-
mene mučnine zadnjih par dana ubijaju,nemam jutarnje nego popodnevne,maloprije sam odustala na pola vježbanja,baš neeeemogu, morat ću počet vježbat ujutro...
ovo za prije i poslije trudnoća,znam samo 2 sretnice koje prkose zakonima gravitacije te imaju hebeno dobre gene i elastičnost kože...jedna je nakon 2ge trudnoće nosila revije kupaćih kostima samo par mjeseci nakon poroda (sad ima 3je djece a ništa ne vježba jer je lijena za to) a 2ga je balerina pa eto,bila utrenirana cijeli život....
za strije nema rješenja, a za baš obješenu kožu pomaže jedino nož, vježba to sve malo popravi ali nećemo se zavaravat da bez kirurških intervencija takve žene mogu izgledat ko' da nisu rodile...
jeste vidjele Zuskine fotke prije početka vježbanja? otkriva "malo" više nego sad,he he....bila je pre zgodna,usudila bi se reći zgodnija nego sad sa fake balonima i predefiniranošću....tako da nije imala pretežak posao uz savršene predispozicije...nema djecu,pa život joj je vježbanje i prehrana....
danci,skužila sam da ti na TRX-u uglavnom radiš core? pa i čini mi se najučinkovitiji za to...
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma