Ajme vikki, stvarno si![]()
Nosim 39 inače. Ma najviše me frka da kupim tene i onda odem trčat tri puta...
Shit, ja na putu! Ne mogu tako rano doci u zg. Smrc. Ali necu puno plakati jer cu vecer prije van na neki event. Zato i idem :D
Danci sam pokusala pojasniti vjezbei posaljem joj mail s maila od male. No skuzila me
Ivana, prava si vjezbacica! I pridruzi nam se i u trcanju, kad jednom krenes, ne mozes stati.
Steta, ivana, moj je 37
No u hervisu ima cesto modela za 300-tinjak kn, nije neka kvaliteta, ali za pocetnicke potrebe je sasvim ok.
Ginger, mozes zuzku, vjeruj mi
Odoh spat, tko zna kakva me borba nocas ceka s mojim malisanom.
Mizunice znaju biti na popustu za cca 500 kuna i ja ih obozavam. Osjecam se kul i kad u njima idem na plac.
Je, mizuno su prava marka, njihov najlosiji model je bolji od bilo kojeg reebokovog npr.
Zaboravila prijavit veceras: core i upper, 8 vjezbi x 3 runde + 90 sec planka.
Meni je psihička blokada kad kupujem tenisice jer u njima ne idem niti do dućana, osim u starkama. Ista stvar s trenirkama, ja to uopće ne nosim pa padam u nesvijest kad vidim cijene nike ili adidas i sl.
Baš ću pogledat kad odem do nekog shop.centra što se nudi. Kažete broj veće treba uzeti? Ono baš naočigled da ima lufta još jedan broj?
Vikki, tenks u svakom slučaju!
ja sam u adidasovom outletu u dugopolju kod splita ubola jedne patike po nevjerovatnih 79 kuna. slične ovima https://www.google.hr/search?q=adida...2F%3B800%3B600 isto su ljubičaste. bile su zadnji broj, ali nađe se uvijek neki model koji nije skuplji od 200 kn.
ja večeras nisam stigla u teretanu nego sam pokušala trčati po kvartu. povela sam Bubija jer sam mislila ubiti dvi muhe jednim udarcem. na kraju se sve svelo opet na brzo hodanje jer mi je trčanje definitivno teško, pogotovo uz ludog psa koji mi poteže lajnu na suprotnu stranu od smjera kojim idem, i uz još luđu mačku koja nas je pratila cijelim putem pa sam morala strahovati na prijelazima ceste da je ne drmne auto. još su me ljudi gledali ko luđakinju onako uspuhanu s dvi beštije uza sebe. drugi put ih ostavljam doma. Lunu (mačku) nisam namjerno povela nego je ona sama krenula za nama, a kad sam je skužila već mi se nije dalo vratiti doma. Inače me samo slijedi kad je Bubi samnom, u protivnom me samo odmjeri i ostane blizu stana.
i ja isto ne volim nositi takve patike za izlaske, a ni trenerke, pa mi je žao dati više novaca samo za potrebe vježbanja. čak sam počela ići u teretanu u starkama, ali sam nakon nekog vremena skužila da ću morati nabaviti "prave" patike. kupila sam i 2 para onih sportskih tajica. jedne skuplje isto u adidasa i jedne jeftinjare iz konzuma. ove druge su mi čak i draže. uz to imam par sportskih majica i to je uglavnom to. jedino što moram kosu vezati u rep pa uvijek tražim gumice za kosu koje stalno gubim.
I onda sam se sjetila Nejca Zaplotnika, alpinista koji je s nikakavom opremom radio čuda i sama sebi dala odhebaus, navukla izslužene Reebok tenisice i otišla na školsko igralište na jednako tako izsluženu stazu. Napravila sam dva kruga, prvi sam trčala, iako su mi na pola kruga mišići vrištali, prvu polovicu drugog sam hoda i drugu opet trčala.
Ti mene želiš direkt psihiću pospremit
Al bez zafrkancije, trudit ću se bar za start usporit......
Anci
Super si mi sve objasnila!!!!
Vikkida znaš da mi je prošlo kroz glavu kao "a mogla bi samo probat" pa se sjetila tebe što si napisala i odmah odustala
Vidiš Zhang, puna sam zdravog razuma, zelenjava u sinusima čuda radi
Bravo Mojica!!!!!!!!!!!! That's the spirit!!!!!!
