Sad sam se osvijestila.....
Spajka, je li mogu sad doći na tulum?!?!?!?!![]()
Sad sam se osvijestila.....
Spajka, je li mogu sad doći na tulum?!?!?!?!![]()
Posljednje uređivanje od Danči29 : 29.05.2015. at 15:51
dašta da mozes. upravo razmisaljm kako bi jedan mojito i u vrt. pa nek nastavi maraton![]()
uh, odradila sam TBC (na tren mi pao mrak na oči kad sam skužila da je to jedan od dva današnja..). a onda sam malo odmorila i nastavila sa ab intervals. kaj ću odgađat.. ovako popodne mogu košarku umjesto da "moram" focus. jel trebam reći da sam krepana![]()
aqua bravo
ab intervals mi je super trening![]()
Mb, pa probaj povest curku na trcanje ako zeli. Moja je isla danas samnom ali na biciklu. Malo me je usporila, njje bas nesto spretn pa smo stali dok se popela na nasip pa dok se okrenula i sisla ali fora nam je bilo. Malo popricale pa mi je brze vrijeme proslo. 5,2 km, pejs 6,34.
Spajka, jesi sto bolje?
Vikki, zao mi je zbog dijagnoze.Meni koljena znaju skljocati a lijevi kuk me bas zna bolit, jedan frend ortoped kaze da moze bit prof.deformacija, javlja s kod vozaca kamiona inaceMislila sam mozda uzet nesto od suplemenata bas za zglobove, ne bi li se hrskavica malo obnovila...
ja krenula večeras na trčanje, ali me počelo koljeno boljeti, pa sam odustala![]()
cureza zajednicko trcanje
meni su moje tako skatke kad vjezbaju samnom
spajka
Lili?
nisam dalje zapamtila, a procitah sve...
ja se odoh ubit u palacinkama
Anci, napravila sam sa priovim brasnom- odlicne!
e da, u grupi srednje mi kceri, pojavile se kozice
upucat cu se
ginger, dobit ce ih, sta se brines
super za zajednicka trcanja i bicikliranja
ja sam ipak rolala i u mraku naletjela na magriz i psica![]()
Ajme Ginger, pa jos i kozice, to bi stvarno bilo previse za ovu sezonu!
Moram probat palacinke s pirovim brasnom. Griz mi je odlican a brasno nisam nikad probala.
Lili, kako je muz, ide li nabolje?
Posljednje uređivanje od ivana s : 29.05.2015. at 21:49
e da, palacinke s pirovim su super! ja unacim zlicu kikiriki maslaca i onda budu posebno mekane i fine!
mi ih jedemo doslovce svaki drugi dan![]()
Cimavica me odkantala na kraju pa sam isla sama. 5 km, pace 6:05
Bila sam umorna pa sam stala na 5 km i hodala nazad 2 km.
Napravit cu pauzu sutra.
Ivana s bravo za zajednicko trcanje
Anci za rolanje i magriz za trcanje
Ginger ajme kozice
Ni jedno dijete jos ti nije imalo?
Lili kako je muz?
Ginger, nakon gripe i crijevne viroze zimus, nama su kozice nekako bile "i to je to?"
Jedino sto ih ti imas troje, to kad krene s razmakom od po dva tjedna, to je mjesec i pol u kozama
Ja sutra idem na jedan rodjendan-rostilj i napravila.sam za tu svrhu tart s jagodama koji tako fino mirise, jer sam stavila kardamoma u tijesto, a krema je burbon vanilija, ahhh
Vjezbala sam malo, malo cisto da aktiviram cijelo tijelo, skuzila sam da ako bas nista ne napravim cijeli dan, postanem sama sebi nekako osjetno teza i tromija.
Kaže mi jedna curka koja ima artrozu i istrčala je prošlu nedjelju jaskanski polumaraton da joj osteobiflex pomaže (samo dok ga pije, kad prestane, počnu bolovi). Iako sam skeptična prema suplementima, probala bih to, ali koliko sam uspjela izguglati, ima nekakav sastojak koji dojilje ne smiju, MSM ili tako nešto, već sam zaboravila.
Rahela, baš mi je žao, probaj izmjenjivati trčanje i hodanje, tj. postupno navikavati koljena na to opterećenje. Ono što mi je definitivno najviše pomoglo su ove vježbe (stajaće i sjedeće na stolcu mogu raditi i na poslu, što mi puno znači): http://www.ordinacija.hr/budi-lijepa...canje-koljena/ i http://www.vasezdravlje.com/izdanje/clanak/1196/1/
Nisam probala palačinke od pirovog brašna, morat ću.
Večeras 7,5 km, uzbrdo-nizbrdo, obožavam šumu u sumrak. Ne boli ništa.
bravo, vikki! bas mi je drago. ja nisam trcala, necu ni sutra iako volim trcanje subotom ujutro
no u nedjelju bi moglo pasti jedno ranojutarnje brdsko trcanje s muzem.
djeca su mi danas bila na skolskom natjecanju u glazbenoj i falatiboze, gotova i ta muka
oslobodjene su ispita, imaju peticu obje. cak i mala (zayebantica :D).
ne znam kako vi, ali ja ne mogu docekati kraj skolske godine!
Vikki, ne bih nista uzimala jos dok dojim. Danci je spominjala odlicna iskustva sa Solgar 7 ali nisam proucavala sastav.
Super za trcanje u sumi!
Tang, finooo, tart, jagode, vanilija....mogla bih sutra nesto tog tipa slozit dok jos ima jagoda.
Anci, i ja odbrojavam do kraja skole! Jucer mi je u 16:30 najavila roditeljski u 17, skroz je vec izvan svega. Nas jos ceka zavrsni nastup u HGZ-u, ali ona pjeva, te prijemni za glazbenu u utorak, tek se ove godine odvazila na to!
jooj, moja večeras ima nastup u mjuziklu, imam osjećaj da imam stoput veću tremu od nje!! stalno se pokušavam držati dalje od nje da ne prenesem.. baš je kulerica![]()
Bravo za male glazbenice!
Ivana, ni ja ne uzimam zbog dojenja, no nadam se da ce moj dojilacki staz uskoro zavrsiti, dvije godine su mu dosta.
Anci
i ne, nijedna jos nije imala
a upravo sam skuzila da najstarija ima ili reakciju na cjepivo ili opet sarlah (grlo i onaj glupi osip)
al necu vise off, sorite...
vikki, super da ne boli, drzi se uputa i polako
mb, odmori, znas da se i to mora
meni je jucer bas trebalo
tang, ja bih sad taj tvoj desert
al ajd, i palacinke su fine
Anci, ja svaki drugi dan pecem ili palacinke ili muffine
s tim da u zadnje vrijeme ispcem preko 30 komada palacinki
Ginger, ma kozice su pljuga. dodatno, što su manji, to je lakše. sjećam se kad su klinci od mikke dobili kozic, mala je imala možda tri mjeseca, i dobila je ravno jednu kozicu (u uhu).
ja sam nevjerojatno krepana. jedva sam dobiciklirala doma!! sva sreća sutra je rest dan. ne znam kak bi preživjela opet neko vježbanje, baš nemam puno snage za dati.. no veselim se novom slikanju i usporedbi. ako bude vidljivih promjena, uploadam pa javim![]()
i još, pohvala svim trkačicama. pogotovo sad kad je krenulo toplo vrijeme!
malena beba, super da si poslušala tijelo i stala. nekad je tijelo "pametnije" od uma.. rahela, također. kad koljeno zaboli pametnije je odma stat jer će oporavak kraće trajat (tak je barem bilo moje iskustvo kad sam ono prije par god spremala polumaraton)
moram se pohvaliti,danas je vaga pokazala magičan prvi broj 5!!!!!! da budemo precizni,59.7kg!! baš me razveselilo! danas 8 dan lev1 DS.
Pohvale svima!
Tigrić, ja i ti se pratimo, što se vježbanja tiče naravnokilogramima si beba naspram mene
![]()
Zadnjih dana sam se osjećala lagana ko leptirić, danas sam se probudila sama sebi teška, nos začepljen, zuji u glavi. Proljeće mi ne odgovara nikako, zbog peludi, stalno kišem, nos začepljen, oči suzne.
Anabeg ~~~~~ nadam se da ce brzo proc
Tigric bravo
Bravo za sve male glazbenice
I ja jedva cekam da skola zavrsi!!
Ginger
Nadam se da nece dobit kozice, nakon svih bolesti jos i to!
Moj mladji nije imao, cimavica je imala kad je on imao 2 mj i nije ih dobio.
Iako smo ga poslin vodili kod prijatelja koji imaju do sad ih nije dobio.
Ja bi se volila toga rijesit.
Vikki bravo za trcanje
Rahela probaj kombinirati hodanje i trcanje kako cure kazu pa vidi.
aqua, da ti ipak malo usporis?
sad si krenula i dobro ti ide, ali izgorit ces. jos kad dodjes doma, samo ces biti frustrirana sto neces moci pratiti taj tempo. a realno neces.
Ginger, imas ih troje, malih. ja sam doslovno bila svaki mjesec na bolovanju po tjedan dana, jedan period.
ja sam bolje.
palacinke od pirovog brasna s kokosovim uljem, jos gore nutella. njamiii.
ja cu do kraja tjedna rest. jednostavno mi treba.
kosa mi opada u ogromnim kolicinama, pa me strah stitnjace. a i izgleda kao metla.
Posljednje uređivanje od spajalica : 30.05.2015. at 09:31
ja sam jutros summershred#2, svaki put je malo lakše, ali i dalje teško. za dodatno samokažnjavanje jrc#7. predosjećam jaku upalu mišića jer sam se već jučer malo sredila sa ona dva treninga. idem sad na dolac.
Ajme Tigrić, bravo, zavidim ti
Došla sam samo prijaviti da smo sinoć ulovili beštiju
Nakon što smo već zaključili da sam luda i zaboravili na taj događaj, sin ga je ugledao kad je protrčao u polumraku. Nabavili smo mišolovke i odmah se ulovio u zamku. Sva sreća da je ipak bio miš, a ne zmija
A sad odoh na odmor, nadam se da ću se uspjeti natjerati da vježbam (uračunat ću si kupanje lol), stay tuned![]()
jeez. ovi koji nakon summer shreda 2 rade dodatno uopce nisu zanimljivi![]()
betty i ja lijepo umiremo :srce:
ja sam u guzvi. idemo po dodjele nagrada za klaviri u slavoniju.
a nista nista nisam spremila! u gacama sam i topu i znojim se: gotov jrc 11 x i neka 5 min, mislim 35.
ali odradila sam plac
i knjiznicu. zbog koje sam prvo morala na bankomat, ubit cu si djecu :D
Posljednje uređivanje od Anci : 30.05.2015. at 09:51
rehab pa miševi i zmije izgledaju skoro isto, ništa čudno da nisi znala što jema glavno da ste ga ulovili
tigrić magična brojka koju ja želim postići je 65, mislim da nikad više neću biti 59 jer želim imati veeeelike mišiće
kozice su puno lakše za preboliti dok su djeca manja jer onda nemaju pojma što je to i ne češu se, odradila sam insanity za danas kasnije idem na krizmu pa ću morati još nešto lagano ubaciti prije spavanja
Rehab, drago mi je da je ispao mis, a ne druge opcije
Muz i ja smo upravo napravili minigeneralku po kuci (skulirana, oprala sam zavjese), sad cemo se jos malo spremit i idemo na rostilj. Iako mala kuri od sinoc, odlucila sam da joj nicu zubi
:nemajka: i da joj nece nista falit s nama u Dugom Ratu
joj nema bolje motivacije od zadovoljstva kad staneš na vagu!! išla sam odmah odraditi jillku ali me mlađi prekinuo. Ovaj put nije samo cica upalila već smo se morali nosati i nosati tako da sam se skroz ohladila. Sad sam ih oba uspavala i gledam jel da im se pridružim ili odem ispočetka odraditi. ili ću navečer,hm...
Ja sam danas ko Dalibor Brun ubacila jedan megamix trening. Jillian BR w6, Jillian yoga meltdown 1 i čučnjevi 60. Fala dječici....![]()
danas je pustoš na topicu.. mi smo u busu na putu za NY, hihi![]()
Anci
Spajki drž'mi se!!! I iskreno se nadam da je to samo period padanja
Ivana, probala sam, mislim da bi ti biciklističke ipak smetale za kbell. Ovisi koliko gela imaju, ove moje su profi i imaju baš debeli taj jastučić na dlanovima. Ali opet, ovi u Lidlu sumnjam da su tako napravljeni pa ne bi bilo na odmet da odeš i probaš onako u ruci. Stisni štogod da nađeš tamo pa probaj osjetiti da li ti se rukavica onako smežura na mjestu gdje se dlan spaja sa prstima. Ako je taj pregib velik, sigurno će te smetat i još pogoršat žuljeve....
Uuu Tang, ja bi isto komad tog tarta...moje najdraže sastojke si uklopila
Rehab, na svu sriću da je mišić bio u pitanju
Optimistična, ihaaaaaaaaaaa, dobar remix!!!
Off pitanje: da li netko slučajno zna koliko mogu stajati u frižideru ispečene kore od bjelanjaka (one za ledeni vjetar)?
Mi smo danas bike-om na Sljeme. Ali novost je da smo se za dole po prvi put odvažili i spustili ŠUMOM!!!!!!!!!!! GenijalnoDoduše, išli smo ko dedeki polako, neke dijelove pregurali da se ne polomimo, ali baš je bilo zabavno!!!!
Posljednje uređivanje od Danči29 : 30.05.2015. at 18:25
spajka me danas nagovarala na girju od 12
pa nek radim prvo swing i deadlift i usput skupljam pare za osmicu
možda i nije loša ideja
sad idem odskakutat nešto kratko, sama sam s malim, pa ne mogu dugo
dobro je rahela, sad polako i posebno pazit na formu
mm je danas skužio da Pavel drži seminar Strong First u Vicenci slijedeći vikend pa me zafrkava da sam ja to sve dobro isplanirala, njih pustim u Gardalandu a ja odo kod Pavela![]()
Posljednje uređivanje od Danči29 : 30.05.2015. at 18:56
Cure
hvala sto mislite na nas.nije bas najbolje. Bit cemo pametniji u sri nakon endoskopije i biopsije.
nadam se najboljem, nema druge.
(Lili uskocila)
Lili baš mi je žao. Mislit pozitivno, to je stvarno najbolje kaj sad možete. I mi skupa s vama![]()
Lili, ~~~~~~~~~~~~~~~~~ da sve bude ok. Držite se..
Lili drž'te se, bit će to sve ok!![]()
Lili zao mi je,
Ja sam se druzila opet s rahelom. Nemam nista protiv da je vidjam ovim tempom. A ni kombinacija nije losa. Jedan vikend vjezbanje, drugi uzivanje.
Tigrić , supeeer! Ja sam jucer stala na vagu i bilo je 60,01 :/ jos malo i na 5X samsteta sto sam sve pokvarila sa leponjama/fritulama na floraartu i cipsom ( okis kulen) :/. Idem sad skakat Jillku ...ja bi cips i cokoladu u velikim kolicinama=PMS