Vikki mozda si u pms u pa toliko pokazuje ?
Bem ti dobro da ja nisam to narucila :D
Vikki mozda si u pms u pa toliko pokazuje ?
Bem ti dobro da ja nisam to narucila :D
ja zadnje dane vegetiram u zatvorenoj kuci.
danas sam izmilila na posao. blazeni podrum.
Danci molim izvjece.
Posljednje uređivanje od spajalica : 20.07.2015. at 07:41
Umrli, ali preživjeli
Doživljaj kakav se teško može ni opisati. Uzbrdo, uzbrdo i opet uzbrdo. Makadam, šuma, asfalta nešto sitno. Bilo je dijelova po šumi koje smo jedva pregurali koliko su strmi bili (ruke su me bolile), makadamskih uspona gdje kad si jednom stao, više nisi mogao krenuti zbog strmine i mekoće podloge, nevjerojatnih spusteva, jako puno svježe medvjeđe kakice
Nevjerojatna pozitiva, ekipa savršena, svi mrtvi ali sretni, veseli, zadovoljni, ponosni, razmjenili kontakte, dogovorili rute za Istru, Sloveniju, Vukomeričke...ma savršeno nešto.
Otpedalalai sveukupno 154 km u ta 3 dana!!!!!!!
Ok, sad sam došla na posao i uopće ne znam kako ću preživit današnji dan, još su mi i nekakvu prezentaciju uvalili, ali brige me, ja sam sretna i u nirvani
I onda ide ono najsmješnije....stigli nazad u Fužine, krenuli prema jezeru da se malo operemo da ne idemo takvi prljavi i smrdljivi na večeru pa na put, a kad tamo sretnem našu dragu Palči s obitelji
Savršen kraj za savršen vikend!!!!!!!!!!
Danči, genijalno!
baš mi je drago da ste tako uživali![]()
nije ni čudo da je malo zatišje s ovim temperaturama...a nema na vidiku da će kalmat uskoo....
ajme Danči po ovoj vrućini toliko km
ja prijavljujem morski vikend na barci,samo plivanje,guzica mi je izgorila ali sada više neću imat neosunčanih dijelova i tragova kupaćeg...
večeras planiram nešto sa KB u DB pod klimom...koje kratice...
bravo Danči za vaše avanture. To je stvarno neopisivo i nešto što se pamti cijeli život !!!!
Svaka čast![]()
super Danči, baš mi je drago da ste uživali. Ja za vikend vegetirala doma pod klimom. Dobro ipak sam raskrčila kofere i spakirala kćer za taborovanje.
Moram krenuti s nekim vježbanjem jer su moji nordijski hodači uzeli pauzu.
Lili, nisam dobila nikakav pp.
Dakle sve kosti na mjestu, malo protresne, ali su u dobrom stanju
Vikend iz snova za tebe, jos da je vrijeme pinkicu bilo na vasoj strani bila bi to idila. drago mi je da ste uzivali.
Danci genijalno,uzivala sam u tvom opisu!! Jos druzenje s palčicom,baš ti zavidim!
Ja sam jučer išla trčati 5km, paklena vrućina ali izdržala sam.
Danas planiram 6w6p!
Ide meni, u sred Fužina žena u susret i ja je naravno ne prepoznajem.I mislim si neka mm-ova vježbačica. A ono naša Danči avanturistica.
Žao mi je što nismo imali vremena pivicu si popiti. No, svakako pohvale za trodnevnu avanturu i vjerujem, užitak. Ako vas put opet gore nanese i u mirnijoj (obiteljskoj) varijanti u TZ imaju super biciklističke rute - neće manjkati ni zmijica ni medvjeđe kakice na onim dužim.
Inače, mm je s puno godina otkrio bajk i nakon 2 dana vožnje u životu (a kusur godina) uputio se preko Učke na put i odpedalirao u komadu 140 km na neki festival.Poslije mu nije bilo ništa otići do Dubrovnika i još dalje.
flopi hug
odustala sam i ja, od Tonijevog cardia, i tako cu dok ne molaju vrucine. umjesto toga odradila sam sculpt, s malo vecim brojem ponavljanja s utezima i abse.
Danci, bravo bravo, super!
Flopi, lolam
Ja sam odradila trening, prvo foma kruzni, girja, utezi, lopta.. i onda 1,5km trcanja. Bilo mi je dosta po ovoj vrucini.
i onda sam pojela skoro 2kg lubenice![]()
dinja je 99% voda,moš i 3kg...ajme,što bi ja sad jednu maznula a nemamo je više....
moji planovi za vježbanje se isto izjalovili,bili na plaži do 20h00 i onda umjesto doma pošli u šetnju i završili na večeri...dovršila sam kćerinu pizzu i sad ispaštam radi tijesta ( a bila sam disciplinirana i fino naručila grčku salatu) ....eh,nikako naučit da nisam ljudska kanta za smeće,nekad bolje ostavit da se baci....
Posljednje uređivanje od zasad skulirana : 20.07.2015. at 22:53
Flopi
Anamar
Skulirana
Jucer rest, danas ne znam, vidit cemo
Jucer piyo sweat. Bome je bio sweat.
I danas cu nesto. Ne znam kako doduše...
ja i dalje ništa, samo navečer plivanje
svaki dan mi se sve više spava![]()
ja ko kreten sinoć trčala oko 22h, nisam trčala od petka (išla po djecu na more), trčala taj fartlek, bilo je užasno sparno ne znam jel me više živcirala vrućina ili taj fartlek, nikako skužit kojom brzinom trčim na tako kratke intervale minuta-dvije grrr...naživcirao me. Neću to više trčat.
Btw paklena noć, koma smo spavali, ovo je u ZG neizdrživo.
A danas pakiranje za put, putujem kombijem sve do Zlatibora, ijjuuuju veselje, bit će to 8-10 sati vožnje, al barem me tamo čeka svježi planinski zrak. Yeah...
moje nespavačice samop vas se sjetim kad sam ovako neispavana. Ja grizem i nisam urančunljiva tad, a vi još i vježbate. Svaka čast!
Ja sam vidjela novi kbell od zuzke. To planiram danas i bas se veselim, cini mi se bas izazovan
Mislim da cu se u vodu pretvoriti po ovim vrucinama.
Posljednje uređivanje od zhang : 21.07.2015. at 10:26
neces, u tebi nema vode, samo proteinska vlakna koja tvore misice, na kojima zavidim.
Posljednje uređivanje od spajalica : 21.07.2015. at 12:11
spajka
lili svaka cast za trcanje po ovim vrucinama!!
idem i ja vidit sta zuzka nudi za jucer i danas![]()
ola zene
ja sam imala dva tjedna pakla na poslu, po 10-12 sati
skoro nista nisam vjezbala zadnjih desetak dana, premalo sam spavala i bila iscrpljena i nije bilo sanse da se dizem ranije ujutro
od jucer sam na go - ajde nesto polovicno jer se spajam na posao
ali odradila sam jutros duplic p90x3, iz mene je izisla litra vode koliko sam mokra bila
kaze sin, ajme mama, znojis se vise nego ja jutros na treningu
uzasno je vruce, a klima nam je nekako lose postavljena (bila je tu kad smo kupili stan) pa nikako ne valja kad hladi, stalno osjecamo struju
onda djecu potjeram u sobu dok malo rashladim, a hladimo i citavu noc jer je ovako kako tang veli - mi smo na 300 m zracne udaljenosti
kupala sam se preko vikenda i uzivala, nadjemo malo hlada, a u moru je divno
i pokusavam bjezat od sladoleda, lose mi ide![]()
i mi palimo klimu po noci a inace se ne sjecam kad smo spavali s klimom, ja je ne volim nikako, al kad ne mozes zaspat...
Danči, predobro! baš te volim čitati
Lili, miša mu, pusti endomondo i fartleke dok je ovako vruće i dok još nemaš iskustva da odoka procijeniš pejs. Ako hoćeš mijenjati tempo trči par minuta brže, par sporije, ali nemoj stalno gledati brojke, samo te ometaju da otrčiš kako treba.
Zavidim svima na moru, dok ja odem dolje vjerojatno će novi val hladnoće
Flopi, hug, no i to je dio vježbačkog programa.
Sinoć sam 7 km, prvi i zadnji kilometar zagrijavanje i hlađenje oko 6:30 min/km, ostalo 3x1600 m prosječno 5:33 min/km.
I prijavila sam grawe noćni 10 km, neću polumaraton prije zagrebačkog jer su koljena sad tako dobro da ih ne želim forsiranjem zeznuti. A i kako je 12 dana prije toga Murter 12 km, ne bih mogla odraditi zadnju dužinu kako spada, pa mi se nikako ne uklapa.
Danči, što kažeš na Suunto ambit (2 i 3)? Dok čekam neku akciju na amazonu sad mi je on zapeo za oko: http://www.sportsshoes.com/product/s...raining-watch/ I ovaj: http://www.amazon.co.uk/Suunto-Ambit...s=suunto+ambit Čini mi se općenito da je garmin ovdje popularniji, malo se govori o suuntu.
vikki ja kao osoba koja nema pojma cu reci lijepo izgleda, ali mi se svidja vise onaj garmin sa ugradjenim HRM :snob:
Spajka, i ovi imaju HRM. Ovaj drugi model mi se sviđa u crvenoj varijanti. Ma ja čekam da izađu novi modeli pa da snize ove stare i tako čekam već godinama :D
Prije sata su na redu sportske naočale s dioptrijskim umetkom da se ne moram gnjaviti s lećama, idem danas izabrati![]()
ma vidjela sam da imaju, ali imaju onaj na traci, a neki koji je linkan ranije ima u sebi HRM ne moras ga stavljati na sebe. ili sam ja zabrijala skroz
.
koliko sam ja shvatila ovaj ima HRM na wrist bandu
I ja bi taj. Ne znam što će mi, ali ja bi ga svejedno.
Je, to je najnoviji i mjeri otkucaje bez trake.
No ja sam se na traku navikla, ne smeta mi, osjećam je kao rub od grudnjaka.
e onda znam da to necu. mrzim grudnjake koje sam pocela nositi od kad imam djecu. od tad ima dvije visece vrece, koje ipak ugodnije zive spakirane.
Maruska ne znam ni ja sta bi s njim, ali sam rekla MM da bi ga ja![]()
spajka
i ja bi ovaj sa HRM ali uvik je nesto drugo ispred toga. npr. sad cekam jos jedne patike :skartoc:
vikki bravo za trcanje i prijavljene maratone![]()
Spajka, ti si luda sto na sat
Vikki, bravo za maratone.
Ja cu samo reci da je bilo hrabro odraditi zuzkin trening oznacen sa x na ovim temperaturama. Znojile su mi se i potkoljenice.
Ah da, jesam li spomenula da je girja od 12kg na moru. Pa sam radila sa 16kg.![]()
Vikki malac je premeden.
MB vidimo se sljedeće sedmice? Ipak dolazimo sad, poklopile nam se zvijezde.
Maruska ti si meni car.
I kratka prijava, sad sam na P90 B fazi, ali nisam redovna. Ako mi se ubraja u vježbanje nošenje djeteta od 12 kg po parku onda sam ok. Tu ima dizanja (mama hoću tobogan, mama hoću konjica, hoću ljulju), nosanja, guranja. Ma kompletan wo.
I još da prijavim 6 kg manje od početka 5.mjeseca, i 4 cm u struku i bokovima. I tim potvrđujem ono da je bitno koliko i sta jedemo.
I još da prijavim davljenje u baklavama. Ne prestajem od petka. Baklave će me glave doći.
j-la naravno da se vidimosamo se javi!!
Zhang bome si hrabra
Ja cu poslin onaj sta je danas na rasporedu.
Zhang, sjetila sam se danas tvog posta.
Iako sam miljama daleko od girjanja, danas mi je kapalo s nosa tijekom vjezbanja!
J-la bravo za centimetre!
Vikki, ne znam kad ces na Jadran, ali Vakula je najavio toplinske udare i u kolovozu.
Pratim Marusku po pitanju gadgeta, nemam pojma cemu sluze al bi ih nosila.
Bome i uz klimu kapalo je s mene sa svih strana!
Moram priznat da se jedva natjeram po ovim vrucinama al
kasnije se puno bolje osjecam!
Malo sam uzela pauzu od vježbanja. Temperature prelaze 40, a nemam klimu u ovom stanu.. mislim da bih pala u nesvijest. Jedva čekam da malo popuste ove vrućine![]()
Ja sam jučer na bicikl pa po šumi.
Laganih 12 km. Odlično je bilo, osvježavajuće.
Lude ste. Koji entuzijazam oko vježbanja.
j-la odlično!
vikki, slatkiš!
Ne vježbam jer također nemam klimu - još. Em ovaj niski tlak i zombi mozak. Danas još da preživim (naivno se ufam u najavu bure za sutra).
Do tada ću učiti, znojiti se i ručati slavljeničku tortu. Do vikenda ignoriram i proslavu (starosti). To ću odraditi s mm i društvom na nekom izletovanju brodom.