a štaš, takav mi je horoskop danas![]()
a štaš, takav mi je horoskop danas![]()
svima vam hvala na podršci. danas sam kbell2X i jrc1.
vikki ja sam jučer jela u 13.00 malo bijelog graha, trčala sam u pola 8 navečer. ali nisam išla na wc u međuvremenu i to je koma. ujutro jedem ili jogurt s ajgodama , bananom, pecan orasima, malo grožđica, meda i žlicom zobenih ili tost sa mozzarelom i šnitom šunke. popijem kavu. i onda taman kad sve riješim idem trčat i to je ok. ne znam, sa zuzkom toga nemam.
danci sta se događa s malim? nadam se da će proć.
Bravo bravo vrijednice.
Ja ovdje na sluz.putu vjezbam svasta nesto i to mi je bas fora.
Neki mix.
Ttko jos ide na utrku iducu ned u Zg?
Danas cardio 2* 20 min - 400 kalorija
Dvorana
- 3× 15 trbusnjaka
- 3× 15 leđnjaka
- 3× 15 supermana
- 3× 15 sec plank
- 3× 20 preskakanja uzeta
Kruzni trening 3 kruga (6 vjezbi) ×10 ponavljanjanja
3 kruga sa bučicama (4 vjezbe) po 15 ponavljanja
I to je to))
bravo curke
Danci :hug:
sasa, a di je rest?
ja danas planirala odmor, a ono fino oladilo pa sam ipak odradila wo11
bit ce pauza za vikend
Ivana, nikako da ti odgovorim, nisam pocela trcat jer mi je to trsko ugurat u raspored. Mm ionako pati stalno s djecom, nemam srca ostavljat ga s njima i za trcanje.
Ginger, ni tebi nisam odgovorila, ne mogu na poslu tipkat jer mi je ekran okrenut prema svima. Al ubrzo cu promjenit stol
Danas sam se bas potrudila, napravila sam beginner cardio 10 x (koji uopce nije lagan! ) i kb advanced #2
spajka, kakve su vjezbe? jel sve skakutavo?
i jedno pitanjce....s obzirom da se moja dijastaza smanjila sa 2,5-3 prsta na 1 prst (mozda mrvicu vise), mogu li sad normalno raditi sve vjezbe za trbusnjake?
Ginger, ja sam s takvim razmakom normalno radila trbusnjake (citaj: vjerojatno sam radila i s vecim razmakom)
aaaaa betty, monitor je kriv
a kak ti je sad dijastaza?
mislila sam sad kad zavrsim BR, nastaviti sve raditi sve vjezbe po programu
bas sam zadovoljna kako mi se smanjilo, jos pocetkom godine je bila onak velika
i da, razmisljam da napravim 30ds
ono, dva puta sam ga zapocinjala, mislim da je vrijeme da ga i zavrsim
a onda od 7.mjeseca piyo
marta, evo probala sam i nisam nista pametnija
nesto malo se pomakne, al nista puno
ono, ne znam![]()
kako skužiti da imaš tu dijastazu? nešto sam čitala o tome na netu i kad legnem i podignem noge na trbuhu u području pupka mi ima jedan prst mjesta između mišića. nemam pojma je li to ok. do sada nisam obraćala pažnju na to. a i zadnji put sam rodila prije 19 godina pa ne vjerujem da se to može promijeniti.
cleaning lady, da li je bolje raditi taj plank tako kao ti u više serija kraće vrijeme ili jedan put pa dok izdržim?
cure odlične ste
nikako da ubacim trčanje u raspored, prije sam išla trčati oko 20h, a sad je još dan u to vrijeme i ne volim kad me ljudi gledaju
odvježbala peti dan insanitya, bome sam se dobro preznojila čak mi je došlo da povraćam na kraju, baš cool
jedva čekam sutra da opet vježbam
ovako je i meni i ja sam shvatila da je to ok, da ne bi smjelo bit više od dva prsta
ali tako i ja nikad nisam sigurna, najradije bih da mi netko stručan to popipa i kaže ok - ne ok
ja bih plank radije radila što duže, jer mi se čini da najviše napraviš u onim najtežim sekundama. ja sam dosad najduže izdržala minutu i pol, i u tom zadnjem dijelu bih baš jako osjetila kako mi rade trbušni mišići
Ja sam ulovila susjedu doktoricu (mislim sportska mes.) da me prepipa i kaze da sam ok!
Imala sam vecu rupu prije.
Danas rolanje!
Nakon duuugo vremena.
Trcanje definitivno vise umara, no bilo mi je bozanstveno. 12 km cistog gusta. Samo ja i Cohen![]()
Jesam vam rekla da me neki da isto lik vec drugi put zvao na kavu?
Nisam isla nijednom, blesavo mi je
Al je fora![]()
ja sam danas na poslu pocela citat proslu stranicu o stojevima, bila sama u uredu i ovo je rezultat: http://i59.tinypic.com/fxe2w2.jpg
srecom nitko nije usao
veceras yoga
Summer LOL!!!
I stikle jos imas!!!
Anci...fulir...koja fora!!!
summer loooooool
i bravo!
ja necu ni pokusavati, ziher bi se strgala
Summer![]()
![]()
Anci ne cudim se da se nekome svidjas
I bravo za rolanje!!
Ja sam trcala, 7 km za nesto manje od 45 min, pace oko 6:20![]()
Evo ja navršila mjesec dana svakodnevnog skakanja.Izgubila sam malo više od šest kila. I bome se vidi. Sad sam blizu 65 (fali pola kile).
