliko bolile potkoljenice da sam mislila odustati. podizala sam nagib i sve, ali me svejedno jako bolilo. nakon nekih 2 km je polako prestalo, ali me je baš isfrustrirao taj osjećaj. na kraju sam ipak odradila, ali sam poslije bila sva nemotivirana za vježbe snage pa sam ih ofrlje radila da samo što prije završim. kaže mi mm da sam možda pretjerala s tom trakom i da promijenim spravu za cardio na neko vrijeme, ali meni je dosad taj dio baš pasao. nekako se najviše oznojim na toj traci pa imam filing da sam nešto napravilaprobati ću sutra viditi je li to bio samo takav dan ili je neki problem u pitanju. a opet se mislim, koliko se možeš prezasititi određenom vrstom vježbe
. pa vi trkačice uglavnom stalno trčite pa ne vidim da trebate to mijenjati. nisam pametna.
i sad što se tiče planka. odradim svojih 3 minute i kaže meni trener mm da je sve dalje nepotrebno i da mijenjam taktiku. rekao mi je da radim manje serije, ali pod opterećenjem i to nekako šljaka. stavim uteg od 2 i po kila na leđa pa tako radim. i onda mi je pokazao da radim prvih 30 sec obično, a onda svakih sljedećih 30 sec da podignem jednu nogu u zrak. e to je tako teško da sam mislila da ću odapeti. nisam uspjela napraviti do kraja pa me je i to demotiviralo. uglavnom, mrzim promjene. šeldon:
bodulice![]()
betty
danas 11km, pace 6:25mislila sam da ce bit tesko al uopce nije bilo
![]()
mb, je li to po programu?
malo je shizofren, 4 pa 11km, ja ga bogme necu instalirat
inace, i tebi
majketi, prvo sam bila ponosna svojim duzinama, sad se osjecam ko vrticarac
ja na poslu, samoubit cu se
jutros ajde malo odmora, a veceras kad dodjem doma moram uzet kakav uteg u ruke ili bar seriju sklekova odradit
naci ce se kod tonyja nesto![]()
summer
ma koliko sam ja svatila, stavio mi je manju kilometrazu preko tjedna a vikendom duzinu. izracunao je da sam prosjecno tjedno trcala 22km. bas gledam, iduci tjedan mi je stavio 5,7km, 3,6km i 10 km u subotu
Jao, summer
Nedjelja i posao. Bas koma. Svaka cast da se uopce drzis, lako za kilometre :hug:
Moj muz je isto radio za vikend pa sam ja s djecom na bus i u Slavoniju. One obozavaju ici busom, svaka svoje slusalice i knjigu, sve tri i bas nam bude super. Velike su mi vec
Necu pisati sto sam jela kod mame. Tko me cita, znat ce :D
Veceras 8 km.
Sad Sumerani i Egipcani
Tko jos zadaje toliko zadace od petka do ponedjeljka, ljuta sam na profu.
Mb bravo!!!
Summer, nazire li se bar kraj tom poslu uskoro? Tesko mi te i citati.
Anci, super ste mi vi tri djevojcice
Betty, nisam jos probala AB2, danas sam onu yogu ali nije to moj film, nikako, mislila sam da sa zuzi bude malo drugacije ali svejedno, jos kad je pocela na glavi dubiti
Na kraju sam se osjecala bezveze, ko da nista nisam napravila a nisam imala vremena za jos nesto drugo.
Lili ti si bas brza, koliki ti je prosjecan hr dok trcis?
Zaboravila sam pohvaliti mb, bravo, bravo!!!
Ivana, meni je power yoga ok. Ja sam je radila nedjeljom popodne uglavnom ili u ponedjeljak ujutro pa popodne dodam pravi wo
Arm balance ne volim nikako![]()
Posljednje uređivanje od Anci : 01.11.2015. at 20:12
rodjendani zavrsili
o hrani i slasticama necu..:
sutra grabim utege pa kud puklo
danas sam cak dobila komentar da se moram malo zdebljati![]()
na 59 kg sam, po meni moja idealna tezina (a imala je zadnji put prije prve trudnoce)
i da, Anci, ne mogu vjezbati ujutro, em nisam neki jutarnji tip, em mala ima senzore i budi se cim se ja maknem iz kreveta
nego, cure, vi ste zakon!
ja ne znam kad to sve stignete, al svaka cast!
jedna bolja od druge
hvala cure
anci bas ste slatke vas tri <3
uh koliko ste natipkale, uskoro će bit teško za pratiti, neka neka...to me veselia ne kao ljetos skulirana i ja pa stalno jedna za drugom
Ajme summer tempa, valjda će tome uskoro kraj.
Betty koma za aparate
Bodulice odlično ti sve ide a bome 3-minutni plank svaka čast!! a daj mi reci šta će reć da trčiš na traci a ne vani, mislim ono ne bi li ti bio bolji osjećaj na svejžem zraku pogotovo dok još nisu počele kiše lijevat? Mislim da bi ti bio još veći gušt, mijenjaš staze, slušaš ptičice i tako.
anči prekrasan vikend s curkama, kad ti pišeš baš vas mogu onako slikovito zamisliti.i bravo za sve te workoute!
MB pa odlično ti ide, iako se meni čini da je to dosta velika kilometraža za ufuravanje jer imaš još dosta vremena do PM al ako kaže program i ti to možeš zašto ne?
ivana s evo jučer dok sam trčala tu dužinu na tom pejsu 5:49 mi je bio heart rate oko 160 (157-162) tako nekako, to se svježe sjećam. Baš mi se podigla kondicija, sjećam se početaka i teškog disanja na 6:25 (a i više) na nekim dužinama.
Ginger i ne kukuj za nevježbanje, vidiš da ti kile samo idu dolje, ti ko Cubana, shvati ovo kao duži rest.
ako sam koga pozaboravljala a sigurno jesam uzmite u obzir da pišem u za mene prekasne sate.
Idem u krpe, laku noć!
Posljednje uređivanje od Lili75 : 01.11.2015. at 23:55
ma ja sam ti skroz čudna pticajednom sam nekom negdje već objašnjavala kako se ja van te moje teretane ne mogu natjerati na ikakvu fizičku aktivnost. probala sam jednom trčati tu po kvartu s psom, ali sam se vratila nakon parstotinjak metara. pas me nije slušao i samo sam se naživcirala. samoj mi se ne ide. slušalice ne trpim dok vježbam... ma zapravo to nije moj đir i zato se ja držim te svoje trake i te teretane. tamo sam u skroz nekom drugom filmu, neobješnjivo nešto. već sam zapravo rekla da kad se naviknem na nešto teška sam za promjene. kćer mi ide u školu trčanja i otprilike znam kako to izgleda, ali me baš ne privlači.
ovdje sam vam ja ko domahttp://www.omnia-fitness.com/fotografije.html
ja sam sinoć prespavala i planiranu jogu i peglanje, ne znam kako, spavala sam s malom popodne i bila sam uvjerena da ću navečer bit puna energije
ali sam je evo jutros napravila, istinabog taj dubeći dio mi je bio totalna katastrofa, nisam ja još za to
betty, ja sam AB1 napravila tek dvaput, tako da imam još dosta dana jahanja dok dođem do drugog dijela![]()
danas mi se vraća veliki dječak, a ne znam još točno kad i o tome ovisi kako će večer izgledat i hoće li bit još nešto osim jutrošnje joge. Mislila sam lifted butt 2, ja sam tu seriju krenila od početka, šteta da propadne kad se žena već potrudila
anci, pozdravi svoje preslatke cure čitačice <3
Uh pa ovo je jakoooo lijep prostor Bodulice a svi smo razliciti ako tebi tako odgovara ne mijenjaj.uzivaj!
bodulice bas vam je lip taj fitness centar![]()
Danas odradjen wo sa blendera, naziv mu je Can you HIIT like a girl! O jes aj can!! Al bilo je tesko.Jedino su me taman na kraju prekinuli svekar i svekrva koji su navratili na kavu a ja sva znojna i crvena.ono podne, jedno dijete spava,drugog sam podmitila crticem i udri! Zato sam sad kad su otisli bacila se na pod i sa klincima jos malo trbusnjaka,svih vrsta,iskoraka,mostova i kak to vec ide. Poprilicno sam zadovoljna.
Bodulice, super izgleda ovo
Koliko placas?
tang bravo za jutro!
Lili, ma nije meni zbog kila, meni to treba za dusu i tijelo
tigric, super ti to handlas!
Ginger, mjesečno je 270 kn, ali kako idemo mm i ja imamo obiteljski popust od 10 %. Dobra stvar je što teretana radi 7 dana u tjednu od ujutro do 23 navečer i sam biraš kad ti paše i koliko ti paše biti tamo. imaš magnetsku narukvicu kojom otvaraš rampu za ući i ormariće u svlačionici tako da s osobljem imaš kontakt onoliko koliko ga želiš imati. u ovu cijenu znam da su uračunati i neki grupni treninzi, ali ja nisam bila zasad zainteresirana jer ne volim ovisiti o tim terminima nego dođem i odem kad me volja. stvarno je sve čisto i uredno, mnogi se i tuširaju tamo, ali ja nemam taj običaj. meni draže nekako doma to obaviti. vidim da se neke cure tamo sređuju kad idu direktno s treninga vanka jer ima tamo i fen i pegla za kosu i još neke điđe pa se tamo i friziraju![]()