Stranica 3 od 141 PrviPrvi 123451353103 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 101 do 150 od 7016

Tema: VJEZBACICE- proljece 2015 :)

vikki avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Ako je s HRN, to je fenimenalan popust. Curke koje idete, uplatit cu nekoj od vas pa da mi kupi.
    Sasa, takve snove i ja znam imati. Vise puta sam sanjala da trcim i nakon dva-tri km skuzim da nisam obula tenisice nego cipele. Pa se vracam doma, pa nikako zavezati tene, pa nikako izaci iz kuce opet, horor...

vikki avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

I ja lajkam bettynog muza!
    Danci, pametan potez, bit ce vremena za sve.
    Lili, uguglaj naziv vjezbe i pogledaj video, tako ces najbolje skuzit kako ide.
    Anci, bas lijep dan!
    Ivana, i nama je temp. jednom bila sest dana do 39,5, tek cetvrti dan antibiotika je pala. I isto je bilo da pedica nije vidjela upalu uha, a drugi dr. je. Drzte se, sad ce to nabolje.

Anci avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Da ste vidjele betinog muza, dvaput bi ga lajkale

Anci avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Vibre bolesnima...
    Ivana, prva bolest i vec tako
    Proci ce ~~~~~~~

vikki avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Zaboravih, rahela za ideju, nisam se sjetila selotejpa, upalilo je!

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Citiraj Danči29 prvotno napisa Vidi poruku
    Lili, samo ideš nazad u iskorak i pri dizanju gore šutneš nogom što više možeš. To je jedan fluentni pokret, nisu 2.
    Squat & knee up je čučanj i pri dizanju digneš jedno koljeno prema grudima. Naizmjenično jedno pa drugo.
    Kasno vidjela post al nema veze.
    vec sam napravila al obican iskorak unazad 150 puta da vidim hoce me sutra sta bolit.
    ovaj kick up nisam skuzila da radis u jednoj vjezbi jer na you tube u je to nesto posve drugo
    ajmeee...dobro da to nesto nisam ni pokusavala ha ha

Hvala za info.
    a kad radis cucnjeve spominjes opterecenje radis sa sipkom ili utezima? Mozda blesavo pitam al eto...
    Posljednje uređivanje od Lili75 : 01.05.2015. at 22:12

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Zasto kad napjsem post u 22h pise da sam napisala u 20h? Sat na mobu je tocan.
    Anyone?

Danči29 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

Citiraj Lili75 prvotno napisa Vidi poruku
    a kad radis cucnjeve spominjes opterecenje radis sa sipkom ili utezima? Mozda blesavo pitam al eto...
    Nije blesavo. Imam bugarsku vreću, ona mi je najugodnija za leđa i ramena i tjera me da ispravno radim. Kad sam počinjala raditi čučnjeve s opterećenjem, nisam ništa imala pa sam u onu platnenu vreću nakrcala tetrapake mlijeka. Ali kad sam došla na 10l, morao mi je mm to dignut na leđa jer nisam mogla s time zamahnuti, a onda su mi se i ručke urezivale u ramena. Zato sam kupila BV i nikad požalila. Ali realno, možeš nešto u ruksak ukrcati tipa rižu, paštu, sol i sl. (idealno u vrečicama da te ne bode u leđa i da se ravnomjerno rasporedi). To će te tjerat na pravi pokret

Mislim da je upravo onaj kick važan dio pokreta jer se tada dižeš drukčije, moraš opteretit gluteus da se uspiješ dignuti i zamahnuti nogom.
    Ako ne bude upale od samo iskoraka, obavezno probaj i ovu varijantu

zasad skulirana avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

jesus 3 stranice ste naštancale u 1dn,tek se sad bilježim na temu!
    vidim da ste prešle sa medjusobnog na komplimentiranje MM-ova....

ima i par novih/starih vježbačica,ajde da se malo više zadržite na ovoj proljetnoj temi...

ja imam finu upalu nakon 100 goblet squatova sa 12kg...pogotovo nakon par dana pauze...ali baš uživam u njima,mazohist...
    a tek jump lunges sa opterećenjem....

malo sam usporila sa vježbanjem a ubrzala sa hranom,opet sam pišnula +, nadam se da će se zadržat ovaj put... (pa da nema više čačkalica komentara,he he)
    maloprije pijem whey,čitam sastav i malo se zamislim,ima li koja da je vježbala u trudnoći i pila ga?
    soja,sojin lecitin,pa neki zasladjivači....ono,ipak neka kemija...pa se sve mislim bi li ga prestala pit...ionako ću malo po malo smanjivat opterećenje/kilaže pa onda i nema koristi od njega....do kada radit swing,russian twist,plank...generalno core? s prvom sam trudnoćom išla u teretanu do 6tog mj, kasnije samo šetnje...
    ali nekako bi me bilo strah mahat girjom čim počne rast stomak....
    Posljednje uređivanje od zasad skulirana : 01.05.2015. at 23:01

betty blue avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Hvala na komplimentima za muza, i meni je drag
    Skulirana, i jedna moja frendica je nedavno pisnula plusic i ide na kb treninge, pitiat cu je sta joj je trener rekao pa ti javim. I cestitam! I nadam se da ce sve biti ok. Ja whey uopce ne pijem, pa taj dio ne znam, ovako napamet bih rekla da ti mozda i ne treba

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Citiraj Danči29 prvotno napisa Vidi poruku
    Nije blesavo. Imam bugarsku vreću, ona mi je najugodnija za leđa i ramena i tjera me da ispravno radim. Kad sam počinjala raditi čučnjeve s opterećenjem, nisam ništa imala pa sam u onu platnenu vreću nakrcala tetrapake mlijeka. Ali kad sam došla na 10l, morao mi je mm to dignut na leđa jer nisam mogla s time zamahnuti, a onda su mi se i ručke urezivale u ramena. Zato sam kupila BV i nikad požalila. Ali realno, možeš nešto u ruksak ukrcati tipa rižu, paštu, sol i sl. (idealno u vrečicama da te ne bode u leđa i da se ravnomjerno rasporedi). To će te tjerat na pravi pokret

Mislim da je upravo onaj kick važan dio pokreta jer se tada dižeš drukčije, moraš opteretit gluteus d
    a se uspiješ dignuti i zamahnuti nogom.
    Ako ne bude upale od samo iskoraka, obavezno probaj i ovu varijantu
    ajme danci kakve sve ti rekvizite imas sad ide onaj smajli koji se klanja.

svaka cast!

Ja cucnjeve radim sa sipkom na grupnom.
    ajd obavezno cu probat taj iskorak s kickom ovih dana.
    Posljednje uređivanje od Lili75 : 01.05.2015. at 23:14

ivana s avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

Danas sam odradila strech (dug od jucer) i TBC. Sluzbeno zapocela treci tjedan focusa, mogu reci dai se bas svidja. I jos uvijek umirem na TBC-u, ostalo mi je ok.
    Malena je bolje, grozno je kad ih tako male gadno zdrma. Stariji dvoje mi nikad nisu bili nesto bolesni ko bebe tek kad su krenuli u jaslice je pocelo.
    Danci, nemam pojma kakva je to vreca, moram guglat ali zvuci zabavo ovo s 10 l mlijeka sto spominjes
    Pitanje za dugogodisnje vjezbacice, koliko cesto si priustite upalu?

zasad skulirana avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

uvijek mora biti nekog blagog zatezanja,ono da osjećaš mišić barem....a baš upala...nakon svake pauze od par dana obavezno,htio nehtio,LOL....

malena beba avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

ivana drago mi je da je malena bolje
    pa imam povremeno upale, kad pokrenem neke zaboravljene misice
    volim upale :mazohoist:

skulirana cestitam <3 nadam se da ce sve proc u redu.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj Lili75 prvotno napisa Vidi poruku
    Zasto kad napjsem post u 22h pise da sam napisala u 20h? Sat na mobu je tocan.
    Anyone?
    To si namještaš u postavkama/uredi opcije. Izaberes vremensku zonu i automatsko prebacivanje na ljetno/zimsko vrijeme.

Mene danas bole jako listovi od juceraßnjeg spuštanja sa Sljemena. No to sam i očekivala jer je staza jako strma.

tangerina avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

hvala na info o raznim lungesima i čučnjevima, primijetila sam i ja da me od Body revolution nikad ne bole gluteusi

nego cure, pijete li vi magnezij? Zadnjih dana me hvataju grčevi u nogama, pretpostavljam da je to od vježbanja. inače nisam baš uzimala nikakve dodatke prehrani osim magnezija i željeza u trudnoćama

tangerina avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

skulirana, držim fige za taj plus

ja sam u fazi oporavka od umnjak operacije, jučer kod bake pečena janjetina, fenomenalna torta i kolači, a ja jedva usta otvaram ali, sve se može kad se hoće! mali komadići, i polako žvakanje, najela sam se ja tog pečenog

danas me više ne boli toliko, ali sam tako otečena da izgledam ko hrčak kad si ugura dva kikirikija u obraz

Osoblje foruma rahela avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Danči, hvala na objašnjenima

Ivana, super da je malena bolje

skulirana, vibram da bijelo ostane bijelo ~~~~~~~~~~~

Tang, ja u trudnoći nisam pila ništa osim Donata i to iz "zatvor" razloga
    i sad kad sam krenula vježbati imala sam prvih par dana grčeve, nisam stigla kupiti ništa, muž zaboravio donijeti Donat iz dućana i tako par dana i grčevi su prestali
    i sad kad bih nešto uzimala, opet bih uzela Donat iako sumnjam da je to neka dovoljna količina kod pojačanog vježbanja

Osoblje foruma rahela avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Tang, vibram za brzi oporavak ~~~~~~~~~~~~~~~~

malena beba avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

tang ~~~~~~~~~~
    ja imam magnezij ali odkad sam otkrila kokos maslac za probavu zaboravila sam na njega. prije sam ga redovito pila.

Danči29 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

Skulirana ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Tang, i tebi vibrice da se što prije oporaviš ~~~~~~~~~

Ja nisam mjerilo, ja imam mg deficit pa ga i inače pijem, a kad vježbam je to dupla doza, a kad idem na Sljeme onda je trodupla. A i tad zna biti problema s grčevima.... Uvijek imam sa sobom onaj brzinski u granulicama sa sobom, ako me bilo gdje uhvati slabina da ga krknem, posebno na bike-u. I odmah mi je bolje. Pijem i Donat i on mi je super mjerilo kako stojim s mg u organizmu. Naime, primijetila sam da ako mi nema nikakav okus nego mi je kao gazirana voda, imam manjak, a ako ima onaj fuj okus, znači da ga imam dovoljno i spremim flašicu Mekanu stolicu od mg sam imala jednom i to ono kad sam pričala da imam užasne grčeve stalno pa sam se "predozirala"

Bilo bi super kad bi neki od naših kemičara usporedile adaptirano mlijeko i whey. Tvrdi se da je to gotovo pa isto... Ja sam u trudnoći izbacila casein, ali whey sam pila tu i tamo, po potrebi. Kad sam počela jače vježbati nakon carskog, počela sam piti i whey što bi reć negdje 3mj je mali ima. Casein mislim da nisam pila do odvikavanja..

Kosjenka avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Citiraj Ginger prvotno napisa Vidi poruku
    Kosjenka, kak ti se svidja t25?
    ja razmisljam sto cu nakon BR-a
    ja volim T25. Prošle godine sam ga radila i baš sam bila zadovoljna. Doduše ja ne pratim rasporede, radim šta mi se radi i što mi paše taj tren. Jutros recimo opet cardio.
    Možda sam zato vječito na početku
    Tang mi doma pijemo ovaj magnezij https://www.biobio.hr/magnezij-klori...roizvod-19566/

Danči29 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

Ginger, toplo preporučam T25. Meni je bio baš super

Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Eto i mene kod vas, opet :D
    Kao i svaka trudnoća i ova me unazadila, ali ova me ono baš uništila. Udebljala sam s čitavih 30 kg, skinula u ovih godinu dana 27 i nemam više motivacije za dalje. Došla sam se družiti s vama, čisto da dobijem poticaj za naprijed :D Možda ćete reći da mi nije puno ostalo, samo 3 kg, ali ostalo je još nešto kila za skinuti iz prethodnih trudnoća da bih izgledala baš onako kako želim izgledati, ali već sam iscrpljena od vaganja, planiranja obroka, vježbanja... Zapravo beba mi je sad u onoj najgoroj fazi nespavanja i nosanja, muž je odsutan po cijele dane zbog posla i mislim da najviše zbog umora i nedostatka vremena gubim volju.. Pišem zbrda-zdola, ali nadam se da ćete skužiti.
    Kako sam skinula dosadašnje kile ? Nisam se iscrpljivala dijetama, jela sam sve, ali pomalo. Uz to sam dodala kilometarske šetnje i to je funkcioniralo.
    Sada više nemam volje. Imam osjećaj da me može pogurati jedino vaša podrška i drastičan pad na vagi, pa sam odlučila od danas napraviti rez, izbaciti ugljikohidrate iz prehrane (odnosno loše ugljikohidrate) i ugurati negdje u dnevni raspored barem pola sata žestokog vježbanja. Javljam se čisto da podijelim s nekim muku i dobijem poticaj :D Tnx

Osoblje foruma spajalica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

rehab, tvoje muke dijeli Ginger (nespavanje, umor, doma s djecom) i ona ti moze biti poticaj, jos ako ti posalje slike, mam ces ici setati, samo nemoj se zaboravit vratiti doma

Ginger, T25 je super, dinamican, brzi je od BR-a. Najblize za opisati je C3 iz BR recimo slican speed1 iz T25. Meni se svidja, ja volim vise dinamicne vjezbe, ali pazi ako se odlucis na njega, pocni lagano, jer prvi put sam ja na iskoracima sredila koljena, a i marta je rekla slicno. nekim Shaun ide na zivce, jer voli doslovno skakutati. pogledaj prvo vjezbe pa se odluci.
    ja sam jucer bila radikalni hedonist. nakon kuhanja, pripremanja i svega samo sam uzivala. zato sad idem odraditi dug od jucer. neda mi psiha da ostanem duzna, stvarno prelazim na tamu stranu
    Posljednje uređivanje od spajalica : 02.05.2015. at 11:00

Anci avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno VJEZBACICE- proljece 2015 :)

Rehab, mislim da je izbacivanje losih uh i redovito vjezbanje prava odluka i dobar put!

Danas cu restati kako stvari stoje. Od jutra lagani kaos, plac, priprema za koncert, priprema za put. Mama
    Eventualno ako mi se bude dalo neki kucni bw navecer.
    Mada, tamo nas je puna kuca pa pitanje je hocu li moci.
    Posljednje uređivanje od Anci : 02.05.2015. at 11:13

Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Citiraj spajalica prvotno napisa Vidi poruku
    rehab, tvoje muke dijeli Ginger (nespavanje, umor, doma s djecom) i ona ti moze biti poticaj, jos ako ti posalje slike, mam ces ici setati, samo nemoj se zaboravit vratiti doma
    Nemam pojma, nisam čitala čitavu temu Samo znam da se ovdje vježba i ne jede, nisam si dala truda da proučim svaki slučaj

zhang avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Kriiivooooo rehab. Ovdje se I vjezba I jede.
    Athlets eat and train. They don't diet and exercise.
    Dobrodosla.

ivana s avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

Bas sam htela reci da je meni focus otprilike kao da radim c3 svaki dan.
    rehab, vjerujem da ti je tesko i ne da ti se ali najvise je stvar psihe i volje. Nadje se ipak svaki dan pola sata ja bi preporucila BR za pocetak. Ima nas jos u slicnoj situaciji!
    Spajka, jucer sam se svako malo sjetila tvoje madjarice, moj najdrazi kolac
    Ugl., ja opet kod dezurnog pedijatra,ne pitajte, poludit cu vise....

Htjela sam nesto komentirat kad ste raspravljale o obliku misica i vrsti aktivnosti ali nisam stigla. Uglavnom, MM je bivsi plivac, preko 20 god.je trenirao, 2x dnevno treninzi, natjecanja i sve sto ide s tim. Nije da se hvalim ali imam negdje u garazi punu vrecu medalja U vrijeme kad sam ga ja upoznala bio je pred kraj karijere i imao je tipicnu gradju plivaca dugoprugasa. Znaci, siroka ramena, prsa ali ekstremiteti dugi i tanki. Kad je prestao s plivanjem morao je i dalje nastaviti redovito vjezbati jer ima tzv.sportsko, prosireno srce pa i probleme ako duzi period nije aktivan. Tako da sad radi ugl.vjezbe snage i ide na nogomet. Uslijed toga noge su mu se skroz promijenile, obujam misica je puno veci pa time i izgleda drugacije. Eto, na osnovu njegovog primjera rekla bih da vrsta aktivnosti ipak utjece na oblik i izgled misica.
    Posljednje uređivanje od ivana s : 02.05.2015. at 11:25

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Citiraj rehab prvotno napisa Vidi poruku
    N Samo znam da se ovdje vježba i ne jede,
    bome nisi citala

fuck fuck, na two jabs teo knee tuck sam iskrenula nogu, ne boli, malo osjetim, al me strah bilo nastaviti, jer sad sam vruca. bas vruca. ne zelim sepati. pa sam odlucila prestati u 17:20. max out mi je bio na 9:13

Ginger avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

rehab, welcome
    i da, krivo, ovdje se puno vjezba i puno jede
    i da, dijelim tvoje muke, troje ih je, muz stalno negdje, i ne spavam...ono, nekad ne odspavam ni 3 sata, a u komadu toliko-ne sjecam se kad sam zadnji put
    i kukam curama
    trpe me, jos uvijek

skulirana, vibram!

hvala za info o t25
    pogledat cu prvo kako izgleda
    malo me plasi sto je spajki super

ja jutros odradila c3 koji sam trebala jucer
    planirala sam i wo9, al nisam imala snage
    inace, nastavljam jesti i dalje...idemo na rodjendane danas i sutra

ivana dobro da ste doma
    vibre bubanima
    Anci, sretno!

flopica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

ivana vibre za malecku
    rehab ne bi te demantirala, al moram
    ovdje se vise pričani o papici nego igdje
    dobrodošla, samo van sa uh i tenisice na noge i vidjet ćeš volje i pomaka!
    tangerina, uh, nadam se da ćeš što prije doći na svoje, zubi su gadna stvar
    Anci, uživaj sa svojima i zaslužila si

ja danas isto odmaram
    jučer ujutro 6w6p
    navečer 6 km
    sutra zadar
    moram biti odmorna i čila
    sad odoh završiti juhu i zaleći s knjigom

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

evo sad sam se dobro razvukla, cini se za sad da je sve OK. bas sam ljuta na sebe, znam dogadja se........

Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Citiraj zhang prvotno napisa Vidi poruku
    Athlets eat and train. They don't diet and exercise.
    Koja dobra rečenica ! Čim sam je pročitala, došlo mi je da se s bebom u naručje uputim u teretanu Nađem nekog sirotog bildera tamo, tutnem mu je u ruke i na sprave Ono, meni je potrebnije nego njemu

Dok ne proučim temu, uzimate li neke vitamine ili jedete neku hranu za energiju ?
    Znam da loši ugljikohidrati uzrokuju pad energije, ali ja sam jutros doručkovala kuhana jaja, šunku, sir, maloprije sam pojela par jagoda i svejedno se osjećam low. Ili ću se tako osjećati dok me ne popusti ovisnost ?

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

ja ne uzimam nista i brstim sve pred sobom. ko kosilica sam za hranu.
    osim kad se probudim gladna, e tad ipak ne idem u kuhinju jesti, eventualno kuhati.
    rehab, da bi se osjecala mocno, moras imati dovoljno sna. za pocetak, prvi tjedan ajd lijepo u setnju brzim tempom. ako mozes, naravno. a onda ako ulovis koje vece se rastegni. al posteno. evo u focus T25 imas rastezanje od 25 min.
    zuska isto ima neko od 10 min.
    vjerujem da se da naci na netu samo rastezanje.
    u toku tjedna nadji tenisice u kojim ces vjezbati i tako to. onda odredi dio dana, kad bi mogla odvojiti pola sata. najbolje je kroz dan. tad si najsigurnija. i kreni neki polusatni program. i ajt i preproucam BR, nemoj na 30 DS, ovo polako ali sigurno, do ljeta ces biti vec nabrijana.

Ginger avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

uf, spajka, dobro da nije nista strasno

tang, zaboravih, drz se! gadno je to

cure, sretno sutra!
    moja teta spremacica-trkacica ide tamo bodriti svoju kcer
    koja trci, naravno

Ginger avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

rehab, ja ne uzimam nista dodatno i jedem sve
    isto preporucam BR, jer je 30 ds prezestok za pocetnike (temeljeno na iskustvu, jel...odustala sam od njega nakon 7 dana, jer su mi otisla koljena)
    inace, ja sam pocela vjezbati bosa i sa limenkama od 300gr
    pa sam kupile tene i bucice od 1 kg
    sad imam i od 2 i 3 kg
    i girju od 8 kg
    i onu traku
    ono sto je meni bitno - ja ne mogu vjezbati, ako ne jedem kak spada
    jednostavno nemam snage
    najbolje mi je kad jedem koja 2-3 sata prije vjezbanja
    i ono sto je meni pomoglo za skidanje kila jesu redoviti obroci, pravi redoviti obroci, a ne trpanje usputnih s*anja, jer ne stignem jesti kak spada...

zhang avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

I redom:
    Ivana i Vikki, vibram za malce
    ginger, vi ste sad svi ok?
    tang, lolam na snalazenje sa klopom, proci ce oteklina
    spajka, ti bi mogla organizirati neku stand up komediju da te dodjemo gledati
    skulirana, drzim fige
    danci, i ti se oporavi. Tebi posebno cestitam na zdravom razumu
    anci, rasturite koncert
    Magriz, flopi, drzimo fige, sutra smo svama.
    Valjda nisam nekog preskocila, ako jesam

Ja se trebam uhvatiti spremanja, a malose razvlacim po kuci. Decki su na natjecanju pa cekam da dodju. I moram smisliti trening za danas. Mozda uspijem i otici na trcanje, nema vise kise i razvedrilo se.

Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Što se šetnji tiče, tu sam dovoljno utrenirana, pomoću njih sam i skinula ovih 27 kg Nije da počinjem od totalne nule, jel
    Sad mi treba nešto jače od šetnji, u kraćem vremenskom roku. Može li mi netko poslati BR ? Mogu li usporedno početi vježbati vježbe za six pack (nemam ni te vježbe) ?

vikki avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Skulirana, čestitam i držim fige! Ja sam s utezima vježbala do 10. tjedna, ali ne s girjom, to mi se čini preteško, samo s bučicama od 3 kg i nožnim utezima od 1,1 kg (prestala sam kad mi se oko 10. tj. zamantalo za vrijeme jednog treninga). Što se wheya tiče, nisam pila u trudnoći, pila sam dok sam dojila, jer sam vidjela da su to sve dodaci koje imaju i npr. čokolade i keksi, a uredno ih jedem.
    Kosjenka, dobro doška natrag!!!
    I gdje nam je Maruška, dugo se nije javila, sumnjam da ne vježba?
    Rehab, dobro došla! Možeš biit ponosna na sebe ako si skinula toliko kila, i to na vrlo zdrav način. Što se ostatka tiče, treba vremena, samo si nemoj postaviit prebrze ciljeve i nemoj se uspoređivati s drugima. Ja imam samo jedno dijete pa sam stalno low, uglavnom zbog nespavanja. Ne pomaže mi ništa osim aktivnosti i trčanja koje me digne (mada je i to dvosjekli mač, trčati dugo ili brzo neispavan je isto put prema ozljedama, zbog nekoncentracije i lošeg držanja).
    Spajka, dobro da nije gore, nadam se da si danas odmornija.
    Trkačice, sretno sutra, osobito MB i flopici kojima je ovo prva utrka i baš dobar izbor za prvi put. I javite se s dojmovima kad stignete, sigurna sam da ćete uživati!!!

Citiraj ivana s prvotno napisa Vidi poruku

Eto, na osnovu njegovog primjera rekla bih da vrsta aktivnosti ipak utjece na oblik i izgled misica.
    Ja sad riskiram da ispadne da tjeram mak na konac, ali uopće ne kužim zašto me se ne kuži Nitko ne spori, naravno da vrsta aktivnosti utječe na oblik i izgled - tijela i pojedinih njegovih dijelova. Mišić je veći ili manji, tj. dolazi do izražaja više ili manje u odnosu na neku drugu skupinu mišića ili dio tijela (i zbog toga se može činiti da je duži ili okrugliji). Dala si savršen primjer gdje se vidi kako aktivnost utječe na izgled i mišiće. TM je imao tanke noge ne zato što je plivanje stanjilo ili izdužilo mišiće na njima, nego se oni nisu ni razvili (nisu rasli), razvio se samo gornji dio tijela (kod kraula 90% je rad ruku i ramena, a tek 10% nogu) pa su zato noge tanje. Kod nogometa je obrnuto, mišići na listu su se konačno razvili i došao je do izražaja njihov oblik.
    Da ja sad krenem samo plivati ojačat će ramena i ruke, noge neće (toliko) raditi i moj okrugli gastroknemijus na listu će se smanjiti, neće postati duži (vizualno će listovi/noge biti tanje zbog toga). Eto, neću pilit po tome.

ivana s avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

Vikki, nisam ja mislila tebe demantirati, dapace, slazem se sa svime sto si rekla. I super si objasnila sve. Samo sam navela primjer i to da vrsta aktivnosti utjece na cjelokupan izgled tijela. Sad se samo namece pitanje koliko intenzivno i dugo se treba baviti odredjenom aktivnoscu da dodje do neke ocigledne promjene.
    Posljednje uređivanje od ivana s : 02.05.2015. at 12:47

vikki avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Ivana
    Ma stvar je u tome da nerijetko čujem od cura: ja bih vježbala, ali da se ne nabildam, nego da dobijem vretenaste mišiće. Niti se može nabildati samo tako, niti svatko može imati te famozne vretenaste mišiće. Može onaj tko ima fizičke predispozicije, svi ne mogu. Ali zato mogu izgledati puno bolje nego što izgledaju (ako su nezadovoljni) uz nešto korigiranu prehranu i odgovarajuću vježbu.
    Ja imam preružan kvadriceps, ono baš je kvadratan i poružnjuje mi koljeno. I svašta sam radila da bih ga stanjila, izdužila, dok mi jedan kineziolog nije rekao da je to nemoguće, on je takvog oblika, mogu jedino ne vježbati kvadricepse pa da se uopće ne vidi. A to mi sigurno nije cilj.

plima avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2013

Početno

Ovo mi je najzabavnija tema na forumu pa ću vam se pridružiti. Moj problem je što vježbam samo preko ljeta i kad završi sezona kupanja prežderavam se do sljedeće. Sad imam nekih 10kg viška, prošlo ljeto sam odradila 30DS i rip in 30 i super izgledala, a sad je opet salo prekrilo moje divne mišiće. Počela sam vježbati BR evo danas tek četvrti dan i pomalo trčim. Nemam motivacije da vježbam cijelu godinu, čim zahladi ostajem na kauču sa grickalicama i sladoledom. I otkad imam djecu stalno su slatkiši u kući.

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Curke svasta se napisale i idvjezbale bravo!
    Rehab welcome.
    MB i flopi sretno cure sutra! Run girls,run!

ja cu definitivno na neku sljedecu se prijavit.bas bi htjela probat.vikki moze sljedeca oko Jaruna.ovu 10.5.nimako ne mogu jer putujem.tamo cu trcat oko Ohridskog jezera s alb. Strane

Danci opet nisam dobila upalu od onih 150 iskoraka unazad. Probat cu s kick up ovima definitivno.
    A sigurno radim ispravno jer to nam je uobicajena vjezba na grupnom.
    Posljednje uređivanje od Lili75 : 02.05.2015. at 15:18

Danči29 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

Spajka, jao, dobro da je sve dobro prošlo!!
    Ivana, :hug: za bolesnike malene da nam ozdrave što prije!
    Flopi, Magriz, cure držim fige ko kuća, uživajte i javite nam se!!
    Zhang, hvala na prekrasnom komplimentu....viš, desi se, priznajem rijetko, ali zalomi se tu i tamo da poslušam tu čudnu glavu koju imam i ajd vanka, ako već ja ne mogu, uživaj bar ti!
    Plima dobrodošla!
    Lili, onda probaj sa kick up. Lijepo duboki lunge, s koljenom do poda i onda kick što više možeš. Pri dizanju stisneš gluteus. Ako ne ide ni tako, onda ti definitivno treba opterećenje i vjerojatno neko malo veće tipa 10+ kg...
    Vikki, možda ti je kvadriceps nesavršen (što ja na onim slikama iskreno nisam primijetila) ali su ti guza i abs-i sa žurnala
    Anci rasturite!!!
    Rehab, za energiju možeš guaranu ili macu kad si baš out. Guarana mi je draža, maca mi ma bljak okus koji i savršen shake uspije pokvariti....

Valjda nisam niš zaboravila...

Morala sam s malim ići kupiti lagane tenisice i jedva sam se vukla a njemu se nije hodalo pa sam ga morala nosati i podrazumijeva se da ko za inat nije htio nijedne koje sam mu obukla. Samo je vika ne, nisu dobre, neću i tako redom.... Kupila sam mu prve koje nisu odletile iste sekunde kako sam mu ih obukla. Vratila se kući zgažena. Doslovno. Gore nego da sam vježbala. I naravno da sad imam temperaturu

Danči29 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

I zaboravih, pišem ovdje da ne šaljem tolike pp, a i tu ćete prije vidjeti, vjerojatno
    VAŽNO!
    Cure koje idu na seminar, pošaljite mi mail u pp na koji želite primiti info o seminaru...
    Posljednje uređivanje od Danči29 : 02.05.2015. at 15:44

tangerina avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Meni se vjezba, ali boli me oko zuba ako mi glava ide prema dolje pa se sliva krv prema njoj i pojacava pritisak.
    So lunges i squats it is, i jedna minuta planka, mislim da cu kasnije probat jednu i pol.
    Lunges and kick back su mi super, osjetim gluteuse puno vise nego s obicnim. A umrla sam od smijeha na scenu s 10 litara mlijeka, kako si to uprtila zaboga? zamisljam one konope s kojima bi moja baka privezala grmlje i drva na ledja kad ih nosi iz brda
    mene najvise brine kod tog opterecenja da li previse savijam ledja prema naprijed, kad sam radila cucnjeve sa girjom u rukama isto bih se nagnula naprijed, a ne znam je li to dobro.

tangerina avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Rehab, dobrodosla a sta si dosad vjezbala?
    Plima, i ti dobrodosla, sezonska vjezbacice dobro je znati, ako posustanem, da ima povratka

malena beba avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

Plima, rehab dobrodosle!

Anci sretno curi na koncertu danas!

Ja sam vjezbala upper pituravajuci zidove u skalama
    Sad malo odmaram pa cu pocistit i skuhat djeci i mm-u rucak za sutra jer on radi.
    Bas se veselim upoznavanju sa curama sutra :D

betty blue avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Danci, i ja sam danas nosala 17 kg djeteta po dolcu. Opet nema srdela, sad mi je pristojni stricek rekao da je lovostaj do 01.06. Dodje mi da se vratim onoj bezobraznoj tetki od cetvrtka sto me oprala i da se lijepo isposvadjam s njom. I onda jos scena na parkingu bauhausa, mala izlijece pred auto, ja ju zgrabim i onda joj drzim govor u autu dok ju vezem u AS, i nasadi mi se neki tip i onako ironicno djetinjim glasom me moli da mu ne lupam vratima po autu. Kad ga nisam jednim kick upom zalepatila jer vrata nisu bila ni blizu. Na krivu se namjerio.
    Idem sadit bilje i onda odvjezbat sto stignem. Sutra bakanalije, spremam ottolenghijevu juhu od graska, opet salatu od luka, mrkvu pecenu s medom i s umakom od jogurta i tahinija, cimulice s pinjolima i piletinu u dukkahu. Za desert, chocolate fudge cake s jagodama i tucenim vrhnjem. jer ja to zasluzujem.

Vikki, ja te kuzim o cemu pricas, ti hoces reci da u homeostazi ne izgledaju svi isto. I slazem se. Ja nemam te vretenaste, ja sam vise nabijeni tip sa snaznim nogama. Volila bih da nije tako, al jbg protiv majke prirode ne mozes.

Danci, moj mail imas?

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •