ja sam jutros bila prezadovoljna,motivirana,pa krenula vježbati prvi put,pa e bebonja prekinuo,pa popodne drugi put pa opet buđenje i plač. Ko za inat. I onda sam još za večeru pojela pecivo i par nekih bombona. I sad me tuga hvata. Sutra ispočetka.
ja sam jutros bila prezadovoljna,motivirana,pa krenula vježbati prvi put,pa e bebonja prekinuo,pa popodne drugi put pa opet buđenje i plač. Ko za inat. I onda sam još za večeru pojela pecivo i par nekih bombona. I sad me tuga hvata. Sutra ispočetka.
Lili, vibre za muža ~~~~~~~~~~~~~~~~~
ja sam još odradila 3x15 bridgesa sa utegom od 10kg (Jure je služio kao uteg)
3x15 čučnjeva s "utegom" koji rikava od smijeha dok radim čučnjeve
između toga 10 sklekova, 20 trbušnjaka i plank onaj sa kb radionice - 15 sekundi
Lili vibram! Drz se!
spajka, a kaj je s kosom?
meni gadno opada svako proljece i jesen
onako, puna saka svaki dan
jos uvijek nije prestalo proljetno ispadanje
a 3 mjeseca nakon poroda je koma, ne znam kako nisam ocelavila svaki put
Bravo za sve vas vrijedne!
Ja danas nista...
Lili, vjerujem da ce sve biti ok, drzte se!
Spajka, drago mi je da si bolje!
Rahela, imas super utege
Cure, bravo za kile dolje!
Veceras tti runde, sest vjezbi, core/upper.
Sutra je u maksimiru humanitarna utrkica 5 km, nadam se da cu otici. Mali sinoc zakurio 39, danas cijeli dan nista, veceras opet 38. Pomislila sam kao i tang, zubi, nije nista, ali sad sumnjam na uho, a i cijeli dan nije jeo.
Stalno zaboravljam reci, zadnja dva trcanja sam vezala tenisice kao na onom spajkinom linku, konacno sam shvatila cemu to sluzi, bude bas cvrsto, ali ne steze kao na ristu i stopalo (zglob) je puno stabilnije.
Moja kosa je po cijelom stanu, na uzas mog muza. Mrzi to :D
Ja sam danas pojela toliko toga da me sram napisati.
I hrane, i piva poslije rucka (sljiva prije :D), torta, sladoled, opet kolaci![]()
ja sam se pak opet nahodala na rest day.. sad navečer smo klinka i ja odradile preko tri sata šetnje, obišle foran park tu u Brooklynu. sad mi noge hoće otpast od umora.. jedva čekam sutra stretching!
Za sve koje muči opadanje kose: meni je pomoglo redovno uzimanje spiruline.
jucer sam bila u kazalištu, te pošto je bilo odlična predstava, dobro sam se napljeskala. A poanta je da sam osjetila kako su mi dlanovi postali zaista čvrsti i jaki. Jerbo
planovi su stvarno odlična stvar, djeluju na svim nivoima.![]()
Lili, vibram za muza da bude ok
Ja sam jucer bila na rostiljadi i suludo se najela, pogotovo slatkog, mozete mislit kad sam odbila ledeni vjetar, jer dok je on stigao vec mi je bilo muka.
Sestra od frenda napravila je tonu princes krafni i islera, najfinijih koje sam ikad probala.
A mala mi je bila na rukama satima, jos sam se i naplesala s njom i bas sam mislila "da mi nije vjezbanja, ovo bi bilo jedno bolno iskustvo"
Jutros sam spavala do 8, sto nisam ni na novu godinu
Veceras imam goste tako da ne vjerujem da cu puno vjezbat, tj koliko uguram usputno uz malu, kao uteg ili publiku
Btw, muz je totalno zagrijan za girju i gleda koju da uzme. On gleda one gumirane, koji su ono bili argumenti protiv?
Moram napomenut da nije bilo dovoljno.gledanje Pavela, bitan katalizator je njegov frend koji trenira s girjom
lili ~~~~~~~~~~~~nadam se da ce muz biti dobro, drzite se
aqua zavidim na izletu
spajka i rahela super za druzenje
calista i tigric, nekad treba i zastranit da se vratimo na prvi put, nemojte biti tuzne
jucer rest, bolje da ne pisem sta sam sve pojela![]()
Tang, meni ovo tvoje zvuci kao jedan savrsen dan
Ja nemam ustvari nista protiv gumirane girje. Ove s fitnes com i pollea su isto gumirane, a drska je od lijevanog zeljeza.
Meni je ustvari kod moje 12-ice drska malko debljaa pa me nekad zulja na lijevoj ruci. No to je stvarno zanemarivo.
Ja imam dvije gumirane, ali s tom zeljeznom ruckom i bas sam zadovoljna.
Tak da tm moze slobodno kupiti.
Girja je tako genijalna stvar da mi je to najbolja kupovina u zadnjih par godina. Obozavam ih!
Super su i za kondiciju i za core.
I prijavak: brzo penjanje na gradsko brdo i gore na klupici vjezbe za trbuh. Radila sam uskr sklekove na klupici :D
I poslije kava u gradu.
Sad citamm na suncanoj terasi.
Ne znam gdje su mi djeca![]()
anci one ce pronaci tebe
super za vjezbanje na otvorenom
ja ne znam sta cu danas. mozda da odem provjerit je li more jos hladno?![]()
jutros odradila neku modificiranu jillku, malo sam izmijenila redoslijed,čist da razbijem monotoniju i umjesto npr onog ko veslanja ubacila još trbušnjaka. malog cijeli dan nosam,ne trebam posebno vježbati ruke i ramena.
Što se tiče kose,menu je sad onaj period poslije poroda kad se dvoumim da se obrijem na ćelavo. Kad vidim još svoju dlaku u peleni od malog poludim.
lilli, žao mi je što vas je snašlo,drž te se.
a ovo zajedničko vježbanje i meni je cirkus! moj stariji isto hoće skakat samnon,pa se penje po meni pa se ja smijem,...to je dodatni izazov!
Prijavak: Bikceviceva u zoru. Sljeme je prekrasno i kad kisi![]()
ja ne mogu ni govoriti dok vježbam, ma jedva dišem
kad mi djeca počnu uletavati mislim da malo fali d ami pjena trgne na usta
srećom nema baš takvih scena
lili šaljem dobre vibre za tm, držite se!
Anci, lako je tako
ma odmaraj, što ćeš drugo...
mb zavidim na moruuu
danas trčanje
otovorim nove postove, a teme nema
ajde da ju dignem
danas nisam vježbala, al sam dobro jela
eto, sad vi![]()
Utrka u Maksimiru, crkoh, kasnije cu pisati :D
Vikkicekamo detalje
Ja se nisam osla okupat, gosti su me zeznili. Dosli su prije pola sata tek.
A nista, taman se ugrije do iduceg vikenda
Mislim da cu ic trcat veceras![]()
jučer sam pojela toliko puno kolača na krizmi da nisam mogla disatii prije spavanja sam ubacila polusatni aerobic
jutros odradila insanity i čini mi se da sam dosta ojačala, sad sam tek naišla na hip hop abs od shauna pa bi mogla i to ubaciti svaki dan navečer
lili nadam se da će sve biti u redu s mužem
vikki bravo, piši detalje...
rahela dan još nije gotov imaš vremena za potrošiti tu hranu
ja sad tek idem u goste, od sestrične mali je imao krizmu jučer, pa danas imaju feštu za ove što nisu bili jučer
opet ću jest, al sad ću "samo" slatko
sutra ću vježbati, časna pionirska![]()
Da vam se i ja pridružim
Svojednobno sam išla na organizirano vježbanje, ali od travnja samo trčim 4 x tjedno. Odlučila sam trčanju dodati i malo vježbi snage, po mogućnosti 2x tjedno.
Danas prijavljujem 20 km.
20 km?!
Koliko ti treba da istrcis toliko?
i inace trcis toliku duzinu ili?
Lili, držim fige da sve prođe ok !!
Ja se večeras vratila s odmora, ajme kako sam se nažderala, pojela sam toliko inćuna da me je stid pogledati ribi u oči
Od sutra krećem sa Jillian SDR i fakat prestajem sa nažderavanjem.
I da, vidila sam jednu koku na plaži koja je garant vježbačica, nisam skidala oči s nje, izgledala sam kao pravi stalker
Želim izgledati kao ona kad narastem![]()
sad mi je lakše
ja sam jednom, prije par godina kad sam isto vježbala, zapiljila se u predivne mišićave noge nekih cura i nisam skužila da mi je bus ispred nosa došao i prošao
on topic, moji su oboje bolesni - uho kod oboje
unatoč tome, iskoristila sam tren kad su oboje spavali za kratki kb workout
jel to išta vridi ako radim s girjom 5-10 minuta?
samo drži, tako mi je i lakše odraditi
ako ne najavim unaprijed, svašta može uletiti što bi "odgodilo" vježbanje
ovako najavim, a kako sam valjda najodgovornija osoba na planeti, onda nema šanse da ne odradim
nekad je to super (češće), ali nekad i lupam glavom u zid radi te svoje karakteristike
edit: možeš mi i odrediti vježbe![]()
Posljednje uređivanje od rahela : 31.05.2015. at 20:29
20 km trčimo u sklopu treninga dužine. Tijekom tjedna trčimo 40 minuta 2x tjedno, i još intervalni trening 1xtjedno. Subotom 4,2 ili 10 km. Nedjeljom su treninzi dužine u sklopu pripreme za polumaraton ili maraton. Sada su krenule pripreme za Atenski maraton tako da će nam slijedećih par mjeseci biti jako intenzivni treninzi. U sklopu tih priprema se i trče 2 polumaratona ((Novi Sad, Sarajevo).
Anci, o ovom sam ti snu za 2016. pričala.... 4 island mtb stage race
... i snimak utrke kao dokaz o savršenstvu ovog jedinstvenog doživljaja..
Rahela, jesi sigurna da to želiš![]()
Kinder
Ja uobicajenih 7 km, ovaj mj ukupno 140 kmzadovoljna sam
![]()
Kul, danci!
Mb, ja sam zadivljena kilometrazom!
Isla sam odmah gledati svoju![]()
Hvala cure
ja sam ovaj mjesec vecinom samo trcala, nemam trenutno gdje vjezbat.
Pocet cu opet za 10-14 dana![]()
20 km u komadu, 140 km u mjesec dana, bravo cure.
zuzi je stavila raspored, nema nijednog KB ovaj tjedan. ali koristi ga u summer shredovima. nadam se danas napraviti summer shred 5. poslije posla moram odmah na priredbu u školu. malo mi je dosta priredbi
jutros sam bila u cajtnotu opet, čupavai morala sam dovršiti ručak. skupiti veš itd.
dakle:
5 rundi
10/10 KB swing
20 RT
30 sec plank
kad brzo mijenjaš vježbe i stisneš se kako je saša rekao u planku, onako, nije loše :D
Uopće ne volim te priredbe, osjećam se ko na sletu u S. Koreji.
Inače, I'm back.
Sad konačno mogu uzeti girju u ruke. Samo ne znam odakle da krenem.
marta, drago mi je da si bolje
ja došla provjeriti što mi je Danči složila, kad ono, ništa
morat ću sama kopati po jubitu
Marta!!!!! Super!!!
Pogubih se jutros, ne znam ni di ni kako mi je vrime prošlo
Primjer:
Buy in: 50 swings
10 deadlifts
10 swings
10/10 rows
30 sec rest
10 rocking squat
10/10 russian twist
10/10 jednoručnih swingova
30 sec rest
10/10 clean & squat
10/10 jednoručni swing
10 PU (koju god varijantu ti srce želi)
30 sec plank
1-2 min rest pa ponovi ispočetka
Nema press zbog težine, ali kroz clean&squat jačaš kao pripremu za press![]()
Posljednje uređivanje od Danči29 : 01.06.2015. at 09:17
ja danas popodne ponovo u akciju idem, mogla bi od inesice zicati 12ticu, da ne kupujem.
a priredbe, su mi nesto najgore sto postoji. sad u petak je bila kod nas u skoli, djecu poslala same. ne mogu vise to talentirano pjevanje, plesanje, glumljenje
e da pozabih i ja za martu poskocitibas se radujem
Posljednje uređivanje od spajalica : 01.06.2015. at 09:17
Danci, sorry što se i ja ubacujem, jel možeš koji youtube video staviti. Pogledala sam Pavela, sad mi treba nešto suvislo za početak, neka lista.
OOoo konačno je bolje Spajki!!!
Rahela, malo sam se zanijela![]()
Smanji buy in na 20 swing
Ako vidiš da nešto ne možeš zadani broj ponavljanja, slobodno smanjiš. Recimo meni row nije nimalo težak, ali nemam osjećaj kakav će tebi biti.
poslala sam sve sto je Danci poslala nama.
za pocetak ti ja kao tupko glupko savjetujem, swing, mrtvo dizanje, gobelt. rahela sto smo jos jedna drugoj preporucile. a da TGU ili ti ga tursko dizanje.
ono sto je jako bitno je polozaj ramena, i da se savijas u kukovima, a ne u ledjima.