Ivana s i maruska bravo
Kod mene danas 6.8 km, pace 6:14.
Malo me gluteusi bole![]()
Ivana s i maruska bravo
Kod mene danas 6.8 km, pace 6:14.
Malo me gluteusi bole![]()
Danciiiiiii!!!
Bas volim da si svratila malo!
Summer, lijepo je vidjeti i tebe odmornu i situ
Ginger, koma za ajfon
Tang, savrsen vikend, obozavam takve ispunjene, opustene dane.
Ja sam napravila kb jrc kao ivana
Ali bez dodatnog kb, svaka ti cast
Dodala sam samo abs attack by anci :D
Uglavnom:
5 sklekova na lopti plus 5 povlacenja lopte (noge na lopti, ruke na podu i privlacis noge sebi)
10 russian twists
I tako pet rundi.
Odusevljena sam loptom!
Upravo se vratila s: 50 min trcanja 9km 5:34.
Bravo za trcanje maruska i MB!
Anci odlicno za loptu pa ti imas cijeli set opreme
Bravo ivana s!
anci, baš sam gledala na fejsu zuzi maloprije kako radi to povlačenje na lopti, to mi izgleda ko opak abs workout! mene će sigurno bolit trbušnjaci jer sam danas radila transformerse, a već dva dana me bole gluteusi, nisam niti sigurna od čega točno
ivana s, može splitska vježbalačka kava, ja sam za! kava, kuhano vino, nešto već...
ja sam odradila beginner cardio #8, pomalo se približavam desetki i razmišljam šta ću onda (iako je zuzi zadala po dva ponavljanja svakog, ja radim po jedan i to mi je ok, nemam dojam da prebrzo idem)
sviđa mi se ovaj ritam koji sam uhvatila: cardio, snaga, girja
pa sam mislila kasnije kombinirat jrc, girju i ne znam koja joj je još serija više snaga? a da nije preopako? anci ti znaš sigurno![]()
Tang, imas seriju cardio shred. Kombinacija snage i cardia.
Kad stignem, mogu malo pretraziti s cim da pocnes. Ima i laksih i tezih.
Body crush su bodyweight vjezbe. Cesto je taj BC bas tezak.
a što nam je živoooo....Danči,tu siii
ja i dalje samo plivam i puno šetam...a puno i jedem, otkad je MM doma prebacila sam se na njegove veličine porcija...
u sub sam u 7h ujutro bila na bazenu sama samcata,mislim da ću tako odsada ići,baš mi paše...u protivnom oko 8h30 bude pokoja bakica,drage su ali me zašprehavaju a ja samo želim plivat....
eto,da mi je koja bliže posudila bi joj moje girje na koji mjesec da mi ne skupljaju prašinu...
meni je u sjećanju najviše ostala ona pomama za svakavim maslacima,netko je tu dilao i dijelio ih...
je,flopi botox za kosu...prvo je uništavam pramenovima pa onda malo rekuperavam botoxom...već sam ga par puta stavljala i fakat mi popravi ovo jada od kose....
kao da popuni i podeblja dlaku...
Splićke,jel' vam se na kraju otvorio Mall od Split ili ne?Čitala sam ono da nemaju dozvole,pa poginuo radnik...
Posljednje uređivanje od zasad skulirana : 07.12.2015. at 23:53
jučer bunny slope 2
danas ću odraditi trojku
ako ne dobijem u međuvremenu: periodasummer:
girju još uvijek čekam
od petka je status bio u pripremi
danas je konačno status poslano
onda ću se prebaciti na zuzine s girjom, neke lakše za početak....
skulirana zavidim na plivanju
nego oko mene dosta ljudi ima neke simptome kostobolje
da nije počela gripa?
mene leđa u donjem dijelu bole ali kad vježbam sve prođe...
Sinoc neki mix svega,prvo neki pylo za noge,pa cicanje,pa tri serije donckeya mosta i podizanja noge na klupicu.po opet cicanje. Onda redom trbusnjaci i to isto sa neke kartice sa pinteresta(rahelameni je to otkrice nisam imala pojma za postojanje cijelog tog pintrrestnog svijeta.
Moja girja dolazi sa djedom mrazom,tako da jos moram ceekati.
MB to ja u grupi, kud svi Turci tud i mali Mujo, ni ne gledam na Garmina nego trčim u grupi odnosno formaciji 2 po 2, ne daj Bog da nije formacija
flopice, tigrić super za girje, ja se nekako trebam organizirat ovaj tjedan da odem do teretane isprobat girje,a možda mi i podstanar daruje svoju, što bi bilo supeer![]()
uf, Mall of Split, o njemu bi se mogao snimit vjerojatno vrlo potresan dokumentarac o tome kako se kod nas rade poslovi
nije taj siroti radnik jedina njegova krvava mrlja
uglavnom, zadnja je priča da otvara nakon Nove Godine čini mi se
enivej, vježbanje
anci, sad vidim da je Zuzi stavila za 11. tjedan kombinaciju: body crush, cardio shred i kettlebell
ali ja ću definitivno ubacit i jump rope jer mi je to napeto
s tim da je sin pitao može li vijača bit zajednička, pa ćemo skupa skakat u dvorištu![]()
moj plan je neslavno propao vec prvu vecer
(ali bar sam sve vjezbe 'nabavila')
morala sam nesto napraviti za posao, sve evo poslije cu toga, ali na kraju sam radila do iza ponoci
doduse, po rasporedu je drugi i zadnji dan rest day, pa cu samo okrenuti prvi i drugi
joj sto volim rasporede sto pocinju s rest day-em
bude li mi i dalje tako navecer pritisak, morat cu prebaciti vjezbanje ujutro, a vec mi se tako tesko izvlaciti iz kreveta...
ivana_s, super za kavicu! javi se!
anci, magriz, moze jedna u ponedjeljak? :trep, trep:
s obzirom na kolicine junka, piva i cipsa prosli vikend, vaga i nije bas milostiva, ali zato mi sve hlace plesu u struku
pristajem!
i kupovala sam rebe/traperice, kupila broj manje no inace
mene jos niste zarazile girjom, mozda ne moze i trcanje i girja, nju cemo ostavit za 2016
sto se trcanja tice, ne moze mi prijateljica jos tjedan-dva, onda se vracamo planu
Jesam. Tang mi poslala.
Malo kasnim s planom. Moram se ubrzat. Ali uletio neki turnir/liga u odbojci, pokušavam biti redovita s trčanjem. A koji put sam jednostavno lijena.
ivana s, javi se kad budeš znala raspored. Kava obavezno, zajedničko trčanje - teško. Daleko sam ja još od tebe/vas...
Iako, jučer 5 km, pace bolji nego prije.
ma da, tako nekako i ja (sifra elastin), pa se odusevim kad se nesto promijeni
doduse, koliko robe sam nakupovala, ne bih smjela smrsaviti za konfekcijski broj![]()
on t. jutros sam nadobudno ustala da ću kao i jučer vježbati prije tuširanja, ali sam bila jakooooo lijena, pa sam si samo kavu skuhala![]()
evo, moji se nisu još oporavili od svojih boleština, pred malo dovezla mm od doktora, počeli me biliti kukovi i leđa .... temp 37,8.Svi, ali baš svi smo se u kući izredali. Ako ja ne budem imala proljev ko ovi moji, sutra ću se iznojiti vijačom. Možda tako izbacim i boleštinu iz sebe. U subotu imamo izlet vlakom. Moram ozdravit do tada. Želim svima puno zdravlja! Javljam se ako budem imala šta za prijavit.
Optimisticna ozdravite brzo ~~~~~
Danas 9 km![]()
Body crush #20X
Uh, optimistična, drži se!
Mb, bravo, odlično ti ide![]()
Optimistična, hug. I kod nas neka čudna viroza, nema temperature, hladni ko led, ali nos i sinusi puni, zimica i bole kosti, i ja i mali. On dobre volje, dobro jede, dobro spava, ja mrtva.
Summer, kužim te, i ja navečer čsto planiram poslije posla, ali mi onda primamljivija bude čaša vina, nego trening :D
MB, uspijevaš pratiti program? Kad je dubrovački, u kom mjesecu?
Sinoć sam ipak otrčala maglovitih 6 km, večeras lower body.
Imate ideju za malo jači core/abs trening, u magli mi je nekakav perfect abs, čiji je to wo?
To je tatiannin, uguglaj perfect abs afterglow.
Ja sam danas black diamond 4.
Isuse. Umrla sam na vjezbama s loptom. Umrla. Nisam ni mogla sve. Radi pike na loptipa onda knee tuck.
Trbuh je zategnut ko bubanj ratni![]()
Hug bolesnima...
Ja tako mrzim ovo sugavo vrijeme da sam bas neraspolozena. Totalno klonula.
kod nas je vrijeme divno
ali ja sam baš bila umorna večeras kad sam krenula vježbat
srećom, ovi zuzini su kratki, pa uvijek kažem: ajde, 15 minuta, šta mi je to..
da traju pola sata nema šanse da bi odradila
večeras dakle kettlebell for all levels #8
s tim da nisam radila TGU, umjesto toga sam ubacila dvije serije po 10 russian twista, da ima nešto za trbušne, jer ostalo je tralo po gluteusima, puno one arm swingova i goblet squatova, a taman su me prestali bolit.. uglavnom nimalo lagan workout, morat ću mu se vratit za neko vrijeme da vidim napredak, jer većinu vježbi nisam napravila broj ponavljanja ko zuzi, jednostavno ne stignem jer radim sporije
Hvala, Anci! pogledat ću, nisam dugo radila ništa tatianino.
Jel to govoriš o pilates lopti? ona mi je super stvar koju isto prerijetko koristim, večeras sam na njoj radila revers hips (mislim da se tako zove:/)
Tangerina, bolje da radiš sporije a s dobrom tehnikom, nego obrnuto.
Ja većinu zuzinih treninga prilagođavam, baš su rijetki oni koje mogu odraditi istovremeno s njom.
Anci i kod mene je tako nešto sve mračno
fali mi sunca
volim sunce
trebam sunce
no, utješit ću se girjom
danas dolazi
jupi je!
Ja sinoc hiit sa blendera,pa onda nasla neki 20-min wo za abse kojeg sam dva put odradila.
vikki uspijevam za sada. pm je 01.05.
kako trenutno ne idem ni na pilates trcim malo vise, cak i mimo programa. trenutno mi treba tako.
ovde je super vrime, sunce i toplo, ali u totalnoj sam depresiji, jucer nisam mogla prestat plakat. ja ne znam kako cu za blagdane... jedino me to trcanje malo digne.
nisam ni kavu popila a vec sam pocela cmizdrit.
flopi jeeej, super, veselim se skupa s tobom!
anci super zvuci ovo s loptom!
Mb, bit će bolje, mora...A za blagdane ćeš trčati pa s djecom, vamo -tamo i nekako ćeš progurati. Baš se veselim tvom pm. Zavidim na lijepom vremenu. Ovdje je stvarno deprimirajuće, sivo i tmurno. Sva sreća pa stalno trčim nekud tako da ne stignem previše misliti o tome.
Flopi super za girju! Jesi pogledala malo Pavela?
Perfect abs aftergow mi je odličan za ubacit povremeno, baš dugo nisam....
Mb, grlim te
Ja se u ovo sumorno jutro spremam na sprovod u Slavoniju.
Jutros yoga 26 jer mi je ta super, fino se istegnem, a ne traje dugo.
Ajme, opet vrijeme za vibrice... ~~~~~ za bolesne, ~~~~~ za tužne....
Jučer wo10. Grozan je. Većinu vježbi sam morala skratiti za poneko ponavljanje.
Kad sam prošli put radila BR, bolje sam pratila program. Čini mi se. Ili si ja tako zamišljam?
MB bit će bolje draga, vrijeme čini svoje.
Čuvaj mi se!
anči, mb
jutros sam zaspala, pa opet nisam odradila onaj ranojutarnji trening
nadam se da ću uspjeti popodne negdje ugurati neki 5minutni
Ja sam 2x/tj na pilatesu. Baš mi se dopao. Trčanje mi ostalo samo preko vikenda, usred dana ciljam, kad se magla digne. Bome mi se ne da po magluštini. Vidjela sam neki dan ninja ratnika - samo mu oči vire, tajice i uska majica uz tijelo, preko nje kratki rukavi, bome dobar tempo imao... Vidim da se izgleda neka škola trčanja oformila, skoro pa svaku večer trče u naselju; netko sam, neki po dvojica, dvije, dvoje...
mb, grlim mila moja
drz se!
Anci i tebi hug
flopi jeeeejiiii
spajka, kaj ti radis?
Maruska, sad vjv vise ocekujes
ak te tjesi, i mene desetka u nedjelju ubila pa sam jucer pauzirala
a c3kapalo mi ne sa cela, nego iz kose
Optimisticna drz se
Posljednje uređivanje od Ginger : 09.12.2015. at 11:15
mb
drzi se
anci, i ti
bolesnima ~~~~~~~~~~~~~~
i ja uzivam u divnom vremenu ono malo koliko mogu, jucer sam pola sata sjedila s kolegicom na kavi i samo smo se suncale i uzivale
planiram i danas, to mi je jedini predah
sinoc sam uspjela poceti s chalean extreme
35 min, utezi, lounges, sklekovi, kombinirane vjezbe upper/lower, s tezim utezima, mahala sam nekim od mm starim metalnim, sve klapa i mice se i bojala sam se da ce mi past na facu
dakle, moram u kupnju tezih utega
nije mi se cinilo prezahtjevno, ali ipak danas osjecam zatezanje
feels good![]()
Hvala, drage
Mi smo stigli u Slavoniju, putem sam ispitivala starije dijete geografiju. Majko moja. Paralela je usporednica. Meridijan je polutnik.
Solisticij je suncostaj.
Jedva se snalazim
Sto se frizure tice, mene je preporodila duga kosa. Istina, treba mi da je operem, pocesljam i sredim... ali onda ok izgleda i nemam brige par dana.
Posebno ako odem na frizuru, onda sam cijeli tjedan mirna.
Meni fali trcanje, ne odbija me hladnoca vec ovo ruzno i vlazno i mutno vrijeme.
Hladnoca je kul
Summer, kavica i divno vrijeme? Ne mogu vjerovati da smo u istoj drzavi!
ja mislim da ti je to ona valovita frizura koja izgleda ko da si mokru kosu uvezala u pundžu i kasnije pustila
Tang, super mi je kako ti redovito vjezbas zuzi i kb treninge i onda me lijepo podsjetis na neke vec odradjene. Pa ih ponovim.
Moja kosa izgleda ok samo kad je isfenirana. A kako se puno znojim, nakon svakog treninga bi ju trebalo oprati, isfenirati. Naravno, ja to ne radim (ne feniram ju uopće; tu i tamo odem u frizera), pa mi je vječno u repu.
Ako je ovo od zasad skulirane nešto "trajno", vrijedi ispitati...