ja sam tako zaspala nakon P90X3 yoge na tatamicama. Ostala tako u savasana pose dok me nisu zbudili![]()
ja sam tako zaspala nakon P90X3 yoge na tatamicama. Ostala tako u savasana pose dok me nisu zbudili![]()
skulirana
imam I ja iskustvo zaspivanja usred vježbanja, na jogi
a nisma bila trudna nimalo
Anci sretan curi rođenjdan!
Danci respect!
Ginger bravo za 30 ds!!!
mb što je tako sparno?
a rano ujutro?
ja ću danas 6w6p
I trčanjac večeras
jedva čekam!
Skulirana
Flopi sinoc je bilo, prva noc da se nisam pokrila, eto toliko je vruce.
Jutro ne dolazi u obzir
Nadam se jos kojem trcanju kroz ovaj mj a onda samo zuzi![]()
Jutros neki moj wo:
Zagrijavanje s&s
Swing 20
Bridges s utegom 20
Goblet plus press 10/10
30 sec plank
3 runde
I ja sam jutros nekih 10ak min upper.
Mislila sam i duže, al me uhvatila grižnja savjesti jer sam im obećala lasagne, a u zoru isplanirala bolonjez.
Pa sam onda prolila vodu za špagete, prestala vježbati i bacila se na bešamel :jedva_čekam_da_ih_spičim_na_more:
Hi zene, vidim, sve ste vrijedne
Moje rame je sad puuuno bolje, mogu skakati i sve, ali ne usudjujem se jos na utege navaliti, tako da radim guzu, noge, i dosta hiita i intervalnih.
Danas sam radila ovo: https://www.youtube.com/watch?v=MbY7oQ07nwo
Jaki aerobni trening.
mene mali prst jos boli i furam se da imam sexy sepanje
ali ide nabolje i nadam se da bi veceras mogla yogu bar
a sutra planiram prvo ovogodisnje kupanje, bas se radujem
anci, sretan rodjendan velikoj curi![]()
skulirana
da sam vježbala kad sam bila u tvojim tjednima, i ja bih sigurno zaspala
flopi, a ti, je li to bilo baš za vrijeme vježbanja ili onog opuštanja na početku ili kraju?
Meni je danas na redu bio No more trouble zones, ali izdržala sam samo pola sata vježbanja. Bebačica me sinoć dokusurila nespavanjem, nisam mogla više. Već 3. dan pičim po Montiju, vaga jutros pokazuje kilo manje![]()
Posljednje uređivanje od rehab : 03.06.2015. at 10:27
Aaaaa, mooraaam
To mi je, uz šoping, najveća motivacija za naprijed. Još kad mi vi ovdje zaplješćete i ohrabrite me, kud ćeš bolje![]()
ja ću ti dvaput pljeskat, ako ćeš preskočit jedno vaganje
vaga je varljiv motivator, s figom u džepu, zato kažem
bravo za no more trouble zones i bravo za montija
još napravi navečer onog sedmominutnog drmusa od Danci i prava si![]()
Vidim da bi vi zaspale nakon joge,to mi i ima smisla,ono lijepo cijeli istegnut i u zen-u a meni je kunjanju prethodio KB swing i RT!
cubana,ja sam sinoć napravila famozne lasagne sa tikvicama,sve me mame da maredam već sad,ne mogu izdržat do podne....
danas popodne planiram malo plivat,valjda je opet ugrijalo,nisam ima 10dn...
zao mi je rehab, ali potpisat cu tang u potpunosti, pa cak i za pljeskanje. vaga u danu moze varirati, tako da ujutro i navecer mozes iz euforije pasti u depresiju.
ajd ti makni tu napravu sto dalje od sebe i ako bas zelis izmjeri se metrom, svakih npr 10 dana. mada je mejsec ipak bolji po meni.
Evo nešto za tebe: http://www.stethnews.com/2721/one-gl...xercise-study/
SkuliranaJa sam u prvom tromjesečju nakon jutarnjeg trčanja ili plivanja znala prespavati cijeli dan.
Boli me desno koljeno jutros, ali baš boli dok hodam. Stavila sam steznik pa ću skoknut u ljekarnu po deep relief, no ne miriše mi to na dobro.
Anci, jesi odlučila što za kros na nasipu, da odem na 5 km?
vikki kad citam tvoje postove dodje mi da ti kazem ajme ko jeremija si. no onda se sjetim majke koja je pricala kako joj nije bilo jasno kako njenu svekrvu nesto svaki dan boli, na vec dugo joj je sve na zalost jasno i to kristalno.
ajd dragi moj jeremija drzi se, jer nisam daleko od tebe, cini mi se, mogla bi i ja nagodinu ovako pisati. jos kad se sjetim koje sve vrticke napasti su se ove godine na tebi razmnozavale, dobro da imas volje i potcati.
e da nemoj mi slucajno kakav slican link za sladoled poslati, mislim na ovaj koji si posala nasoj Angie, mislim da ju je maruska skorz motivirala.
Posljednje uređivanje od spajalica : 03.06.2015. at 11:05
Spajka
Ma ne smeta meni sve to, dobro podnosim bol, nego ne želim napraviti još veću štetu. No činjenica je da je sve te tegobe moja mama dobila od pedesete nadalje, a ja od tridesete već (artroza i sl.).
tang nije na samom kraju ali već je ful dugo trajalo a ja sam bila mrtva umorna
ima od toga godina
samo znam da smo legli I da smo trebali biti umireni i opušteni i kako su mi se kapci sklapali i kao mi je jako fino bilo u tom položaju
pošto smo radili uz neke lampe u polumraku, to je doprinjelo mojoj opuštenosti
mb a da probaš bez trčanja neko vrijeme?
meni je užasno teško trčati kad je sparno
obnako, kao da će mi herc otkazati...
jedan moj frend je zaspao na zubarskoj stolici![]()
Pitanja uz Dancin trening:
-u cucnjevima guzu spustate do poda, tj.sto nize ili su kvadri paralelni s podom?
-plank radite na podlaktici ili dlanovima?
skulirana LOL
Ja se isto vazem svaki dan - kupila sam prvi put vagu prije 2 mjeseca i bas me veseli svako jutro capnuti na nju.![]()
Danči, kaže mm ne svaki dan. Onda mi govori vidi mene, vježbam za sebe tri puta tjedno po 20 min. Laže. Želi me debelu i salastu.
Svejedno. Oboje smo upaljeni, malo sam ovih dana pretjerala sa sklekovima.
skulirana, ja bih taj recept lazanja s tikvicama! Treba mi nešto novo i bez UH, sve sam ih si ukinula do nekog stanjivanja.
Ja sam procitala uspaljeni
Palci, guglaj "lchf svaki dan", na toj stranici ima super recept za fake tjesteninu od jaja, a moze posluzit i kao kore za lazanje. Zadnji put kad sam ju radila su mi djeca sve pojela.
Dosla doma ranije jer se radilo skraceno i sad se mislim dal da vjezbam po ovoj vrucini ili da nastavim lezat na kaucu...
Posljednje uređivanje od betty blue : 03.06.2015. at 15:20
Vikki, ja necu na kros, ide mm.
A zrtvovala sam ga sad par puta zaredom pa mi je bad :D
On bi bas trcao ovu 11.5 a ne zelim djecu ostavljati. Zato necemo oboje.
Ozbiljno razmisljam o karlovackom ceneru sljedeci vikend. Pocinje u 19 h i to bi bilo ok. Prijavila sam se.
Ostaje samo tehnicki organizacijski detalj za rijesiti.
I mozda malu prijavim na 600 m :D ma krosu.
idem što niže, u početku skroz, kasnije, pogotovo u 3. seriji samo da zadovoljim formu, tj. da su kvadri paralelni
plank radim na podlakticama, kako smo već opisivali; stisnuti gluteusi, stisnuti kvadri, patele se povlače prema gore, noge skroz skupljene, prsti upiru u pod i kao da ih želiš "vući" prema gore, prema gornjem dijelu tijela, šake stisnute, laktovi upiru u pod i guraš ih prema nogama, stisnuti absi, disati kroz "trbuh"
31.5C majko moja
18 min Insanity sweat. i to dobar dio prilagodjeni. sunce pici u oci. i ovo ne znam kako sam.
a onda swing s obje ruke pa plank 30 sec
swing s desnom rukom pa plank 30 sec
swing s lijevom rukom pa plank 30 sec.
mrzim kad mi se znoje noge, pogotovo ispod koljena. curi znoj pa me jos i to skaklja.
bilo bi bolje da sam ostala na kaucu. bety vjeruj mi. sad sam crvena ko paprika, a jucer me frend cijelo vrijeme gledao sta mi je. a sad moram po BCa pokupiti s rodjendana. ko zna sta ce oni misliti![]()
Upper extreme:
majko mila. Jedva mičem ruke.
Sve su vježbe u seriji po minutu, 3 ciklusa sa četiri vježbe, u duplikatu.
I najčešće pol minute sa težim a pola sa lakšim utezima. Ja odradim 3 i 2 kg.
Ramena me rasturaju.
Bravo, cubana
Ja veceras 7 km laganim pejsom.
Bila cijeli dan na terenu, rucala u savrsenom rustikalnom restoranu. Teletina, divljac, piletina, salate... Cak sam umakala domaci kruh u mast :D
Palacinke.
Boze. Morala sam se malo kazniti.
bravo za sve vrijedne cure
odradila sam insanity i hip hop abs, mislim da mi nije ostala ni kap tekućine u tijelu
bila sam na moru ali se nisam stigla okupati jer sam stalno trčala za svojim divljacima
Anci, ja sam nakon takvih ruckova, ako prodje dovoljno vremena da probavim :D, puna snage za trcanje. Karlovacki cener ti je dobra ideja, kros je cisti mazohizam bude li ovako vruce.
Cure, bravo za vjezbanje na vrucini, spajka, tebi sto je toplije bolje ide
Nemam nista za prijaviti, planirala sam neki kratki core/upper, ali su se kucanski poslovi oduzili, dok sam sve napravila vise mi se nije dalo vjezbati.
ja zadnja dva dana nisam ništa, šifra bolesna djeca i gužva na poslu.
noćas sam nešto bolje spavala, jutros svi produžili, a ja otišla na dejt sa Zuzi
počela sam sa ovim: https://zuzkalight.com/workouts/5-mi...ardio-and-abs/
jer počinje sa cardiom pa da se posebno ne zagrijavam prije, a i jer imam unfinished business sa onim cork screw
e pa screw him, prokužila sam ga! trik je bio u tome da izujem patike, jer mi se u njima ili kližu noge ili strahujem da će se klizat pa se ne usudim puno mrdat, ali bosa sam ga rasturila :D
i nakon toga ovaj guzni koji mi je super: https://zuzkalight.com/workouts/butt-and-squat-workout/
idem pod tuš, neka dan počne![]()
bravo tang! rasturas!
ja ni jucer nista, osim cardia s mm...
sad se spremamo na put i bas si mislim da bih mogla nesto ubaciti
zapisala sam su onaj Dancin trening i imam ono nesto sto je Anci davno stavila, sve bodyweight, pa se stvarno nadam da cu uspjeti nesto i na putu odraditi
pusa svima i budite vrijedne!
mi skroz neplanirano zapičili na more za pruduženi vikend tak da niš od vježbanja,al puno šetanja a možda i uspijem napraviti kakvu seriju trbušnjaka. Pribat ću se bar držati dijete. Da ne user..sad sav trud!
Tangerina
Anci super za trcanje!
Tigric ajde mozes plivat!
Jucer nista jer sam pituravala do ponoci! Zacrtala sam da cu zavrsit pa taman do zore
Danas jos strop al to moram mm-a cekat da mi pomogne.
Ginger, tigrić, uživajte na putu
i ja sam jučer restala
sad je muž odveo klince kod tete, pa ode u dućan, a ja odoh nešto odvježbat
Ja odradila samo plažu (čitaj: kava i ćakula u hladovini).![]()
ja odradila onaj tangerinin guzni od Zuzi
kasnije ako stignem ću još onaj Dančin
betty, hvala, ma hranimo se mi većinom po tom principu, ali moj metabolizam zbog hipo je na respiratoru i ja sam sada debljiva i od zraka, ali si ne smijem dopustiti ni povremene izlete. Planiram opaliti neki post i iskoristiti dobrobit ovih vrućina.
Jučer sam trening jedva odradila zbog upale i već danas je nema pa nastavljam. More je još hladno, ne usudim se pa ću čekati sljedeći tjedan. Nikada se nisam kasnije kupala do sada.
More je predobro! Palci di si ti pa je hladno?
Jel se i plivanje racuna pod vjezbanje?
Sad picim sa mazom na trening pa me ceka druga vrsta vjezbanja-ciscenje
More je odlično za kupanje :izgorjeladanas
Ja sinoć klince odvela na rođendan, računala sam da ćemo mi mame otići u neki kafić i naručiti vodu, kad tamo žena nas pozvala kod sebe. Jao jao ! Meza, kolači, divote, a bilo nas samo nekoliko, glupo mi bilo reći da neću, da sam na dijeti, pa sam se počastilaDa je bila neka gungula, lako bih se izvukla, nitko ne bi ni primijetio da ne jedem, a ovako mi baš bilo bezveze sjediti i gledati dok se one časte uz bakanalije. Danas opet po starom.
Jedno pitanjce, jeste li ikada pravile špagete od tikvica ? Koliko znam, za to bih morala imati mašinu za mljevenje mesa, postoji li neki drugi način ?
ja sam jutros bila na plaži s malom od 8-10, savršenstvo, nigdje nikoga do 9...kad smo mi odlazili, ekipa se dolazila pržit....
uvijek tako idem,ili rano ujutro ili kasno popodne (iza 5 i po)....
iza toga sam doma vježbala i nisam zaspala,ha ha....
rehab,ja stalno pravim špagete od tikvica,kupi si Gefu spiral cutter: http://www.ebay.co.uk/itm/Gefu-Spire...item3cf22dbfe9
a onda evo ideja za recepte: http://eatlocalgrown.com/article/143...pes.html?c=jer
a ovo sam dužna Palči,lasagne sa tikvicama: http://www.perchancetocook.com/2014/...o-friendly-gf/
lajkaj Just Eat Real Food na FB-u,doslovno svaki sat izbacuju linkove sa receptima...