Stranica 71 od 141 PrviPrvi ... 2161697071727381121 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 3,501 do 3,550 od 7016

Tema: VJEZBACICE- proljece 2015 :)

zhang avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

S time da ja trebam uh i me funkcioniram na malo uh na duze vrijeme. Ovakav jelovnik ne mogu furati danima, nemam snage za trening (snage, cardio se jos izvuce, ali snaga tesko na niskoj razini uh), tako da mozda i tebi treba. Samo bi u tom slucaju trebao biti kvalitetan izbor.

Meni je idealno par dana sa nizom razinom uh i onda jedan gdje je rock'n'roll od uh..

ivana s avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

Zhang, kakve su to prot.kuglice?

vikki avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Kilometar plivanja je i te kakva vjezba! To je dobar trening izdrzljivosti, kao i trcanje, i vucja glad je normalna poslije toga. Bilo je nekih clanaka kako kontrolirati to, ako ih pronadjem, linkat cu. I nakon plivanja od sat vremena gladnija sam nego nakon trcanja u istom trajanju.
    Zhang, tvoj jelovnik je i moj idealan, ali mi tu fali uh za sportove izdrzljivosti, ja ne mogu trcati na sniti kruha.
    Aleks, moze li dr. opce prakse napisati recept za fastum?
    Veceras kao Anci, 8 km, idealan pejs 6:30, puno trkaca po maksimiru iza devet.

ivana s avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

Cim se prica o hrani uaboravila sam prijavak, zwow#31. Ubilo me 150 sit-upsa!

tigrić avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2013

Početno

nakon vikenda pauze odrađeno vježbanje! baš sam se sa guštom iskakala.opet moj izmišljeni trening koji bi rado podijelila sa vama da dobijem kakavpovrat od vas iskusnijih al još uvijek guglam sve nazive vježbi! kad vas čitam onda odmah provjeravam,aha to se tak zove! pa i ja to radim! i tak..still learning

Ginger avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Tayla, alex mah-mah

opet ste nastancale....

prijavak: zwow 60 i jos nesto sklekova i cucnjeva
    sve me boli...duza pauza radi svoje
    sutra cu 59
    ili mozda 14

ja ne mogu vjezbati ako sam gladna
    ni presita, naravno
    al ono, moram jesti normalno
    isto sam svejed

Osoblje foruma rahela avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

ja bolje da ni ne pišem šta sam sve danas pojela

za doručak smo klinci i ja pojeli više od pola velikog kruha, a to je tek početak

Ginger avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

oh, rahela, ja nikad ne pisem sta sam sve pojela
    cisto da izbjegnem zgrazanja

zhang avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Citiraj vikki prvotno napisa Vidi poruku
    Zhang, tvoj jelovnik je i moj idealan, ali mi tu fali uh za sportove izdrzljivosti, ja ne mogu trcati na sniti kruha.
    Zato sam i napisala da svakih par dana napravim raspasoj u uh. Cheat day rules

zhang avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Citiraj ivana s prvotno napisa Vidi poruku
    Zhang, kakve su to prot.kuglice?
    Suho voce, orasasti (ili maslac od njih), kokosovo maslo, med i whey. Smiksas u blenderu suho voce, sve pomijesas, pravis kuglice.

vikki avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Tayla, aleks, dobro dosle!
    J-la, drago mi je vidjeti te! Mislim da si u pravu s ovim brojkama prehrana/vjezba, ne mos toliko odvjezbati koliko mozes u sebe unijeti fetom torte ili pizze.
    Htjedoh jos reci nesto u vezi ovih mjesecnih izazova - cini mi se da to sluzi samo da se ozlijedis i isfrustriras sto ne mozes napraviti xy necega u kratko vrijeme. Srecom pa sam od svih odustala.
    Za proteinske kuglice mi fale samo proteini koje cekam s nasom narudzbom

aleksandra70vanja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

vikki, da moze ti opći napisati, ali ponavljam privatni, znaci kupujes gel
    al ima taj režim da se nemre bez papira kupiti

ovo su ugljikohidratno masne kuglice
    al definitivno bolje nego moj sladoled i čoksa

ja se stalno spremam na dijetu, maknuti UH, ali nikako taj klik u glavi

ivana s avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

Citiraj zhang prvotno napisa Vidi poruku
    Suho voce, orasasti (ili maslac od njih), kokosovo maslo, med i whey. Smiksas u blenderu suho voce, sve pomijesas, pravis kuglice.
    Tnx, radila sam slično samo moje su bile ne-proteinske, bez wheya i meda. Ali one Dancine palačinkice s wheyom su mljac! Da sam znala za te recepte dok je MM koristio te proteine brzo bi mu potrošila

zhang avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

One dancine palacinke su odlicne.. mljac

Osoblje foruma spajalica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

bome su mljac.
    alex, nakon plivanja nije ni cudo da si gladna. prva stanica za izbjegavanje secera ja ducan. preskoci sljezove kolacice i to je vec vise od pola posla. druga slozi si nesto sto volis i uzivaj u tome. npr ja obozavam bobice, skupe su ko sam vrag ali svako jutro bobice, grcki jogurt i zobene pahuljice. npr u ove kuglice od zhang jos dodas i kakao, onaj pravi, i uzivas, bez griznje savjesti, imas dobre masti, imas dobre uh imas antioksidansa koliko te volja.

ja sam jucer dosla s posla i direkt u krevet. legla i uzivala. cak pogeldala i dinastiju. da nisam onda bi vjezbala, koslila, spremala. ali kako nema djece odlucila sam si pokloniti odmor, ali pravi odmor. uzivala ko prasica.

betty blue avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Citiraj spajalica prvotno napisa Vidi poruku
    ja sam jucer dosla s posla i direkt u krevet. legla i uzivala. cak pogeldala i dinastiju. da nisam onda bi vjezbala, koslila, spremala. ali kako nema djece odlucila sam si pokloniti odmor, ali pravi odmor. uzivala ko prasica.
    ovakva sam i ja kad mi nema djece
    odmah raspad sustava
    samo ti to ljepše zoveš

enivej, moja djeca su se vratila, pa sam opet uokvirena i ukalupljena, htjela sam jutros ss 2 i arm balance, al glupi mobitel nije zvonio, zvuk je proradio tek kad sam ga na putu do posla resetirala treba mi novi
    ove vježbe ću onda danas popodne

još sam htjela i kosu oprat, pa ništa, evo me s maramom na glavi
    anci

Anci avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Ja sam jutros kb 8. 15 min.
    Navecer u kino s muzem i tako

Danči29 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

Ja sam sinoć krenula đir i vratila se nakon par 100m, strugalo mi nakon promjene guma jer nismo dobro namjestili. I onda se pilali još sat vremena ali zadnju nismo uspjeli nikako složit a da ne grebe po disku
    I tako mi propala vožnja. Jutros isto nula bodova, konačno je stigao dan da vodimo malog logopedu pa giljamo s posla dosta ranije pa smo sukladno tome i došli ranije....

Ajd, bar sam maslace naručila da se tovim, kad već ne vježbam

aqua avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

u zaostatku sam sa čitanjem, ali dolazim napraviti prijavak. prošli tjedan sam odradila zadnje iz alfa ciklusa i u pon sam krenula s beta ciklusom focus t25. majko mila! danas sam odradila speed 2.0, samo ću reći da sam katarzično zaplakala kad sam skužila da je gotovo! to mi se još nije desilo..

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

speed 3

vis mogla bi ja to napraviti. nije ukelsano u kamenu da moram neki program po redu.

tangerina avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

jel ono ovdje prijavljujemo, osim šta smo vježbale, pojele, kupile...i živine na koje smo naišle?
    jučer sam čekala muža na autobusnoj stanici, sama sam bila, kadli iz trave na stanicu dopuže ZMIJA!!
    dugačka, tanka, brza!

refleksno sam vrsinula, kretala se tako brzo i na sve strane da nisam mogla predvidit di će krenut, pa sam zatoptala nogama, ona se prepala mene vjerojatno ko ja nje, okrenula se i vratila u travu
    a meni je srce lupalo sljedećih nekoliko sati
    ne približavam se zelenim površinama do daljnjega

aleksandra70vanja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

kardio vježba

aqua avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

spajalica

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

aqua na katarzičan plač.

Evo mog prijavka za jučer u nedostatku vremena i nekoga za čuvanje djece, odvela sam ih na igrališta u kvartu gdje imamo atletske staze, ponijeli vijače mala i ja, mali nogometnu loptu+romobil i bike. pa smo kombinirali.

Ja sam uglavnom trčala sprinteve na tih 180 m (average pace 3:40) a oni mi na štoperici mjerili vrijeme to im je bilo turbo zabavno, pa su onda oni trčali dok sam ja pauzirala a ja mjerila njima. Isto tako smo i s vijačom napravili. Ma zapravo sam napravila skroz dobar trening, pošteno sam se umorila. Bili smo tamo nekih 2,5h a kćer mi je oduševljena s trčanjem i brza je full. Razmišljam da je dam rekreativno na atletiku, traži me.

Mene već 2 dana onako boluckaju mišići između ramena i vrata, inače nikad me ne bole leđa, bap imam osjećaj da mi je to od stresa, sad kako je mužu sve bolje valjda mi popušta adrenalin, pa tijelo počinje "shvaćat" kakvo je razdoblje prošlo. Naručit ću se sutra na neku masažu. Čudno mi to jer mi to nije svojstveno.

sasa avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Ja sam jutros novi cs. Super je i nije tezak. Popodne cu jos nesto. Vertex grozno zvuci tvoja ozljeda!! Ja mislim da si u pravu sto se tice moje zadnje loze, al nemam pojma sto da radim. Pa ignoriram.

malena beba avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

sasa jos te boli?

tang uzas, mrzim zmije!!

lili super trening!!

aqua bravo!

aqua avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

pročitala sve. i sve mi se promiješalo al baš mi je super ovdje, s guštom sam sve pratila (a jedino se sjećam da sam htjela pitat lili jel se muž vratio doma i kak ide oporavak?).

sad idem napravit par sklekova, to me već par stranica vuče (netko pričao o njima). i vuče me ić trčati. već sam zaboravila da sam jutros već jednom riknula na terasi! (e da, otkrila sam da mogu vježbat vani, imamo terasu na S koju za ništ ne koristimo. ima pogled na livadu i šumu pa je sve lijepo zeleno. i pobjegnem od djece. skužila sam da me jako smeta kad su oko mene dok vježbam. pogotovo ak slučajno krene divljanje ili još gore - svađe. odma nemrem više vježbat, sve mi teško i šizim. ovako se lijepo zatvorim vani i sakrijem od svih, hihi.

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

aqua kad se sve vrati u normalu, moces vjezbati i ako urlaju kraj tebe, vjeruj mi. malo si se odvikla :zavidna:

aqua avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

hm, moguće. zanimljiva teorija. al činjenica je da sam tamo lijepo vježbala ko čovjek. kad god hoću i kolko hoću i bez ometanja. maloj bi samo najavila, ona klimne uz odobravanje i sve pet. razmazila me :D

marta avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj sasa prvotno napisa Vidi poruku
    Ja sam jutros novi cs. Super je i nije tezak. Popodne cu jos nesto. Vertex grozno zvuci tvoja ozljeda!! Ja mislim da si u pravu sto se tice moje zadnje loze, al nemam pojma sto da radim. Pa ignoriram.
    Pa ženo sjedi i čekaj da prođe.

zasad skulirana avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

kad smo kod hrane,počeo je FR tjedan u Lidla..jedva čekam da s posla otprašim po smrdljive sireve i puževe...mmmmm.....
    zhang,koliko puta tjedno jedeš meso? ja sam dosta smanjila,pogotovo sad ljeti...nekako mogu živit na povrću,voću i sirevima....meni balančane skoro pa zamijene meso...

tang,a da nije bio blavor?

MM još uvijek samo gleda vježbe na netu...

aqua avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

puževe, ajme, lol. nemrem si zamislit. vele da su super. al kak kad mozak veli jok? recimo školjke su mi mrak, to je valjda slična logika, ha? ajd malo marketinga, skulirana?

e, a ovi golači se ne mogu jest, ha? mi imamo pravu najezdu u dvorištu. da su jestivi, mogli bi napravit klopu za dvije vojske.. svakodnevno ih nosimo u šumu, a opet ih ima na svakom koraku.. polako počinjem razumjeti kako ih neki jednostavno potamane, trenutno sam blizu te ideje..

sasa avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Meni isto patlidzani zamjene meso po ljeti. Obozavam ih. Danas radim sa jogurtom i safranom i ribizlom.# ottolenghi❤️.
    Ne boli to mene mb nego je neka nelagoda u toj zadnjoj lozi. Marta ne mogu ja sjest, a i nije toliko hendikepirajuce. Puno se istezem pa ce valjda bit ok.

Ginger avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

aqua na plac

lili super trening!

spajka, luda babo, slobodno se baci na speed3 kad ga tako volis

Danci, grlim
    a da odvezete serviseru?
    drzim palceve za logopeda, javi kak je proslo

betty ccccccc pa s novim poslom si trebala nabavit i novi mob

sasa, a da tebi to netko pogleda, a?
    ziher znas kakvog fizijatra ili tako nekog

Bodulice bravo!

i dalje sam se zgubila....

nego, vrag ti i ovu zuzku
    sve me boli, al onak jako
    od dva ne preduga treninga
    tako da sad idem na zwow 59, a 14 ce pricekati

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

sasa odi do fizioterapeuta ili nekog sportskog fizijatra. nek ti preporuci sta trebas raditi. nece ti oni reci sjedi, vec ojacaj ovo, ojacaj ovo, pa ces prestati raditi pritisak samo na to i to.

zasad skulirana avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

aqua,okus ti je stvarno sličan školjkašima i morskim puževima...jesi ikad jela volke npr? meni baš sličan okus...
    a istina, ako ti kamenice nisu ljigave za pojesti,ne bi ti trebalo ni ovo... a jaaako su hranjivi i zdravi!
    moš ih i na gulaš spravit,nije da moraš vaditi čačkalicom iz oklopa....možda bi ti prva zakamuflirana verzija prošla...evo ideja za recepte: http://www.dubrovniknet.hr/kolumna.p...2#.VZJsJRuqpHw
    Posljednje uređivanje od zasad skulirana : 30.06.2015. at 12:15

betty blue avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Sasa, probaj nesto od onih zuzkinih postural therapy. Meni su te vjezbe cak i malo neugodne, al je valjda dobro. Npr ona iz arm balancea, ono kad drzis yoga block u rukama (ja drzim praznu kutiju cipela), sjedis u spagi pa se nagnes naprijed pa onda se ispravis i dignes block iznad glave. Meni to izaziva nekakvu neugodu, al racunam da je to super za kicmu (a svi problemi krecu od kicme) i da ce s vremenom postat manje neugodno.
    I ja obozavam patlidzane, to mi je skoro pa najdraze povrce! Neki dan sam radila senvice od pecenog patlidzana, jednu fetu namazala majonezom s cesnjakom, na to feta mozarelle i na to feta rajcice i onda poklopim s drugim patlidzanom
    Obozam to, to mi je pravo ljetno jelo!

betty blue avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Ja sam puzeve jela na gulas u italiji, a mm ih jede kuhane, pa umace i masl.ulje s cesnjakom. Cackalicom ih vadi iz skoljke
    Nisam nesto luda za njima, a skoljkase pak obozavam!

tangerina avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

mmmm betty
    i ja se prijavljujem kao patlidžan ljubiteljica, općenito ljetno povrće ljubiteljica
    al trenutno smo pod napadom tikvica
    ogromne su i posvuda
    pa molim ideje za neki kreativan način za spremanje istih
    jutros sam ih tanko naribala i spekla na kokosovom ulju pa dodala dosta curryja, to je bilo fino i malo drugačije

tangerina avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Citiraj betty blue prvotno napisa Vidi poruku
    Ja sam puzeve jela na gulas u italiji, a mm ih jede kuhane, pa umace i masl.ulje s cesnjakom. Cackalicom ih vadi iz skoljke
    Nisam nesto luda za njima, a skoljkase pak obozavam!
    ja sam puževe volila ko mala, a sad baš ne
    jako mi teško padnu, a nisu mi fini ni dok ih jedem
    moja baka ih sprema s ljutikom

kamenice sam jela neki dan i to mi nije ni slično

zasad skulirana avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

ja danas imam ko prilog tikvice s gradela...
    a inače radim izljevače,pojačam sa nekim pikantnijim sirom (ovi FR smrdljivci će dobro doć,LOL) da ne bude "ludo"...
    i musaku,(tikvice umjesto patata),samo obavezno isolit jer u protivnom puste vodu pa se musaka kuha umjesto peče (to mi je MM jučer zezno npr)

kamenice sam spomenula za usporedbu radi gadljivosti, ne okusa jer one su slinavije em ih jedeš sirove...a po okusu su mi vinogradarski puži slični volcima (morskim puževima)
    Posljednje uređivanje od zasad skulirana : 30.06.2015. at 12:43

sasa avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Tangerina, ja ih rezem na malo deblje kolutice- 2 cm, pa pecem na gril tavi- samo ih malo polijem maslinovim i posolim. Onda ih kombiniram sa popecenim pistacijama- neslanim i bademima, dodam zlicu ulja od oraha i zlicu aceta od ljesnjaka i jako puno bosiljka. Jako je fino. Funkcionira uz ribu ili meso ili kao samostalni rucak.

betty blue avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Tang, napravi cips od tikvica!
    Moja djeca obozavaju pohane tikvice. Osim toga, znam ih naribat na ribezu, malo okrenem na tavi i zalijem jajem (to je super brza ljetna vecera). A najcesce ih jednostavno malo popecem na malinjsku pa mi je to ili prilog mesu ili pomjesam s nekom salatom

aqua avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

Citiraj sasa prvotno napisa Vidi poruku
    Tangerina, ja ih rezem na malo deblje kolutice- 2 cm, pa pecem na gril tavi- samo ih malo polijem maslinovim i posolim. Onda ih kombiniram sa popecenim pistacijama- neslanim i bademima, dodam zlicu ulja od oraha i zlicu aceta od ljesnjaka i jako puno bosiljka. Jako je fino. Funkcionira uz ribu ili meso ili kao samostalni rucak.
    u prvom čitanju sam bila uvjerena da se radi o receptu za puževe

betty blue avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Skulirana, radis lchf izlivacu s tikvicama? Kod mene se to radi s krumpirom i jako je fina, but krumpir.
    Aj reci kako ju radis

zasad skulirana avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

ja ti zbrčkam u jednu posudu narendane tikvice, mileram,jaja,neki pikantni sir, komadiće pancete pa ugustim do željene gustoće zobenim posijama...
    to izlijem u onaj okrugli pleh za pite da ne bude debelo i pečem na 180 cca po ure....rekla sam idući put provat još izdinstat luka pa ubacit jer mi je falilo nekako jačine....

jednom sam umjesto zobenih posija skuhala puru pa nju stavila,nije bilo loše....mada nije baš po LCHF-u jelte....
    ahaha,aqua pa zašto ne.. samo bi bili malo žilavi...

Tayla avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2013

Početno

Pozdravim svim vrijednim vježbačicama, sviđa mi se ovaj podforum kao motivacija da moram vježbati, makar mi se i ne da, jer ću od sada to morati prijavljivati nekome

Anči Probaj definitivno BBT! Meni je čal i zabavan, osobito BUM BUM i Cardio Axe jer su nekako plesni. Bum Bum čini čuda za moju bum bum!

I da, vježbam stvarno već dugo sama, ali recimo divim se svima vama trkačicama. Za to ja nemam nikakve volje... dok vježbe snage mogu raditi stalno i uživam u tome. Svaka čast trkačice, ljubormorna sam.

Spajalice to je moj omiljeni vid opuštanja i dokoličarenja - zavalim se i gledam neku seriju po izboru. Mogu provesti maratonsko poslijepodne ako je serija dobra poput LOST, Walking dead i slično. Trenutno sam na staroj dobroj Twin Peaks!

I da, prijavljujem odrađen tabata trening prije posla kombinirajući sumo čučnjeve, mountain climbers, plank i skaters.

Ginger avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

opet vi o hrani

upravo odradila zwow #59 i 5minutni #38 - abbs&butt
    oznojila se pa odoh pod tus i onda se bacam na skutu i paradajz s maslinovim i svoj domaci kruh
    za veceru imam morskog pesa

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Citiraj Ginger prvotno napisa Vidi poruku
    opet vi o hrani
    cek, cek, ti ozbiljno tikvice nazivas hranom , pa to ti je samo zabava uz hranu, vidis da i sasa doda pistace, bademe.........

tangerina avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

baš, tikvice su više piće nego hrana

hvala, cure, na idejama
    sjedila me skulirana da imam nekog camemberta u frižideru, to se nije moglo pokvarit jelda?

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •