lili još si friška, ja se nikad ne čuvam, vjera mi brani![]()
lili još si friška, ja se nikad ne čuvam, vjera mi brani![]()
Lili, ne volim parkice zato sto bih u ta tri sata mogla skuhat nesto fino, odvjezbat u miru, procitat neku zanimljivu knjigu, nalakirat nokte, a ne samo skupljat traceve
bit će s nama nešto ne štima, mi smo svaki radni dan vani s njima čim dođemo doma idemo van po kvartu, ima nas puno obitelji s djecom i imamo naselje potpuno priolagođeno životu obitelji s djecom, ne vraćamo se prije 20h ili 20:30h. Naravno po kući nešto puno ni ne stignem, al me nije ni briga
Kad malo porastu onda će ići van sami, pa ću tad imat više vremena za sebe, al ne žalim se ni na SAd i TU.
Sasa, obozavam tvoje slike!
Obozavam tvoj nered
Vidim da nisam jedina neosjetljiva na ormare
Ne ljutis se? :cmok:
Malo je za reci da izgledas fenomenalno!!!
vrištim od smijeha. skužila sam tek kad sam poslala betty. ja mislim da moja golotinja totalno pada u drugi plan kraj tih ormara. ali sebi u obranu, pisala sam neke radove jutros i radila grandijozan ručak i vježbala. ne mos sve.
a lili, jel tvoji jedu kad dodju doma? Meni djeca budu gladna, a glupo mi davat im pecivo svski dan. Volim da jedu kuhano, pogotovo sto vrticka prehrana i nije bas nesto. I vodimo ih skoro svaki dan vani, al nigdje ne pise da moram uzivat u tome. Znam gomilu boljih nacina za utrosit vrijeme nego visit u parkicu.
ahahahahaha sad sam opet gledala, ovo slobodno može na temu kako održavate kuću čistom...
betty potpis. što reče pavle svirac ove zime- jadni ti ljudi s djecom sad kad je pao snije, em ih vodi van, oblači, sanjkaj se, smrzavaj, a ja lijepo doma, kraj kamina, pijem vino i čitam rat i mir.
onu od pečenog luka sa kozjim sirom, al sam stavila burratu. i trlje na podlozi od mladog luka, sušenih rajčica, maslina, malo pinjola i bosiljka- to onako ko umak neki nejednaki.
Sasa i ja bih te vidila nagu
Nered me ne zanima, imam svoj![]()
kraj sata ko je jos vidio ormare
tek sad sam shvatila koliko sam zavidna na njemu
edit: nakon ovog tijela moje ce te vidjeti na sveto nikad.
Posljednje uređivanje od spajalica : 19.05.2015. at 14:33
spajka, daj pliz, ja sam te već vidjela da te podsjetim i fakat se omalovažavaš. da ne kažem da ti i ormari sasvim sigutno bolje izgledaju![]()
a moraju kad nemam sat
mozda zvuci tako, ali je trebalo je zvucati kao pohvala.
ajd stavim i ja svoje od proslog tjedna. pa da vidite da stvarnos am miljama od sase.
Hocu i ja i Sasu i Anci.
U zamjenu saljem nered u Lidl plateninim ormarim
Edit: mi smo u maloj zgradi i u prizemlju. Moji samo šibnu van. Tu i tamo ih pogledam![]()
Posljednje uređivanje od Cubana : 19.05.2015. at 14:42
jos jedna koja mrzi parkice. no konacno sam docekala da sam ide van
nego, kakva je to utrka u nedjelju?
spajka, stajem u red da vidim tvoje slike!!!!
sasa....bez komentara...
i da ...i meni upao sat prvo u oči...tek poslije komentara sam se vratila da vidim ormare![]()
vidi nje kako se javi kad se slije dijele![]()
znaš mene...kad se dijeli klopa... e to mi je boje jedan!
onda slijede slikice!
živim za dan kad ću i ja reći....cure, stavila sam slike na fotki!!!
Sasa wow! Koji trbusnjaci, stvarno zavidim! Svaka cast, sva si misic misic![]()
jelda da je dama sa zurnala i jos k tome ne fotosopirana![]()
Opet ste lude sve redom, kidam se od smijeha!
Molim slike, sve koje imaju nove, pliz!
Anci sam vidjela, divna je!!!
meni 35 minuta. zuzki oko 35.30.učini to. nećeš požaliti.
Anči sam već pohvalila.
Sasa fakat ti je tijelo odlično, svaki mišić se vidi na trbuhu, baš imaš lijepo sportsko tijelo. i sat je mrak.
Betty ma moji nešto pojedu nabrzaka, al nisu uvijek gladni, dobro jedu u vrtiću i hrana im je tako skroz ok, uravnotežena, svaki dan ima i neko varivo, voće, povrće...Nama zna ostat doma jelo čak netaknuto, nepojedeno.
Priznam ne kuham svakodnevno, mi jedemo na poslu, djeca u vrtiću, poslije nešto pojedemo al to može bit i juha, nešto lagano nije onako pravi ručak. Ja ne mogu 2x ručat u danu.
Delicije kakve radi sasa ne znam spremat, odnsono nemam pojma za pola namirnica kako izgledajuvjerujem da je jako ukusno i mljac mljac.
Toliko sam sad umorna i zadržala sam se na poslu tako da neću stić trčat grrrr... sad sam baš ljuta...možda večeras kad ekipa legne ili ako muž dođe na vrijeme s posla pa da on bude s njima na trgiću ili u parku a da ja otrčim...
Posljednje uređivanje od Lili75 : 19.05.2015. at 16:29
ginger i ja sam prvo tražila po zidovima
na ruci je![]()
a di vi vidite te slike? ja ni anci nisam uspjela vidjeti jer sam zaboravila lozinku maila
kad sam već tu, koliko najduže izdržite u planku? ja sam nedavno počela i sinoć sam durala minutu. idem sad guglati da vidim da li ja to pravilno radim. i čemu služi ona polulopta u teretani? ja na tome stojim bez problema, ali ne vidim da itko ikad na njoj nešto radi. moja sister je probala i odmah se izvrnula. imam tu jedan link, ali ne objašnjava puno. http://bluegym.hr/shop/balans-polulopta-pro-line/
Bodulice ja to imam doma, nikad stala, ali je navodno super za one koji imaju Bekerovu cistu ili kako li se vec zove larmama zna.
Sasa, predobro izgledas, mrak!
Ja sam nedavno bas probala u planku vidit koliko cu izdrzati i uspjela sam 2:30, jos sam prije toga nesto ozbiljno vjezbala i bila umorna. I mene zanima koliko je to dobro/lose?
Mi smo mjerili na jednom od zadnjih treninga plank, takodjer nakon treninga, izdrzala sam oko 2:20.
Sasa![]()
Pored tvojih misica i sata nisam ni primjetila ormar! Svaka cast, izgledas odlicno!!
Spajka cekamo slike
Ja cu ic trcat poslin. Moran pod hitno nabavit kratke hlace, uzasno je vruce!
Oni koji me poznaju bi umrli od smijeha jer ja nikad ne nosim kratke hlace![]()
Spajka
Izgledas super!
Mislim, ja tako nekako izgledam, ja sam time prezadovoljna![]()
uh, ja sam sad pogledala fotke od sase (imam link od prije), koja guza, ajme
spajka, ajd pliz salji fotke!
tabata strength max out 21:55
idem razvazat.
hvala cure.
i ja sam taj plank radila na kraju treninga. možda bi uspjela i još, ali me je počelo boliti pa nisam forsirala jer sam negdje čitala da to nije dobro. nastojat ću sad svaki dan povećevati izdržaj pa mi je cilj izdržati bar 2 minute.
evo mi i gurua. izgleda da nisam guzove dovoljno stiskala. morat ću doslovno kovanicu ugurati između. ali ne znam što će je držati jer mi je to valjda najmanji dio tijela
https://www.youtube.com/watch?v=wPh7J20MRNc
Spajka, ubit cu te za tvoj pass!
Super si, fakat!!!
Sasa!
A sad ti! Jeeeeez! Ne da sam umrla. I za but out 30 1/2 burpija.
Idem sad na koncert :D
Hajahhahaa sad vidim anci na sto se referira tvoja fotka. Al vidis kako si sexi nakon tog treninga!
Seksi maj es!
Moram se skulirati do glazbenog zavoda. Kupit cu si sad vaflu u masarikovoj :D