Skulirana, meni kad ne ide, onda ne ide, sto god uzela za probavu. Cak su mi i laksativi znali samo izazvat grceve, a ucinak nikakav.
Skulirana, meni kad ne ide, onda ne ide, sto god uzela za probavu. Cak su mi i laksativi znali samo izazvat grceve, a ucinak nikakav.
Vikki
Skuliranamemi pomaze ulje kokosa u kavi ujutro al ovako da te odmah otvori ne znam...
Popij dosta vode i kad bi mogla vjezbat to bi ti pomoglo. Nadam se da ce nesto od toga sta
si vec utrpala u sebe pomoci
Anci divno, zavidim na landranju
Danas zwow 60. Mislila sam ic i trcat al tek usla u kucu pa mi je kasno a moram i peglat :/
Vikki ne znam ni ja. Mene su drugi nasli![]()
Ovo u gornjem postu smijanje se odnosilo na komentar o betty i sasi,vise ne mogu editirat
Ujutro trcanje, popodne girja.
sto je divno biti na godisnjem, pa makar i na par dana...
Danci, lol na tvoje avanture i pljesak za optimizam![]()
Skulirana ujutro nataste casa tople vode i u nju iscijedjen limun.nista ne jest nego to pijuckat otici ces u wc kroz max 45 min.
curke moje hvala puno za zelje za muzica.dobroje al mu nitko od dr.jos nije bio jer je operiran u petak a sad je vikend.hrvatsko zdravstvo
Ajme avantura Danci
i kilometara kod Anci
Opasne cure su ove s nickom koji zavrsava na -ci.
nego jel bi mogla past neka zajednicka kava u sub 4.7. navece dok se jos nismo sve razbjezale po moru?
Bas bi se voljela druzit uzivo i vidi se da sam klasa optimist jer racunam da ce mm bit doma i cuvat djecu.
Ajmo zainteresirane za picence i druzenje subota oko 21h-21:30h lokaciju dogovorimo naknadno? Ja se zaduzujem za listu napravit pa cemo dalje na pp.
Kamo srece da sam sa sasom, bubreg bih dala da sam tamo gdje je ona sad
Al nije ni meni bilo lose, bila sam u Becu par dana, doduse poslovno, al ne zalim se.
Onda sam dosla puna planova u zg, al je prevladala hedonisticka od mojih 16 licnosti pa zadnja tri dana samo bingeam Outlandera i kafenisem s ljudima s kojima se inace ne stignem vidjet.
Sutra mi se obitelj vraca, pa sam spremala njoke, ima i husi i hasi, sad pijem zasluzeno pivo i idem pogledat zadnje 4 epizode u nadi da cu bar jos jednom vidjet jamiea golog:parite_se_oci_moje: needless to say, jedva cekam da mi se muz vrati
![]()
Betty
Sve ste po bijelom svijetu, samo ja nikad i nikud iz dalmacije![]()
Betty, super si provela dane
Jel kako je super Bec
Ja sam planirala da ostanemo danas do kasno popodne, no djeca su bila koma
Dotad su bile super, bas su uzivale. Mala je imala par kriza, ali tad bismo legle na klupu :D i odmorile pa dalje. Ako nismo bili blizu apartmana.
Bec je super jer svi negdje leze
Na travi, klupi...
No kad zbrojim kilometre, mm i ja se nemamo sto zaliti, obisli smo s njima vise lokacija i muzeja i bas su bile super.
Sad odlaze mojoj mami i mi ostajo sami :studenti:
anci, jooj blago vama, mi nikad nismo sami bez djece
a bec je stvarno predivan, morat cemo i mi uđuture jednom otići
http://tvrecappersdelight.com/wp-con...47VEAENME3.jpg
bingo![]()
![]()
solgar pijem tek jedan mjesec, ne znam još
ma brzo se ja umorim kroz dan, imam hipo i hashi i to nikakvo željezo
kod mene se željezo podigne i hemogl. je u redu dok pijem silna čuda
ali zato ferritin je uvijek koma i nakon višemjesečnog uzimanja nadomjestaka
morat ću na neke detaljnije pretrage, navodno to nije klasična anemija...
čini mi se da me vježbanje drži
skulirana mislim da bi ti kefir mogao pomoći?
identično se kod mene desi, čim unesem neke gluposti u sebe sve se poremeti
srećom je takvih ispada sve manje pa ajde...
cubana meni je bilo nudilo da 1 mj isprobam taj pro user, da nije to? ili imas to od pocetka?
ni meni zeljezo nije bas bajno od kada redovito vjezbam. mislim da sam krv dala 2 puta od tad, inace uvik lose zeljezo.
nesto me usteklo iznad desne lopatice, drzi me dva-tri dana. mogla bi neku jogu danas ili neko istezanje? mislila sam ic plivat al kisa pada :/
Posljednje uređivanje od malena beba : 28.06.2015. at 08:50
Majke ti mile i ja cu ic napravit kompletne krvne pretrage kad muz dodje doma jer ovih 5 tj je bilo iznimno iscrpljujuce razdoblje.
Sta nitko nije za druzenje u sub navece?
meni ne paše subota, a i vrijeme mi je prekasno zbog sisavca
Cure, naručujem maslac s myproteina. Imam code za 20% popusta
Zainteresirane, javite se!
Jutros sam napravila zwow#57. Sva sam u komi, mala je uzasno cendrava, sinoc je u 1 zaspala, place, baca se, valjda zubi....a mm odlazi danas, izludit ce me sad nadalje.
ivana s, ti si sama s njima ili si kod svojih?
imaš koga da ti pripomogne s njima?
Jesam, kod svojih ali sama idem s njima na plazu a obicno vodim i jos koje dijete. Problem mi je ova mala jer nema bas hlada na plazi a ne stoji vise na mjestu gdje je ostavim![]()
Ivana, to je zbog treninga koji se zove dont throw up :D
Sala. Hug za nespavanje i cendravo dijete
Lili, ja ne mogu nikako!
Probaj ti napraviti 57, bodyweight je, a rekla si da volis izazove
Ja ludjakinja sam napravila prokletinju. Vrijeme 23:52, pistoli na povisenom. Kvadri me ubijaju.
Bravo Anci!!!!
Vikki ni.ja ne znam dodati prijatelje.osim onog sto mi je sam ponudio preko fejsa i kontakata. Ne znam zasto mi tebe nije dodao? I ja bi jos trkacih prijatelja, ovi postojeci slabo trce![]()
[QUOTE=ivana s;2783966]Bravo Anci!!!!
Vikki ni.ja ne znam dodati prijatelje.osim onog sto mi je sam ponudio preko fejsa i kontakata. Ne znam zasto mi tebe nije dodao? I ja bi jos trkacih prijatelja, ovi postojeci slabo trce[/QUOTE]
![]()
Ivana, ja imam runkeeper i imam tri prijatelja. Ne bih sad skidala endomondo jer su mi ovdje sve aktivnosti
Ako hoces, dodji na rk :D
muž mi zvoca već neko vrijeme da sam premršava
do prije mjesec dana sam imala 58kg, jučer sam se vagala i imam 56
sad već i ja mislim da je to mrvu premalo, i da je bolje onih 58
jedem normalno, čak i puno, doručak, ručak i večera između ima i kakvih zalogajčića, navečer često kikiriki
vježbom to sigurno ne potrošim
s čim da pojačam prehranu da bude zdravo?
Pridruzi nam se u narudzbi maslaca!
Danci, count me in!!
Ja jučer ništa,iznenadila nad puna kuća/dvorište gostiju! pa ispekla neku štrudlu koje sam se namezila. Danas smo svi doma i čisto sumnjam da ću iskoprcat kakvih sat vremena za sebe.
Al tješim se da od sutra opet po programu...
Rahela, sad ima finog voca pa malo pojacaj a bome i sladoleda :loool:
Ja sam sad na 58 pa opet nisam zadovoljna, sto ti je zenska glava, hahah...
Za endomondo fakat ne znam. Tako mi je oduvijek. I normalno se apdejta i sve. Nije nikakav pro trial nit sam ga platila. Bozja grehota sto ne trcim kad me vec netko podario pro endomondom![]()
Ja sam na 59, zadovoljna sam. Sad sam ustvari najdeblja sto sam ikad bila
Osim u radjaoni, tad sam imala 61
Ali meni je ok ovako.
Jedno je vrijeme mm zvoncao, ali sad mu se svidja
Cak i misici :D i to sto mogu ponijeti puno stvari u rukama, mogu puno i brzo penjati se Sljemenom, opcenito sam zadovoljnija i poletnija.
Jedina stvar koja me unistava je nedostatak kave ili slaba kava. Ispi.... sam ga sad u Becu jer sam stalno njurgala dok nisam popila odgovarajucu kavu!
Glasam za Starbucks!
Posljednje uređivanje od Anci : 28.06.2015. at 10:27
Bozji znak :D
Ivana, suosjecam za cendranje. Ja se nisam uspjela posteno ni okupati jer mali grca u suzama cum udjem u more, kao da cu otplivat u italiju
Pa sam isla plivati u podne kad on zaspe sto i nije osobito prakticno jer se vozim par kilometara za okupati se po ure.
ok. sad ste me zainteresirale s tim maslacem
kakav je to maslac i koliko para?
Meni je najbolji od indijskih, bolji i od bademovog. Ne sjecam se koliko su kostali.
Guglaj na myprotein. Meni je super indijski i badem. Kikiriki jos nisam probala.
Ja ih jedem s bananom, a najcesce ih stavim u sejk za doručak.
Ja necu govoriti s cim ih sve jedem
Najcesce zlicom! I u zobenim.
Vilim crunchy kikiriki, badem takodjer. Ok je i indijski![]()
Opet o hrani
Sta mi volimo jist to nisu istine
I mm misli da sam smrsavila puno a ono imam 62,63 kg, ne znam ni ja. Puno mi je to
meni nitko nikad nije rekao da sam puno smrsavila
da 61 u radjaoni, jaooooo
ja zatrudnila sa 64
anci, obavezno se javi!
jucer smo se kupali, meni je bilo super, samo sam doma susila kosu prirodno i danas sam smrcava i prehladjena
odradila sam pilates x, ali jos uvijek nisam uredna s prehranom
od sutra, je l' tako?![]()
Summer, ne, od danas![]()
A za kile te potpisujemja sam oba puta u bolnicu usla sa :fanfare: 92kg
A mm ima (i imao je i tada) 78
Strasno.
Jos jedan razlog sto ne bih vise djece.
Danči, je li na postojeću cijenu 20% popusta? Mislim da bih uzela indijski ako ništa da ga vilenjak jede žlicom jer ga obožava.
Super su mi tvoje avanture.
Lili, drago mi je da je sve to sada iza vas!
Anči, ja bih tebi dala puno manje kila. Ja sam debela s 55.
Jako ste vrijedne sve do jedne!
Vježbam, selim, farbam, nosit ću. Još sam prekjučer pretjerala sa sklekovima pa sam upaljena čistila. Dobila sam i vijaču, gumiranu. Jedno ljeto sam se stanjila jako zabavljajući se i preskakajući je na terasi prije kupanja. Samo da preživim sljedeći tjedan pa sam u rutini. I zavidim na putovanjima.
Maslaci su super (meni je od badema najbolji) ali ne zelim ih u svom zivotu! Rok trajanja im je 3 mjeseca, ja (dakle, samo ja) sam ga strusila za mjesec dana. Kilu maslaca. Uzas. To cu nozda kad budem imala rahelinih problema, al to se nikad nece dogodit.
Naši su stajali u frizu sigurno pola godine i bili su dobri. Osim indijskog. On je otišao u mjesec dana. Prefin je.
Kod mene indijski stoji sigurno vise od 3 mjeseca, pola ga jos ima a neko malo pakiranje. Jedino mi je ok bio u kuglucama s datuljama i ljesnjacima, inace ga ne bi bas pozelila. Kikirikijev ne volim a bademov nisam probala.
E da, meni indijski bude super i za raw kuglice (jedine kolače koje ponekad jedemo). I kad ga namažemo na palačinke od pira pa dodamo finog meda na maslac. Mada od ove ture ništa za mamu dok ne skinem preostale tri. Bademov mi je nekako rijedak bio. Imala sam valjda veća očekivanja. Baš su se nekidan dvije mame veće djece (3 i 6) čudile da vilenjak od svoje 1,5 mlati indijske i kako se ne bojim davljenja. Taj bi živio na indisjkim i maslinama.
I htjela sam još odavno komentirati neki događaj: bila sam na ženskom druženju, zajedno smo kuhale, jele, pile vino. Od nas 8 žena, dvije smo jele salatu, ostale su izjavile da nikad ne jedu friško povrće. Ne znam jesam li ja naivna ili odrasli ljudi zaista imaju tako loše prehrabmene navike.
već sam na sedmom tjednu insanitya, baš mi brzo vrijeme prolazi
jutros sam i pobrusila i obojila ogradu pa i to računam kao lagani cardio
a sad bluć u more
aaaaaaaa jeste ga natipkale, a ja se tek sad dokopala punjaca
tko ce vas poloviti
LOL na sasu i betty
vikki, ja nis ne kuzim tajendomodo
idem vidjeti sta mm ima (tek se sad sjetih da i on ima neku aplikaciju)
i jel se gleda pace ili average pace?
mi sinoc vratili
sad me ceka pranje i pospremanje
velike curke ostaju kod sveki, al mala ide doma pa ipak nismo sami
danas cu ubaciti neki trening, mozda onaj pocetnicki zwow, ak se sjetim koji je to bio, 5?
Danci i ja bih maslac
indijski, mozda i dva
mogu se ukrpati?![]()
Posljednje uređivanje od Ginger : 28.06.2015. at 15:00