Stranica 8 od 141 PrviPrvi ... 6789101858108 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 351 do 400 od 7016

Tema: VJEZBACICE- proljece 2015 :)

vikki avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Citiraj magriz prvotno napisa Vidi poruku
    Dolazim makar i bolesna. Bar ću navijati ako ne trčati.

Citiraj ivana s prvotno napisa Vidi poruku
    Sve se mislim kako bi počela trčat i ja.... što ste mi napravile, prije koji mjesec bi se smijala toj ideji. Jedino mi se ne da investirat u tenisice. Kako se kreću cijene nekih da su ok, ništa ekstra samo da su prihvatljive za trčanje?
    Koji broj nosiš, možda imam koje za udomiti (imam trenutno 4 para za trčanje).

ivana s avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

Ajme vikki, stvarno si
    Nosim 39 inače. Ma najviše me frka da kupim tene i onda odem trčat tri puta...

Anci avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Shit, ja na putu! Ne mogu tako rano doci u zg. Smrc. Ali necu puno plakati jer cu vecer prije van na neki event. Zato i idem :D

Danci sam pokusala pojasniti vjezbe i posaljem joj mail s maila od male. No skuzila me

Ivana, prava si vjezbacica! I pridruzi nam se i u trcanju, kad jednom krenes, ne mozes stati.

vikki avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Steta, ivana, moj je 37
    No u hervisu ima cesto modela za 300-tinjak kn, nije neka kvaliteta, ali za pocetnicke potrebe je sasvim ok.
    Ginger, mozes zuzku, vjeruj mi
    Odoh spat, tko zna kakva me borba nocas ceka s mojim malisanom.

Anci avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Mizunice znaju biti na popustu za cca 500 kuna i ja ih obozavam. Osjecam se kul i kad u njima idem na plac.

vikki avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Je, mizuno su prava marka, njihov najlosiji model je bolji od bilo kojeg reebokovog npr.
    Zaboravila prijavit veceras: core i upper, 8 vjezbi x 3 runde + 90 sec planka.

ivana s avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

Meni je psihička blokada kad kupujem tenisice jer u njima ne idem niti do dućana, osim u starkama. Ista stvar s trenirkama, ja to uopće ne nosim pa padam u nesvijest kad vidim cijene nike ili adidas i sl.
    Baš ću pogledat kad odem do nekog shop.centra što se nudi. Kažete broj veće treba uzeti? Ono baš naočigled da ima lufta još jedan broj?
    Vikki, tenks u svakom slučaju!

Bodulica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

ja sam u adidasovom outletu u dugopolju kod splita ubola jedne patike po nevjerovatnih 79 kuna. slične ovima https://www.google.hr/search?q=adida...2F%3B800%3B600 isto su ljubičaste. bile su zadnji broj, ali nađe se uvijek neki model koji nije skuplji od 200 kn.

ja večeras nisam stigla u teretanu nego sam pokušala trčati po kvartu. povela sam Bubija jer sam mislila ubiti dvi muhe jednim udarcem. na kraju se sve svelo opet na brzo hodanje jer mi je trčanje definitivno teško, pogotovo uz ludog psa koji mi poteže lajnu na suprotnu stranu od smjera kojim idem, i uz još luđu mačku koja nas je pratila cijelim putem pa sam morala strahovati na prijelazima ceste da je ne drmne auto. još su me ljudi gledali ko luđakinju onako uspuhanu s dvi beštije uza sebe. drugi put ih ostavljam doma. Lunu (mačku) nisam namjerno povela nego je ona sama krenula za nama, a kad sam je skužila već mi se nije dalo vratiti doma. Inače me samo slijedi kad je Bubi samnom, u protivnom me samo odmjeri i ostane blizu stana.

Bodulica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

i ja isto ne volim nositi takve patike za izlaske, a ni trenerke, pa mi je žao dati više novaca samo za potrebe vježbanja. čak sam počela ići u teretanu u starkama, ali sam nakon nekog vremena skužila da ću morati nabaviti "prave" patike. kupila sam i 2 para onih sportskih tajica. jedne skuplje isto u adidasa i jedne jeftinjare iz konzuma. ove druge su mi čak i draže. uz to imam par sportskih majica i to je uglavnom to. jedino što moram kosu vezati u rep pa uvijek tražim gumice za kosu koje stalno gubim.

Mojca avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Citiraj vikki prvotno napisa Vidi poruku
    Je, mizuno su prava marka, njihov najlosiji model je bolji od bilo kojeg reebokovog npr.
    Zaboravila prijavit veceras: core i upper, 8 vjezbi x 3 runde + 90 sec planka.
    Onda dobro da nisam onda počela vježbati, kad sam Reebook kupila.
    Ok, koje onda tenisice osim Mizuna?
    Meni nije bed dati lovu za to.

Mojca avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

I onda sam se sjetila Nejca Zaplotnika, alpinista koji je s nikakavom opremom radio čuda i sama sebi dala odhebaus, navukla izslužene Reebok tenisice i otišla na školsko igralište na jednako tako izsluženu stazu. Napravila sam dva kruga, prvi sam trčala, iako su mi na pola kruga mišići vrištali, prvu polovicu drugog sam hoda i drugu opet trčala.

Danči29 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

Citiraj zhang prvotno napisa Vidi poruku
    a taman sam ti bila cstitala na zdravom razumu.
    Odmor dok si bolesan se ne racuna pod odmor.
    ali ti to znas, samo se pravis.

Dakle, danci, kad ozdravis, svaki 3 dan ti je rest. Jel tako?

A kad smo kod bolestina, mene je nesto copilo, suho kasljem. Ali meni je danas rest
    Ti mene želiš direkt psihiću pospremit
    Al bez zafrkancije, trudit ću se bar za start usporit......

Anci
    Super si mi sve objasnila!!!!

Vikki da znaš da mi je prošlo kroz glavu kao "a mogla bi samo probat" pa se sjetila tebe što si napisala i odmah odustala

Vidiš Zhang, puna sam zdravog razuma, zelenjava u sinusima čuda radi

Bravo Mojica!!!!!!!!!!!! That's the spirit!!!!!!
    Posljednje uređivanje od Danči29 : 05.05.2015. at 06:32

vikki avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Citiraj Mojca prvotno napisa Vidi poruku
    Onda dobro da nisam onda počela vježbati, kad sam Reebook kupila.
    Ok, koje onda tenisice osim Mizuna?
    Meni nije bed dati lovu za to.
    Za pocetak su dobre bilo kakve za trcanje. Moje su prve bile reebok (300 kn), mrezica na prednjem dijelu popucala je za mjesec dana. Poslije su sluzile za vrt.
    Stvarno nije nuzno imati preskupu opremu (ja jos nemam ni postene duge tajice, nego neke obicne fitness u kojima mi je prevruce, zlo mi je kad vidim koliko kostaju prave).
    Danci, bravo za nevjezbanje!!!
    Bodulice, tako i mene macke znaju pratiti, obicno navecer kad ogladne haha.. al brzo se predomisle srecom.

malena beba avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

Mocja bravo!

ja imam dosta odjece sportske :srami se: al patike samo jedne, moram nabavit jos jedne
    Trcim u new balance patikama, ja zadovoljna

Angie75 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Mene se sve sram prijaviti, ništa nisam vježbala od zadnjeg treninga u utorak, čak sam i naš face challenge totalno zapostavila... Bili na putu, u Zadru, odjednom se našli usred one gužve za wfl, nisam se javljala curkama jer smo bili s većim društvom pa se nisam mogla odvajati...
    Ali uglavnom, čestitam vam svima koje ste trčale, čak sam vidjela na fejsu i dosta svojih poznatih koji su trčali, a i srela ih u Zd. Super mi je cijela ta atmosfera oko utrke, genijalno je koliko se ljudi zapravo bavi trčanjem, a još kad u to ubace humanitarnu komponentu, ma predivno
    Što se mene tiče, danas navečer nastavljam s treninzima.

Kosjenka avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Ja vjezbam doma u tenisicama iz Lidla, ja zadovoljna .
    Jucer sam bila na poslu od 8-22 tako da sam preskocila vjezbanje, samo sam od muke i jada puno pojela.

Angie75 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Tenisice su mi Salomonke, ali zimske. Za aerobic imam lakše pumice. Ne znam jel bih sad na ljeto uopće mogla potrčati u tim Salomonkama, preteške su, gore-texice... Ili? Ove su: http://www.tenisice.hr/Salomon/w-xa-...omon-10412521/

sasa avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

ne mogu na Jarun, nema mi MM, radi... pa nemam kud s malom.

sasa avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

e da, sat radi savrseno. naso je gps za minutu, jučer sam se vozila s malomvna bicu, predobar je. uopće mi se ni najmanje ne uklapa u dnevni i večernji stil, ali ga svejedno ne skidam.

Osoblje foruma rahela avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

ni ja ne mogu na Jarun, imamo pregled AS

Anci avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Citiraj sasa prvotno napisa Vidi poruku
    e da, sat radi savrseno. naso je gps za minutu, jučer sam se vozila s malomvna bicu, predobar je. uopće mi se ni najmanje ne uklapa u dnevni i večernji stil, ali ga svejedno ne skidam.

Ma to je prekul hodati s takvim satom.
    Ja mislim da ga je ovaj foler od mm-a kupio samo da se folira.

Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Ja sam jutros ustala sa užasnom upaletinom mišića
    Krenula sam vježbati Jilian, ali me na pola vježbi prekinula bebačica i hvala joj na tome

Osoblje foruma spajalica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

sasa pa koliko nas ne moze ni potrcati, ali ti malu moze cuvati, naravno ako je ista voljna s ludim tetama biti 5 min dok mama malo protrci. ni ja ne bi skidala sat.

Mojca ja sam htjela skupe tenisice, pa me dijete korigiralo u kupovini, imam neke adidas sa snizenja. ali ja ne trcim, mada su ove za trcanja.

rehab, odlicno, dakle pocela si.

mene strah popodne, jer ce biti pakleno vruce, ne vjerujem da cu moc cekati ceve, mozda cu na sjvernoj strani vjezbati.

na tecaj ide i inesica. ja svoju girju nisam dirala sad vec neko vrijeme, sve me sram.

Mojca avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Evo došla na posao bicom.

Javim se s pitanjima kad se ispušem.

tangerina avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Citiraj ivana s prvotno napisa Vidi poruku
    Meni je psihička blokada kad kupujem tenisice jer u njima ne idem niti do dućana, osim u starkama. Ista stvar s trenirkama, ja to uopće ne nosim pa padam u nesvijest kad vidim cijene nike ili adidas i sl.
    sve isto
    i isto doma vježbam u tenisicama iz Lidla, i ok su mi
    ali sam odlučila obuć se lipo za kettlebell seminar idem popodne u šoping po lipe tajice i top, najvjerojatnije u H&M, jer imam njihove bonove koje moram potrošit prije nego isteknu

ja sam došla do neke faze kad moram rethink my workout routine
    jedan problem je što je mala barabica promijenila ritam spavanja i sad zaspe dosta kasnije. prije bi zaspala do 8, sada oko 9, sinoć i 9:30. To mi je kasno za počet vježbat, iako kad počnu vrućine možda bude taman. Preko dana spava u vrijeme kad ja taman ručam, i tad sam presita i umorna od posla da bih vježbala, a dok je budna stalno hoće da sam joj u blizini. Eventualno mogu iskombinirat neke bodyweight i joga vježbe pored nje, ali girjom baš i ne mogu mahat

Druga je stvar da vidim da sam se strašno zasitila Jillian. Mislim da ću ovu zadnju fazu radit nekad Jill, nekad girju, i da ću probat neke workoute od Zuzke i Tati, da bude raznolikije, radije nego da se duže zadržavam na svakom levelu od Jillian.
    Vidit ću sad nakon seminara kako dišem, ali ispada da sam u vježbanju gadan ADHD, kad mi nešto postane dosadno jako mi se teško natjerat.

jučer sam samo plank, sklekove, backward lunge and kick i warrior 3 (bez utega naravno), dok sam pekla ljubičasti luk za današnju marendu

ninik avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

prije čitanja ... čula na radiju za tenisice na akciji pa za trkačice....

Mojca avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Eto, ko naručeno!

Danči29 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

Ni meni se ne uklapa baš, ali ga svejedno ne skidam

vikki avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Lijepe su mi ove mizuno!
    Oprema iz lidla je sasvim OK, meni je njihov top čak bolji od HM-ovog.
    Tangerina, dobra ideja za zuzku, sve vi koje ste prošle nešto jillianonog sigurno možete polako prijeći na zuzku. I moj mali ima ritam ko tvoja cura, spasi me što u osam zaspi bez problema, inače ne znam kad bih trčala.
    Mojca, bravo! Od sutra i ja krećem bicom. Moram danas gume napumpati i obrisati prašinu, mjesecima nije vožen.
    Spajka, može i mog malog?

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

dasta da moze, samo silk milk trazim za utjehu

ninik avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

za silk milk i ja ću joj pomoći!

Mojca avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

E da... tangerina me podsjetila... sinoć sam napravila onu salatu od ljubičastog luka.... mmmm.... što je to fino...
    Jedina je greška što je toliko fino da sam pojela i djetetov tanjur.

vikki avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Trebala sam guglati da se sjetim što je silk milk.
    Dogovoreno! Mislim da bi za moga taman bile dvije bebisiterice

Danči29 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

Enoga na...mislila odolit ali ne ide.
    Di nađem recept za tu salatu? Toliko ste je puta spomenule u zadnjih par dana da mora da je božanstvena....

PS. silk milk mi je jedan od najdražih
    Posljednje uređivanje od Danči29 : 05.05.2015. at 08:59

Mojca avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Sad kad sam zguglala što je silk milk i ja se javljam za sittericu.

Maruška avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Zavidim na druženjima...

Otrčala i jučer. Trčim u Mizuno dvoranskim (šifra: odbojka) ali ne vidim neki problem. Ako nastavim trčati, možda investiram i u nešto primjerenije pa uočim razliku. Ali... i ja bi sat. Neki. Kao, ne nosim nakit pa onda barem da su mi satovi lijepi...

Morala bi početi još nešto osim trčanja. Da probam spasiti što se spasiti da prije ljeta.
    Možda (opet) 30DS. Sjećam se da sam lani/preklani imala odlične rezultate (što se "oblika" tiče) s 30DS i BR.
    Posljednje uređivanje od Maruška : 05.05.2015. at 09:12

Maruška avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Mmmm... silk milk...

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Citiraj Danči29 prvotno napisa Vidi poruku
    Enoga na...mislila odolit ali ne ide.
    Di nađem recept za tu salatu? Toliko ste je puta spomenule u zadnjih par dana da mora da je božanstvena....

PS. silk milk mi je jedan od najdražih
    http://forum.roda.hr/threads/82896-%...=1#post2760842

tangerina avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

s tim da sam ja jutros stavila baby špinat umjesto rikole

Anci avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Ja sam danas ponijela rucak pa sam burek free!

Vjezbala sam body crush 9 koji je danas dodatni.
    Ne volim ujutro raditi nove treninge :D a ne znam koliko traje novi bc 19. Njega cu vjj popodne.

Danči29 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Jučer navečer NW- trener nas počeo pripremati za rekreativnu trku nordijskih hodača. Sad se još samo moram prijaviti i onda mogu navijati za trkačice

Jutros nekih 8 km na posao. Popodne planiram C1. Dijete je danas na utrci u Varaždinu pa sam slobodna ko ptica do navečer

sasa avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

ja sam bc 9 i ovaj danasnji superbutt.
    anci ovih 50 lungesa nije neka drama, ali poslije na momente bude dosta težak trening. no baš dobro jer već dugo nije bio neki toliko orijentirani upper body. za moju slatku šarmericu treba valjda 5 teta. i garantirano ćete poželjet trčat utrku samo da ju ne čuvate. bombončić!

Mojca avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

sasa, već dugo razmišljam bi baš bilo zgodno da imamo poseban topic s tvojim preporučenim receptima.
    Znaš pročitam što kuhaš, svidi mi se, kažem si da moram zapamtiti i napraviti.. a tema odjuri dalje, ja zaboravim, tražiti ne stignem... ako uopće još znam što tražim :skartoc:

Mislim da nisam jedina koja bi bila sretna da takav topic postoji.

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

ja sam bc 9 i ovaj danasnji superbutt.
    anci ovih 50 lungesa nije neka drama, ali poslije na momente bude dosta težak trening. no baš dobro jer već dugo nije bio neki toliko orijentirani upper body. za moju slatku šarmericu treba valjda 5 teta. i garantirano ćete poželjet trčat utrku samo da ju ne čuvate. bombončić!
    sasa

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

jza moju slatku šarmericu treba valjda 5 teta. i garantirano ćete poželjet trčat utrku samo da ju ne čuvate. bombončić!
    a zato ti tako brzo trcis

tangerina avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

tangerina avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

inače, moja prva susjeda, ima četvero djece, a izgleda fantastično, onako je tip ko naša Anci, sitna i plava
    nedavno sam saznala da i ona trči, i to tako što je povela svog i mog sina na Žnjan s biciklama da oni voze dok ona trči, sad samo ja falim u toj jednadžbi

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

ti lijepo svoju girju ko torbicu ponesi i proseci s klincima. oni bacaju kamencice, a ti svingaj ​ok ovo se sad moze svakako shavtiti

vikki avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Citiraj spajalica prvotno napisa Vidi poruku
    ti lijepo svoju girju ko torbicu ponesi i proseci s klincima. oni bacaju kamencice, a ti svingaj ​ok ovo se sad moze svakako shavtiti

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •