vikki, super da si se javila!
skulirana, svaka čast!
Samo da te razuvjerim: dvoje djece i posao ipak nisu garancija za dobru organizaciju (sifra: Anci). Evo, ja sam ti zivi primjer.
spajalice, jel' bolje?
wo5 iz BR. Mrtva!
vikki, super da si se javila!
skulirana, svaka čast!
Samo da te razuvjerim: dvoje djece i posao ipak nisu garancija za dobru organizaciju (sifra: Anci). Evo, ja sam ti zivi primjer.
spajalice, jel' bolje?
wo5 iz BR. Mrtva!
sretno trkacicama!
mb, posaljem ti sms na koncertu, bar da ti se javim ako budemo blizu!
vikki, ti si meni cudo! cesto te se sjetim, s kolikim stvarima se boris, bude me sram zbog nekog mog kukanja, drzi se draga
anci i njene metode organizacije su meni sf - ja trenutno uzasno puno radim, uspijem pomaziti se s djecom, svako toliko otrcati i to je to
pocistim parcijalno komadic tu i tamo, popeglam komad, dva
muz hendla kucu i obaveze, bake salju hranu, da nije tako, ne znam sto bih...
skulirana, ajde ti malo uspori i pazi se
sinoc sam trcala i bilo mi je super
svima pozdrav iz ureda na predivan dan, bar sam odlucila prosetati do posla da malo uzivam![]()
ma nisam ja uopce organizirana! ja samo uspjesno popunjavam rupe
danas sam sestri skoro pa plakala ma telefon pola sata jer sam bila sva jadna na sto mi stan slicii da su mi se djeca ulijenila.
malo sam ih stjerala pa cu vidjeti hoce li sad biti bolje.
ja sam ustvari sva nastimana na skoro 5 minuta i nemam bas praznog hoda. muz je od ljeta na nekom suludom projektu :summer: i stigne "pomagati"samo navecer. ja da nemam tih rupa ne bih ni trcala ni plivala. zuzku radim ujutro, od 6:10-6:30. drugacije bas i ne stignem.
ja kad znam da mala ima sat 45 minuta, onda ih iskoristim. jedna mama iz glazbene ide na neki fitnes/aerobic, neki pricaju pred skolom, a ja trcim. to mi bude sasvim dosta. druge dane s njom plivam i caskam sa svojim frendom
kuham ili navecer ili se rucak kuha ujutro dok ja skacem sa zuzi.
ali hvala vam sto me hvalite, umislit cu se.
uspjelo mi se skupiti neispeglanog vesa pa idem i to rijesiti. ako nadjem peglajucu seriju.
Posljednje uređivanje od Anci : 07.11.2015. at 14:24
summer, majkumu, kad ce kraj?
Anci, e, treba imati volje za pupuniti rupe
Maruska bravo!
Ja opet krenula ispocetka
Probat cu se ujutro iskradati maloj iz kreveta, trenutno ne znam koji drugi termin![]()
Anci, evo jedna za tebe i sve vrijedne vjezbacice
http://www.lakako.com/post/929699662365704003
Ispod reklama....
Posljednje uređivanje od Ginger : 07.11.2015. at 15:48
Hvala ti puno obavezno ga probam ovih dana.
Vikki jako mi je drago da si nam se javila i da se odrzavas trcanjem i dalje.Znala sam ja da ga neces moci skroz izbaciti iz rasporeda
I puls ti je odlican, tijelo definitivno pamti.cuvaj mi se!
Ja sam se jucer nadjirala u petama po gradu poslije posla, pa me sad listovi bole a trcim Cenera za 2 i po sata. Svejedno veselim mu se ko malo dijete, jedva cekam tu energijuidem s frendicama autom do centra, zagrijavanje a onda dolazi obitelj ako ih uspijem ugledat u toj guzvi.
Hvala svima na zeljama.
Zaboravih reci da sam osmislila sportski styling al uz to sam vec nakindjurena lica: sjenilo, tus, maskara, rumenilo .
Nema mi pomoci.
Lili sretno!
Summer bilo bi super da se sretnemo
Danas cili dan branje maslina i to na nekom strmom terenu, vjezbe za guzu i listove![]()
Cure atmosfera je bila fenomenalna, navijači mrak, 1000 trkača.
Trčala sam 10 km za 50 min (pejs 5:00)5. u svojoj kategoriji.
Disanje mi je bilo jako dobro, nisam se valjda nijednom uspuhala, baš sam s lakoćom istrčala i ostalo mi još snage. Plan je bio da trčim 5:3 -5:20 i da se ne ozlijedim zbog PM, al sam i samu sebe iznenadila brzinom.
Još su mi se odvezale tenisice i to odjednom obje na Hebrangovoj, pa sam gledala nešto i skoro se nabila na onaj prvi stupić posred Tesline posred moje jel te pa sam ga preskočial ko kozlića, i cilj nisam skužila otprve kao i prošli put skoro stala na onoj strelici smjer Finish, ja mislila tu je finish, pa pred ciljem nisam sprintala, al svejedno rezultat je tu.
Najviše sam zadovoljna disanjem, čitala sam onaj članak od vikki na fejsu i mislim da sam disala iz dijafragme jer ono plitko dahtanje sigurno nisam rabila ovaj put .
joj tako sam još nabrijana da bih sad s ekipom djipala vanka al moji su mi bili podrška pa mi bilo blesavo ostavit klince i muža, drugi put...
Laku noć drage moje, ja ne znam kad će me popustit ovi endorfini
Eh da i vidjela sam našu vikki navijala je sa svojim slatkim sinčićem.
Posljednje uređivanje od Lili75 : 07.11.2015. at 23:00
bravo bravo!
ja sam jučer odradila jedno veliko ništa..
zato sam na kavi bila
I ispekla saaavršenu pitu od jabuka i karamele
danas druženje sa zuzi!
Ja sam jutros napravila beginner cardio #4
Super su mi ti beginner cardići, da sam znala da to postoji bila bi se i prije pretplatila. Definitivno nisam u formi da pratim njene ozbiljne cardio workoute, bacim pogled na summer shredove i slično i sledim se. Ovo mi je taman, izazovno, a ne preteško, i puno zanimljivije od Jillianinih cardia.
bole me gluteusi od jučerašnjeg duplog petominutnog više nego od lifted butt br 2
ako danas stignem, možda napravim još i jogu, ako ne onda sutra
ajme flopi da li da pitam recept ili ne
mi smo jučer imali tulum, tj moj šestogodišnji sin je imao tulum
ima neko vrijeme da priča kako bi htio da napravimo palačinke, i da on pozove svoje prijatelje iz ulice i da im pušta svoje omiljene pjesme i oni plešu po boravku. Pa smo organizirali tulum
uzeo je blokić ujutro i napisao frendovima pozivnice
inače cijelo prijepodne su svi u dvorištu jednog od njih pomagali brat masline
i samo svako pet minuta čuješ riječ "tulum"
najbolji mi je bio moj susjed kad je upozoravao svog sedmogodišnjeg sina: "P, ako se nastaviš tako ponašat nećeš ić na tulum popodne!"
napravili smo i čupavce i punjena jaja s paukom na vrhu, koja skoro nitko nije htio jest. klinci su plesali na David Guettu i igrali se Minecrafta, uglavnom show![]()
Odlican rezultat, lili!
Atmosfera je bila pregenijalna!
Bili su moji, muz i djeca s transparentom. Izgubile glas jer su navijale za sve, ne samo za mamu
Bolja sam nego lani, i ovo je bio my personal best!![]()
Bravo trkacice
Tangerina super vam je tulum![]()
veliki naklon svim trkacicama, ponosna sam k'o da ste moje![]()
tang, super ideja za tulum!
ja radila do popodne, pa doma malo s djecom, pa na koncert
bilo je super, libar i silente dobri, ali bajaga
nismo stale plesat vertex i ja dva i nesto sata, pa to prijavljujem kao nase vjezbanje jucer
u jednom trenu vecina sjela, malo laganija stvar, al nas dvi se ne damo - kaze ona, izgledamo ko one dvije pratece iz nad lipom 35
sad sam opet na poslu, al planiram veceras neku snagu odradit
i peglat, i gledat seriju, i ocistit kupatilo i svasta nesto
bit ce to duga vecer
plesna skupina Tihane Škrinjarić!
ovi dani svaki ponaosob zaslužuju da se napiše "koji divan dan!". upravo sam s malom u dvorištu uvalila se u zemlju, pa smo s guštom kopale i čeprkale se i prljale.. pa sam je okupala i presvukla i uvalila tati da je vodi malo na Žnjan dok dovršim ručak
E i ja san plesala! To i masline jucer
Danas opet malo maslina i trcanje vcrs ako stignem![]()
Bravo, trkačice, super ste bile! Cener mi je posebno draga utrka, jer je moja prva na 10 km, a i volim ta trčanja kroz grad (kako inače trčim po šumi ili periferiji). Iz godine u godinu je bolja atmosfera i više navijača.
Lili, imaš mrak rezultat, sasa je dobila konkurencijuVidiš što malo ciljanih treninga brzine i puno entuzijazma napravi u kratko vrijeme
Summer,na prateće iz Nad lipom, mogu vas zamisliti.
Divan je dan, zaista, nisam mislila da ću ići, ali sam ipak otišla na Jarun na 5 km, klupsko prvenstvo mog kluba, 26 minuta i nešto sekundi, par sekundi sporija nego prošle godine. To mi je obično zadnja utrka u sezoni, sad malo odmora do kraja zime.
Vikki
Bravo za utrku, super ti je rezultat.
I ja sam odvalila na summer i nad lipom
Mene je tako slozio umor... Jucerasnja utrka, danas samoborsko gorje i rucak. Zaokruzila sam listu i dosla doma i ravno bez tusiranja u krevet
Zaspala kao klada.
Sad cekam kavu i mozda Aliciu![]()
Bravo trkacice.
Summer nek si se bar malo maknula od posla. Super zvuci.
Ja sam i dalje koma. Ne znam kako sam ovako nikakva. Ali danas sam spremila kucu i odlucila da tim ciscenjem micem bestije iz nje. Zavjese s cak oprala. S kutne poskidala sve perive dijelove.
Pa sad da li ce upaliti to micanje bestija vidjet cemo. Od sutra cu nesto lagano. Ne mogu odmah focus. Mozda cu se razvlaciti uz njega.
Bravo trkacice! I ja sam ponosna na vas!
summerna pratece vokale
bettyza spiranje ljage
spajka pa pobogu sto ti je?
vikki bravo! ne daj se ti nama!
ja sam jucer wo2, a danas planinarenje na ivancicu
troje moje djece + mali frend
al ono, vise smo se umorili dok smo ih spremili, nego sto nas je umorio uspon
al bilo je predivno! poslije rucak u prirodi (raspuknuh se skoro)
e, al sam se iznenadila dok sam se oblacila - hlace u kojima obicno planinarim nisam obukla od kasnog proljeca mi padaju
ono, 5 prstiju presiroke
ne kuzim kak, jer ni tad si nisam izgledala siroko![]()
anci tako i triba
betty ne zovu jos promjenu vrimena, samo ti trci
ginger vidis kako vjezbanje radi za tebe![]()
ja sam tribala trcat danas ali sam se vratila bas iscrpljena tako da cu preskocit i nadoknadit neki drugi dan. idem malo peglat uz seriju. na tv ionako nema nista![]()
Hvala cure svima na cestitkama.
Anci znači i ti si trčala, supeeeeer za PB i tvoju navijačku ekipu. Stvarno je bilo genijalno.
Bas me veseli da nas je sve više u trčanju i na utrkama, mogle bi organizirat neku rodinu štafetu
Vikki hvala tebi posebno (ti si mi running guru) i drago mi je da sam te vidjela bar onako brzinski. Jako si mi lijepo i svježe izgledala.Mali je bombon. i super za utrku.
Betty ne dozivaj nam kiše miša ti, baš sam danas mozgala 10 minuta u ducanu dal da kupim nikice za kisu (H2O repel)ili one obicne racunajuci da nece bit previše kiše :D
crkavam od smijeha na pratećee vokale iz Nad lipom![]()
evo ove sam si danas kupila:
http://store.nike.com/us/en_us/pd/ai.../pgid-10265304
jel mozete vjerovat da su istetenisice u Sport visionu u Areni 100 kn skuplje nego u Nike-u,a ducan do ducana ,ono zid ih dijeli.
Koštaju u Nike-u 800kn pa mi se umanji 20% popusta preko Force i ispalo me 639kn na 6 rata, podnosljivo s obzirom da sam Garmin kupila nedavno. Sad moram stat s tim sportskim djindjama.
Al fale mi još crne tajice za trcanje:D nema mi spasa.
Posljednje uređivanje od Lili75 : 08.11.2015. at 22:45
Ja sam jako jako zadovoljna mizunicama, bile su snizene i patila sam ih 500 kuna. A misim da su bile oko 900.
Dosta trcim asfaltom i osjetim razliku u odnosu na neke stare tenisice.
Garmina mi je muz posudio za utrkui iako je super i kul, nisam ja bas za to. Necu si ga kupiti, osim toga, bas sam u petak kupila superkul i seksi cipele
Trcim s ajfonom, mada u zadnje vrijeme i ne gledam toliko brzinu i rezultat. Samo trcim :D
A sto se opreme tice, mi svakih par mjeseci odemo u roses outlet i tamo naletim na prilicno snizene stvari. Nema previse izbora oko ful snizenih, ali dosad sam imala srece.
Zasad mi najvise pase Nike. I topici, i tajice, i majice.
Posljednje uređivanje od Anci : 08.11.2015. at 23:48
Anc ti si bome "ekonomski povoljnija" i bolja verzija supruge od mene.Moj bi te odmah ozenio
morat cu tvojim stopama.
stalno spominjemo Roses al nam nikako nije usput. I meni je Nike the best iako imam svega i svacega.
btw jutros bas osjecam listove od Cenera. Vidjet cu sto cu s treningom vcrs ( vec sam bebuopet htjela pitat koje toworkout pa se sad pravim vazna :D)
s mizunicama sam se preporodila.
bravo svim trkacicama
super je bila atmosfera. zgb runnersi su odlucni navijaci. odlicni.
ja do 4 popodne nisam znala da cu trcat. uletili mi totalno neplanirano. sad cekam da organizator izmijeni ime i broj da vidom jesam li predzadnja ili predpredzadnja![]()
Super magriz. Bas mi je drago da si uspjela doci do broja i sudjelovat.
Da runnersi su bili odlicni. A meni je bila preslatka ona curica sto je cijelo vrijeme neumorno pjevala:
Bravo super si, samo tako nastavi!![]()
Posljednje uređivanje od Lili75 : 09.11.2015. at 08:07
Da, ta curica je bila neumorna
Zg runners
Genijalni, nisam mogla vjerovati.
Lili, ne misli da sam ja ekonomski povoljnija. Mozda na nekim stvarim ustedim, ali sto robu i cipele volim, majkoooo![]()
Posljednje uređivanje od Anci : 09.11.2015. at 08:27
Eto ti ga nam na kraju sve ispadnemo iste, svaka svoje zadovoljstvo ima.
Nego koji model mizunica imate cure, Anči i i magriz ?
Ja se držim Nike-a jer sam i prije u njima trčala, bile su mi odlične i trener mi je preporučio ovaj novi model Nike Air Zoom Pegasus 32, on isto trči u njima (a on je maratonac), pa nisam baš nešto vremena uložila u istraživanje tržišta![]()
Lili za mizunice ti je vikki jednom stavila test. imas niz pitanja i moras nekek stvari napraviti i tad ti izbaci koji je model za tebe.
Ja imam ove crno roze, wawe legend: http://runrepeat.com/mizuno-wave-legend
moje su Mizuno Women's Wave Inspire 10.
do sad sam imala i adidas i nike i ove su presavrsene.
iako, svakom stopalu pasu drugacije tenisice.
ja duzine trcim u mizuno a kratke treninge u nike. i tako mi je najbolje
a sto se mijenjanja tice okvirno je svakih 500tinjak km. ali opet, ovisi o terenu, tenisicama i nacinu trcanja
Super su vam tenisice cure.
Nisam neko vrijeme zbrajala (dio na Endomondu, dio na Garminu), al mjesečno sam trčala nekih 90 km (možda sad i više), znači onda bih trebala mijenjat već nakon 6 mjeseci, ima bre da bankrotiram od ovog trčanja.
Uvjerit ću se da imam ispravan način trčanja i zahvalne terene, pa će izdržat duže.![]()
Posljednje uređivanje od Lili75 : 09.11.2015. at 09:54
čestitke svim trkačicama a i navijačicama,bome teže je stajat i navijat...
ma jesu li to neke marketinške fore sa mijenjanjem teniski tako često,OK ja ne trčim ali puno hodam i sa preko 500km tene su mi ko nove,šta se toliko više uništavaju kad trčiš? a ima li veze i koliko kg imaš? MM npr brzo uništava teniske (isto ne trči), ne znam kako to uspije ali mu strašno izgledaju nakon samo par mjeseci...
nisam vježbala ima 3dn,samo puno hodam...večeras ću...malo sa girjicom..
u sub sam bila na prenatalnoj masaži i ženska me zamalo odbila masirat jer sam u 33TT...
ono,pa koji kuki imate prenatalne masaže,šta će mi u prvom tromjesječju?
i ona mi je rekla da sam cijela kruta i sugerirala bazen i plivanje...
Posljednje uređivanje od zasad skulirana : 09.11.2015. at 09:55
Mizuno su baš trkačka marka, i meni su one najbolje. Imam wave rider 17, ove: http://www.sportsshoes.com/product/m...running-shoes/ ali već sam prešla skoro 700 km u njima i planiram uzeti nove, WR 18, najradije bih ove: http://www.sportsshoes.com/product/m...-shoes-~-aw15/ Recite mi da je to crvena boja, uvijek falim boju kad kupujem preko weba.
Inače mi mizunov test izbacuje wave creation, no nisam se oduševila kad sam ih probala, bolje su mi sjele WR18.
Zagreb runnersi su genijalni. Na zagrebačkom su maratonu zajedno s beogradskim Urban runners imali pravi navijački spektakl, mislim da će oni konačno pokrenuti pravu navijačku atmosferu kod nas (umjesto dosadašnje psovačke).
magriz ti imaš normalnu nogu? anci ti si do38?
kak se ponašaju kod većih brojeva, ja imam oko 41-42 ti brojevi se poklapaju s ovim njihovim?
Ja i dalje ne trčim ali imam ove: http://runrepeat.com/mizuno-wave-paradox (druga slika)![]()
Skulirana, ima veze i kilaža. Težima se preporučuje mijenjanje tenisica već nakon 400-500 km, lakši mogu 700 u njima. Uništava se onaj sloj gel/pjena u njima i više ne amortiziraju tako dobro udarce. U svojim prvim mizunicama prešla sam 1200 km i skoro uništila zglobove. Nakon 5-6 km počeli bi boljeti zglobovi stopala, prestalo je kad sam promijenila tenisice (nisam ozbiljno shvatila to s rokom trajanja). Istrošeni modeli sad služe za šetnju i rad u vrtu![]()
ja mjenjam trenutno asics i new balance, mizuno cu si pokloniti ako otrcim polumaraton, do tad ima da ove izdrze![]()