Tang
Moja su djeca velika pa ti ustedim energiju, barem ovu fizicku. Psihicko maltretiranje isto ima svoju cijenu :D no i tu su sve bolje, tj. lakse hendlamo.
Rolanje kad je lagano, nije napor.
Tang
Moja su djeca velika pa ti ustedim energiju, barem ovu fizicku. Psihicko maltretiranje isto ima svoju cijenu :D no i tu su sve bolje, tj. lakse hendlamo.
Rolanje kad je lagano, nije napor.
ja samo citam zadnjih dana i divim se svim vrijednim curama sta vjezbaju po ovim vrucinama
napokon sam gotova s apartmanom tako da se danas vracam vjezbanju![]()
Lili, drago mi je za TM, vibram i dalje da ste sto prije doma svi zajedno
Ja na moru, trcala sam nesto malo, prevruce mi je cak i ujutro. Danas se vracamo u Zg, veselim se nekom postenom treningu!
More je super, pravo pravcato ljeto a nema guzvi, zakon!
Super ste vrijedne sve redom unatoc vrucini, bravo!
Posljednje uređivanje od ivana s : 07.06.2015. at 09:58
Blago kupacicama
Ja sam sad summer shred 5 x i pregenijalan mi je taj trening!
Mokra sam.
Bas su kul hlacice! Lagane i suse se u roku odmah.
Tang, svaka cast sto si sama smisljas treninge, ja to nikad nisam uspjela
Zavidim svim kupacima!
Mi u zg, vec sedmu godinu zaredom brojimo kako nam treba klima, a vjerojatno ju opet necemo kupit
Liga prvaka, ne bih ni znala da susjedi ne vriste
Prijavak: jucer summer shred #2, danas #6 i power yoga #2, 4. dan sugar free (bilo bi i duze da me u srijedu nije neka drstvena situacija prisilila). Kad mi je tesko sjetim se sase i pitam se sto bi ona napravila. Al kriza je prosla, sad samo treba trenirat ono sto meni najteze ide a to je ustrajnost
Posljednje uređivanje od betty blue : 07.06.2015. at 11:24
hahaha, What would Saša do?
Lili, super za muža da nije najgore
vibram za oporavak~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Tang, rastu, brzo prebrzo...
tako kažu...
ovi koji nemaju stalno jedno cendravo kraj sebe
i da, ovog najvećeg ne moram nosati, ali ga moram jednako tetošiti i gubiti snagu s njim, kao i sa najmanjim
još samo 15ak godina, pa sve dobiju nogom u dupe, pa kud koji mili moji (najmanjeg ću poslat nekud na školovanje)
anci
danas zwow 51. sad pod tus i idem s prijateljicom na plazu.
sok i nevjerica...ova mi tema pala na 2gu stranicu postova,pa to se nije dogodilo ne pamtim kad...
vidi se da je vrućina pa se malo kalmalo sa vježbama......ja sam jučer i prekjučer stigla vježbat preko dana,a evo danas ću tek sad, upalila sam stropni ventilator pa mi lijepo pirka...
jutros sam ulazila u more 15min,vanka nije bilo prevruće pa sam skoro odustala....to malo što uz malu uspijem otplivat ne kontam ko' nikakvu dodatnu aktivnost, kad dodje MM moći ću opalit dulju rutu a njih ostavit u plićaku....
Posljednje uređivanje od zasad skulirana : 07.06.2015. at 21:27
Vruce je pa se kupamo
Sve me pomalo boli od jucerasnjeg zwow-a![]()
ja sam sve skupa uhvatila dva tjedna nevjezbanja - put, pa udaren prst, pa perioda i gosti na spavanju
ali danas startam ponovno, bas se radujem
anci, super za hlacice!
ja mislim danas naruciti top i hlacice sa sportsdirecta
lili, super, super za muza da nisu najgore vijesti, ~~~~~~~~~~ za brzi oporavak
jutros Palčin workout + buy in 50 swing + 3/3 TGU i buy out 50 1 arm swing.
Mislim je pratit od danas.
... i nakon workouta povratak u surovu stvarnost...
Posljednje uređivanje od Danči29 : 08.06.2015. at 09:37
Bravo, betty
Jesi vidjela 7 x
Ja se bas veselim!
Jutros sam samo jogu, pasalo mi je nakon udarnickog vikenda :D
Jucer sam i vjezbala summer shred 5 i rolala dva kruga oko jaruna i plivala s djecom!
I procitala knjigu, ok, nisam samo djipala.
Muz me postedio za rucak i odveo nas na pizzu. Dijete i ja pojedemo cijelu jumbo
I onda se sjetim zuzi: don't sabotage your workout with you diet :D
Vikki imas mail.
jacbez obzira na situaciju ne migu zamislit da ne vjezbam bar svaku 2 dan.Kad je vec 3.dan to mi je vec previse.fali mi .
sutra muz na zahvat ciscenja zucnog kanala a iduci tjedan operacija kamenaca.
hvala vam svima na zeljama i vibrama.
ovaj produljeni vikend bio je sve i svasta, od landranja, plivanja, jela, rada (spremanja, vrcanja, pranja raznoraznih).........
jedino vjezbanja u klasicnom smislu nije bilo.
ali najzabavniji dio je kad sam uzela dvije kante s teglicama meda, tj. MM mi ih da, uzmem ih prilicno lagano, a BC me pogleda i onako impresivno, pa to tebi nije uopce tesko, to je sigurno radi kugle.
Anci, sedmica izgleda fenomenalno! Mozda je cak danas isprobam
Btw, i ja citam, odusevljena sam srednjim spolom! Slijedeca mi je protiv katiline![]()
Super za Srednji spol!
Obozavam tu knjigu. Zapisi si i Bracne zaplete, isto Eugenides.
Ja nikako da narucim ovo, mozda da si samokupim s muzevim americanom za rodjendan
http://www.amazon.com/My-Mistresss-S.../dp/0061240389
A on topc: danas je dupli solfeggio dan (majketi, kad ce i ta muka prestati!) pa ne znam hocu li stici 7x. No sutra svakako!
E, kad kupis i procitas onda ces i meni posuditi
Off topik, izdrzala sam rodjendan kolege i cijelu plejadu bozansrveno izgledajucih kolaca bez da sam ista okusila. Zato sam popila dvije votke i sad mi je bas dobro
E, i sad sam primjetila da su mi ruke kompletno u zuljevima, i lost my zuljevi virginity![]()
jos malo Anci jos malo, ja na svoj rodjendan moram sjediti na dva otvorena sata engleskom
razmisaljam se pozvati na to da mi je poklon da to ne slusam, ali dan prije sam na frizuri :Anci: pa mislim da mi nece proci dva popodneva. pogotovo jer u subotu radim.
Bety ipak si postala dama s godinama, od pepeljuge do princeze![]()
Posljednje uređivanje od spajalica : 08.06.2015. at 10:11
ja sam noćas spavala 2 h i osjećam se ko ginger.
kasno sam legla, a mali se probudio u 3 i povraćao, nakon toga nisam mogla zaspati do 5 kad se probudila mala. divno.
v. ima temperaturu.
koliko su vam trajale ove zadnje crijevne viroze?
tko je ono imao?
ali upao je u glazbenu:yay:
ah da, vježbanje.
sad ću se baciti na novi pa na jedinicu.
bogamimoga kako mi je teško.
Ajme vruuuuceeeeeee!
Ja cu sad pod klimom!
Nego, velim ja svojoj teti spremacici trkacici da nisam vjezbala vec nekoliko dana, a sad ne stignem, jer moram ves srediti
A veli ona meni: ma pusti ves, nece on nikuda, idi vjezbati, to je vrijeme za tebe
I eto, upravo uspavala malu i odoh vjezbati
BR cardio3 - za kaznu, lol
Nadodala sam jos 2x20 swings i izmedju 5 goblet squats
Nadam se samo da ne radim krivo (previse)
sasa
mojima je trajala tri dana, al moguce nije ista jer je drugi grad
Sasa, koma
Daj nemoj danas dva treninga! Dusa me boli!![]()
ja sam cijeli vikend vježbala:hvalitemeustamoja:
danas nisam još ali se upravo spremam
I onda završavam prvi level 6w6p
sad mi je već dosadnjikav
lili super što su kod vas dobre vijesti
Ginger ma popeglat ćeš
jednom
sad vježbaj, nego što ćeš!
došla sam do spoznaje da ja mogu biti ravna onako kako želim samo i jedino ako uopće, ali uopće ne kušavam ni gramić šećera
nema tog vježbanja koje mi je dovoljno za izgled kakav želim
pa ću biti gladna
ali ravna
haiku
Nemam klimu pa zato od danas piyo, osim kad ohladi, onda 21 extreme.
Max out Cardio, do 20 min.
u sobi 28.5C MM jos nije prebacio s grijanja na hladjenje.
i onda malo s girjom. prijevljujem zahrdjalu rucku. seljanka je nije obrisala nakon znojnih ruku. al ajd bar znam da je koristimnije ko zahrdjali bicikl
![]()
Trčanje: 5,6km, 37min.
Puno manje je trkača nego prije desetak dana. Barem u "mom terminu".
nisam mogla oba odjednom, pa sam prijepodne 7, a sad 1. mali mi i dalje kuri i to poprilično, no bar nije više povraćao. a meni je zlo cijeli dan. nadam se da nas ceka mirna noć i bolji dan sutra.
Sasa, hug! Koma za temperaturu...
Kakva je sedmica? Koliko ti je trebalo?
Sasa hug!
Nama je povracanje trajalo 24h ali nakon toga je bilo nekoliko dana proljeva.
Vibram da nije i tebe zgrabilo i za mirnu noc!!
Sent from my E2003 using Tapatalk
Napravila sam 7x i super je!
Nije mi tezak kao 2 i 5, ali tezak je! I vruce je, u spavacoj nemam klimu, no zivci mi ne dozvoljavaju vjezbati okruzena obitelji :D u boravku.
Mokra sam, kapa po mat-u!
Sasa nadam se da nece prijeci na tebe
Svaka cast na vjezbanju i u takvim uvjetima!
Cimavica takodjer ima proljev, valjda je to u djiru.
Maruskaja se ne mogu prisilit na trcanje po ovoj vrucini!
Spajka ne odustajes, bravo!
Anci
Moram se i ja pretplatit ponovo na zgym. Vidila sam da
je uvela paypal, jos da mi je otic do banke...
Ja sam napravila zwow 42. Bome sam mokra bila!
Imam klimu u sobi al nekako me ne privlaci vjezbanje pod klimom, radije se znojim![]()
Al ste vrijedne
I svaka cast za vjezbanje bez klime, ja bih crkla valjda
E, da jos malo pohvalim svoju tetu - sad trci 10 km dnevno i kaze da nije brza - treba joj sat vremena
Joj, mene zivo zanima kak izgledaju ti zuzkini treninzi, ja valjda ne bih nista mogla od ovih sto kazete da su teski
sasa, evo i kod mene slicno stanje - srednja se zali da ju boli glava i ispovracala se
citam da to moze biti i simptom kozica pa sad cekam, jeeeejiiii
Sasa, uf, nadam se da ce brzo proc
Al moram ti rec da je meni odmah lakse kad si rekla da je i tebi muka, jer ja cim neko dijete povraca i ima temperaturu pomislim na slijepo crijevo, imam neke traume s tim :shrink:
Moji su, nadam se, ozdravili, veliki se jos malo zali na uho, ali mala je danas bas skroz dobro.
Planirala sam vjezbat veceras, kadli dijete zaspalo, a mama navalila na curry
Ah well, sutra je novi dan
Htjela sam pitat nesto Zuskasice. Gledam danas na jubitou zwow 4, i sad tu ima dosta skakanja sa vijacom, i izmedju toga kb swing. Ona radi swing u tenisicama, a ja sam streberica i to je no no. A ne bih ni skakala bez tenisica. Kako vi to radite? Ja bih se izuvala i obuvala, ionako bi mi dobro doslo da uhvatim dah
Ja inace imam ogromnu volju radit te teze treninge, bas bih htjela, a ne znam kad![]()
Ja skacem bosa! I swingam bosa!
Ginger, da ti ja nadjem nesto zuzkino sto bi ti bilo ok?
Bas bi bilo dobro da probas i da vidis da to mozes![]()
Cure, sve mozete zuzku! Pogotovo vi koje vec masete sa girjom! I nije uopce tesko kako zvuci
Tang, ja nemam girju pa nemam problema sa izuvanjem/obuvanjem![]()
Na prazno, nemam toliko slobodnog prostora doma.
Evo zwow 5, nije kompliciran!
http://youtu.be/5bBYQSWkxZ0
I zwow 14, nesto tezi, ali izvediv!
http://youtu.be/cFQdV42j87g