maruska ja se do bena mogu vuci satima, naravno hodajuci, tako da nije lose
a kod prve vode malo i odmorim![]()
maruska ja se do bena mogu vuci satima, naravno hodajuci, tako da nije lose
a kod prve vode malo i odmorim![]()
I tako se ja neki dan nakon svog "dostignuća" rastežem na Vratima a L. (on je bio sa mnom ali na romobilu), mrtav-hladan: Onda ćeš i ti dogodine trčati maraton.
Brže-bolje sam se okretala da vidim da ga nije tko čuo.
(op.a. prije desetak dana je u Splitu bio polumaraton - sestrin muž, koji inače baš i ne trči, ga je istrčao pa moj L sad misli da to svatko može...)
dasta da maraton, ajde sta si skromna, zbilja je to lijepa ruta. ima tu i uzbrdica, nizbrdica, jednom na rolama sam letilaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Plima, aj molim te, ko da su nasa za pokazivanje
Dogodine obavezno
Sasa
Maruska bravo![]()
sasa loooooool
hebate, ovdje sve jedna ludja od druge
tang, vikki
pjescani sat je kao dobro? a malo mi sise fale za taj oblik, rekla bih...
no dobro, ja ocekivala neko voce
Danci, draga
Lili, pitala si za plivanje
ma ja sam ti ko baba, ne plivam bas nesto sportski...
zhang, meni je zuzka preteska
Maruska ma bravo, ja ne buh mogla bi toliko
al dobar ti je mali
rehab, bravo za pocetak
super je osjecaj!
i vise ne znam sto sam htjela reci...
uglavnom, vi ste grozne! kako lose utjecete!!!
ja uspavam dijete i prvo skacem u opremu i ajmo skakutati
pospremanje, kuhanje...pih...sve u drugom planu
a bila sam sasvim normalna domacica do nedavno
i sad prijavak: wo10, 2x20 swings, 2x5 goblet squats
jeeeeeeeedva, crkla sam, bas mi je tesko bilo
ubit ce me ovo nespavanje
A svim curama koje u međuvremenu nisu odustale od vježbanja, naklon do poda...
A što nisu ogrebotine sastavni dio svakog auta? Ja ih imam svih vrsta i oblika.
Dogodine ću se pretvoriti u bildericu i istrčati 20km![]()
je, bas sam nakon jedne serije burpeeja rekla mm-u da trebamo novi tepih na balkonu![]()
Ludice, a jeste me nasmijale![]()
Bome ovo za burpee je živa istina
Maruška, bravo!!!! Bitno je krenut i razbit led, i samo nebo je limit
Ginger, draga moja, svaka ti čast, uz sve nespavanje i sve, ma ja ti se divin i klanjan do poda!!!! I još jednom!!! I pusu šaljem!
sasa, krepala sam od smijeha!!! Javi kako idu postavke i izađi vanka s njim za gps.
Anci, gps radi samo na otvorenom, di može uhvatit satelit. Problem mu stvaraju i zgrade (ako si kao ja ispred kuće između 2 visoke) ili recimo na Sljemenu u rupi između 2 brda, ali u zatvorenom ga nikako ne može uhvatit![]()
Posljednje uređivanje od Danči29 : 04.05.2015. at 15:17
A da....bila sam kod doktorice.
I dalje upala sinusa, sve se sljeva....
Imam još ta 2 dana antibiotika i to moram popit, dobila sam i neku otopinu za špricanje u nos, u međuvremenu idem vadit krv pa na kontrolu za ta 2 dana pa ćemo vidit što dalje jer ovo baš i nije uobičajeno.
I naravno da sam dobila onu da sam očito iscrpljena, a ja u ovih 10 dana mirovala pa mirovala. Možda bi bilo bolje da sam vježbala
E da, Anci, i hodanje dok hvata signal može biti problem. Treba ga pričekati![]()
Posljednje uređivanje od Danči29 : 04.05.2015. at 15:21
Znaci, sve je radio kontra! Bio medju zgradama, hodao po gradu, isao u kazaliste :D
Hug za atb, kad ce vise kraj?!
heba te pa to je neko čudo tehnologije kako o garminu pričate![]()
Maruska, bas mi je drago da si se javila <3
800 m je super, ja sam prvi put otrcala 300 m i to je bilo to, trebalo mi.je sest tjedana da dodjem do 5 km u komadu. Uspori koliko god mozes, a da to nije hodanje, tako ces moci duze. I tvoj L. je u pravu, trcati moze svatko tko je zdrav i polumaraton s pristojnim vremneom moze otrcati svatko tko je zdrav, i to za 3-6 mjeseci ciljanih treninga.
muke ti ježove. tek sam počela hvatati te vaše kratice, a sad ste već na đipiesovima.![]()
bojim se da ću vam zauvijek puhati za vratom![]()
i sad sam išla guglati kako vi to mjerite taj pace i lijepo mi gugl izbaci ovo http://www.forum.hr/showthread.php?t=321480![]()
ina niz
a htjela sam lijepo to vas pitati, ali rekoh neću da ne ispadnem baš toliki tutle. i zato je dobra ona "bolje pitati nego skitati", ali u mom slučaju bolje da više ne konzultiram google.
bodulice
danci misa mu
cardio chalange max out 11:20. imam osjecaj da mi je tih 11 nesto sto mogu, al ajd zadnji put mi je bio 9:38. odoh na stopericu.
a ja i dalje ne znam kako izmjeriti taj pace. daj prosvijetlite me.
Ja pace mjerim aplikacijom na mobitelu, tko ima skupi sat, mjeri sa satom
Ja imam aplikaciju runkeeper koja mjeri kilometre i vrijeme i temeljem toga brzinu.
Pace je izrazen u min/km, dakle koliko minuta ti treba za jedan km.
Ne moras imati aplikaciju ako znas tocan broj km koje trcis i stopas si vrijeme i poslije podijelis :D
Meni je lakse da to radi ajfon :D
Da, tako i radi.
Pa samo skines aplikaciju, ko igricu :D i upises visinu i tezinu i mos trcat.
ajme bodulice skoro sam zalila laptop kavom
lili ma jednostavno je, piece of cake
ja imam endomondo, sve je to slicno
dogovorila sam dejt sa zhang pa odo sve pospremit i odvjezbat ako stignem...
bodulice, umirem
bolesnima šaljemi vibre ozdravilice
ja danas nisam stigla killer buns&thighs, a izazov sam samo čučnjeve za sad, ali ostalo ću još odraditi do kraja dana
bodulice (e da znaš kako sam ovo dobro izgovorilani ja nisam znala kako se točno mjeri
a i ne mjerim još
a trčim, jel :svavažna:
ugl., danas sam na kauču, krepana
samo restam i uživam u lovorikama![]()
ok. hvala na pojašnjenju. to onda imam na onoj pokretnoj traci pa ću pratiti. ja zapamtim samo koliko sam uspjela proći za pola sata i koliko sam kalorija potrošila. i pratim otkucaje srca no ne uzdam se baš da su podatci skroz pouzdani. uglavnom, znam da sam na 150 otkucaja u minuti na pola do infarktaje li to normalno? mislim, malo karikiram ali me strah još više forsirati da mi herc ne iskoči. a opet mi se nekad čini da bi trebala malo podići tempo. da podsjetim, uglavnom je to brzo hodanje uz izmjene nagiba. na spravama za snagu otprilike znam koliku kilažu utega staviti i onda radim ponavljanja od po 15 puta jedno 4 runde za redom. na kraju se obično rastežem. ubacim ja tu još koju spravu ako imam vremena, ali ovo je otprilike ono što radim.
flopi i ostale trkačice, vi samo odmorite malo. bome ste zaslužile.
večeras ne znam hoću li uspjeti do teretane pa možda po prvi put probam nešto doma. ali ipak ću pokušati stići. ja najviše volim vježbati navečer kad nema puno ljudi.
Jedva jedvice body crush 19. Pretezak mi je, ne znam zasto nije stavila x.
Boduliceumireeem
Danci, ajme, pa sta ti je na kraju rekla zasto ne prolazi?
i hvala ti
Mojca, prestani samo skicati, nego fino u ducan po tene i ajmo
rahela, kakav ti je kbt?
sasa, i? jel radi?
mb i zhang, uzivajte na kavi!
meni je danas bas tezak dan, evo me i glava boli
nadam se da cu sutra lakse vjezbati nego danas, jer, na redu je cardio3
betty jel to kardio?
Posljednje uređivanje od Ginger : 04.05.2015. at 21:20
Ma to ti je svasta
Uvijek je bodyweight, ali zna biti bas tesko.
Ja sam ga taman upalila kad mi brat pozvoni :D
Saved by the bell
Sad je otisao, a djeca su mi vec trebala spavati tako da nista od bc veceras. Idem mahati 5 min girjom dok se curke otusiraju.
Anci, betty, ajd mi pošaljite u pp popis vježbi. Mislim, neću radit, samo sam znatiželjna![]()
Posljednje uređivanje od Danči29 : 04.05.2015. at 21:37
Danci
Poslala sam ti screen shot na gmail.
Slucajno s djetetovog maila, da se ne iznenadis :D
No sasa kaze da radi dvije runde, ne tri kako pise.
Naravno da bi mogla. 300 m je sasvim ok. Tko kaže da može nakon mjeseci i godina ležanja na kauču otrčati 5 km u komadu, laže. Ili je izniman talent, a takvi su rijetki. Zhang pametno radi, iako je u izvrsnoj formi i što se snage i izdržljivosti tiče mogla bi otrčati 10 km bez problema, počela je s kilometar-dva i postupnopovećava. Neće kilometri nigdje pobjeći.
Usput, dobro se zabavite zhang i MB
Neće hercu ništa biti, ali ako se jako uspušeš, izmjenjuj nagibe ili na ravnom hodanje i lagano trčanje. Imaš li na traci one oznake brzine na sat (6, 7, 8 itd.)? Ako imaš, podesiš npr. minutu brzo hodaš na 6 pa minutu lagano trčiš na 7,5 (bubnula sam, tako sam ja kad sam počela na traci, prilagodiš si brzinu). Za bolje sagorijevanje kalorija je i dobro izmjenjivati intervale brzo/lagano.
Evo link na zone treninga prema pulsu s tablicom (koja je dosta općenita, ali dobra za upoznati se s tim): http://www.trcanje.rs/trening/zone-treninga/
I kako ih izračunati: http://www.trcanje.rs/trening/kako-d...zone-treninga/
Ina guglanje pejsa.
Ginger, ti bi mogla iskoristiit kampiranja za trčkaranje, to će ti biit najjednostavnije za izvesti, ne trebaš neki plan ni raspored![]()
Ginger, ok. je kbt - naglasak je baš na donjem dijelu, kako mu je i naziv iako ima svega što ona i inače kombinira
zanimljiviji mi je bio ripped, ali gujica mi je trenutno prioritetnija, pa ću nastaviti s ovim
a taman sam ti bila cstitala na zdravom razumu.
Odmor dok si bolesan se ne racuna pod odmor.
ali ti to znas, samo se pravis.
Dakle, danci, kad ozdravis, svaki 3 dan ti je rest. Jel tako?
A kad smo kod bolestina, mene je nesto copilo, suho kasljem. Ali meni je danas rest
Vibre svima nespavalicama i bolesnima![]()
Danas ste baš raspoložene, prvo ninik s grožđem, spajka i prašina a na kraju ga začini bodulica izgubljena u računanju s guglom
Meni je danas bio cardio na meniju na kraju sam dodala 60 swingova i 40 rt-a. Čisto da mi prašina ne pada po ktb-u
Sve se mislim kako bi počela trčat i ja.... što ste mi napravile, prije koji mjesec bi se smijala toj ideji. Jedino mi se ne da investirat u tenisice. Kako se kreću cijene nekih da su ok, ništa ekstra samo da su prihvatljive za trčanje?
zg cure https://www.facebook.com/events/1602771589964869/
sasa odi po nagradu
zhang je divna <3 super mi je kad se nadjem s bilo kojom od vas kako pricamo ko da se znamo 100 god <3
i meni je rest danas
zhang javi se opet kad dodjes![]()
zhang, tako sam uspavljivala kad je spavala po pola sata (samo sam grudnjak oblacila poslije, jer su cice morale biti dostupne)
sad spava malo duze pa se stignem i obuci
rahela, ajd dobro
a ja mozda pocnem ripped kad zavrsim BR
zhang, ma meni je zuzka preteska
al mozda bih mogla probati....trcati dok smo u kampu i po izletima, a zuzku doma
ono, da nemam pritisak da sam pocela program, a nisam zavrsila (opet)