Stranica 62 od 141 PrviPrvi ... 1252606162636472112 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 3,051 do 3,100 od 7016

Tema: VJEZBACICE- proljece 2015 :)

Anci avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno VJEZBACICE- proljece 2015 :)

Lili, bit ce odmora
    Nekad nam zivot malo poremeti planove i uobicajeni tijek, ali to je tako. Bit ce opet sve kako je i bilo
    Nama je proslo ljeto bilo slicno, dvije operacije u uzoj obitelji, poremeceni godisnji odmori, vise nisam znala tko kad cuva ciju djecu, svakako smo se krpali, bake, ja, sogorica...
    No proslo je i sad je sve super
    Drzi se!

Mc sam ja kupila u bio i bio. Ne znam ima li u dm, ne mogu se sjetiti.
    Posljednje uređivanje od Anci : 20.06.2015. at 09:11

Osoblje foruma spajalica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Ima u rodinom ducanu.

palčica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Neka svima putujući vikendi budu u lijepom vremenu. Nemam neke ambicije za kupanje. Samo da ne pada kiša, da čitam i pijem kavu na terasi (dok mi drugi brinu o djetetu) i trčim pokraj mora.

vikki, nećeš se ni okrenuti, a dešavat će vam se ne vrišteća putovanja.

palčica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

I ja sam jutros na prepad izmuzla od mm-a dugu i lijepu haljinu, a samo smo išli po špežu.

Cubana avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Ja se ne javljam od srama. Nadam se da cu ovaj tjedan bar plivati. Al kad se vratim doma bez djece... bit cu organizirana kao Anci
    Mislim da su mi rujan i svibanj na lipanj najgorih 60 dana u godini.

Bodulica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

znači, seoba naroda je u zamahu. samo vi nama dođite. je da mm uvik žuga kako nema parkinga od pustih furešta, ali on to od milja

ko je u Zadru ili negdje blizu nek se slobodo javi za kafenisanje. a more i piva koja pasti. jesam bodulica, ali nisam toliko škrta kako se priča o nama

samo da vam kažem da je meni baš hladno nekako, nadam se da će uskoro opet zavrućiti. mrzim ljeto ako ne zapeče sunce toliko da me potjera na plažu. do sad sam se samo jednom okupala, a onda je bura sve poremetila. ali bar vježbam redovito.

mc nema šanse da probam. meni je problem i vaginaletu doli gurnuti. tampon sam koristila par puta u životu za potrebe kupanja, ali bi jedva čekala da to čudo izvadim. a u moru imam tik da svako malo dolje pipam je li onaj konopčić visi ili je nedajbog puknuo.
    Posljednje uređivanje od Bodulica : 20.06.2015. at 15:24

sasa avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

imam pitanje- vec par dana mi je cudan/nelagodan osjećaj u zadnjoj loži desne noge. nije da boli iako imam s te strane i upalu mišića blagu, s druge nemam. uglavnom osjećaj je nelagodan i iritantan, kao neka slabost, i stalno osjecam tu nogu. kad se istežem, osobito ono za hip flexore, isto intenzivnije osjećam mišiće... imao tko to? malo me brine...

marta avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Jesi li mozda napravila neki neugodan pokret? Meni se ponekad dogodi da ruke rastegnem u neki cudnjikav polozaj i pri tome malo nagnjecim vjetojatno zivac. Onda me 2-3 dana tako nekako nedfinirano bolucka.

marta avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Boli ko upala misica, samo manje, a znas da nije upala. Super objasnjenje jel da? Boli ovako, al ni nalik.

sasa avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

pa tako nekako, to kao ne boli ali je nelagodno i stalno sam svjesna te noge. zvucim suludo.

marta avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Ja bih ti ovako laicki preko ekrana dijagnosticirala ozljedu zivca.
    Prekjucer sam nekako shebano istgla ruku da nesto dohvatim, pa me zabolilo i to tocno tako, ni vrit ni mimo, danas vise ne osjecam nista. Mislim da je ta bol samo refleksna, vidjet ces sutra. Ako je ovo o cemu pricam, bit ce bolje do sutra.

sasa avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

ali imam to od cetvrtka. ...iako sam ovaj tjdan puno radila vježbe za zadnju ložu.. znat ce betty i anci, možda je od toga, ali samo na jednoj strani?

betty blue avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Ne znam sasa, ja takvu bol obicno ignoriram, osim ako nije jaka. Meni pada na pamet ona kombinacija jump squat-jump lunge iz prvog dijela devetke, tu se sva spletem i losi su mi ti jump lungesi.
    Inace, mene jos od one kombinacije plank knee tuck-plank jump boli desna strana vrata i desna lopatica, jedva se okrenem na tu stranu.
    Ja cu danas desetku, mozda jos nesto ako budem imala snage

sasa avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

ja mislim možda od one kad minutu dižemo dupe. jer sam to radila 4 x ovaj tjedan.
    to nije bol....bas nelagoda!! ko da je bilo utrnuto, ali više nije..

Anci avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Sasa, mene ne boli cijelo vrijeme kao tebe, no kad se malko nagnem, zadnja loza me bas boli!

Ja se vise ni ne sjecam sto sam sve vjezbala ovaj tjedan, bilo je vala svega

Nista drugo me ne boli osim toga.
    I na swing umirem.

Danas je u onom kb treningu bilo 40 swingova u komadu, 10 L, 10 D pa opet zamjena. Bas mi je bilo tesko.
    Posljednje uređivanje od Anci : 20.06.2015. at 20:06

anamar avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2006

Početno

Danas gotovo da mogu pisati dan odmora, jer sam vjezbala 1. pocetnicku od Tatiane. Ali vise sam se uznojila dok sam usisavala. Ocito nisam vise pocetnica!

Sasa nadam se da ce se neugoda u misicu brzo povuci.

ivana s avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

Anci, ti si meni zakon za organizaciju! Mislim da je tvoja tajna u tome sto ti nije bed ustati se rano. Meni je uvijek tesko dignut dupe iz kreveta pa cak i u 10!
    MC nemam, ne znam kako bih se s njim nosila, tamponi su mi ok i kupam se redovito s njima. Moga bi probat onda i s MC kad uopce dobijem mengu, ako nisam dosad nadam se da necu jos ova dva mjeseca. Koliko uopce kosta to cudo? I je mekano, silikon ili ipak malo tvrđe?
    Trcala sam 7 km, niz buru pejs 5,50 na povratku u suprotonom smjeru 6,23. Jedan dio je bas predivan, stazica kroz borovu sumu uz samu obalu

sasa avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

išla sam trčat sad. od živčanoće zbog te nelagode. 8.5 km, pace 5.15. lagano i fino. divno je- malo je sipila kišica, a kod zrinjevca se uvježbavao orkestar.
    jel te bole obje zadnje lože anci?
    mene smeta što je samo jedna noga, i čini mi se da se radi o živcu, a ne mišiću, tj. da je možda upaljeni mišić malo stisnuo živac. kaže mm da je on to imao i da prodje za par dana..al što jest jest, sad kad sam se nakon trčanja istezala cijela me ta desna natkoljenica, i preponski mišići i kvadriceps i zadnja loža baš bole pri istezanju...no ovako kad se ne istežem samo je nelagoda neka neopisiva u pitanju.

Anci avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Vise desna, ali i ja mislim da je kod tebe u pitanju zivac, ne misic.
    Meni se alicno dogodilo lani, ne zadnja loza vec drugdje i proslo je za par dana, ali nisam migla bez neofena :razmazena:

Super za trcanje na zrinjevcu, gradsko trcanje je zakon

Ivana, zavidim i tebi :D
    Ja bas nisam nesto organizirana, samo se prirodno budim rano i u tome je stvar. Pa stignem i citati i sutjeti uz prvu kavu i vjezbati. A i muz je dosta ukljucen (uglavnom) pa nekako stignemo.

Kad sam kod muza...ulijenio se zadnjih par dana i nista skoro nije spremao po doma i ja ga pitam da dokle misli
    Kaze on: ne zvoncaj, moram procitati cijelo cudo cv-jeva kandidata za nadzorni odbor hajduka, sad su izbori :D
    Ali, nisam kuhala cijeli tjedan jer je on na go pa mu oprastam i razumijem njegovo ludilo.

Iako ne volim sport nimalo.

Sad sam u slavoniji i ujutro imam plan trcati u brdo.

flopica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

traži pass?
    Posljednje uređivanje od flopica : 20.06.2015. at 21:25

Anci avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Da, trazi. Daj na pp.

malena beba avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

flopi da, trazi pass, daj pp

anci umrla sam na nadzorni odbor
    da ga uputim MM-u?
    on je taman to rijesio.

ja danas nista al sam se bome nahodala. nasla sam haljinu za pir, sad sam mirna

vikki avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Traži pass
    I mene je jednom poršle godine tako boljela zadnja loža, samo jedna, nakon jednog zuzinog treninga, prošlo je za par dana, nemam pojma što je bilo. Ivana, bravo za kilometražu, sasa, bravo za pejs, tvoj lagani pejs je moj maksimum, i to jedino na utrkama.
    Anamar, ti uopće nisi početnica ako radiš zuzku i tatianu. Meni je tatiana teža od zuzi, ili su mi vježbe kompliciranije pa nerijetko pogledam i odustanem, vratim se na zwow-ove.
    Ja Anci zavidim na svemu što stigne, mislim da sam najšlampavija mater na svijetu, svakodnevno nešto planirano ili ne stignem ili zaboravim (ili zaključim da nije važno).
    Sinoć na kraju ništa, ali danas sam se okupala. More je divno, samo se u prvi čas čini da je hladno.
    Sezonu je otvorio moj mali ujutro, bacao je kamenčiće s obale, kompletno odjeven, i u jednom momentu odlučio skočiti, pa sam se bacila na koljena da ga zaustavim. Epilog: uronio je glavu i gornji dio trupa (sinusi su mu se lijepo pročistili :D), a ja sam malo natukla koljena na betonu, i to samo dan nakon što sam završila s fizikalnom, tako da do daljnjeg opet ne trčim
    Sinoć na kraju ništa, večeras sam iskombinirala nešto od ovih vježbi: http://www.fitness.com.hr/vjezbe/vje...ju-planka.aspx

malena beba avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

ajme vikki bas te nece

sasa nadam se da nije nista i da ce brzo pristat bolit. a pace je

ivana bravo za trcanje, i tvoj pace je super, s tobom bi mogla trcat, sasi bi gledala u ledja dok ne postane tockica
    Posljednje uređivanje od malena beba : 20.06.2015. at 21:44

flopica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

mb idem na neki seminar...

Anci, možda se jednom odlučim za mc
    makar, trenutno mi se to čini skroz nezgodno za mene

danas odrađen 6w6p po programu

malena beba avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

flopi super trbuh i noge, svaka cast

ivana s avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

Flopi, pass pliz...

vikki avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Citiraj malena beba prvotno napisa Vidi poruku
    flopi super trbuh i noge, svaka cast
    X!
    I ruke mi se sviđaju, mišići taman po mom ukusu.

flopica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

cure

Anci avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Flopi, predivna si
    Bas si lijepo definirana!

Vikki, bas mi je zao za koljena!
    Slatki malac

Mb, mm je odlucio i glasa sljedeci tjedan :D
    Majko moja, odrasli ljudi cime se bave :D
    Ali moram mu priznati, ozbiljno je sve iscitao!

Curke, hvala vam na komplimentima, no ja se ne osjecam nesto organiziranom. Samo se rano budim, a i djeca su mi veca od vasih.
    Ovo mladje sladje ce uskoro 9 godina, starija 11.
    A mlajda je skroz poduzetna i savjesna i sve radi sama
    Posljednje uređivanje od Anci : 20.06.2015. at 22:33

zhang avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Flopice, diiivnaaa si, divna.

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Ivana i sasa super za pejs.
    Ivana zavidim na trčanju u takvom krajoliku

Flopi može pass.

Anci definitivno razmišljam kupit mc, proučila sam na netu, mislimda bi mi to bilo praktično dane moram stalno imat uz sebe uloške i tampone.
    Što se tiče veličine, mislimdabih trebala onu manjušto misliš? oba putaporod na carski, nasistematskim komentiraju daimam usku v.a i naporodusu rekli da mi je sve unutra mišićavo pa me strah ako uzmem veću da će me žuljat i neć mi odgovarat. vidim dasu kriteriji vrste poroda i godine,al mislim dase niej dole opustilo i da bi mi B size bila ok.vjerojtano ću trebat rezat onaj vršak.Ajme baš mi neugodno ovo pisat al da se ne zeznem.ipak je 220 kn.

Osoblje foruma spajalica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Flopi izgledas sjajno.
    Za mc mogu reci dok sam koristila me spasavao. Vrijedi svake lipe.

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Citiraj spajalica prvotno napisa Vidi poruku
    Flopi izgledas sjajno.8
    Za mc mogu reci dok sam koristila me spasavao. Vrijedi svake lipe.
    a zasto si prestala soajka? Neke neugodnosti si imala nuspojave?

Cubana avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Ne treba uz mirenu. Ja imam dva koja sam mirenom umirovila.

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Thanx Cubana sad kuzim.

flopi pls pass.

ivana s avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

Flopice, jako si zgodna!!!
    Kad smo kod mc-a, koliko cesto se to treba prazniti, kod nekog prosjecnog krvarenja. Jel nezgodno recimo dok si na poslu to obavljati?

Anci avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Ja imam wc s lavaboom pa mi je to super.
    Prvi dan odem svaka dva sata. Poslije ne tako cesto.

Kazu da moze 12 sati.
    Znala sam zaboraviti pa ga ostaviti cijeli radni dan, ono kad je vec pred kraj.

tangerina avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

flopi i ja bih pass

ja sam jučer odradila svoje i sad preko vikenda sam odlučila da obavezno moram bacit neka ozbiljnija vježbanja, ovaj tjedan sam vježbala samo jednom

aqua avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

flopica, ajme kakvo lijepo tijelo imaš baš lijepo, lijepo! sve je stvarno lijepo izrađeno. sad si mislim, jel se zagledaš u špiglu kad prolaziš ili si se već navikla? ja si zamišljam da se neću moć maknut od špigla kad jednom dođem do te faze

a za mc, ja ga isto koristim već.. pa desetljeće. i to mi je super izum. ima doduše perioda kad mi se ne da stavljat jer ne curi baš pa kombiniram s platnenim. i potpisujem cure koje zaborave na njega. mislim da sam se već negdje "pohvalila" da smo jednom krenuli s "cardiom" i onda zbunj, zašto nejde??
    što se tiče pražnjenja, ja ponekad (na poslu) samo izvadim, izlijem u wc i vratim natrag. to je sve moje, dok god ne dodiruje nešto drugo mi je to ok. a izvana je mc uvijek čist (odnosno, nije crven) tako da se ništ ne sprlja. eventualno s papirom pobrišem rub preko kojeg sam prelila. tako da čak i wc bez lavaboa nije problem.

tangerina avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Evo jesam
    Zagrijavanje sa burpees i mountain climbers, pa petominutni #36, mislim da je to skroz novi
    Betty, ne moras mi odgovarat sta su pendulumi
    Trebalo mi je malo da se naviknem ic naopako
    Napravila sam ga do kraja pa jos jednu rundu pendulums i swing

aqua avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

i još, ako "zakasniš" s pražnjenjem, tj napunio se više od ruba, neće se niš proliti tj procuriti. nego onda kad ideš izvaditi, prvo izađe mc, a onda još curne malo. pa ako sjediš iznad wc-a nije nikakav problem. eventualno ti se može jedan prst zacrveniti. ponekad ni to. bar je tak moje iskustvo. (to mi se zna dogoditi na drugi dan ili preko noći ili nekad na poslu ak mi je gužva i nikako otić ispraznit)

natrag na topic. nakon double day petka, subotu sam dočekala prilično iscijeđena i s laganim muskićem preko trbuha sad idem odradit stretching, pa slikanje. onda sutra kreće peti tjedan. već sam nekoliko puta počinjala focus, al još nikad nisam stigla do petog tjedna. baš sam hepi s time

i daaaa, kupila sam si košarkašku loptu (i onda su mi ju dečki maznuli pa se sad stalno natežem s njima čiji je red. )

aqua avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

e, zašto je forum na krivoj vremenskoj zoni?!

Anci avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Bravo, tang, bravo!
    Ja sam isto bila zbunjena s pendulumima i mislim da ih nisam dobro ni radila u startu.
    I citala sam neke komentare na zuzkalight, nisam jedina.

Jutros personal trail :D
    Trcanje/hodanje u brdo. Nisam mogla iskljucivo trcati, umrla sam, umrla. Poslije sklekovi, pistoli, jump tuckovi svekru po glavi :D
    Ali kul je pa se nece ni zapitati sto radim
    Vec su me vidjeli u tajicama u 7:30 u to im je dovoljno.

Anci avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Radila sam ovaj petominutni:
    https://www.youtube.com/watch?v=w0S1...ature=youtu.be

I vec sam linkala i opet cu jer ih imam sejvane ova zuzina mala serija 6 pack abs secrets je super.

Ostatak:

https://www.youtube.com/watch?v=PD3InzR9viQ

https://www.youtube.com/watch?v=eK5e...ature=youtu.be

Ova dva su duza, a onaj prvi linkani 5 min.

sasa avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Ja sam napravila jrc#6. I dalje mi ova noga smeta.. Sutra idem na put tjedan dana i sumnjam da cu moci redovito vjezbati. Mozda tu i tamo trcati.

aqua avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

Istezanje super. Slikanje tak. Isto ko prije. Što se može protumačit kao dobro, nije korak natrag (uz sav stres oko preseljenja). Pa se trudim tako gledati. A sutra počinje novi tjedan. I slijedi novo slikanje. Tad će onda morat bit promjena.

flopica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

hvala cure

aqua, hm nije baš da se tako doživljavam
    zapravo najvće poboljšanje primjetim na svom držanju
    sad baš osjećam taj gornji dio kao čvst I jak
    eto to mi je super

flopica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010