se može gdi to probati ili samo postoji web opcija
se može gdi to probati ili samo postoji web opcija
Da, s centimetrima je najsigurnije. Moje su mizuno 38, a adidas 39, na jednima i drugima je japanski broj 24 (ili 24,5, nisam sad sigurna).
u intersportu imas veliki izbor raznih trkacih tenisica
Lili bolje sam, sad samo kisem i pusem nos. Poharala sam DM s maramicama.
Maruska ima nas jos tak ih :D tako sam ja birala Garmina.
samo sam navratila da čestitam svim našim trkačicama. bravo cure, svakoj ponaosob![]()
Jel itko od zuzkasa radio onaj zadnji cardio shred? Ruke mi otpadaju, sva se tresem...idem jos arm balanceom se dotuci
Jesam ja betty nekidan, bas sam se ovdje zalila kako nisam mogla handstand niti prave pistolse.....
Danas onaj cardio po rasporedu i jedan 5' cini mi se #47.
Kad god zuzi stavi pistole, ja radim surrender squat
Handstand mogu, al na buy outu sam skoro umrla, cak no zuzi nije mogla cijelu minutu odjednom. Meni je tako drago vidit da je i njoj nekad teskoskoro ko sto mi je drago vidit da je sasi tesko
![]()
Ja bih tako htjela nešto pametno i super vježbacki napisati, ono, s puno kratica i fensi smensi riječi, ali jedino mogu potpisati kapitulaciju.
Ovo malo vremena sto sam doma vrti mi se oko kuhanja, djece i ovog :sta_je_meni_ovo_trebalo: pseceg bebaca.
Tjesim se da ce me bar ta strka drzati na nekoj podnosljivoj kilazi. Do nekih boljih vremena :/
20 competition burpija, vec vidim da cu umrijeti.
Betty, ivana!
Napravila sam sad CS 24. Ovako: hanstand sam mogla minutu i na pocetku i na kraju, ali sam kliknula pauzu na zadnjoj rundi kad je radila comp.burpise jer je nisam mogla stici.
I izmedju druge i trece sam hodala 30 sec.
Utezi dva puta po pet kila.
Mokra.
Idem sad pod tus i u seksi cipele![]()
Posljednje uređivanje od Anci : 10.11.2015. at 07:43
Anci, betty bravo
Cubana doc ce bolja vremena
Jucer pilates, imam malu upalu u nogama. Danas je cimavici rodjendan pa
idemo na rucak i u kino iza skole. S obzirom da sam danas tribala trcat 12 min test sutra cu onda to i
6 km sta su po rasporedu sutra.
bravo svim vrijednim curama
cubana, ne sekiraj se, ti si u tome na duge staze
ja sam sinoć radila beginner strength #4 i bio mi je prelagan, odnosno vjerojatno je bio namijenjen za teže utege, a ja sam imala samo one od 2 kila. opet moram u shoping
i ja sam sad u seksi cipelama, u biti čizmama, anci kakve su tvoje?![]()
Bravo Anci betty tangerina i malena
MB sad kad te citam ko da citam sebe, sve po planu i programu.bravo neka tako i treba.za disciplinaranost.
Ja jucer 7.8 km a danas mi ne gine bicikliranje po gradu jer imam dogovorenu kavicu i kolace s bivsim jako dragim kolegicama s posla .![]()
Jedva cekam.
Posljednje uređivanje od Lili75 : 10.11.2015. at 09:23
Super su!
Slične su i moje današnje, samo smeđe
Ja se ne skidam iz peta, i stalno bi neku robu kupovala
Traume od parkića i kvartovskih šetnji od zadnjih godinu dana i više.....
jooooj,geox i clark...moje top marke...ja sam nedavno na Sarenzi ubola Geox ravne čizme na 50%...ivana,ja sam u fazi parkića i šetnji,pa opet pazarim naveliko,ko da nema krasnih tena,ravnih čizmica itd...
Cubana,sve znam...nadam se da ste uspjeli riješit kakanje po kući!
ah,kad vas čitam fale mi ti burpiji, do proljeća ću se morat strpit...
gledam sad lifted butt series #3, piše na kraju x, to znači da je težak, ha?
jao si ga meni!
a na poslu netko donio ferrero rocher tortu![]()
Ma možeš ti to Tangerina! Nemoj unaprid paničariti. Na kraju nam nisi rekla kakve ti čizme imaš, a na torti zavidim.....
Zadnjih godina mi više nije jedino važno da mi se svide cipele već vodim računa da su mi i udobne pa su mi clarks, geox a i ecco među omiljenima. Evo ovo je zadnji ulov, neću više o cipelamaAli bilo bi dobro da imamo neku grupu o robi i cipelama, čisto za inspiraciju. A jako volim gledat i tuđe nove stvarčice, Anci
MB, dobar plan i sretan rođendan velikom djetetu
Ja ću danas lifted butt, zadnji u seriji a ako stignem ubacit ću još nešto.
Posljednje uređivanje od ivana s : 10.11.2015. at 14:22
ne mogu naći točno njih, ali moje čizme su slične ovima
prilično su udobne i idu na sve
clarks imam jedne balerinke koje obožavam i skoro non stop nosim, baš su hodalice
inače sam bila totalni antitalent za hodanje u petama, ali mislim da mi je i u tome vježbanje pomoglo. prije sam teturala i krivila mi se noga, a sada osjetim kad obujem pete da stabilno hodam ako, što bi mi rekli "engage my core", ako su mi leđa ravna i sudjeluju u hodanjueto ipak ima veze s temom
ja nikad ne nosim pete, niti ijedne imam u svojoj kolekciji. no kako se mijenjam s godinama mozda za 50 rockas i obujem jedne. evo lazem imam jedne platforme, kci me nagoorila da ih kupim. nosila na 41 rockasu. svi su ostali u soku. potom na kraju ljeta ih spremila ispod stepenica i ne micu od tamo.
Cizme su mi se svidjele jedne od ecco prosle godine, ali mi novcanik nije dozvolio kupovinu.
i jos da dodam ivana izgleda predivno, na zalost samo sam je skicnula u prolazu ali zbilja je prekerasna.
ja sam jucer vjezbala samo vikanje, mozda se danas i rastegnem. postala sam zivcana baba.
Wow, tangerina, koje iznenadjenje!
Predobre su cizme!
Ivana, i ove su ti mrak
Ajme, sto ja volim robu![]()
ja sam se već prije izjasnila da sam nežena po pitanju obuće. nikako odrasti. vječito sam u starkama, martama, bajkerskim čizmicama ili takvom tipu obuće. ove vaše gore s linkova mi se sve sviđaju, ali su prefine za menekupila sam lani ili preklani fine smeđe kožne čizme, ravne naravno, ali sam ih obula možda 2 puta. a to me je nagovorila starija sestra da ih kupim jer ona nekad poludi kad vidi što obujem. jedne od omiljenih već par godina su mi ove, skupo sam ih platila http://mojekrpice.hr/items/obuca/2303691/nove-art-cizme, a moja sister uvijek komentira kako ona to ne bi na nogu stavila ni da joj poklone.
pete nosim izuzetno rijetko jer imam osjećaj da sam sa svojih 172 cm previsoka kad ih obujem. osjećam se ko žirafa. i te s petom imam samo jedne art kožne sandale, a peta je drvena i onako ravna i stabilna. mm je 192 visok i nije da se bojim da ću biti višlja od njega, ali ko što sam rekla imam neki problem s povišenim petama. a ko mala sam stalno klaparala s maminima po kući.
vježbam i dalje redovito, po onom mom nekom sistemu samo sam traku zamijenila s jednom drugom spravom, slično orbitreku, ali nije orbitrek.
Posljednje uređivanje od Bodulica : 10.11.2015. at 15:45
Kako smo različite!
I ja sam 172 cm i preniska sam si skroz.
Uz to, imam kratke noge. Pa bi definitivno pete pomogle
Ali svejedno se ne mogu natjerati da ih nosim...
Ovo su moje lanjske: https://www.google.com/search?q=sams...slVyBXOJ058%3D
ja imam dovoljno duge i tanke noge. i izražene listove koji su još izraženiji kad sam u petama. čini mi se da je skulirana jednom komentirala da je njoj to lipoja to nisam ni zamjećivala prije kod sebe. svejedno, u petama sam sama sebi čudna. kćer mi je koji cm višlja od mene i ona voli povišene pete, ali i njoj govorim da je previsoka u njima. tu smo uvijek u konfliktu. jednom sam je čak i uvrijedila jer sam joj rekla da izgleda ko transvestit u štiklama. hebiga, izletilo mi, isti tren sam se turbo pokajala, ali sam je rasplakala. nemojte nikad ponoviti moju grešku ma koliko vam se ne sviđalo što vam dijete stavi na sebe. vjerujete, zapamtit će vam to do kraja života. i to s pravom
![]()
o, vi ste i na cipelama
prvi put nakon ne znam koliko godina sam kupila cipele na petu
tj. gležnjače
samo su moje tamnije od ovih
nisam u njima svaki dan, jer mi ipak nije baš tako lako hodati u njima, ali nosim ih na posao (s tim da ne vozim u njima)
inače, moj stil oblačenja je katastrofa, ono, teški jado
fala bogu na pinterestu, pa sad bacim pogled tamo, nađem nešto što mi se svidi i probam iskopirati kombinaciju s onim što imam u ormaru
inače, jutros sam odradila neki svoj trening
deadliftove s girjom, malo swingova, bridgesa sa utegom (tj. s girjom), čučnjeva, sklekova, plank i trbušnjake razne
ajme, kud je ovdje priča skrenula...cipelice, cizmice,tenisice..hm... sva sreća da sam na porodiljnom i slabo izlazim pa ce ove zime moj novčanik ostati malo posteđeniji...
a sad posao: prošli tjedan samo dva treninga, preko vikenda svadba...zato od jučer opako. jucer hiit sa blendera, can you hiit like i girl 1, danas dvojka plus par serija mostova i trbušnjaka.
čestitke trkačicama
pohvale vjezbačicama
Uuuu ja sam ovisnica kao i anci :rofl:
Svidja mi se tema danas
Rahela sudeci po instagram fotkama imamo slican ukus
Ja trazim neke smedje ravne cizme. Imam neke na petu al ne nosim.
Ivana s hvala draga![]()
Super super ste prosirile topic.
Predivne su vam i cipele i cizme.
Anci povlacim svoje izjave o ekonomski povoljnijoj supruzi![]()
ja sam zloglasna po shoppingu
shoppingom lijecim stres, a cesto sam pod stresom
u dva dana sam narucila dvije posiljke sa sportsdirecta, po 110 funti svaka, a prije toga par dana cipele, dvije majice, pletenu jaknicu, srebrni prsten, dvije narukvice, torbu...
ma uzas, strah me i zbrojit
imam problem, ocito
inace volim stikle i pete za ured (a jos sam i niska 165 i bolje izgledam u petama)
a volim vojnicko i rokersko van ureda, visoke tenisice, marte, cizme
no dobro
jucer sam napravila brdo stepenica, 50-tak cucnjeva i 30-tak sklekova
sve nekako usput
imam dojam kao da nisam nista
Volim i ja vojnicko al mi ne stoji. Volim pete, volim robu, ne volim sto nemam para za sve sto zelim. Volila bih upisat konacno tecaj sivanja pa da se odvazim sama si krojit robu koja mi je inace preskupa.
On topik, danas lifted butt +pola arm balancea kojeg sam morala prekinuti jer me uhvatio grc u stopalu. Nastavit cu kasnije.
Opet off topic, ne mislim da mozes biti previsok za pete. Mozda su drugi jednostavno preniskimoja draga frendica je visoka 180 pa svejedno nosi pete
i ja sam pretjerala pošteno. naručila danas još jedne kožne starke. ne stanu mi više ni u ormar koliko ih imam, ali kad vidim ne mogu odoliti. morat ću stati na loptu.a i na robu sam slaba, što po dućanima što po netu. često impulzivno kupim i onda na kraju pola toga ne nosim. a ne da mi se to prodavati ili slično nešto. uglavnom stoji u ormaru, nešto preuzme kćer, a nešto poklonim.
interesantno, za teretanu mi još uvijek nije gušt kupovati. imam dvoje onih dri fit gega i to neke jeftinjare jer su mi draže nego jedne skupe koje sam davno bila uzela u adidasa, par nekih jeftinih gornjih djelova, sportski grudnjak ne nosim nego onaj obični za svaki dan, a patike sam se jedva prisilila kupiti jer mi je one stare posuđivala kćer pa mi se znalo dogoditi da čekam da ona dođe s treninga da ja mogu na svoj. ajde, barem to me ne privlači.
napravila sam lifted butt broj 3 najbolje što sam mogla
malo sam prilagodila broj ponavljanja svojim mogućnostima, recimo buy in 100 swingova je meni previše ako mislim nakon toga tek počet vježbat. pa sam napravila 60
uglavnom, crkla jesam, ali je odličan, jednom kad budem veća i jača morat ću mu se vratit i napravit ga kako treba![]()
Tangerina, lijepe su i ove tvoje čizme.
Ja ne volim vojnički stil, vioka sam 170 i taman sam za nosit pete
Spajka, tnx na komplimentu. Ja mislim da ti moraš pošteno odvježbat pa ćeš naglo ozdravit.Mene još drži neki glupi suhi kašalj, sigurno već 10-tak dana vučem prehladu, grlo, sve po redu.
Danas lifted butt 10x i body crush#19x ali jednu rundu, nisam imala vremena za drugu a bome i dosta mi je bilo.
Sad mi je lakše kad vidim da nisam jedina svako malo u shoppingu.
Ajme cure
Ja obozavam pete, na poslu sam uvijek u njima
Al vec jedno vrijeme ne radim vec trckaram za djecicom pa je i obuca prilagodjena tome
Cubana :hug: slicno je i kod mene, isto se tjesim da sam tu na duge staze...
Danas sam zato wo3 i wo4
Nekim cudom djecu nije trebalo nikam voziti, a mm dosao na vrijeme s posla
Sutra vjv nista pa se nadam da cu u cetvrtak moci ponoviti duplic, ali 5. i 6.
cure cipele su vam lijepe svima
a vjerujem i nožice zategnute, nabildane u njima
ali Maruškine čizme su mi
ja ne nosim štikle
iako mi stoje čisto solidno
ne znam zašto ne volim
kao da se osjećam ne sexy, nego sexualuizirano u njima
I ne znam se nositi s tim osjećajem
ugl., samo na neka jako svečana događanja
aha, tema
jučer sam neki zuzin zwow fat burn nešto napravila
jedva sam je popratila
ali jesam ipak do kraja
danas ništa nit sam planirala nit jesam
aneću ni sutra
šifra summer:perioda:
Posljednje uređivanje od flopica : 10.11.2015. at 22:29
Predobre su vam cipele i čizme! Ja otkad sam rodila uopće ne šopingiram, ono što mi se sviđa ne mogu si priuštiti, a ne da mi se kupovati ono što mi se ne sviđa. Pa nosim stare stvari. Imam jedne dobre cipele za javne nastupe koji srećom nisu prečesto, čak mi je i naš snimatelj u povjerenju prokomentirao da svaki put imam iste cipeleNo to me ne dira previše.
Cubana, hug, nadam se da ćete se brzo ušemiti!
Ne vježbam, nisam stigla ova dva dana, a sutra i frizura (konačno mi je kosa prerasla uho), mislim da će ovo biti tjedan odmora.
Tangerina, mislim da si super odradila trening, nek si ga prilagodila, tako se to i radi. Koji put imas ili manje rundi ili manje ponavljanja, a svaki put nastojis napraviti sve bolje!
Bravo, draga!
Ja sam se danas odlucila za malo relaksirajuci jogg od par km i bez mjerenja brzine.
Jutros onaj cardio shred, sutra mozda butt ako se razbudim na vrijeme.
Posljednje uređivanje od Anci : 10.11.2015. at 23:23
Aha, jos smo na shopingu :mrgreeen:
Jucer smo shopingirali samo za MM-a i djecu, meni se nista nije svidilo.
Osim sportske robe koju sam si zabranila kupovat jer je imam previse.
Ajde kupila sam pidjamu al stvarno mi treba.
Bravo za cure koje su vjezbale jucer
Ja ne znam ocu li i danas stic, moram na jedan sprovod. Mislim, teoretski stignem al tek
navecer oko 8 a zbilja me sad vec malo strah trcat u tu uru sama...
Ja rijetko kad idem u ciljani shopping, najvolim kad vidim i samo kupim. U dvije minute najcesce :D
Jutros zwow 60
Hvala, mb!
Znate ono kako vam neke vjezbe prirastu srcu
Meni su tako zwow 59 i 60. Ne znam zasto, bas ih volim.
Nije mi se dalo raditi butt nikako.
Jucerasnji cardio shred mi je odgovarao jer ima uppera. U zadnje mi vrijeme to bas fali kod zuzi.