Stranica 12 od 141 PrviPrvi ... 210111213142262112 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 551 do 600 od 7016

Tema: VJEZBACICE- proljece 2015 :)

tangerina avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

ajme Danči predivno

niti malo ne mislim da si frik, potpuno razumijem takve doživljaje

Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Citiraj Cubana prvotno napisa Vidi poruku
    Od Roseanne Barr u malo manju Roseanne Barr

Šalim se, malo žeš biti zategnutija, čvršća, al dok ne smanjiš hranu, ništa značajno se neće dogoditi.
    Ajme Cubana, izvrstan si motivator, jedva čekam postati malo manja Roseanne Barr

Odradila svoje za danas, a baš mi je bilo tlaka, ubija me ovo vrijeme
    No dobro, i noga u gu..cu je korak naprijed, idemo dalje

Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Citiraj Danči29 prvotno napisa Vidi poruku
    Možda ću bit dosadna, možda ćete me doživit ko frika....ali moran van svejedno ispričati
    Jutros je bilo predivno. Ali posebno predivno! Prvo osjećaj olakšanja, slobode, veselja koji me obuzeo, to se riječima ni opisat ne može! Onda sam se potpuno prazne glave uhvatila kako se smijem, smijem u vjetar, onako ko dite... I tako vozin se ja uz nasip, sretnem obitelj pataka (što je uobičajeno), a kad ono nešto spazim lijevo od sebe. Srna!!!!! Srna!! Je li možete vjerovati?!?! Skakala je kroz visoku travu uz rijeku. Ja ostala u šoku, a onda se još bolje počela smijati i pretpostavljate što sam rekla? To je život.....
    Predivno

summer avatar
    Datum pristupanja
    May 2005

Početno

Citiraj Cubana prvotno napisa Vidi poruku
    Ja jučer combat 45.

E, imam perverznu želju da me netko zaskoči u mraku pa da ga napadnem svim silama, čisto da vidim jesam li što naučila.
    Tako mi je dobar ovaj les mills.
    A i odličan je kanalizator negativne energije.
    jel'da?
    tako je i meni bilo, osjecala sam se bas mocno vjezbajuci ga
    ali mi je malo dosadilo nakon... pa bit ce 12 tjedana, ja sam ga prekidala, pa zapocinjala ispocetka i tako...
    meni je i chalene bila draga u turbo fire jer je kombinirala dvije meni vrlo drage stvari - ples i borilacke vjestine
    sad mi je super p90x3, iako nema ni plesa, a borilackih valjda samo u mmx videu (to mi je prvi put u petak) i par udaraca u the warrior
    ali je kratak a efikasan

cleaning-lady, seksi! imamo slicne noge

joj, danci

anci, darling, javim ti se obavezno za dva tjedna!
    Posljednje uređivanje od summer : 07.05.2015. at 09:55

Datum pristupanja
    Apr 2015

Početno

Ja zivim u sumi i vidjam svakakve zivotinjice
    Srne i kosutice je uvijek poseban dojam vidjeti
    Posljednje uređivanje od cleaning-lady : 07.05.2015. at 09:56

Osoblje foruma rahela avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Danči, super je doživljaj

i baš mi je slatko pročitati ovako nešto, jer meni je oduvijek prilično uobičajeno sresti srne, a i ostale divlje živine
    kad sam bila mala živjela sam na selu blizu šume u kojoj smo bili svakodnevno i redovno viđali srne, lisice, zečeve...
    od prije 15 godina imamo vikendicu u Lici i kad god smo tamo vidimo srne, zečeve, zmije... jednom nam je medo pretrčao preko ceste
    ovdje gdje sam sad fazani su nam kao nekima koke, rode šeću po dvorištu kad pokosimo visoku travu...

Danči29 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

Ajme cure zavidin!!!!! Kod mene u Pu i mm-a vidimo puno fazana, zečeva, srna manje ali mi zna iskočit tu i tamo kad se vozim off road, i to mi užasno fali. Kad idem na Sljeme znam sresti lisicu i crno-bijelu prekrasnu mačku, i to je to
    Ali vidjeti srnu usrid Zagreba, to je nešto što bi smatrala nemogućim, do jutros

cleaning, uzimat ću pollen najviše zbog imuniteta i podizanja energije. Nakon ove "kure", imam osjećaj da je sve u meni pomrlo. Zato probiotici i pollen. Nekako mi to bolje zvuči nego neke jučer izmišljene tablete, a moram nešto poduzet pod odmah... a prehrana mi je ionako više-manje sređena. Ili samo živim u uvjerenju da je..
    I da dodam, potpisujem Summer, jako jako si mi sexy!!!

Summer, a možem se i ja ubacit na koju kavicu i ja bi te voljena vidjeti...

Cubana, Summer, baš zvuči zabavno Les Milles. Volim P90X3 MMX, svidjet će ti se sigurno!
    Posljednje uređivanje od Danči29 : 07.05.2015. at 10:12

Mojca avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Možda ću bit dosadna, možda ćete me doživit ko frika....ali moran van svejedno ispričati
    Jutros je bilo predivno. Ali posebno predivno! Prvo osjećaj olakšanja, slobode, veselja koji me obuzeo, to se riječima ni opisat ne može! Onda sam se potpuno prazne glave uhvatila kako se smijem, smijem u vjetar, onako ko dite... I tako vozin se ja uz nasip, sretnem obitelj pataka (što je uobičajeno), a kad ono nešto spazim lijevo od sebe. Srna!!!!! Srna!! Je li možete vjerovati?!?! Skakala je kroz visoku travu uz rijeku. Ja ostala u šoku, a onda se još bolje počela smijati i pretpostavljate što sam rekla? To je život.....
    Divno... takav osjećaj sam zadnji put imala kad smo se spuštali s Male Mojstrovke, sreli stado ovaca koje su nam prišle (na moje oduševljenje) i izlizale nam cijele ruke... Dio si prirode i života...

Ah... idem raditi dalje... prije nego frknem komp kroz prozor i zbrišem doma po nove tenisice.

Mojca avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Ali vidjeti srnu usrid Zagreba, to je nešto što bi smatrala nemogućim, do jutros
    Meni je pred godinu dana protrčala pred autom na putu na Žitnjak.

Cubana avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Citiraj rahela prvotno napisa Vidi poruku
    gledala sam da se upišem na krav maga
    ima u Dubravi
    jesi zaintersirana?
    A znaš da nisam.
    Ništa što zahtijeva odlazak od kuće meni ne igra.
    Pa ni trčanje.
    Jučer kad sam ostavila Janu u 18 (vozila sam ju jer je puhalo luđački), pa njega u 19 i tu sam onda uspjela ugurati tih 45 min.
    Onda po njega u 20, pa po nju u 21...
    A MM je popodnevna... MOgu se slikat, a ne trčat.
    A od ovih Dančinih jutarnjih egzibicija sam davno odustala
    Posljednje uređivanje od Cubana : 07.05.2015. at 10:18

vikki avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Citiraj ninik prvotno napisa Vidi poruku
    vikki, Mojca...ljubomorna na trčanje u maksimiru...i ja bi s vama... nemam kud s ćupi
    Je li ćupi dijete
    Ja idem kad mali zaspi, iza osam. Javi se ako možeš. Meni je u petak zapravo rest ili cross trening pa ću taman lagano s Mojcom.

Danči, nisi frik, dapače

Spajka je u pravu za tijelo. Mijenja se. Meni se čini i da se struktura kostiju mijenja, s time i raspored mišića i sala mijenja, a zapravo je vjerojatno stvar u tome da sve to više nije tako čvrsto, uključujući i dojam zbog celulita i kože koja više nije zategnuta kao nekad. No ne treba ni težiti tomu da izgledaš kao da ti je 20 i nisi rodila troje djece npr. Ja ću biit presretna ako ću za pet godina, kad budem imala 50, izgledati otprilike ovako. S 20 i 30 sam mislila da je to nemoguće, sad vidim da je moguće.

Summer ne treba biti vretenasta, ovako je baš dobra.

malena beba avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

Danci predivno

Cleaning zgodna si!

Datum pristupanja
    Apr 2015

Početno

Danči on ti ostavi to u vodi preko noci i ujutro juica ili smiksa u shake. Ima ver vita i juicer i blender i stalno suli nesto mucka. Kupio si je to najvise radi raznih detmatitisa i gljivica sa kojima se muci vec godinama. Poceo je redovito trcati i vjezbati (kommbinira si p90x , insanity , po novom i teretanu) + juicanje. Od tih suplemenata koristi prah konoplje , pollen ,raw dodatke (kakao stevia bla bla) i stvarno stvarno izgleda jako dobro. Puuuno puuuno bolje. I jako mi je drago zbog njega jer je toliko poceo paziti na zdravlje. Cak je postao i uredniji i kupio si je tus od ionskog srebra i srebro u spreju i cinkovu pastu za lice i maske za lice i tinkturu kopruve za kosu i sve hahahahahahah

vikki avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Danči, koliko magnezija uzimaš?
    Imam užasne grčeve zadnjih dana. Mg uzimam još od trudnoće (zbog kontrakcija), a i nakon CR zbog stolice. Uzimala sam 300 mg, je li moguće da mi nije dosta? On navodno brzo prođe kroz organizam pa bi trebalo u dvije doze?

summer avatar
    Datum pristupanja
    May 2005

Početno

Summer, a možem se i ja ubacit na koju kavicu i ja bi te voljena vidjeti...
    naravno, the more, the merrier!
    i ja bih tebe voljela upoznati

Maruška avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Citiraj marta prvotno napisa Vidi poruku
    Maro, ako te stogod zanima, pitaj. Imam visegodisnje iskustvo.
    Ček da odem na kontrolu... Prava mi je tlaka više...

ninik avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Citiraj vikki prvotno napisa Vidi poruku
    Je li ćupi dijete
    Ja idem kad mali zaspi, iza osam. Javi se ako možeš. Meni je u petak zapravo rest ili cross trening pa ću taman lagano s Mojcom.
    je...ćupi je dijete

i nemogu ju ostaviti samu...nas dvije smo solo igračice

ali idući petak ona ide k tati...pa bi vam se onda mogla pridružiti...ali sam me strah da do onda Mojca ne nabije kondu pa da mi zajedno brzo pobjegnete

i summer...obavezno javi kad dođeš...tu kavu stvarno ne bi htjela propustiti...ili pivo...ili što već!!

Mojca avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Ne strahuj... ja sam u tako lošem stanju da je to teško za vjerovati.

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Imam užasne grčeve zadnjih dana. Mg uzimam još od trudnoće (zbog kontrakcija), a i nakon CR zbog stolice. Uzimala sam 300 mg, je li moguće da mi nije dosta? On navodno brzo prođe kroz organizam pa bi trebalo u dvije doze?

vezano uz probavu, ja sam prije imala stolicu svakih par dana, a sad kad sam redovita sa sportom, en mogu vjerovat svako jutro i veče što je nekad bilo nezamislivo.
    Sorry na predetaljnom opisu al eto dobrobiti od sporta za mene
    cleaninig lady baš si sexy ženska!!!

ninik avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

mojca...ali sad imaš nove tenke...pa proletit ćeš kraj mene

misliš da bi trebale vježbati na školskom prije nego nas vikki izvede na trčanje...ono...da se ne osramotimo??

vikki avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

mojca...ali sad imaš nove tenke...pa proletit ćeš kraj mene

misliš da bi trebale vježbati na školskom prije nego nas vikki izvede na trčanje...ono...da se ne osramotimo??
    Ma daj, pa ja bih s vama kad mi je rest day, vi trčite, a ja brzo hodam
    Ili ti možeš s Mojcom, a ja ću čuvati dijete (koliko je staro?).

ninik avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

uživala bi...skoro osam godina...pametna na mamu

ninik avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

zaboravih napomenuti...ove godine navršava osam iza spajaličine balerine....spajka oprošteno ti je!!!!!!!!

vikki avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Pa to je odrasla osoba, dogovoreno!
    (imam traume od todlera )

Osoblje foruma spajalica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

zaboravih napomenuti...ove godine navršava osam iza spajaličine balerine....spajka oprošteno ti je!!!!!!!!
    X100

nakon osam godina, ajd fala bogu.
    vikki cupi ti je jedna prekrasna mala dama, pametna, pricljiva, ja s njom uvijek umirem od smijeha. samo od kad nema rasprodaje je ne vidjam, bas, ova je skriva kad dodje na selo.
    Posljednje uređivanje od spajalica : 07.05.2015. at 11:27

Danči29 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

A ja uziman 2*300mg obavezno. A po potrebi i više. Pijem i donat gotovo svaki dan, i uvijek imam sa sobom brzi šut (to su one granulice) za ako zagusti (tipa kad idem na Sljeme obavezno na pola puta uzmem, ali i ako osjetim slabinu). Baš su i meni jučer grčevi počeli pa sam odmah uzela 3*300mg i jutros još 300. Ali ja sam teški deficitar, a vježbanje još pogorša stvar pa nisam baš neko mjerilo...
    Bilo kako bilo, uzmi više, tijelo će ti reći kad mu je dosta (čitaj: meka stolica )

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

ajme Danči ti baš znaš uživati na bicu

sasa avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

ja am jučer dežurala, danas jrc#9 i kbell 7. mislila sam ici trčati ali tako mi je sparno....
    vikki ove hlačice imaju tajice ušivene. super su!

Angie75 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

jel se vama od magnezija ne vrti u glavi?

Datum pristupanja
    Apr 2015

Početno

Ajme cure hvala na komplimentima ali sad imam 10 kg previse i starija sam i deblja i mlohavija i celulitasta i nis. Cekam pedagoga i ravnateljicu. Ne m9gu vjerovati da su tako neozbiljne i da kasne pola sata. Svasta

Danči29 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

Citiraj cleaning-lady prvotno napisa Vidi poruku
    Danči on ti ostavi to u vodi preko noci i ujutro juica ili smiksa u shake. Ima ver vita i juicer i blender i stalno suli nesto mucka. Kupio si je to najvise radi raznih detmatitisa i gljivica sa kojima se muci vec godinama. Poceo je redovito trcati i vjezbati (kommbinira si p90x , insanity , po novom i teretanu) + juicanje. Od tih suplemenata koristi prah konoplje , pollen ,raw dodatke (kakao stevia bla bla) i stvarno stvarno izgleda jako dobro. Puuuno puuuno bolje. I jako mi je drago zbog njega jer je toliko poceo paziti na zdravlje. Cak je postao i uredniji i kupio si je tus od ionskog srebra i srebro u spreju i cinkovu pastu za lice i maske za lice i tinkturu kopruve za kosu i sve hahahahahahah
    Super da je našao način da si pomogne!
    Ja sam 1 čajnu žlicu polen stavila jutros u malo vode i ostavila recimo 15min pa popila prije izlaska na vožnjicu. Mislila sam ga tako uzimat, natašte.

Citiraj Angie75 prvotno napisa Vidi poruku
    jel se vama od magnezija ne vrti u glavi?
    Nope, mene hvata slabina čim mi padne, a višak sam uspjela samo jednom skužit po stolici, kad sam ih krknula ni sama ne znam više koliko + granulice + donat jer su me 2 dana mučili grčevi konstantno i nikako na zelenu granu.

malo plavo avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

hej drustvo
    nisam se neko vrijeme javljala ali nisam odustala od vjezbanja
    jest da sam se malo ulijenila i izgubila motivaciju ali jos se nedam
    jos sam na Body revolutionu i sad sam na 7 tjednu i krenula sam s w7

malo plavo avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

cini mi se da nema nekog pomaka i rezultata u ovih 7 tjedana
    vise rezultata je bilo nakon 30DS
    ne znam u cemu grijesim

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Samo da javim da sam se prijavila za onu utrku 24.5.
    Valjda neće biti javne bruke i sramote

Gledat ću vikki kako postaje točkica (kako magriz reče za sasu).

Moja prva utrka!!!

Ide još netko da se skupimo u većem broju i da vas napokon upoznam

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

vikki nisam ni proučila koja nam je to ruta trčanja, znam samo da startamo na Zrinjevcu.
    Bitno da sam se ja prijavila

zasad skulirana avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

a ima li koja da se prijavila na polumaraton u Du koji nam je za 2dn pa da dodjem navijat?
    (ja trčim jedino ako me netko proganja)

thang,mora da imas jake korijene kad te toliko dugo zeza umnjak odnosno rupa...
    ja sam ga izvadila prije mjesec dana i za par sati normalno jela,nikakve boli ni problema...bar neka prednost kad već imam slabe i loše zube...

malo plavo,u početku vježbanja je uvijek brži i bolji napredak,onda se nakon nekog vremena/izgubljenih kg dodje na neki plato stagnacije,odnosno napredak ide mic po mic i bude jedva vidljiv..
    pogotovo kad se svaki dan gledas u ogledalo pa ne kužiš...da li se slikavaš,ista odjeća i ista poza,tako bi mogla skužit razliku....

ja vježbuckam...ali sam jaaaako sretna što mi sise rastu...ajme kako ću se šepurit ovo ljeto na plaži....
    ja imam 3kupaća sa Asosa od lani,super su! i da,bandeau top (što šareniji) je odličan za one bez, odnosno sa malim prsima!
    Posljednje uređivanje od zasad skulirana : 07.05.2015. at 13:30

vikki avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Citiraj Lili75 prvotno napisa Vidi poruku
    Samo da javim da sam se prijavila za onu utrku 24.5.
    Valjda neće biti javne bruke i sramote

Gledat ću vikki kako postaje točkica (kako magriz reče za sasu).

Moja prva utrka!!!

Ide još netko da se skupimo u većem broju i da vas napokon upoznam
    A ne, ti i ja ćemo gledati sasu kako postaje točkica.

Citiraj zasad skulirana prvotno napisa Vidi poruku
    a ima li koja da se prijavila na polumaraton u Du koji nam je za 2dn pa da dodjem navijat?
    (ja trčim jedino ako me netko proganja) !
    Ovo je prvi u DU, je li tako? Ne znam nikoga tko ide, sad stvarno ima dosta polumaratona, konačno!

ja vježbuckam...ali sam jaaaako sretna što mi sise rastu...ajme kako ću se šepurit ovo ljeto na plaži....
    ja imam 3kupaća sa Asosa od lani,super su! i da,bandeau top (što šareniji) je odličan za one bez odnosno sa malim prsima!
    To je i mojima bilo pet minuta slave, a i evo drugo ljeto dojenja moći ću još koliko-toliko popuniti košarice, nakon toga gotovo.

Malo plavo, samo strpljenja.
    Sasa, super što su tajice ispod, da se ne vidi onaj višak što ispada iz šorca Nažalost nema broja za mene, ovaj model koji sam htjela.

Datum pristupanja
    Apr 2015

Početno

Danči evo bas pricam sa dragim i on veli da mu je zena (ne znam koja zena) objasnjavala da je najbolji ucinak kada stoji preko noci. Pitala sam ga dal misli da je dovoljno 15 minuta ranije ,on je rekao da mozda i je ali da onda mozda nije dovoljno ucinkovit.
    Posljednje uređivanje od cleaning-lady : 07.05.2015. at 13:44

Danči29 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

Thanks cleaning na info! Od sad ću ih stavljati u vodu večer prije i popiti čim se dignem
    Ako znaš, koliko on uzima dnevno, 1 čajnu žlicu ili više?

Angie75 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

ja imam 3kupaća sa Asosa od lani,super su! i da,bandeau top (što šareniji) je odličan za one bez, odnosno sa malim prsima!
    rastu ti od vježbanja :shock:

imaš možda link na te kupaće?

zasad skulirana avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

ha ha ha, Angie..da se bar mogu od vježbanja napumpat, ja sam 2u1 vježbačica

sad sam gledala,nema ovih koje sam lani kupila, ali na ovaj djir: http://www.asos.com/French-Connectio...837&gridsize=3

chris blue avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

Bok, curke.

Odradila sam Max Interval Circuit, Insanity. Traje 59 min i izvukla 372 kcal.

Sve one recenzije koje spominju 600-900 kcal u treninzima drugog mjeseca Insanityja - krvi vam se napijem.

Znam da igranje brojkama ne znači puno, i u formi sam te mi se srčani otkucaji ne penju tako naglo, a i oporavljam se daleko brže nego prije.

Ipak sam malkice razočarana.

Mojca avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Koliko kalorija treba spržiti da bi se izgubio 1 kg?

chris blue avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

7000

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

ja imam male cice i baš su mi zakon. Nakon dojenja i iskustva velikih cica ipak ih ne bih mijenjala za broj dva veće. jok.

Ajde Angie bolje nego da vise do poda.

Danči29 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

Citiraj chris blue prvotno napisa Vidi poruku
    Bok, curke.

Sve one recenzije koje spominju 600-900 kcal u treninzima drugog mjeseca Insanityja - krvi vam se napijem.

Znam da igranje brojkama ne znači puno, i u formi sam te mi se srčani otkucaji ne penju tako naglo, a i oporavljam se daleko brže nego prije.

Ipak sam malkice razočarana.
    rekoh ti...
    uopće nemam viziju kakav bi trebao biti da toliko izvučeš

chris blue avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

Laaaažuuuu, sve recenzije laaaažuuuu

Jesi, rekla si mi, ali vježbala bih tako i tako pa rekoh, da vidim...

Ali sviđa mi se moj satić. Kak to da je tvoj tako skup? netko reče da je za njega dobra cijena 1500 kn? Moj je nešto preko 100 USD.

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

tabata power max out 29:37. ovo je zadnja. da nisu na kraju tuck jumps vjerujem da bi i ovih 23 sec napravila. ovako sta je tu je. ali zadovoljna sam jer je zadnja i uspjela sam je skoro pa cijeluuuu. a sutra majko moja friday fight. to mi je najnajgore.

chris koji je tvoj? jer ja trazim preko bare povoljnu cijenu ovog sto je i sasa kupila. i to trazim vec neko vrijeme. i kod njih sa HRM dodje oko 300$. s obzirom na omjer $:euro to uopce nije povoljno. pa kod nas se moze za tu lovu kupiti.
    Posljednje uređivanje od spajalica : 07.05.2015. at 17:12

Maruška avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Citiraj chris blue prvotno napisa Vidi poruku

.
    A meni onaj kalkulator od prije stranicu, dvije, izracunao da sam jucer na trcanju ( jako sporom) potrosila 371 kcal u 40 min.

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

nakon ovog na ovom ludom programu (za mene, mozda drugim i nije tako koma) cini mi se da bi i ja mogla trcati. no jos nisam u glavi spremna. ali ko zna.......

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •