Sretan rođendan!
SR Vikki!
Ja sam se sinoć natjerala odvježbat i samo sam 100 sklekova odradila + istezanje i rekla dostaa!
Bome sam se namučila s njima,oslabila sam a danas već jaka upala prsnih mišića....
Mene i dalje muči suhi kašalj po noći,MM preseli iz sobe kad krenem, po uru i po se ne zaustavljam....
Probudim se ko' da me netko mlatio....
skulirana, 100 sklekova
to mi je i bez trudnoće SF, a kamoli u trudnoći
što se kašlja tiče, ja sam zadnja 3 mjeseca trudnoće provela u dnevnom, jer sam se jedino tamo mogla namjestiti u neki bočno/sjedeći/poluležeći položaj u kojem ne bi imala napadaje kašlja koji ne prestaju više od pola sata u komadu
suosjećam maksimalno
sretan ročkas palči ili vikki, negdje sam pogubila kojoj je
on t. ne vježbam
djeca vježbaju moje živce
brojim još 19 dana do mora![]()
Skulirana
100 sklekova OMG!
Palci sretan! I sta stara, nisi ti stara!
Rahela jos malo~~~~~~~
Palči draga SRETANNNN!!!!!!!!!! Ljubim i grlim!!!!!
I ma kakvi stara
Meni je baš jako žao što nisamo bili u prilici sjest i popričat. Vjeruj mi, dok se nismo oprali nismo bili za među ljude
A i zakasnili smo naravno na večeru
Bit će prilike sigurno!
Vikki, bravo!!!!
Skulurana
Rahela, još malo.....
Spajki ludice
Zhang, komadu i vrijednice, kako ti se svidio novi kbell? Sa 16kg...uzoru moj!
Inače, meni su zabranili pristup rodi na poslu tako da....
i nemam prijavaka, uzela sam si 3 dana odmora....
Btw. ako vas zaniva kako je to izgledalo na Hortus Diabolicus 2015, možete baciti oko ovdje![]()
danci divno!!
priroda, suma, vau! zavidim! ja bi obe noge polomila da se vozim tuda
nisam te skuzila, odaj mi ima li te na kojoj slici![]()
BC#5. I uz klimu sam iznojila lokvu znoja!
palči sretan ročkas!!
ja još uvijek slabo stojim sa vježbanjem. Osim ovog redovnog plaža-kuća-plaža uspinjanja i nanašanja malog po ovoj vrućini jedva se dočepam kreveta. A baš sam nesretna.sutra mi dolazi mm pa možda se nađe koja min slobode.
pači nek ti je sretan!
ja trčala jučer, trčat ću večeras
vježbala nisam
a danas možda I odradim
lose podnosim ove vrućine, ižmikana sam sva
palci sretan od
flopi ja sam jucer vec spavala oko 20:30 nisam mogla vise nista. djeca idu poslije mene na spavanje.
Palci sretan rodjendan!
MB bravo za ustrajno vjezbanje po vrucinama.
danci vidi se da ste uzivali.priroda je prekrasna.
ja jucer 6.1 km uzbrdo nizbrdo po Zlatiboru.crkla sam.uzbrdica je bila po vertikali 135m a krenula sam s tocke na 1000 m nadmorske visine.par puta i zastala pa prehodala par metara i nastavila.
zrak je svjez planinski predobroooo...
palci sretan rođendan
skulirana, samo 100 sklekova a tek si koliko? 4 mjeseca trudna, cccc, ajde vrućine su pa ćemo ti oprostit, ali comrad, to je for pussies
meni girja služi ovih dana da drži otvorena vrata od radne sobe, u nadi da će nekakav zrak strujat kroz kuću
ne vježbam ništa, nego preživljavam dan po dan, jučer sam na poslu nekoliko puta skoro zaspala.
vraćam se tek kad ohane malo, zaželila sam se ustvari
Iskusne girjašice molim savjet.
Tražim girju (da, povodljiva sam), i uglavnom nalazim na one sa ručkom koja se širi preko rubova kugle. To nije profesionalna?
Šta je nedostatak te neprofesionalne? Je li nezgodnija za raditi s njom ili šta? Ili da čekam, i čekam, pa nekad naletim na profesionalnu.
neiskusna.
ali ako uzmes profesionalnu ona ti je uvijek iste velicine, neovisno o kilazi. ako kupujes tu koja nije profesionalna, onda treba paziti kakva je rucka jer zna rezati. ovo s ruckom je neso objasnjavala Danci, ne sjecam se vise svega. pogeldaj kad smo kupovali onda ima dosta bas o tome.
u polleu su ti te profesionalne na akciji jos uvijek, a navodno im je prednost sto ih uvijek mozes dobro prodat.
Eto me tu!
Počela sam vježbati dok dojim. Prebacujem cjelokupnu težinu tijela s jedne na drugu.
Zaključila sam da ako budem samo ležala nikada neću izgubiti kile. Moram se cijelo vrijeme šetkati.
Posljednje uređivanje od zutaminuta : 23.07.2015. at 11:40
super, ali nije bas da sam shvatila s cega na sto prebacujes tezinu tijela.
4,5mj molim ljepo!
bitno za napomenut da su to serije 10x10 sa dooosta razmaka za odmor izmedju!
ha ha i moje girje su posvuda po kući u funkciji držača za vrata ,MM kaže da što su dobro došle....
Rahela, mislila sam da ne postoji kašalj koji je vezan za T ali čitam i vidim dosta slučajeva...ne kužim do čega je to,evo danas se tokom dana mislim nisam nego 2x malo zakašljala ali to po noći je brutalno....noćas naravno opet isti scenarij,mislim da MM večeras neće ni doć u sobu...
Danci,pa kako to da ti je zabranjen pristup Rodi? pa zar ne znaju da je ovo edukativni forum?
sinoć nisam ništa vježbala, poslje večere išli sa prijateljima na večeru ali danas hoću jer je vrijeme šućmurasto pa nećemo na plažu....
a kuća mi nije davno bila ovako šporka, nikako se nakanit zagrijavat prostor usisavačem....
gle ovo: http://www.hrt.hr/292015/magazin/vjezbajte-s-girjom
em su svi u tenisicama, em mi je čudno njeno disanje, zvuči mi kao da izdiše kad spušta girju
Palcice, streetaaaan
Kakav sam ja trening slozila. Opet je kapalo s mene iako je bio propuh i preko 10 stupnjeva manje nego proslih dana.
jagirja
dakle, 6 rundi (3x desna strana, 3x lijeva):
1x clean
2x snatch
3x squat & press
4x push ups (jedna ruka na girji - 4 izmjene ruku)
5x back lunges (sa girjom u racku)
6x 8-figure squats
7x dead lifts
8x burpees (bez.girje)
Super, super mi je bio trening.
i da, mislim da postoji realna opasnost da se pretvorim u lubenicu. Upravo sam pojela pola. Jest da je mala, ali pola!!!![]()
Posljednje uređivanje od zhang : 23.07.2015. at 20:24
Tang, ona se bavi girevoy sportom, u tome je kvaka. Tehnika je nesto drukcija. A tenisice su im ravne pa su ok.
Zhang :padamunesvijest: predobro!
Ja prijavljujem u zoru 21,5km uzbrdo do Medvedgrada pa doma preko Pantovcaka. Nekih 540m uspona![]()
I vidjela sam lane!
zhang. danci
jucer nista, danas plivanje i vjezbanje obavezno
27 km po bregima sesvetskog prigorjaBas sam hepi!
cubana bravo![]()
ja sam neka sva bezvoljna danas. sad cu provat odvjezbat danasnji trening po rasporedu.
Bravo Cubana!!!
Danas konacno vjezbala, zuzkin ktb#4 s 12 kg i perfect abs afterglow.
Palci sretan sa zakasnjenjem!!!![]()
Cubana svaka cast!
Girjasicama poseban naklon.
Jucer neplanirani odmor, danas skoro pa duplic, fregavanje kuce i Tony.
Posljednje uređivanje od anamar : 24.07.2015. at 22:18
Ivana s
Anamar bravo!
Odradila i ja danasnji, zwow 7.
ja samo čitam...teško da bude što od ozbiljnijeg vježbanja na ovom osim upbičajenog našetavanja,kupanja u plićaku i nosanja mog malog tereta. jednostavno mi dan proleti.od 7 sam na nogama ali i mali samnom.tata i stariji spavaju.pa kad se probude dok jedu piči na plažu,pa kuhaj,jedi ,uspavljuj,dođi k sebi pa opet na plažu,kupaj,kuhaj,jedi idi šetaj pa uspavljuj. Raspored mi je ko da nisam na godišnjem.
Ivana, Anamar, Cubana
Bravo cure!!!
Tigric, i plivanje se broji![]()
Ja danas Sljeme. Bemti vrucinu, (i jucerasnji burek) krepala sam.
Hvala drage ženske!
Ove godine sam unatoč mom ignoriranju ročkasa uspjela zaraditi fine poklone.![]()
jucer i prekjucer nista osim hrane i pica, danas cu morat dupli da se dovedem u ravnotezu![]()
ajme, ja sam vježbala i zaboravila prijavit :shock:
u subotu ujutro, samoinicijativno malo cardio, malo core trening, bodyweight
Jutros Medvedgrad. I vidjela lisicu kako se smuca po dvorištu jedne od zadnjih kuća pred šumu.
Ljudi nigdi, ali živine uredno na mom putu. Bit će da su vani samo divlji tada![]()
šok i nevjerica,prvi post na stranici od prije 5dn!vježbačice, desetkovala nas vrućina!
ja osim plivanja i izbivanja po cijele dane iz kuće nemam što za prijavit...vježbala zadnjih 10dn mislim 2 ili 3x...sramotno...
no sutra MM ide na brod pa ću bit discipliranija,kad je on doma ništa ne stižem kad samo landramo...
ha ha,moram reći maloprije se deprimirao jer je u ovih 6 tjedna dok je bio doma uspio dobiti 4kg što je više nego ja od početka trudnoće![]()
Danci,moj wedding fotograf je jedini pored tebe kojeg znam da pedalira po ovim vrućinama,on je baš prolupao, neki je dan stavio da je 85km odradio.....
Zhang, dobra ti je nova profilna!![]()
Hvala
Ja uredno vjezbam, cijeli prosli tjedan. Nisam se dala omesti vrucinama.
Danas sam se prisilila uzeti rest da spremim kucu, bomba mi je bila. Josi je ostalo peglanje. Budem pomalo![]()
Ja isto redovita.
Jucer neki 18 minutni s vijacom.
Danas intervalno trcanje nekih 20ak min po povratku iz City-ja. Pita muz a di si se zadrzala. Nije ni skuzio da sam osim kupovine poklona obavila i trening.
Ja mislim da cure vjezbaju al su na moru pa ne prijavljuju jer odmaraju od suvremene tehnologije![]()
Bravo cure
Ja odradila zuzku. Nisam upalila klimu
Cijedila sam se i nakon tusiranja pa sam morala opet pod tus![]()
I ja sam redovita, ali mi se ne da pisati, ne stigbem. Triput tjedno trcanje, tri dana snaga. Dobila sam zabranu za bilo kakve vjezbe za lower sest tjedana, samo eksentricne za koljena (to su jednonozni cucnjevi) i stvarno su odlicne, odusevljena sam ovim ortopedom, koljena uopce vise ne osjecam ni kad trcim ni kad dugo sjedim. Smijem trcati, bicikl i plivati, samo kraul i ledjno, i to pozeljno s perajama. Od snage samo upper i core.
Uglavnom, prekjucer duzina 12,5 km 6:24 min/km, veceras 6 km intervali 4x800. Ne idu mi intervali kao prosle godine, nemam bas snage, mislim da nespavanje dolazi na naplatu.
I 4 kile sam dobila ovaj mjesecmoram skinuti dvije u iducih desetak dana da ne bi to islo dalje.
Palčice, sa zakašnjenjem, sretan, sretan rođendan![]()
Hvala draga vikki!
zhang, Lili, mb, vikki bravo za revnost!![]()
Danci, ma kako tebi mora biti prepredivno u tim jutarnjim biciklijadama
baš mi je žao što I sama nisam bike tip na taj način pa da šibam prirodom..
ja ovih dana vegetiram
ujutro odrađujem tibetance I to je sve
ali danas se budim iz mrtvih
malo je zahladilo I ipak se može
dosta nerada![]()
Flopi, to ti je lijek za dušu. Al može se trčati, brzo hodati, što god ti paše, pa i vježbati na terasi
Bravo vrijednice!
Skulirana, on vozi cestovnjaka pretpostavljam? 85km za MTB je ono, baš puno i još malo više
Ja ti već smišljam ture za go, a mm ludi. Ugovara nam životno, kaže da ću ga u grob odvest s tim bicikliranjem
(uživa i on, al neće priznat)
Ja se nadam da je ovo, a ne da je proradila ona: stiglo ljeto pa ne trebam više vježbati do slijedećeg proljeća....
Jutros girje (12kg):
buy in 20 swing
4 runde, svaka runda prvo sve jedna pa druga strana, rest 40sec između rundi:
5 1 arm swing
5 snatch
5 clean
5 backward lunge (girjau racku)
5 rdl
buy out ABS 2 runde, 5kg uteg, 15x: toe touches, leg lifts with butt lift, sitting bicyle.
Posljednje uređivanje od Danči29 : 28.07.2015. at 07:31