Cure, sretno sutra na utrci, zabavite se!
nego kad je kava na suncu i kraj mora?
sutra mislim na sve vas, narocito na one kojima je to prva utrka.
dogodine se nadam da cu vam se i ja pridruziti, jer vi to zaslujujete
betty danas i lavica![]()
Aaaaa, i ja bih na vjezbacku kavu.
Ima kakve sanse da se organizira jedna kad dojemo u zg u sedmom mjesecu? Ili ste sve vec na moru...
Kupljen garmin!!!! Woohooo! Zadnji ljubicasto bijeli s HrM, na kraju 1400 kn! Jes!
Sasa, gdje, kako, preko weba, si u zadru?
Betty LoL.
sasa super
spajka ocekujemo te dogodine
jedva cekam kavu sa curama sutradogovorile smo susret i bas se veselim!
![]()
uzbudnjena sam zbog prve utrke na kojoj cu sudjelovat, nadam se da cu moc spavat veceras i da se necu osramotit sutra![]()
mb i ja jedva čekam!
cure hvala svima
izvještaj slijedi!
Posljednje uređivanje od flopica : 02.05.2015. at 19:15
Sasa zavidim,
Mb bit ces super.
Sasa super!!!!!!i mrak cijena!
Chris, ja sam u Zg gotovo pa cijeli 7mj. tako da sam svakako za
MB bit ćeš super! Bit ćete sve super!!! I zavidim na druženju! Nadam se da ćemo se ipak uspjeti koji put podružiti i uživo
betty, tvoj mail imam![]()
Gdje je utrka
Nisam u Zadru sutra vec na Rebru, frendica je dolje pa mi ga je kupila!
![]()
dakle, sta sam ja sve utrpala u sebe danas poslijepodne
sasa super!!!!
plima welcome!
magriz, MB, flopi, sretno sutra
spajka, ajmo jedna drugu za riječ, pa idemo skupa dogodine
nove cure, dobrodošle![]()
mb takos am ja sad sebi spremila robu za sutra
preko stolice
ono, kao u osnovnoj školi kad ti mama ostavi preko fotelje...
vikki ja bi ti to kupila
al ses tvarno bojim da nešto ne u.....m
jerboa se stvarno ni najmanje ne kužim u te spravice
Flopi, crveno-crni garmin Forerunner 220 ako ih ima (budući da je sasa pokupila zadnji bijelo-ljibučasti
, šala, imam uglavnom crvenu opremu
), ne možeš fulati ako je cijena 1400: https://www.svijet-medija.hr/art/fit...FSnLtAodTRcAcA
Uplatim ti odmah, možeš mi poslati na pp račun.
Ginger, nisi jedina, ja sam se najela pohanog i pirea (s maslacem, vrhnjem i parmezanom), pa kolače s višnjom, pa bobanovu tortu. Od preksutra ne jedem više slatko! (moram sutra dokrajčit bobanovu, muški je ne vole). Sad se mislim da li da odem trčati da izbacim bar dio toga, nije zbog kila, nego se osjećam ko trut.
Joj, krasne su vam urice
Dodje mi da i ja pocnem trcati
vikki, ma nije ni meni do kila, al sto je previse-previse je
toliko slatkog nije normalno pojesti ni u tjedan dana
prije toga sis cevapi i svastanesto, ne znam ni sto
ja bih vjezbala, al bit ce mi mucno, vec i sad mi je pomalo![]()
Posljednje uređivanje od Ginger : 02.05.2015. at 20:55
vikki imaš pp
rahela hvala![]()
Posljednje uređivanje od flopica : 02.05.2015. at 20:56
meni je dan počeo sa ostacima čokolada-orah torte od bakine i didine godišnjice braka
nastavio se krater kolačem koji sam napravila poslije ručka jer eto, dolazi mi frendica
i završio komadom torte koji mi je poslala susjeda jer joj se sin krizmao
al za večeru su samo špinat i šparoge
betty, majketi, 6 jela si nabrojala za jedan ručak, kad počinješ kuhat![]()
tko je ono rekao da se ovdje nie jede?
tangerina, kak te od BR-a ne bole gluteusi?
jesi ti ono rekla da ne izlazis iz comfort zone? vjerojatno zato
jer, mene rasturaju, pogotovo kad krene novi wo
Tocno to sam i ja pomislila kad sam vidila sasin ljubicasto-bijeli
Sretno sutra u Zadru cureee!!!! Zavidim na kavi u rodnom mi gradu
Betty, fino si slozila meni za sutra. Nisam ni zapamtila sto sve ce biti. Ja sam totalno nemastovita kod kuhanja, a i inace loool
Nove cure dobro dosle!!!
Kosjenka, zasto ne radis focus po rasporedu? Ja se slijepo drzim, danas speed. I jos sam napravila 60 swingova, 30 gobleta i 30 russian twista.
Napravila sam i cizkejk, eno je u fridju al mm-u se ne jede veceras pa necu ni ja bit prase![]()
parne vježbe radim do kraja, nisu mi uopće preteške, ni prvi put
meni je to kod nje jednostavno premali broj ponavljanja, vidiš što danči spominje, tipa 100 lunges, a kod jillian nekad stignem jedva 5-6 po jednoj nozi. u jednoj seriji squat and press napravim ih 12ak, a izazov čučnjeva smo POČELI sa 55 čučnjeva
hvala na dobrodošlici!
tangerina uvijek se možeš vratiti u formu samo je svake godine sve teže jer smo sve stariji..
idem i ja sutra na utrku otrčati barem 2-3km![]()
Ivana, ti si bas opako zapela, svaka cast!
Tang, nisam ni ja na br imala opake upale, a ne mogu se sjetit nijedne upale gluteusa. Vise me onako bolilo sve al pomalo. I kod shauna isto. Osim na ab intervals, tad bi trbusnjaci bas pekli. A prvu pravu upalu gluteusa sam imala na deadliftu i goblet squatsima, na cucnjevima i iskoracima s velikim opterecenjem. Imate girje pa ozezite!
Sto se menija tice, nije tako komplicirano, torru sam vec ispekla, ostalo je uglavnom iz pecnice, pa nema previse prtljanja oko sporeta.
A ovu tortu moraju provati svi cokoladoljupci, bas je genijalna, a tako jednostavna. Dole kao cokoladni brownie, a gore mekana "krema" a sve od iste smjese.
Veselim se i ovoj juhi od graska, gore se pospe s uljem od bosiljka (smiska se maslinovo i bosiljak s cesnjakom)
I nemam nista od vjezbanja za prijaviti osim cjelodnevne borbe sa histericnim djetetom, molim vas recite mi da je pun mjesec ili tako nesto, a ne karakter![]()
Betty, suosjećam, nadam se da je prolazno (mada mi se čini da nije pun mjesec :D)
BB pun mjesec, opako vrijeme ....nastavi niz.
Ja danas u neko doba sam toliko bila bez energije, da mi nije bilo jasno šta mi je. Proljetni umor me zna satrat iniskotlakaš sam al brate mili...
btw rehab spomenu zdraviju prehranu a niste baš puno o njoj pisale zadnja 2 mjeseca, jel može neki tips and tricks što smanjit, kad kažete loši ugljikohidtari na što točno mislite. Da mi nije od njih
Ja kad dođe proljeće i ovo lijepo vrijeme uopće ne razmišljam puno o hrani, ne jedem puno, pogotovo ne "nezdravo" to mi dođe kao grehota pored toliko kretanja i vježbe, uopće mi organizam ni ne traži gluparije, al pitanje je jel ja sama odabirem baš to što organizmu treba a da je zdravo.Pitam se pitam
Uglavnom može koji post o preporučenopj prehrani za nas vježbačicehvala.
Ja o hrani necu pricati jer sam bila kod mame
Od vjezbanja ni v jer, iako sam planirala kasnije popodne kad dodjem kod svekija, nista od toga jer nas je sogor docekao s rostiljem. Pojela sam TRI komada mesa i brdo mladog luka.
Poslije sam bez djece isla u grad na opustenu kavu :D
Nije lose doci ovdje
Sutra mozda mozda ujutro neki zuzi bw, vidjet cu. Nekad klinci (ima ih vise u kuci) nahrupe pa mi je nezgodno.
Betty hug za povampireno dijete!
Mene je moje 8.5 godisnje jucer na japeticu ubijala. No nakon 15 min sam se tako skulirala jer sam vidjela da pomoci nema, a njoj je otpor uzaludan.
Kad smo dosli gore, barem pet ljudi joj je znalo ime i cestitalo joj je na usponu. Eto toliko.
Cure trkacice, sretni sutra!
Super ste mi s uzbudjenjem, mb i flopi s robom preko stolice :srce:
Sasa, cestitam na satu, cijena je odlicna!
Vikki, teske noge se i meni dogadjaju. Rjedje, istina, otkako cesto trcim.
Posljednje uređivanje od Anci : 02.05.2015. at 23:25
Dakle prema gosp. google-u ok su: cjelovite žitarice, punozrnati kruh, voće, povrće, smeđa riža, zob, ječam, grah, leća i krumpir
A nisu poželjni: prerađene žitarice, bijeli kruh, krafne, keksi, kolač, slatki napici, čips, tjestenina, slatki sirupi
Također, rjeđe se preporučuje konzumirati: rižu, gris, glukozu, med, šećer, grožđice, džem ili pizzu.
Ovo zadnje me zateklo, nikad ne bih rekla da trebam izbjegavat griz, med ili grožđice ??!! Meni je sve to spadalo pod "zdravo" npr jede mi se slatko bolje malo grožđica nego pola čokse. Griz recimo radim djeci sa (šumskim) voćem na vodi, ostala mi navika dok još nisu mogli kravlje a adaptirano im nisam stavljala. Meni je to kao zdrava večera. I sad gle nema uzimanja ostataka od dječje večere![]()
Betty
A di je recept za tortu
Pijem kavu dok cekam ekipu da dodje po mene![]()
Flopiajde mozes ti to i u ovakvim uvjetima
Ja spremna, ekipa kasni
Jos jednom, uzivajte cure. Zelim vam sto vise km.
pijem kavu, spremam rucak djecacima i pospremam stan. i cekam...
thnx cure
Posljednje uređivanje od magriz : 03.05.2015. at 07:39
Flopi, joj, bas danas!
Ne znam kakav ti je inace pocetak ciklusa, no zelim ti srecu i da te ne ometa!
Ponesi nesto za protiv bolova ako te uhvati.
Zelim srecu svim curama, zavidim sto nisam s vama.
Magriz, nagodinu nas dvije sprasimo skupa do zadra!
Sad mi je bas zao da nisam isla.
Ja pijem kavu i citam Duhove u svekinom krevetu![]()
Posljednje uređivanje od Anci : 03.05.2015. at 07:43
Cure uživaj!!!!!
Flopi preslatko mi je ovo s odjećom!
Sretno, cure, nadam se da je i u zd oblacno da ne trcite po zvizdanu!
Polako krenite vi kojima je prvi put, nemojte da vas masa ponese pa da nakon vec prvog km izgubite snagu. Zadnje sigurno necete biti, ima ih i koji hodaju, a to je uostalom i nebitno.
Flopi, bas mi zao, a da odmah nesto popijes ako znas da ce boljeti? Meni inace dobar kardio izlijeci prvi bolni dan ciklusa, no svatko je drugaciji.
Jedva cekam da vidim snimku i cujem vase izvjestaje, iduce godine cemo u jos vecem broju!
imaš šanse izvuć se na mjesec, skoro je pun http://vrijeme.hr/aktpod.php?id=mjeseceve_mijene
(kad sam ja povezivala svoju povampirenu djecu s mjesecom, to je uvijek bilo ova zadnja 2-3 dana prema punom mjesecu)
znaš da ja volim imat neku vanjsku ispriku, ako nije mjesec naći ćemo nešto drugo![]()
cure, uzivajte!!
flopi, joj, grlim
ma mozes ti to!!
betty i tebi hug za histericno dijete
znam kako je
i tko ono rece, kako li ce tek pubertet izgledati
i ja pijem kavu pa cu wo9
i onda kod sveki na rucak, joj joj, sve me strah sto cu pojesti
Cure sretno!
Ja sam jucer novi jrc i cardioshred 13. Jedva cekam svog garmina. Mozda da mi dam neko ime![]()
Cure sretno!
Jutros corecardio.
Ivana ne radim po rasporedu nego kako mi odgovara, ovih dana mi baš paše puno cardia.
ja sam uzbuđena jutros kao da ja trčim LOL
cure, uživajte!
ja sam sinoć iza 21 jela pizzu, muž radio, tijesto debelo centimetar i pol (mi volimo debelo tijesto i gore brdo toga - tanko tijesto ne bi podnijelo sve što mi stavimo) i cola uz to, naravno
danas idemo na kotlovinu
sad čekam da se muž probudi, pa da krenem vježbati