Stranica 131 od 141 PrviPrvi ... 3181121129130131132133 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 6,501 do 6,550 od 7016

Tema: VJEZBACICE- proljece 2015 :)

flopica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

i ja sam smršavila
    svaki put kad izbacim uh
    a nisam ni najmanje gladna

mb 16 km
    to je posao!
    Anci obožavam bunny slope
    ponekad mi dođe da odradim nešto žešće ali taj bs mi je taman kad sam umorna...

nisam se još odvažila odgirjati, nekako mi ciklus težak i obilan, nisam spremna
    sutra ću se odvažiti
    bolesnima vibre....
    tang rastura!

malena beba avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

Tang i kod mene trbuscic gori nego ikad, zato sam izbacila slatko. I kruh na minimum.

Optimisticna super

Anci, flopi ljubomorna sam na vas

A sad malo o meni
    16 km, pace 6:31 :D
    S obzirom da prvi put trcim ovoliku duzinu podijelila sam je na 8x2 km, nakon 2km bi 20-30 sek hodala.
    Uopce mi nije bilo tesko kako sam mislila i bas sam ponosna na sebe
    Mislim da cu ipak moc istrcat taj pm, sta je to, jos 5 km

flopica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

mb vau!

Osoblje foruma rahela avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

mb, svaka cast!

Ja sam na 57kg i neki dan je MM bio s malim kod endokrinca i nosio moje nalaze Tsh, ft3, ft4 i kao usput ga pitao jel moguce da stitnjaca utjece na moju mrsavost
    Dok se smijao i rekao definitivno ne i pitao jel jedem, pa je muz rekao da jedem vise od njega (on je sad na 96, a ode i do stotke sad recimo u ovo blagdansko vrijeme)
    Ne znam, ja se ne osjecam lose, nisam umorna, anemicna, osim ledenih nogu i ruku i suhe koze, nemam nikakve simptome stitnjace
    Moji svi kazu da sam malo premrsava, a meni je ovako bas dobro i bas me briga

flopica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

rahela ti si meni savršena!

Anci avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Mb, bravooooo!
    Odlicna i duzina i brzina!
    Svaka cast, draga

Optimisticna avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

Mislila sam da neću, ali jesam. Djeca spavaju, (kure), pod terapijom su, a ja odradila upravo tri rutine s fitnessblendera, sve zajedno 45 min. Jesam li ja loša mater?

Anci avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Bravo, optimisticna!

Ja sam djecu potjerala na spavanje, muz je na xmass partiju, a mene ceka zenski film

vikki avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Naravno da nisi loša mater I bravo za izgubljene kile!
    MB, to je to vidiš da je lako, zar ne? Tvrdim da tko god može otrčati 5 km, može i 10 i 20, samo treba postupno i dovoljno usporiti. I pejs ti je izvrstan. Ima i programa po kojima se dužina trči samo do 16 km, jer ako možeš 16, možeš bez problema i 21. No dobro je da se pripremaš više mjeseci, mislim da je vrlo loše otrčati samo 3-4 velike dužine pa si kao već spreman za polumaraton.
    Ja preksinoć umjesto perfect absa rakijanje u Kurelčevoj, sinoć 6 km, večeras zwow 60 i 64.
    Imam 55 kg, nikad toliko u zadnjih 20 godina, i želim 3-4 manje. Od danas samo voće, povrće, piletina, riba i zobene, riža i proso od žitarica. Masnoće i mliječno minimalno. Uništio me prestanak dojenja, ne vidim s čim drugim ovo debljanje ima veze, prošlih sam zima uz trčanje jedva zadržavala svojih 50 kila. Trbuh je čak dobar, čvrst je, vidi se 6pack, ali sam dobila jahaće hlačice na bedrima i dupe naraslo (najviše osjetim po hlačama).
    Rahela, ako se dobro osjećaš, nisi premršava, meni izgledaš taman

tigrić avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2013

Početno

Mi smo svi doma jos uvijek zastopani i balavi ali bez temperature. Cak se nadam da bi sutra mogli otici prosetati do centra(zg) da vidimo taj famozni advent!
    Vikki,mene isto strah prestanka dojenja,mislim da to ima definitivno veze sa laksim odrzavanjem tezine. Moj sad ima 10mj i jos cemo mi dojiti ali sve manje,pogotovo kad pocnem raditi. S jedne strane hocu da se prestane nacicavati po noci da se naspavam,a sa druge samo ti cicaj mali!!pogotovo sto cu ici na pilulu kad prestanem dojiti. Odmah cu se napuhnuti za kilu.

Anci avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Ja jos nism vidjela advent, nadam se danas. Ali danas sama a sutra mozda obiteljski. Danas idem na neko lijepo druzenje :D

Sad sam napravila kb 6 all levels https://zuzkalight.com/zgym/kettlebe...r-beginners-6/

Tang, sad ti

Kuha mi se juha i savrseni rizoto!
    Dorucak su bile palacinke!

malena beba avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

Hvala vam cure!! U to ime sam sinoc bila vanka i napila se
    Danas necu trcat, idem na druzenje kod kumice.

Rahela ti super izgledas! Vikki ti isto koliko se sjecam

Anci uzivaj danas

tangerina avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

haha anci taj sam radila prije par tjedana, baš je fora
    umirala sam na wag the tail, ne od umora nego od smijeha na naziv vježbe
    i onda na sedmici ima windmill di držiš girju gore, što ja ne mogu pa sam radila low kao u ovoj

meni su na redu beg strength 9 i kb 9, poćirila sam ih i obje izgledaju super, vidit ću večeras šta će bit
    trenutno čistim po kući i razmišljam bi li si ipak mogli priuštit tetu čistačicu jednom tjedno, užas koliko toga ima, dan je opet divan, ali ne mogu opet pobjeć negdje vani i pravit se da ovaj rusvaj doma ne postoji

tigrić avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2013

Početno

E totalno offtopic,jel netko zna zasto se nemoze koristiti ona precica "sto je novo" preko mobitela. Preko drugog vec telefona pokusavam ali on odabere drugo.

summer avatar
    Datum pristupanja
    May 2005

Početno

ola zene

ja sam se napokon naspavala - 11 sati u komadu, a da nisam svjesna ni da sam se okrenula
    onda kavica, pa sat vremena sa chalene
    47 minuta neki burn intervals - izmjenjuje se hiit cardio pa utezi, lakse tezine, vise ponavljanja
    poslije toga ab burner, 11 min
    bome me izmorila, ali sam se svarseno osjecala poslije
    jos sam malo plesala s klincima, vole kad se glupiramo zajedno

muz mi prigovara na utege od 5 kg, da mi je to previse
    valjda se boji da se ne nabildam i budem jaca polovica
    sad sam zato u uredu, uf, al uz glazbu rjesavam neke zaostatke sto ne uspijem preko tjedna

mb, svaka cast!
    anci, nemoj nize od toga, meni si i sa ta tri vise bila super
    meni je sve sto pocinje sa 5x super, ja nikako ispod 65 - temeljna zena :D
    a vi trkacice sve neke vitke, vitke :respect:
    al tjesim se hranom, sto jest, jest, pa ni ne moze bolje
    Posljednje uređivanje od summer : 12.12.2015. at 19:38

Danči29 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

Ola
    Ja se priklanjam skupini na masi I mene stres dotuka. Nažalost, očito ne uspijem sve izbacit treningom, ili se pak prebrzo opet nakupi, i onda liječim hranom. Nisam van režima, ali su mi količine too much...
    Anci, super provod želim!!
    MB, svaka čast ženo!!!! Otrčat ćeš ti to bez po muke!!!!!
    vikki, ti si meni prekrasna Nadam se da se vidimo ovaj tjedan....
    Tang, ja sam si priuštila automatsku "tetu usisavačicu". Usisava dok smo mi na poslu, svaki dan i super sam zadovoljna. Prođe uredno pod ormar, krevet i trosjed, a iskobelji ce čak iz svih ovih suludih kablova po kući. Mm-a alergija dotukla pa više nije bilo izbora. Jedva čekam da se oporavim od nje pa da kupim i automatsku "tetu peračicu", nek se druže dok nas nema, a ja se lijepo igran s dicom umjesto da rintam
    Prijavak: funkcionalni trening 50 min (žena je luda skroz, predobre treninge slaže i dotuče me svaki put ) + 30min trake na 6 nečega, pojma nemam čega jer luda traka nigdje ne kaže je li to km/h ili pace, a ni km ne pokazuje (bit će da sam ja dudek i ne vidim?!)..... bilo kako bilo, nije mi važno. Otrčala sam konstantnim tempom koji mi odgovara nakon treninga.
    Svaki put kad bi vidila te ljude kako trče na traci u teretani, uvik sam se pitala koga vrapca im to treba, pa zar nije pametnije trčati vanka na zraku?!! A sad sam im se priklonila, i baš uživan ko prasica jer me koljeno nimalo ne muči na traci.
    Posljednje uređivanje od Danči29 : 12.12.2015. at 20:54

vikki avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Večeras perfect abs afterglow. To je samo jedna runda, zar ne? Boli me donji dio leđa pri podizanju s poda, morat ću tih par vježbi češće raditi.
    Zabilježila sam i jedan tatianin koji ću idućih dana, za tanje noge :D http://www.lovingfit.com/exercises-w...nsity-workout/
    MB, Danči, hvala! Danči, nadam se da se vidimo, tj. da ću raditi, mali danas od ručka nije htio ništa jesti ni piti, bojim se da nam se sprema želučano-crijevna
    Tigrić, i meni je tako bilo na mobu i onda sam odjednom mogla, uopće se ne sjećam kako.
    Summer 11 sati u komadu nisam odspavala otkad sam bila novorođenče valjda. Očito ti je trebalo!
    Ja sam jučer, prvi put u ovih 27 mjeseci otkad sam rodila, odspavala 7 sati samo s jednim buđenjem, kao da sam se ponovno rodila.
    No zato je danas mali budan od pet
    Anci, uzivaj!

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Ola cure,
    svašta ste nešto napisale, uh treba to sve pohvatat.

Prije svega bravo MB, tebi to ide odlično (pejs, dužina ) , baš lijep opostupno treniraš, vikki je to sve lijepo napisala, jedva čekam tvoj PM, znam da ćeš uživati
    Anči uživaj, i ja sam se upravo vratila iz grada (kazalište pa piće).

Što se tiče izgleda poznajem(od ovdje pobrojanih s kilama dolje-gore) rahelu i vikki, obje su prezgodne.

Ja sam s kilama u onoj ekipi koja je zadovoljna, stojim na tih 59 kg i ne bih htjela ići ispod jer onda mi padne imunitet pa počnem dobivat candide, iako mi dosta ljudi govori da sam se baš stanjila, mislim da nisam nes' puno izgubila 4-5 kila (i to proljetos)nego je sad drugacije rasporedjeno, zategnuto i čvrsto. Zapravo ne pamtim kad sam imala ovako dobru stražnju ložu (celija nikad manje) i bila bez ikakvih jahaćih hlača (to mi je slaba točka), majketimile da sam bar znala da trčanje tako utječe na moju gradju i još me full ispunjava, trčala bih bar od 30-te.

Netko je spominjao anemiju, odlučila sam izvadit nalaze jer sam čula da se kod trčanja drugih pruga kod žena znaju znatno smanjit zalihe željeza pa u PON idem u lab. Inače se odlično osjećam al za svaki slučaj.

Danči super zvuči trening!

Tang fakat rasturaš!

Summer, zaslužila si pošten odmor.

tigrić avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2013

Početno

Hej cure....
    Mi budni od 6,djeci se ne spava,.. meni sve suze na oci idu...
    Danas cetvrti dan bez vjezbanja,ozbiljno mi fali...ali odlucila sam od sutra.jos cu si dati danas da prizdravim.
    Malo sam ljubomorna na vas,sve negdje landrate okolo,kazalista,pica,promocije knjiga....ja izrezujem pahuljice od papira cijeli dan!!
    Uzivajte u nedjelji!

tangerina avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

uf, ima puno toga što sam tila komentirat, valjda će mi mala dopustit da sve napišem
    danci, ta automatska čistačica - šta točno čisti? nije meni problem pod, ali evo gledam jučer, kuhinja baš vapi za tim da je netko cijelu očisti, element po element, napu i to.. a meni je to tako mrsko i dosadno, još krenem entuzijastično, i dođem negdje do pola prije nego umrem od dosade.. dogovaram sad s mužem da je pola-pola riješimo

summer, meni neki dan priajteljica govori da joj je rekla neka trenerica ne znam čega da bi žene trebale radit sa utezima od pola kila-kilo, kilo ipo maksimalno. ta je valjda iz one neću se valjda nabildat škole. mislim pola kila - pa teže ti je radit mnoge bodyweigth vježbe nego dizat dvije bočice vode.

ponukana vašom pričom o kilama, stala sam jutros na vagu, mislim da nisam od ljetos. A ljetos sam imala 57kg, sad imam skoro 60 :shock: a lani kad sam počela vježbat počela sam sa 61-62. Ali stvarno mogu reć da su to u glavnoj mjeri mišići, jer sam dosta tanja nego tada sa 61. Guza mi nikad u životu nije bila ovako čvrsta i ovakvog oblika. Ne moram ni spominjat da mi je muž oduševljen
    Svejedno, zadnjih mjeseci sam stekla lošu naviku da svaki dan jedem nezanemarive količine slatkiša, i to stvarno moram srezat, ništa dobro iz toga ne proizlazi.

Dojim još navečer i po noći, iza Nove godine putujem na tjedan dana i tako mi je mrsko što će to vjerojatno značit kraj dojenja. Nekako mi je još lijepo i milo, i ne nosim se baš najbolje s činjenicom da djeca rastu

i za kraj prijavak: napravila sam jednu rundu kettlebell #9 a drugu rundu #6 ide lijepo i zajedno

Anci avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Tang na kb combo!

I super za dupe
    Ni moje nikad nije bilo cvrsce. Nisam narcosoidna stvarno ali evo najiskrenije da kazem: bas mi je super pogledati se u ogledalo iz profila i vidjeti prcasto cvrsto dupe
    Ne bih ovo rekla nikome osim vama!

Ja ne znam sto cu danas.
    Ujutro sam morala na plac po stvari za rucak pa s J na misu (prvopricesnik :D) pa sad pravim puricu i tjeram se pospremiti stan.

Jucer je bilo lijepo vani u zenskom drustvu, malo cakule, malo crnog vina, malo zime i doma.
    Moje su s ocem gledale Star Wars, falatiboze, preskocilo me to!
    Posljednje uređivanje od Anci : 13.12.2015. at 11:00

ivana s avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

Mb bravo!!!!
    Tang ovo o hrani tj.slatkisima kao da sam ja pisala. A najgore sto sad ide najdrazi dio godine i pecenje kolaca. U zome stvarno uzivam a moram i kusat od svega pomalo....
    Tigric, bit ce ti lakse kad pocnes raditi, kreces se među ljudima pa makar kava tu i tamo. Kad kreces?
    Danas mi je super dan. Jucer sam radila ujutro, i to mi je koma subotom jer se jako rano ustajem i ubijem se od posla pa sam popodne spavala i nis koristi. Zato sam danas odvjezbala, jrc ktb #4 i 5' #48 dok je muz obavio plac i skuhao rucak. Sad sam se najela i odmaram dok se mala probudi. Popodne idemo s djecom vidjeti centar.

malena beba avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

Tang bravo!

Anci

Ivana s

Tigric

Summer nek si odmorila malo

Jucer sam odmarala, danas cu ic trcat al samo 5 km.

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Ivana s i mi danas do centra obiteljski.bas krenuli klizanje pa razgled

tigrić avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2013

Početno

Ma necu se zaliti, nije meni tako lose sa klincima doma...jedino mi fale malo ti izlasci...druzenja...na prcom porodiljnom sam toliko uzivala doma sa bebom da sam se cudila svima koji su trazili slobodan trenutak..sad sa njih dvoje,u potpunosti ih razumijem..a posao mi ne fali..da bar..ali ne,mozda je i vrijeme za promjene...
    Da sam blize grada bilo bi sve to jednostavnije izrealizirati,ali to je za temu "selo moje malo ".
    Na posao se vracam u drugom mjesecu,a tada cu vjerovatno lupati po glavi i plakati kako ce moja djeca bez svoje mame!!

zhang avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Hej, cure... malo me nije bilo, bas ste sve vrijedne.

Ja sam sad vec 2 tjedna uzela rest, jedono sto sam malo setala i bila na klizanju sa klincima. Zadnja dva dana sam spavala po 11 sati :summersister:
    Nije stitnjaca, nije zeljezo, to sam pregledala prije cca mjesec dana, nego se nakupilo umora, jedva cekam godisnji.

Mislim da cu sutra poceti sa Bodyshred od Jillian, treba mi nesto sto je nobrainer, da sam gledam i ponavljam. Dodje mi to ponekad, kad trebam autopilot. I traju pola sata pa cu ubaciti prije posla.

Sistem joj je slican kao u ranijim programima: kombinira snagu, cardio i core u treningu, s time da ima jedan cisti cardio (ako sam dobro polovila)

I da, zuzka je gost u jednom workoutu (koliko sam letimicno pregledala).

Sto se tice kila, ja sam se malo udebljala (i nisu misici ), trebat ce to srediti...

Ginger avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

sve sam procitala, al moj mozak zlatne ribice ne pamti pa ne zamjerite

mb, draga, svaka cast! bravo, bravo!
    vikki, Danci
    tiigric, polako, budes!
    Anci, al dupe ti je stvarno mrak
    flopi, super za girju!
    ja je nesto zanemarih zadnje vrijeme
    tang ti si presla na dark side
    spajka, i ti ces uskoro natrag, oporavi se
    zhang, kaj je to od Jillke? nisam cula za to
    summer, majkomila, 11 sati? ljubomorna sam, lol
    i sorite, zaboravih dalje

ja sam jucer pauzirala, vodili smo velike cure na disney on ice
    ajme, samo vidjeti njihove face je vrijedilo tih para
    danas gosti cijeli dan, al sam maloprije ubacija wo9
    sutra wo 10 po treci i zadnji put i prelazim na 11

nego, htjela sam se malo pozaliti
    poprilicno se zapusem dok vjezbam
    ono, ostanem bez zraka
    na sistematskom sam bila nedavno i sve je ok
    ne znam od cega bi to moglo biti

zhang avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Ginger, ovo je novi program, bas je onako, u njezinom stilu. I ima cardio dan, svaki treci.

Sto se tice ostajanja bez daha, jesi mozda vise u zatvorenom prostoru koji se rjedje zraci?

tangerina avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

no krasno
    išla sam večeras radit jogu malo
    kako je u današnjoj pola masiranje sa foam rollerom, upalila sam neku staru, power yoga #6, i u jednoj vježbi napravila neki nezgodan pokret koljenom, baš me jako zabolilo u tom trenutku, i sad još osjećam bol kad hodam
    ništa nije promijenilo oblik ni boju. šta da sad radim, štedim koljeno?

tangerina avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

a mala je bila tako slatka, radila je downdog sa mnom, a poslije me tješila kad sam jaukala <3

sad mi je malo manje slatka, jer još nije zaspala niti izgleda ko da ima namjeru, jako se dobro zabavlja. a sama sam s njima večeras, sve mi se čini da će šinjorina mene i velikog brata spremit u krevet

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Tangerina ledene obloge svaka 2-3 sata i mazat deep reliefom ako ide nabolje za dan dva to je to.
    ako krene oticat i sl. via doktor. Voljela bih da ti se i zhang javi.

bit ce ok.ne brini.

napucali smo se u centru svega i svacega, fritule pizza... a centar je stvarno krasan. Dobro je da smo otisli oko 15h, u 19h je vec bili previseeee guzve. Krasan dan onako laganini obiteljski.
    Posljednje uređivanje od Lili75 : 13.12.2015. at 21:14

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

tigrić doći će i vrijeme kazališta i druženja, još malo, a onda brzo proleti.

Citiraj Anci prvotno napisa Vidi poruku
    ..
    I super za dupe
    Ni moje nikad nije bilo cvrsce. Nisam narcosoidna stvarno ali evo najiskrenije da kazem: bas mi je super pogledati se u ogledalo iz profila i vidjeti prcasto cvrsto dupe
    Ne bih ovo rekla nikome osim vama!
    Anči potpuno te razumijem u istom sam raspoloženju i isto tako nisam narcis, al svejedno volim se gledat u ogledalu.
    Ja više gledam noge kako su se stanjile i nestale jahaće hlačice (trbuh i guza su mi jače strane, dobri i s par kila viška) al podguzi su znali bit problematični, sad ih više nema, istrijebila sam ih imam jednu zgodnu anegdotu od prije 2 dana (uloge: ja i neki nabildani frajer u kafiću) al nekako mi neugodno ispričat vam je

Zaboravila sam prijavit subotnje intervalno trčanje, sad su nam grupe malo zbijene preko zime pa nismo baš sasvim odgovarajuće grupirani što hmmm malo stvara problemčiće jer nekima je teško držat tempo onda "optužuju" one koji vode grupu da ne poštivaju tempo a jesu ...i tako... jedva čekam vratit se na proljeće u svoju grupu s dečkima.

Eh da probala sam girje u Polleu al prodavač nije iskusan čak mi nije znao ni vježbe baš pokazat, nema mi druge nego do teretane u susjedstvu kako sam i planirala.Uglavnom one od 8 kg su mi ok za vježbe s jednom rukom, a ona od 12kg za ostale vježbe. Dvije ne kupujem to je sigurno.
    Koje su vježbe inače najučinkovitije za core i stražnju ložu s girjom? (i molim prijevod ako je moguće, nije obvezatno)

Maruška avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Ja prijavljujem tri dana pauze i obžderavanja.

A sistematski me šokirao: ekg nije uredan i moram na ergometriju. :shock:

Danas se nadam povratku u rutinu.

malena beba avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

maruska nadam se da ce bit sve ok

tangerina, kako je kolino jutros?

ja jucer nisam stigla na trcanje, danas po rasporedu 8km cini mi se...

zhang avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Tang, nadam se da si bolje. U svakom slucaju, izbjegavaj opteretiti koljeno dok ne prodje. Bandaza pomaze. Uz obloge i deep relif (ako boli), sto je Lili rekla.
    Za donji dio i cardio odradi swingove, ne opterecuje koljeno, a imas trening.

Lili, kod girje je upravo divno to sto je namijenjena za visezglobne pokrete: swing, turkish, snatch, clean&press...
    Zadnju lozu i core mozes i sa girjom, ali i sa obicnim utezima ili bodyweight: deadlift sa (skoro) ispruzenim nogama, good mornings, bridges,... za core sve cega se mozes sjetiti.

Ja sam jutros odradila ovaj bodyshred i bas mi je pasalo. Bilo mi je malo tesko zbog pauze i sto sam se odvikla od jutarnjih treninga.
    Do kad ce mi odgovarati, ne znam, jer ja sam sasvim suprotno od okp-a kod treninga. Niti jedan program nisam zavrsila, mislim da mi je kod Insanitya trebalo jos par treninga pa da ga zavrsim

zhang avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

mb, nisam rekla bravo za kilometre!!

Maruška avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Citiraj zhang prvotno napisa Vidi poruku
    mb, nisam rekla bravo za kilometre!!
    I od mene bravo, mb!

tangerina avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

tnx na savjetima, cure
    danas me boli nakon što ustanem (na poslu uglavnom sjedim), ali nakon nekoliko minuta hodanja se smanji dosta bol
    nisam još ništa mazala, sinoć sam otišla spavat, sad sam na poslu, kupit ću Deep relief popodne

danas ću skroz preskočit vježbanje, pa ćemo vidit

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Citiraj tangerina prvotno napisa Vidi poruku
    tnx na savjetima, cure
    danas me boli nakon što ustanem (na poslu uglavnom sjedim), ali nakon nekoliko minuta hodanja se smanji dosta bol
    nisam još ništa mazala, sinoć sam otišla spavat, sad sam na poslu, kupit ću Deep relief popodne

obavezno ledi tang meni je to uz postedu najvise pomoglo.
    na posao sam.obukla haljinu i hulahopke tako da sam ledila svakih 2 data 10ak min.proslo mi za 2 dana.
    isla sam u lokslni kafic po led u pladticnu vrecicu i udri

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Citiraj tangerina prvotno napisa Vidi poruku
    tnx na savjetima, cure

Citiraj zhang prvotno napisa Vidi poruku
    Tang, nadam se da si bolje. U svakom slucaju, izbjegavaj opteretiti koljeno dok ne prodje. Bandaza pomaze. Uz obloge i deep relif (ako boli), sto je Lili rekla.
    Za donji dio i cardio odradi swingove, ne opterecuje koljeno, a imas trening.

Lili, kod girje je upravo divno to sto je namijenjena za visezglobne pokrete: swing, turkish, snatch, clean&press...
    Zadnju lozu i core mozes i sa girjom, ali i sa obicnim utezima ili bodyweight: deadlift sa (skoro) ispruzenim nogama, good mornings, bridges,... za core sve cega se mozes sjetiti.

Ja sam jutros odradila ovaj bodyshred i bas mi je pasalo. Bilo mi je malo tesko zbog pauze i sto sam se odvikla od jutarnjih treninga.
    Do kad ce mi odgovarati, ne znam, jer ja sam sasvim suprotno od okp-a kod treninga. Niti jedan program nisam zavrsila, mislim da mi je kod Insanitya trebalo jos par treninga pa da ga zavrsim
    zhang hvala ti puno.
    uguglat cu te vjezbe da vidim koja je koja. A utege vec imamo doma raznorazne.
    meni je bitan core radi trcanja.

svejedno idem prob at girju

Osoblje foruma rahela avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Citiraj flopica prvotno napisa Vidi poruku
    rahela ti si meni savršena!
    aaaaaaaw

nisam bila na forumu od petka, pa ti sad šaljem pusu za ovo

sad se vraćam čitati što ste još pisale

flopica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Citiraj Anci prvotno napisa Vidi poruku
    I svakako pogledaj ovaj video, lijepo objasnjava vjezbe.
    Mislim da nije real time vjezba, samo ih pokazuje, ali mozes isprobati od svake 10 ponavljanja pa tri runde.

To sam ja radila kad sam kupila KB.

https://m.youtube.com/watch?v=_yBZZ4Bv2zI
    Podružih se konačno sa novom prijateljicom uz ovaj drugi link
    Zadnju vježbu nisam odradila a prve tri po 10 puta 4 ponavljanja
    Mokra skroz!

Ginger avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

zhang, thnx, bas cu bacit oko, pri kraju sam sa BR
    al razmisljam i o zuzi i njenim free stvarima

tang, drz se!

flopi bravo!!
    koliko puta tjedno vjezbas?

rahela i meni si

Lili za tebe je mislim 12kg

ja odradila wo10
    danas mi je bilo bas tesko
    nisam dovoljno jela
    sutra u planu wo11
    Posljednje uređivanje od Ginger : 14.12.2015. at 18:28

malena beba avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

Flopi bravo

Ginger probaj zuzku :darkside:
    Moras jest zeno!

Danas 9.8 km za 61 min

zasad skulirana avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

i ja u zadnje jedem svašta,neki dan slavonsku kobasu (konačno) u kruhu pa štrukle sa borovnicama...stala sam do cure koju sam preobratila na LCHF pa kaže:ma vidi je,sad me tu mamiš....moram koristit gužvu kad trenutno ne vidim da sam naduta....

danas sam otplivala klasičnih po ure u bazenu i onda jutros šetala 3km za zagrijavanje i popodne još 8km,pola puta uzbrdo i dosta brzi tempo....nije loše za trudnicu...

tang,mene bi tako znalo sastrane u koljenu kao presjeć nakon nekog nezgodnog pokreta, baš ono oštra bol za zaplakat...ja bi se štedila sutradan i čekala da prođe...

zhang,kad ti je ono bio zadnji malo veći rest,ne sjećam se? mislim da će sad rezultati (nakon pauze) bit munjeviti,tako to ide...

maruska,ma ja mislim da se ti EKG-ovi često krivo tumače,barem su meni tako rekli.....i da je pravo jedino onaj aparat što dobiješ na 24h da ti mjeri otkucaje i uoči eventualni problem...

jeste li okitili kuću?ja se prvo moram nakanit očistit stakla i prozore,ne želim napendit bor pred staklenu stijenu u DB dok je ne sredim,sutra sam MM-u najavila radnu akciju,ja ću unutarnji a on vanjski dio stakala,imamo 4,5m u dužinu posla,nije ni čudo da se to radi jednom ili u vrh glave 2x godišnje ....

ginger,kako je bilo na disney-u?moja je kuma potegla iz Du samo radi toga u Zg,ove je godine kaže bio Frozen?

malena beba avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

Ja sam nalipila naljepnice na prozore i tu sam stala. Iskreno, puno me i to snervalo, neman pojma kako cu bor kitit. A dica navalila i sigurno cemo nekad do kraja tjedna okitit...

Anci avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Zagreb je bas lijep, bili smo jucer.
    Majko sro sam sve pojela
    I odem si kupiti u Dinaru neku tortu i zena mi na kraju zaboravi ubaciti u vrecicu :D
    Spasila me!

Flopi, bas sam hepi zbog tebe i girje
    Swing, goblet, figure 8 squat?
    Plakat ce ti guza sutra :D

Ja sam sad novi jrc kb.
    Trening je nemastovit totalno.
    Jedino onaj bonus je dobar, kb combo.
    Ostalo samo radi swing i jump rope.

Sutra cu nesto ujutro i onda dva dana nista jer idem u Brisel :D

Ginger avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

mb bravo! rasturas!
    ma jedem ja, samo danas mi se lose poklopilo
    nisam stigla na vrijeme jesti pa reko ne mogu ni prije treninga, povratit cu, budem poslije treninga
    al koma, nemam snage gladna

skulirana, nelose bas
    rekoh ja, mali ce u swingu izletit na tatamicu
    na disneyu je bilo super, i da, bio je frozen na kraju
    svi su cekali samo to
    cure sve obucene u majice/haljine frozen, hrpa njih u kompletnoj opremi - haljina, plast, perika kruna, lol
    moje cure uzivale skroz - najstarija skakala, pljeskala i pjevala, a mladja je imala sirom otvorene oci i usta cijelo vrijeme- njoj je to bila prava carolija

Anci pa moras nadoknaditi, jel...

vikki avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Zhang
    Ginger, ni ja ne mogu vježbati gladna, baš nemam snage. A što se zaduhe tiče, može biti puno uzroka (želudac, anksioznost, istegnuti prsni mišići ili zglobovi...), najčešće to dođe i prođe, no ako su skakajuće vježbe i normalno je da se zapušeš, zar ne?
    MB, bravo za km!
    Anci, bar ti možeš pojesti što hoćeš. Figure 8 squat mi je super vježba, flopi javi sutra boli li.
    Tang, nadam se da koljeno prolazi. Meni je tako ružno kvrcnulo 4 dana prije polumaratona, ali je za dva dana prošlo. Dobro je za te stvari imati doma onaj toplo-hladni gel iz dm-a, triput dnevno po deset minuta bi trebalo biti dosta.
    Ja sam večeras zwow 62 (ili 63 ), ali sam prekinula na polovici jer mi je baš bilo naporno za koljena, toliko step upa s težinom, a i sjetila sam se da sam prije godinu i pol baš na tom zwow-u prvi put zeznula koljena, odonda je išlo nizbrdo. Umjesto toga sam jedan drugi lower. Jučer sam trčala 8 km.
    Maruška, to ti je vjerojatno sve ok, čula sam od više ljudi da im ekg nije bio dobar, a kad su ga drugi put radili, bio sasvim uredan (i to upravo na sistematskom).
    Ja sam nedavno imala kardio obradu, ekg, holter, uzv srca savršeni (minimalni puls 49 ), ali ergometrija nije dobra (denivelacija ST spojnice), i sad pod uputnom dijagnozom angine pectoris čekam koronarografiju

zhang avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Vikki :zagrljaj:

Skulirana, zadnji rest (ali od 4-5 dana) je bio prije mozda 3 mjeseca, inace imam dan-dva resta u tjednu. Kod mene to dosta ovisi i o tempu u drugim sferama zivota, a tu mi je stampedo. Zato se bas veselim godisnjem.

sto se tice dekoracija, ja sam u jednu ooogromnu staklenu vazu utrpala kuglice i ostale ukrase. Da samurajima nije tako vazan, ne bih imala bor. Kolace sam narucila. I tu otprilike staje moj susur oko bozicne parade :grinch:
    Posljednje uređivanje od zhang : 14.12.2015. at 21:52

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •