Koji promet!
Već sam pozaboravljala pola do onoga što sam pročitala...
Čestitam na rezultatima utrke!
Čestitam na završetku BRa!
Čestitam na novim počecima!
I vribram za čim brže potpuno ozdravljenje za vikki i V.!![]()
Ginger, aqua, molim i ja sličice...
Prije početka trčanja se nisam slikala, sad mi je baš žao. Baš me zanima bi li se vidjeli rezultati samo od te aktivnosti. Da, i dalje ne radim nikakvu snagu. Ne mogu se natjerati.
Chris, slika s radionice je na fejs stranici StrongFirst Croatia.
Aqua, i ja bi fotke. Mogu ti poslat svoje prije focusa i nakon 3 tjedna ako zelis.
Veselim se beti, iako mi sad sporo ide jer zbog trcanja radim svaki dtugi dan.
Vikki, hug, nadam se da je gotovo s bolestinama.
Danci, hvala na pp-u. Nisam još stigla proučit. Mislim da je meni upala kvadra od čučnjeva s 12-icom. U usporedbi s vama, nadljudovima vjv. zvuči smiješno![]()
Posljednje uređivanje od ivana s : 25.05.2015. at 11:43
Ma kakvi smiješno! I bila si mrak!!!!!!! Vidjela sam te krajičkom oka, jedino što mi je žao s radionice je da nam vas 3 niste bile bliže....
I, nema na čemu![]()
Posljednje uređivanje od Danči29 : 25.05.2015. at 11:52
Ivana, i jos smo na kraju radile one cucnjeve sa 16 kg (dvije osmice!).
Danci, ja bih tako 16-icu za sving i deadlift
Vidim koliko je 12 malo za objerucni sving i DL.
Aqua ginger slike molim!
Vikki anci drz te se cure!
Ne stignem sve pratit.
Sunce moje
Za deadlift probaj 8+12, tipa 5x ovako, pa zamijeni u rukama i napravi još 5x (zbog dizbalansa) dok ne uleti 16-ica
Cure bile ste super!!!!!!!
Betty, rekla sam mm-u da će izać slike pa da može vidit kako nam je bilo, ali da ima jedna prekrasna cura na slikama s kojom ga ne upoznajem
![]()
ajme što ste lajave jutros!!!!!
a ja moram raditi i ne mogu čitati, pih! I ovaj život kakav je...
30 DS sam radila u jeku ljeta, samo kasnije navečer...
vikki
Danči
mjere prevencije!
Posljednje uređivanje od flopica : 25.05.2015. at 12:31
Danci looool
Mozes ga upoznati s betty pod uvjetom da ona tebe (ajde, moze i mene!) upozna sa svojim muzem
Tenks za savjet!!! Svakako cu cim se loza oporavi probati ovako.
Posljednje uređivanje od Anci : 25.05.2015. at 12:41
Anci, na 2x8 sam skroz zaboravila! A isto me na prvu zabrinulo zašto kvadri...
ima samo ona jedna zajednicka fotka ili ja ne gledam dobro? chris, ako imas fejs imamo i grupu na fejsu, ako zelis javi se u inbox pa te dodam
to vazi i za druge cure koje su propustile kad smo pravili grupu![]()
Posljednje uređivanje od malena beba : 25.05.2015. at 13:12
pa nitko ne spominje ono puhanje cccccc kroz zube,nije valjda da ste to doma inače radile pa vam tamo nije bilo čudno?
meni je to predstavljao najveći problem,nikako se naučit tako izdisat....
ma e,grupa i na FB? ja sam propustila....kako to da onda odi nije sve zamrlo,lol?
ja da nisam T bi isto uzela 16ku za swing & deadlift ,ovako će to pričekati dogodine....
mada mi je glupo samo radi te 2 vježbe je kupovat (teško da ću za druge dosegnut 16kg any time soon,mučim se i sa 12) jer imam i šipku,onda mi je bolje dodatne utege za nju uzet....ali,otom potom...
Tko je pitao za ljetne vrucine, Anabeg?
Da ja odgovorim? Mislim da vec i vrapci znaju sto cu reci![]()
Piyo![]()
kad stignete vježbati kad stalno pišete? odradila 11-i dan insanitya, osjećam se snažnije ali baš ne vidim promjene, kasnije ću napraviti još neki polusatni stretching, želim napraviti špagu kad mi stoj baš ne ide.
aqua stvarno odlično koliko si se smanjila u malo vremena, ginger nisam mogla zaspati sinoć stalno su mi se vrtile tvoje slike pred očima![]()
ja se sjetim početi tako disati tek kad mi krene biti teže(makar udišem i inače na nos i izdišem na usta, ali ne kroz zube)
a onda me mm zafrkava....
Btw. Anci, Betty, kad smo na kraju radile one drillove, s kojom ste težinom radile?
Pitam jer sam jedan odradila s 8kg i bilo mi je baš bez veze, bila sam gotova puno prije svih i nisam ništa ni osjetila. Onda sam s 12 i nisam mogla press naravno pa mi je Saša rekao nek radim 1 clean + 5x squat&press. Napravila ih sve bez ikakvog problema i sa lijevom. Htjedoh reći, probajte, možda nam je to dobar put da konačno pređemo na press s 12kg
Anci![]()
Posljednje uređivanje od Danči29 : 25.05.2015. at 14:02
ivana s, daj slike!
Anci
betty, sad me zanimaju i tvoje sise i tm
plima, nocna mora, a?
flopi, a daj, nisam ja bas tako...al hvala
ja na kraju nisam vjezbala
obukla se, krenula, i pocela se tresti
slabo sam doruckovala i eto
covjece, sto sam ja nemocna i nesretna kad sam gladna
a sto me odgovarate od 30ds? ja si bas mislila sad cu ga konacno i moci odraditi
aj, vidjet cu sta ce mi mm naci
možda jer će ti se od njega bljuvati svaki dan ponavljati jedno te isto![]()
Skulirana aktivne smo na sve strane
Ivana s di su slike?
Cubana ti sad radis taj piyo? Sta je to? Zaboravila sam... Ima kakvi link?
Ginger pa moras jist![]()
Ginger, slike su ti super!
Ivana s, molim i tvoje.
Ovaj razgovor o girjama ne mogu pratiti.
A kad smo kod upoznavanja...
Uskoro nam se u Splitu otvara Polleo sport. Anci, jel' nam šalješ "dečeca"?![]()
ja sam samo došla reći da sam pozitivno šokirana aquinim napretkom u tako kratko vremena. još jednom, bravo i moj naklon
ja imam sad jedan ajmo reći "problem". ne bih htjela više mršaviti nego samo ojačati još te neke mišiće, a opet da ne izgledam premišićavo. bš sam zahtjevnai malo me ljeto još brine. planiram plivati svaki dan ukoliko budu lijepa vremena, a ne kao lani, a s druge strane onda ne znam kad ugurati teretanu jer bi htjela navečer i malo landrati okolo i femkati se u ljetnim haljinicama po birtijama i klubovima
doma nema šanse da bi mogla vježbati, tako da to otpada. mislite da bi plivanje bilo zapravo dosta za ta 2 mjeseca koliko traje moja sezona? a opet bi mi bilo muka da naglo prekinem sve te aktivnosti pa da se opet ne unazadim. kako planirate te ljetne mjesece, pogotovo vi moje dalmatinke kojima nam je more stalno dostupno?
Bodulice ja cu vjezbat kod kuce ali ja ti nisam neki fan plivanja. Proslo lito
sam samo zuzku radila, to bi mi oduzelo 30-40 minne znam kako radis?
Mozda da ides u teretanu ujutro prije posla? Ili oko 2 prije plaze?
Ginger, fantastičan posao si odradila!!
trbuh, noge, noga, ramena, ruke - na svemu se vidi itekakav napredak!
sad samo održavanje figure![]()
Dok sam radila, vježbala sam prije posla.
Na godišnjem, bilo kad (ispod klime).
Btw. bila sam u subotu u Zadru. Back to the roots.Odvela djecu na rivu - SMRZLI smo se i pobigli...
Danci, radila sam s 8, i stvarno je prelagano. A press sam uspjela jedan s 12 s onim stiskanjem druge sake, dupeta, piskutanjem i ostalim, sad se planiram posvetit toj ljevici pa da bar 3 mogu s lijevom.
Kvragu treba mi nova 12ica, ova moja ima predebelu rucku.
Lolam na muzeve
Ginger, odlican napredak! I cestitam na zavrsetku br, tvoj uspjeh je tim vredniji zbog otegistih okolnosti. I nemoj se zajebavat s 30ds, to je puno losiji program od br, radije kreni na t25
ovu 12-icu na njuškalo, ko ja svoju, pa po drugu
I da, ove crne girje koje je Saša donio su mi bile sasvim ok, lijepo sam s njima radila i nisu me smetale za zglob kao one s debljom ručkom koje sam ja imala...
Bodulice ja liti vježbam ujutro pa ako ti radi teretana rano se digneš i sve obaviš. Super se osjećaš cijeli dan poslije!
Poslala sam slike Ginger i Maruška! Ostale ste me vidile na faceu![]()
Bodulice, ja plivanje ne bih propuštala zbog teretane, ni pod cijenu gubitka malo mišića, bit će zime za teretanu. Ljeti obavezno plivam, 3 puta tjedno i trčim navečer, a od snage odaberem neke temeljne vježbe (čučnjeve, iskorake, sklekove plankove) i njihove varijacije, i složim si 10-munutni program koji uguram negdje u danu (najčešće večerima kad ne trčim).
Ginger, focus ili nešto slično bi ti bilo puno bolje nakon br, ti možeš više od 30 ds, sigurno.
Neke slike s radionice su na fb? Dajte link!
Ajme curke s vise i to male djece ja vam se divim . Ginger i ivana s tijela su vam odlicna.naklon do poda.
Ne.
Sad sam na Les mills combat.
Piyo je kombinacija pilatesa i joge. Idealna za vruće ljetne dane.
Mislim, trebali bi mi platiti reklamu
https://www.youtube.com/watch?v=8ZPZJgyGMrs
Stvarno bi.
(cubani trebali platiti reklamu - uletila danci)
Ginger, ivana s - naklon do poda!
Posljednje uređivanje od Maruška : 25.05.2015. at 15:44
cubana
maruska ja ne vjezbam pod klimom, mrzim klimu. ajde proslo lito se moglo bez nje, vidit cemo kako ce bit ovo lito
Ajmeeeee ivana, divan, divan trbuh! tri i pol tjedna, nevjerojatno u kaj se pretvorio!
a sto ste se vi raspisale.. ja sam isto vec sve pozaboravljala..
kod nas je danas praznik (jedan od valjda dva koja obiljeze u godini) tako da sam u laganini ritmu. sad se idem baciti lavovskim snagama na tbc. sredit cu ga!!![]()
Bravo, Ivana, odlično!
Ja se ni na što ne bacam, rame me tako boli da kad sjedim u autu i naiđe bumper, sve me protrese onak u dubinu leđa. Mau,mau, baš sam nastradala!
Što je najgore, trajat će neko vrijeme, mrzim kad ne vježbam, postanem mrzovoljna i grintava.![]()
aqua, moram i javno izraziti oduševljenje! Kakav napredak u samo dva tjedna! Svaka čast!
Nije ni meni klima prvi izbor ali nekad mi se znalo desiti da me za vježbanje dopadnu neke čudne ure pa ili tako ili nikako.
Opet kiša u mom terminu za trčanje. Neću imati kad nadoknaditi pa planiram nešto odvježbati. Potaknuta slikama, bit će nešto za trbušne.
sad dosla, jos moram razvazanje odraditi, ne zanm da li cu ista. danas bi trebala poceti drugi mjesec MAx30
i danas sam opekla prste na poslu, tako da ni girju necu primiti, a bas bi mogla malo nesto.
i mislim da me hormoni lupaju, jer bi sjela i plakala, pa jos kad je chris stavila link, srecom nisam otvarala, jer je Anci znala sto je, mogla bi sad malo i cmizdriti, a nisam bas taj tip![]()
thanks
uhvatilo me.. djelomično jer je konačno došlo toplo vrijeme pa mi se niš ne jede (a ja inače baš i nisam izbirljiva) i stalno mi se nešto radi, a djelomično jer me čeka povratak doma (nis vidla mm već tri mjeseca..) pa se poklopilo. po cijele dane samo smišljam kaj bi mogla vježbati i čekam priliku kad. moram priznati da i usput slušam neke meditacijske snimke pa i to pomaže održavanju fit uma.
sad sam odradila TBC, ah, na kraju je on mene pobijedio, čak sam i modifikaciju modificiralaali sam kapala posvuda pa sam hepi. sad jedva čekam da malo dođem k sebi i voljela bi popodne još malo s loptom na igralište. velim, nešto me uhvatilo. ali se ne žalim
![]()
spajka, pa kaj si s prstima napravila?!
a za cmizdrenje, pa to je baš pročišćujuće. nema do dobrog plakanja..
zalila i malo uronila u tekuci dusik
ali ajd u svoju obranu imala sam rukavice, pa nisu otpali
e da jos mi je mimi rekla da je sinoc na tv neki film, pa sam i na njega malo zasuzila, ajme da ne ulazim u menopauzu![]()
(brzopleta pa moram u par puta..)
thanks svim curama na komentarima. ko što ste rekle, premda i dalje imam nelagodu, ali manje mi je mrsko gledat ovu drugu kad je pored prvea sad sam znatiželjna vidjet sljedeću!
spajka, ti si stvarno potpuno luda
(a da nije možda br. 3 uselio??)
is is is is
nego Danci da li komrad Pavel ima tursko dizanje? da malo i to proucim.