A vi ste lude s tim stojevima... LOL
Posljednje uređivanje od Optimisticna : 14.05.2015. at 22:42
Lol summer :D predobra fotka !
Bravo optimisticna !! Svaka cast !!
svaka čast summer. nema šanse da bi mene ruke držale tako. nisu ni s 10, a kamoli sad s preko 40. godina. a ništa, malo sam ljubomorna ali nastavljam dalje
večerašnji trening odrađen. čini mi se da mi je bilo malo teže nego proteklih dana, mora da će se vrime mijenjati.
Posljednje uređivanje od Bodulica : 14.05.2015. at 23:06
optimisticna, wow, bravo!
ja sam kilo teza, nece me pa nece![]()
Jučer sam odtrenirala Jillian cardio2 BR i poslje još 100 čučnjeva sa 4kg utega. Neznam zašto, (trenirala sam jako dobro), valjda promjena vremena, danas se osjećam prebito, jedva sam malog većeg podigla iz kreveta, glava boli i srce čudno lupa (stalno je u "grlu")...
Jutros Kb 9. Nije uopce tezak.
No... press ne mogu s 12 nikako. S 8 mogu ali osjecam da mi je lagana.
Tko je swingao jutros u 6:45? Ja
Volim te, girjo draga, sto nakon niti deset minuta vjezbanja osjecam dupe i straznju lozu![]()
Summer, super za stoj!
a još si i fina, pa si noge prekrižila
ja mogu ono što zuzka radi u week1 izazovu za stoj bez ikakvog problema
https://www.youtube.com/watch?v=z9oHTNPiXFI
ali nakon što sam to vježbala par dana nekoliko puta dnevno, bome sad osjećam mišiće kod lopatice na leđima
summer luuuuda si!
Anci, baš slatko, hihihi
tangerine lijepo te čitati
meni opet željezo extremno nisko i ferritin, sve je u banana
sad sam u dilemi da li da smanjim vježbanje, tj. ne mogu ga vise smanjiti jer odrađujem samo 3 x tjedno
plus trčanje 2x tjedno
tako mi je teško odreći se
preteško
summer bravo
Anci tcccccccc :zavidna:
tang jel to znaci da cu i ja za kojih 10tak dana moci malo ujutro svingati![]()
Što se sve izdešavalo od sinoć!
summer, tang, optimistična... ludilo!
flopice, 5 treninga tjedno je poprilično...
Anci, jesi prijavila mužu?![]()
Cure seminarke, bismo li mogle napraviti neku whatsapp grupu za dogovor oko subote? Ili da jednostavno udavim danci porukama?![]()
možete se odmah podijelit u parove, radi se u paru s osobom otprilike slične snage
ne znam jesam li pričala kako smo jedino ja i još jedna cura došle u dvoranu bez patika. računala sam, girja se radi bosa, i nisam ih nosila, došetala u čarapama iz svlačionice. kad sam vidila sve u tenisicama, uhvatila me panika, srećom, to je bilo prvo što su rekli: izujte se. a onda je zamirisalo
kasnije smo TGU učili držeći tenisicu u ruci, ali ja sam onda držala svoju bocu vode.
Ajme summer
Vrijeme je danas ubitačno, vučem se kao krepana mačka po kući, za danas planiram Jillian i čišćenje kuće![]()
Tang!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! sestrooooooooo
Spajka, uskoro sestroooooooooo
Optimistična, mrak!!
Summer, predobra fotka, bravo bravo!!!! Ja nisam nikad radila stoj kao izdržaj, uvijek kao wall mc ili shoulder tap. I ramena rade savršeno. Dakle, moram probati i izdržaj
Anci :komad:
Tang, tako je bilo i na onoj radionici, svi došli u tenisicama. Ja se uredno izula a oni me gledaju. Onda je došao Saša i rekao nek se i oni skinu. Očekivao bi čovik da kakti fitness treneri, bez obzira u kojoj su fitnes kategoriji profi, kvrapcu nekog vraga znaju ako su se već pojavili na tom seminaru da kakti nauče pa onda drže seminare u svojim fitness centrima. Ali đabe. Zato se kaže: idite kod nekog kvalificiranog.
Nas je taman 8 za parove.
Predlažem da s Inesicom radi Zhang![]()
Betty, mozemo napravit grupu jer u protivnom cemo ubrzo ugusit Dancin inboxMeni svejedno whatsapp,viber....
Optimisticna i rehab bravo za napredak!
Anci, i meni je prvo palo na pamet jesi li prijavila muzu?
Summer, super si naopacke!
Posljednje uređivanje od ivana s : 15.05.2015. at 09:43
Jutros:
3 runde sve sa 12kg:
5/5 halo
10/10 around the world
15 weighted bridges
15 russian twist
100 swing 16kg
2/2 TGU 8kg (iako mi je girja bila laka, u iskoraku su me kvadri toliko bolili da sam skužila da zbog toga kvarim formu pa sam odustala, zlu ne trebalo)
50 swing 16kg
20min. Nije nešto, ali bome nisam ni ja nešto![]()
Aj javite mi brojeve mobitela na pp ili na facebook, napravit cu ja grupu. Valjda svi imaju whatsapp? Anci i danci, vase brojeve imam
ja nemam, ni fejs ni app, ali imam viber. no ajd za vas bi mogla skinuti i to cudo, samo popodne, jer mreza na poslu je pa.... recimo brzina.... ma puz je brz za nju.