Posljednje uređivanje od Danči29 : 05.05.2015. at 06:32
Za pocetak su dobre bilo kakve za trcanje. Moje su prve bile reebok (300 kn), mrezica na prednjem dijelu popucala je za mjesec dana. Poslije su sluzile za vrt.
Stvarno nije nuzno imati preskupu opremu (ja jos nemam ni postene duge tajice, nego neke obicne fitness u kojima mi je prevruce, zlo mi je kad vidim koliko kostaju prave).
Danci, bravo za nevjezbanje!!!
Bodulice, tako i mene macke znaju pratiti, obicno navecer kad ogladne haha.. al brzo se predomisle srecom.
Mocja bravo!
ja imam dosta odjece sportske :srami se: al patike samo jedne, moram nabavit jos jedne
Trcim u new balance patikama, ja zadovoljna![]()
Mene se sve sram prijaviti, ništa nisam vježbala od zadnjeg treninga u utorak, čak sam i naš face challenge totalno zapostavila... Bili na putu, u Zadru, odjednom se našli usred one gužve za wfl, nisam se javljala curkama jer smo bili s većim društvom pa se nisam mogla odvajati...
Ali uglavnom, čestitam vam svima koje ste trčale, čak sam vidjela na fejsu i dosta svojih poznatih koji su trčali, a i srela ih u Zd. Super mi je cijela ta atmosfera oko utrke, genijalno je koliko se ljudi zapravo bavi trčanjem, a još kad u to ubace humanitarnu komponentu, ma predivno
Što se mene tiče, danas navečer nastavljam s treninzima.
![]()
Ja vjezbam doma u tenisicama iz Lidla, ja zadovoljna.
Jucer sam bila na poslu od 8-22 tako da sam preskocila vjezbanje, samo sam od muke i jada puno pojela.
Tenisice su mi Salomonke, ali zimske. Za aerobic imam lakše pumice. Ne znam jel bih sad na ljeto uopće mogla potrčati u tim Salomonkama, preteške su, gore-texice... Ili? Ove su: http://www.tenisice.hr/Salomon/w-xa-...omon-10412521/
ne mogu na Jarun, nema mi MM, radi... pa nemam kud s malom.
e da, sat radi savrseno. naso je gps za minutu, jučer sam se vozila s malomvna bicu, predobar je. uopće mi se ni najmanje ne uklapa u dnevni i večernji stil, ali ga svejedno ne skidam.
ni ja ne mogu na Jarun, imamo pregled AS
Ja sam jutros ustala sa užasnom upaletinom mišića
Krenula sam vježbati Jilian, ali me na pola vježbi prekinula bebačica i hvala joj na tome![]()
sasa pa koliko nas ne moze ni potrcati, ali ti malu moze cuvati, naravno ako je ista voljna s ludim tetama biti 5 min dok mama malo protrci. ni ja ne bi skidala sat.
Mojca ja sam htjela skupe tenisice, pa me dijete korigiralo u kupovini, imam neke adidas sa snizenja. ali ja ne trcim, mada su ove za trcanja.
rehab, odlicno, dakle pocela si.
mene strah popodne, jer ce biti pakleno vruce, ne vjerujem da cu moc cekati ceve, mozda cu na sjvernoj strani vjezbati.
na tecaj ide i inesica. ja svoju girju nisam dirala sad vec neko vrijeme, sve me sram.
Evo došla na posao bicom.
Javim se s pitanjima kad se ispušem.![]()
sve isto
i isto doma vježbam u tenisicama iz Lidla, i ok su mi
ali sam odlučila obuć se lipo za kettlebell seminaridem popodne u šoping po lipe tajice i top, najvjerojatnije u H&M, jer imam njihove bonove koje moram potrošit prije nego isteknu
ja sam došla do neke faze kad moram rethink my workout routine
jedan problem je što je mala barabica promijenila ritam spavanja i sad zaspe dosta kasnije. prije bi zaspala do 8, sada oko 9, sinoć i 9:30. To mi je kasno za počet vježbat, iako kad počnu vrućine možda bude taman. Preko dana spava u vrijeme kad ja taman ručam, i tad sam presita i umorna od posla da bih vježbala, a dok je budna stalno hoće da sam joj u blizini. Eventualno mogu iskombinirat neke bodyweight i joga vježbe pored nje, ali girjom baš i ne mogu mahat
Druga je stvar da vidim da sam se strašno zasitila Jillian. Mislim da ću ovu zadnju fazu radit nekad Jill, nekad girju, i da ću probat neke workoute od Zuzke i Tati, da bude raznolikije, radije nego da se duže zadržavam na svakom levelu od Jillian.
Vidit ću sad nakon seminara kako dišem, ali ispada da sam u vježbanju gadan ADHD, kad mi nešto postane dosadno jako mi se teško natjerat.
jučer sam samo plank, sklekove, backward lunge and kick i warrior 3 (bez utega naravno), dok sam pekla ljubičasti luk za današnju marendu![]()
prije čitanja ... čula na radiju za tenisice na akciji pa za trkačice....
Lijepe su mi ove mizuno!
Oprema iz lidla je sasvim OK, meni je njihov top čak bolji od HM-ovog.
Tangerina, dobra ideja za zuzku, sve vi koje ste prošle nešto jillianonog sigurno možete polako prijeći na zuzku. I moj mali ima ritam ko tvoja cura, spasi me što u osam zaspi bez problema, inače ne znam kad bih trčala.
Mojca, bravo! Od sutra i ja krećem bicom. Moram danas gume napumpati i obrisati prašinu, mjesecima nije vožen.
Spajka, može i mog malog?![]()
dasta da moze, samo silk milk trazim za utjehu![]()
E da... tangerina me podsjetila... sinoć sam napravila onu salatu od ljubičastog luka.... mmmm.... što je to fino...
Jedina je greška što je toliko fino da sam pojela i djetetov tanjur.![]()
Trebala sam guglati da se sjetim što je silk milk.
Dogovoreno! Mislim da bi za moga taman bile dvije bebisiterice![]()
Enoga na...mislila odolit ali ne ide.
Di nađem recept za tu salatu? Toliko ste je puta spomenule u zadnjih par dana da mora da je božanstvena....
PS. silk milk mi je jedan od najdražih![]()
Posljednje uređivanje od Danči29 : 05.05.2015. at 08:59
Sad kad sam zguglala što je silk milk i ja se javljam za sittericu.![]()
Zavidim na druženjima...
Otrčala i jučer. Trčim u Mizuno dvoranskim (šifra: odbojka) ali ne vidim neki problem. Ako nastavim trčati, možda investiram i u nešto primjerenije pa uočim razliku. Ali... i ja bi sat. Neki.Kao, ne nosim nakit pa onda barem da su mi satovi lijepi...
Morala bi početi još nešto osim trčanja. Da probam spasiti što se spasiti da prije ljeta.
Možda (opet) 30DS. Sjećam se da sam lani/preklani imala odlične rezultate (što se "oblika" tiče) s 30DS i BR.
Posljednje uređivanje od Maruška : 05.05.2015. at 09:12
s tim da sam ja jutros stavila baby špinat umjesto rikole![]()
Ja sam danas ponijela rucak pa sam burek free!
Vjezbala sam body crush 9 koji je danas dodatni.
Ne volim ujutro raditi nove treninge :D a ne znam koliko traje novi bc 19. Njega cu vjj popodne.
Jučer navečer NW- trener nas počeo pripremati za rekreativnu trku nordijskih hodača. Sad se još samo moram prijavitii onda mogu navijati za trkačice
Jutros nekih 8 km na posao. Popodne planiram C1. Dijete je danas na utrci u Varaždinu pa sam slobodna ko ptica do navečer
ja sam bc 9 i ovaj danasnji superbutt.
anci ovih 50 lungesa nije neka drama, ali poslije na momente bude dosta težak trening. no baš dobro jer već dugo nije bio neki toliko orijentirani upper body. za moju slatku šarmericu treba valjda 5 teta. i garantirano ćete poželjet trčat utrku samo da ju ne čuvate. bombončić!
sasa, već dugo razmišljam bi baš bilo zgodno da imamo poseban topic s tvojim preporučenim receptima.![]()
Znaš pročitam što kuhaš, svidi mi se, kažem si da moram zapamtiti i napraviti.. a tema odjuri dalje, ja zaboravim, tražiti ne stignem... ako uopće još znam što tražim :skartoc:
Mislim da nisam jedina koja bi bila sretna da takav topic postoji.![]()
inače, moja prva susjeda, ima četvero djece, a izgleda fantastično, onako je tip ko naša Anci, sitna i plava
nedavno sam saznala da i ona trči, i to tako što je povela svog i mog sina na Žnjan s biciklama da oni voze dok ona trči, sad samo ja falim u toj jednadžbi![]()
ti lijepo svoju girju ko torbicu ponesi i proseci s klincima. oni bacaju kamencice, a ti svingaj ok ovo se sad moze svakako shavtiti