i meni je ta riječ smiješna. ovdje se koristi samo ponekad u psovkama
sinoć sam odradila dobar trening. ne znam za vas, ali ja često imam osjećaj prije treninga da neću uspjeti ništa od planiranog jer sam u takvom nekom raspoloženju ili fizičkom stanju i onda sama sebe iznenadim pa sam poslije baš zadovoljna.
mm isto češće obavlja spizu od mene jer ima više živaca za to. ja uglavnom kupujem neke sitnice koje fale trenutno u kući, a veće nabavke su na njemu. ne kuha baš često, ali peka, gradele i takve stvari su njegovo područje. kako rijetko kuha jer ima jako malo slobodnog vremena tako se toliko uživi u to da mi ide na nerve jer počne s nekim dekoracijama i ostalim po meni nebitnim stvarima, ali uglavnom prešutim jer je to zanemarivo u odnosu s tim da ja taj dan ne moram kuhati. i da, slično kao kod skulirane...misli da je pospremio za sobom, ali nije baš tako :/
i samo da se požalim. ja ne volim ovo doba godine.ni blagdani me ne vesele. prisiljavala sam se na koliko toliko uživljavanje kad su djeca bila mala, ali od kad su odrasli najrađe bi sve to preskočila. ipak okitimo bor, napravim preko volje kakav kolač i jedva čekam da sve to završi. baš sam rekla mm da ove godine skoknemo bar do Zg kad ne možemo do Beča da vidim hoće li me ta adventska atmosfera tamo dotaknuti kad me već izbjegava ovdje.
jedva čekam proljeće i ljeto...kasnu jesen i zimu i najrađe prespavala. iako, realno gledajući ovdje prave zime zapravo i nema. još više bi me dotuklo samo da padne snijeg ko prije par godina. :grinč:

ni blagdani me ne vesele. prisiljavala sam se na koliko toliko uživljavanje kad su djeca bila mala, ali od kad su odrasli najrađe bi sve to preskočila. ipak okitimo bor, napravim preko volje kakav kolač i jedva čekam da sve to završi. baš sam rekla mm da ove godine skoknemo bar do Zg kad ne možemo do Beča da vidim hoće li me ta adventska atmosfera tamo dotaknuti kad me već izbjegava ovdje.
jedva čekam proljeće i ljeto...kasnu jesen i zimu i najrađe prespavala. iako, realno gledajući ovdje prave zime zapravo i nema. još više bi me dotuklo samo da padne snijeg ko prije par godina. :grinč:

MB za trcanje odlična km i brzina

mrzim ovakve dane

vjerojatno ću vas malo trebat za podršku idući tjedan.
(naučile me iskusnije, mudre žene da mu se baš ne moram hvalit s večerama u ribljim restoraniam, višesatnim shoppinzima i onim baletanima golaćima s opere ako se sjećate prošlog puta