Page 73 of 141 FirstFirst ... 2363717273747583123 ... LastLast
Results 3,601 to 3,650 of 7016

Thread: VJEZBACICE- proljece 2015 :)

tigrić's Avatar

mala beba,sve ok. Pišonja mu se malo upalio,kaže pedica da je to često ljeti kod dečkiju. Ja se prepala kad sam vidjela malog bumbara!

vikki's Avatar

Danči, super za bike Još da ti i biciklističke majice konačno donesem
    Betty, ja baš zato ne radim sa Zuzi na vrijeme. Super su mi njezini treninzi, ali ih radim sporije da bih mogla pravilnije jer mi nema smisla utrkivati se s njom ili sa sobom, a nikakve koristi od vježbi koje ne radiš ispravno, možeš se samo ozlijediti.

Anci's Avatar

betty, nisam još radila arm balance. nema mi djece pa baš nemam vremena za vježbanje

ali fakat!

umorna sam strašno, prekasno dođemo doma, landramo samo. kino tuškanac, cuga u gradu i u 6 se ustajemo
    jedva čekam da dođem za vikend u slavoniju da se naspavam kraj djece :D

jučer sam probala raditi CS 19. majko mila, što je dosadan. prekinula napola, bila sam malo nešto živčana što meni nije slično :D i nije mi se baš ustvari vježbalo. nervirala su me ona dosadna penjanja po stolici svako malo. danas se planiram ubiti s nekim summer shredom.

koji da uzmem? i onda malo rolati kad odmorim da ulovim sunca. spavati u 22:30
    Last edited by Anci; 01.07.2015 at 10:35.

Anci's Avatar

danci, super za bajk! znam kako je to kad nešto želiš i odlučiš napraviti, a ne možeš!

jučer sam bila u polleo sportu

Danči29's Avatar

Anciiiiiiiiiii
    Vikki, no frks
    I zaboravih reći za jučerašnju kavicu, Vikki i Anči
    Ponavljamo prije go

Sad vidim post....što si kupila?
    Last edited by Danči29; 01.07.2015 at 10:39.

Anci's Avatar

Muz je kupio neki kakao. Ja sam samo caskala

Ima jedan ducan zdrave hrane negdje na ozaljskoj, izmedju selske i remize i imaju ok cijene bademovog i ljesnjakovog mlijeka.

Maruška's Avatar

danci, super za biciklu!
    vikki, jel se to vraćaš u neki žešći vježbalački ritam?

I mi neplanirano ostali bez djece. Samo što MM radi po cijeli dan pa se vidimo tek navečer kad imamo snage za izvalit se na kauč, eventualno pogledat neki film... Još se nadam da ćemo sutra otići na Jinxe...

Ja jedem stvarno puno. I često nekvalitetno. Ali guštam.
    Npr. sinoć sam uz neki bezvezni filmić pojela cijeli Twice kokos-ananas. Par puta sam se dizala da ga spremim ali na kraju bi ipak odustala...
    Nije ni čudo da ne mršavim. Kao, od danas ću početi paziti. Mo'š mislit.

Naš Polleo me se nije dojmio. Izvana. Unutra još nisam bila. Nekako mi je malen i prepun suplemenata. Pa mi je prva asocijacija da je to dućan za bodybuildere.
    Last edited by Maruška; 01.07.2015 at 10:50.

tangerina's Avatar

a di ima lješnjak aceto koji sasa spominje na prošloj stranici, ni na googleu ga nisam našla

Maruška's Avatar

I najvažnija stvar...

Prijavljujem otrčanih 10,4 km.

ninik's Avatar

bravo Maruška!!!!!!!!

betty blue's Avatar

Ljesnjak aceto je u harissi, al zadnji put kad sam bila tamo nije ga bilo.
    Anci, tocno tako je i meni bilo bez djece, previse planova i na kraju nista od vjezbanja. Novi cs ti je bezveze? Stvarno nesto nije u redu s tobom meni je bas dobar.
    Steta da nisam znala da ides u polleo, treba mi onaj yoga block, a polleo mi je totalno van ruke, tebi bih uvalila zadacu da mi kupis

betty blue's Avatar

Quote Originally Posted by Maruška View Post
    I najvažnija stvar...

Prijavljujem otrčanih 10,4 km.
    Bravo!

zasad skulirana's Avatar

svaka čast trkačicama,jutros sam ih u vožnji do posla vidjela čak 5 ali sve strankinje, lokalni ih gledaju ko luđake...

fyi puževi iz Lidla su mmmmm,sinoć smo strusili 2 pakiranja,danas odoh po još! sirevi su me razočarali, nema nekih egzota,sve neki a la brie...

ljubomorna što kod nas nema Veronike i njenih krasnih proizvoda...

a da post ne bude samo o hrani, da prijavim i ja svoje vježbuckanje od sinoć:
    100 kb swing sa 12tkom
    50 jump/squat sa TRX-om
    50 triceps dips TRX
    50 inverted row TRX (došla sam do prilično horizontalnog/paraleno s podom položaja ali savijem koljena)

vikki's Avatar

Maruška, wow, bravo
    Kombiniram stalno snagu i trčanje, ali ne prijavljujem redovno jer mislim da su ti moji kućni treninzi monotoni.
    I meni je polleo totalno izvan ruke, a trebam foam roller za poklon jednoj dragoj trkačici, nikako da odem tamo.
    Otkad sam rodila nisam pogledala nijedan film, ni otišla na koncert i u kazalište slobodno vrijeme mi odlazi na trčanje, pospremanje ili honorarčenje. Ali sam zato već kupila karte za jedan rujanski koncert s kojim se vraćam u društveni život

sasa's Avatar

ja sam jutros napravila body crush 17 i dva 5 minutna. meni je isto skroz ok cs 19. nije mi dosadan. nisam radila arm balance betty. koliko traje? ali chataranga je teža od skleka jer stojiš nekako napola, ni dolje ni gore u položaju.

malena beba's Avatar

maruska wow! bravo!!

ja cu danas ovaj shred sta je linkan na prosloj stranici. mislim da cu se pretplatit na zuzku opet, sad napokon imam vremena za to.

betty blue's Avatar

Sasa, arm balance traje nekih 20ak min al to je samo zato sto dugo objasnjava. Ja ga zadnja dva dana napravim za manje od 10 min.
    A chatturanga nije isto sto i sklek, to sam tek sad skuzila. U chatturangi krenes iz planka, pa ppmaknes cijelo tijelo naprijed, tako da ramena nisu iznad saka nego naprijed. I onda se spustis. Meni je to teze od skleka, drigacije je opterecenje. No dobro, u ovom arm balanceu radi chatturangu s koljena, pa nije tako strasno. Odlucila sam ju pratit, pa cu vidjet, nadam se da ce bit dovoljno sustavna da i u sklekovima primjetim poboljsanje

aqua's Avatar

kvrapcu, mene (opet) primili sladoledi.. i sve si pokušavam objasnit da mi je to kontraproduktivno i da neću bit sretna, a onda budem tako sretna kad ga vidim, pa popustim

beta me i dalje baca u očaj. jutros nije bilo plakanja na kraju, ali bome me počelo bit strah od petka (dva komada). kaj mi to treba?!

sasa's Avatar

znam, ali zadržiš se negdje na pola visine , ili?

aqua's Avatar

Danci super za popravljen bic. A sljedeći put, pet rezervnih u ruksak, hihi

betty blue's Avatar

Quote Originally Posted by sasa View Post
    znam, ali zadržiš se negdje na pola visine , ili?
    Da, na pola visine, al to mozda tebi koja ljubis pod u sklekovima nesto znaci, meni ne znaci nista
    Iako, u hotelskoj sobi u becu sam pred ogledalom napravila par sklekova da vidim dokle idem i nisam bila nezadovoljna, spustim se vise od pola al jos uvijek ne ljubim pod

Lili75's Avatar

Quote Originally Posted by Anci View Post
    Danci, vikki i ja :D
    Danci i ja smo vec klasika
    Mi kafenisemo redovito
    joj blago vam se kad ste blizu s uredima.

Imam VELIKU vijest: muz mi je danas otpusten iz bolnice nakon 37 dana .
    Napokooòn jako sam sretna. Sad idu oni smajlici sto trubeeeee i skacu yeah.....

Danči29's Avatar

Marušika bravoooo!!!!!!

Skulirana odlično Meni su ti rows baš teški. Mislim da i ja dođem do prilično horizontale, ali mi je teško ovako sama procijenit.

Super Lilli!!!!!

Quote Originally Posted by aqua View Post
    Danci super za popravljen bic. A sljedeći put, pet rezervnih u ruksak, hihi
    Imamo u planu na Hortus Diabolicus Tour kroz gorski kotar (3 dana, 150+ km, gotovo sve makadam i šuma) i sve si mislim koliko rezervnih guma moram uzet sa sobom kad ih bušim ko profi bušilica

Ja jako volim chatturangu i radim je često kao cool down i ne zaustavljam se u pokretu ali idem što dublje i baš ono sporo u tom donjem "kružnom" pokretu i isto osjećam skroz drukčije opterećenje...
    Maruška, aqua, i ja imam problem sa sladoledom (na točno određenim mjestima, srećom pa su 2 od 3 u PU i okolici, a na ovaj u Zg ne zalazim često). Međutim, radila sam sad na go sladoled od sl. vrhnja, jaja i zaleđenih borovnica sa agavom i stevijom i pokupila ovacije tako da se šaltam na to. A kao zamjenu često zblendam domaći kefir sa šakicom ledenih malina, malo wheya od vanilije i stevije i dobijem prekrasnu sladolednu kremicu, savršenu kao kasni obrok

Last edited by Danči29; 01.07.2015 at 12:59.

Lili75's Avatar

Quote Originally Posted by vikki View Post
    Pa zapravo je, malo junka jedem (na poslu uz kavu obavezno red neke čokolade), uopće ne jedem suhomesnato, slane grickalice, kekse sad rijetko, sladoled često jedem ljeti, ali isključivo ono što mi se sviđa (Vincek i Orijent što mi srećom sad s malim djetetom nije usput). Ali po cijeli dan nešto grickam.
    Ovih dana mi je otkriće nakon trčanja Veronikina sirutka s ousom manga i marelice.
    Htjedoh reći da mi je najgore ako krenem vježbati/trčati gladna ili polusita, onda me ništa ne može najesti poslije. Trebam imati dobru zalihu u sebi, a da je probavljeno ili da nije teška hrana, što je ponekad teško uskladiti.
    Ide li tko osim Lili u subotu na utrku city run 5 km u Travnom, ja sam još neodlučna.
    Vikki moja ti što si neodlučna aj iskreno kad ćeš opet imat ovakvu stazu 5km većinom u hladu , pa ako i bude vruće bit će za preživjet. Moram te probat nagovorit.

Thanx za savjet za djecu i atletiku, ma mi to onako neozbiljno, al da je brza, fakat mislim da je. Samo par sekundi je iza mene na 180 m. Ona je tek napunila 6 god a ja trčim na sprintu pace 3:40.
    Eh a sad kad je mužić doma , treba krenut s uvertirom, malo ga oporavit pa naviknut na čuvanje djece dok ja vježbam vani ili doma po mogućnosti svakodnevno (iako mi se to zasad čini totalna znanstv.fantastika jer se treba ipak oporaviti). Ajde bit ću zadovoljna i sa svaki drugi dan.

Joj da se barem mogu dići u 6:20h i tad otić npr otrčat., al meni to doba dana fakat ne leži, pogotovo za trčanje. Možda nekad jednog dana.....kad na vrbi zasvrbi

Danči super za bike.

Lili75's Avatar

Uh kaskam s čitanjem, Maruška odlično za trčanje!!!

ivana s's Avatar

Dodala sam fotke s novim kupaćima pa evo ga Pass je isti, ako kome treba šaljem ponovo.
    Čini mi se da sam malo zapustila trbušne otkako ne radim focus.
    Imam kod za besplatan s(kršitelj koda)ing od VS za dva kupljena badića pa ako kome treba vičite.
    Maruška bravo

aqua's Avatar

Bome, ivana s, stvarno super izgledaš, kad se gledaju one s početka serije i ove s plaže, taman si se super sredila! i meni se trbuh čini baš dobar, ne kužim na kaj se žališ!

malena beba's Avatar

Ivana daj pass

malena beba's Avatar

Lili jeeej za muza (tu zamisli puno smajlica koji skacu, postam s mobitela)!!

malena beba's Avatar

Super su kupaci a i ti izgledas odlicno!!!

tangerina's Avatar

lili super

ivana s meni pass molim

Maruška's Avatar

Lili, super vijesti!

ivana s, izgledaš ludilo!

Hvala na pohvalama.
    Ali to je bilo jaaako lagano trčanje. Sad tek treba zapeti...

Osoblje foruma spajalica's Avatar

Lili konacno, super
    Maruska vauuuu bravo
    ivana pass molim te
    ostalima pusa s godisnjeg

Anci's Avatar

Ivana, izgledas bas mrak! Predobro!

Maruska, bravo za veliku brojku!

Lili, bas super za muza

Ja sam dosla s posla, odspavala malo :D i popila kavu. Sad pregledavam summer shredove i ne mogu se odluciti izmedju tri najdraza.

tangerina's Avatar

Ivana s izgledas super!
    Jako si zgodna, a i kupaci su lijepi

Ja sam izvela djecu na igraliste malo dalje od kuce i sjetila se svih forumasica koje su kukale kako je to dozlaboga dosadno jos mi je i baterija u mob pri kraju (da ja sam ta mama koja bulji u mob na igralistu, samo mi cigareta fali, a da bar pusim bilo bi mi zanimljivije)

anamar's Avatar

Nemam klimu. Crknuta sam, crknuta!

zhang's Avatar

Lili, super vijest
    Ivana, salji pass
    anci, odradi sva tri
    Spajka uzivaj
    maruska bravo

Ja sam danas jedan kraci trening, osjecam jucerasnji.
    i upravo prasim popecke od tikvica (i o njima je bila rijec jucer, jel). Bila sam u lidlu i kupila smrdljivog sira i tikvica i napravila popecke od toga. Dodala sam i malo suncokreta i zlicu brasna. Super su ispale.

Ginger's Avatar

Quote Originally Posted by spajalica View Post
    Lili konacno, super
    Maruska vauuuu bravo
    ivana pass molim te
    ostalima pusa
    sve potpisujem
    i dodajem prijavak odmora danas

zhang's Avatar

Ivana woooooooooow

malena beba's Avatar

ja sam napravila onaj shred sa predhodne strane. uf, morat cu pocet palit klimu dok vjezam
    sad idem jos sa setrom ubacit brzog hoda 5-6km

tigrić's Avatar

prijavljujem odrađen svoj workoutić. Tresu mi se noge a bit ću crvena do ujutro!

Danči29's Avatar

I Anci koji je na kraju prevladao? Ili si bila toliko luda da si poslušala Zhang
    Spajki uživaj na go!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Ivanaaaaaaaaa prepredobro!!!!!!

Prijavak: 20km po standardnoj off road trasi. Nisam vidjela zoru jutros ali sam zato vidjela zalazak večeras
    I kad sam došla kući sam podebljala sa 5x 20 bridges (BV 14kg) + 5x 10/10 bulgarian squat.Baš me zanimalo da li ću ih sutra osjećati i da li bi bike mogao služiti kao prezamor za gluteuse. To bi bilo super kad bi funkcioniralo

palčica's Avatar

Ivana, žicam pass za slike.
    Meni iz ne znam kojeg razloga neće uploadati slike. Probam sutra. No preseljena sam i mrtva umorna od danonoćnog rada. Barem mi je nova susjeda mišićava kbellašica pa ću imati s kim o čemu na kavi.
    Raspisale ste se.

vikki's Avatar

Maruška, i treba biti lagano kad povećavaš kilometražu.
    Lili, ma baš mi se ne da, ne zbog vrućine, nego mi je malo izvan plana pokojemu radim sad. Večeras sam radila brzinu i još jedno brzo trčanje u tjednu bi mi bilo previše, a glupo mi na utrci trčati sporo.
    Danči, tebi je na biciklu čista uživancija izuzmemo li ovo zadnje s gumama
    Ivana s, šalji pass!

Večeras atletska na Sveticama, tako volim treninge tamo, osjećam se kao prava sportašica :D Situacija malo prije devet navečer: tri crnca se istežu na travi nakon treninga, dva boksača kombiniraju snagu i trening, mala grupica osnovnoškolaca u nekom atletskom treningu, cura koja izgleda kao Zuzi (osim sisa), nakon trčanja istezanje joj je trajalo pola sata, vidi se da je profi,jedan 50-godišnjak koji trči u šlapama (i stvarno trči), dvije cure s po sigurno 15-ak kila viška u laganom joggingu... vježbači svih kategorija.
    Ja sam 1 km zagrijavanje, pa malo vježbi (skipovi, izbacivanje, zabacivanje...), pa 4x800 m, i na kraju 1,3 km hlađenje. 800-tke sam radila u prosjeku 5:08 min/km (umrla sam, dugo nisam radila brzinu), prosjek ukupne kilometraže 5:34 min/km. Osjećam se ko ptičica sad. I super mi je ovaj šorc 2u1, ne lijepe mi se mudante za tijelo, sve isparava (sasa, ispod toga se ne nose gaćice, jel tako, ja sam seljo za modu, pa čak i sportsku ).

Danči29's Avatar

Quote Originally Posted by vikki View Post
    Danči, tebi je na biciklu čista uživancija izuzmemo li ovo zadnje s gumama
    .... I super mi je ovaj šorc 2u1, ne lijepe mi se mudante za tijelo, sve isparava (sasa, ispod toga se ne nose gaćice, jel tako, ja sam seljo za modu, pa čak i sportsku ).
    čitaš me
    Ne znam za vaše hlačice, ali do nedavno nisam znala da se ispod biciklističkih ne nose gaćice
    Last edited by Danči29; 01.07.2015 at 22:44.

palčica's Avatar

Sad zamišljam ovo trčanje u šlapama.

Danči29's Avatar

bome je i meni slika preletila pred očima

Danči29's Avatar

i Palči, super za susjedu!!!!! I ja bi takvu!!!!! A max od mojih što se vježbanja tiče je da kad me vide dok izlazim s bike-om, kažu da me skoro pa ni prepoznale nisu pod opremom

palčica's Avatar

Čekaj, čekaj, tek će novi susjedi za mene da misle kako sam luda kad počnem siktati na balkonu s kbellom.

palčica's Avatar

Ivana s ima super trbuh. Troje djece.