I best butt, zwow 63. Radila sam ga vise puta.
Cure, vi to mozete! Nemojte se potcijenjivati.
http://youtu.be/gxWn2NYc-hs
I best butt, zwow 63. Radila sam ga vise puta.
Cure, vi to mozete! Nemojte se potcijenjivati.
http://youtu.be/gxWn2NYc-hs
Tnx, anci
Veceras cu se pokusat suzdrzat da ne pocnem jest cim mala zaspe, pa da prvo odvjezbam, pala je nocas i neka kisetina pa je i manje vruce
ja sam malo plivala u subotu, jel se to računa![]()
mi se sinoć vratili sa mora,danas nastavljam sa jillkinim levelom 2. Bože pomozi.
Ja jucer grupni aerogym danas planiram trcanje i vijacu.kupila novu plastificiranu u Decathlonu.bit ce to prvo koristenje.
angie racuna se plivanje to je moja omiljena aktivnost.
jel netko trci u ned utrku na Jarunu.ja idem na onu 5km jer je prevruce i nema hlada na stazi.
jos netko?
Sport me drzi u ovoj kriznoj situaciji.
ja sam jutros body crush 2 i opet summershred 7. mis i dalje kuri, no ipak mi se cini bolje, jutros je jos jednom povratio. nista ne jede. jučer je pojeo samo par rižinih krekera. meni je još malo zlo, no ipak bolje nego jučer. sad se samo nadam da neće mala pokupit.
hvala Danci sto je preporucila p90. manje-vise uspjesno ga izvodim zadnja 3 tjedna, unatoc problemima s ledjima.
isprva sam radila stari, ali sam se ubrzo prebacila na novi.
prije toga sam tjedan dana radila Jillian 30ds, ali zbog ledja nisam mogla sve jj-ove odskakati.
ima ih i u p90, ali krace traju.
Tonijevi programi mi vise odgovaraju.
Super što si stavila linkove Anci, danas ću nešto od toga! Jucer frizura, novi pramenovi, juhuuu. Ne da mi se više focus niti ikakav drugi program jer otkako trčim imam osjećaj da stalno stojim na istom u programu kako radim svaki drugi dan pa me to frustrira. Vjv.ću se prebacit na zuzi preko ljeta. Prijavljujem i ono nebitno, 2 kg manje na vagi
Bolesnima vibrice, nema mi gore nego bolest po vrućini!
Spajka, dobro si se ti uvatila girje, još ćeš je uništiti :looool:
Posljednje uređivanje od ivana s : 09.06.2015. at 11:21
Jučer sam si ostavila trening za večer i onda su me luđački boljele kosti na stopalima. Košćatim.
Danas hoću biti revnija. Obavila sam i kupanjac, sunčanje i kavu na plaži u zoru.
sasa, ajme. Viroze su posebno veselje.
sasa drz se
anamar welcome
Anci, thnx!
imala sam nesto od toga u planu danas, ALI mm nije sredio vezu one kutije sto nam povezuje komp i tv pa nisam mogla na yt u boravku (tu sad vjezbam zbog klime)
A nije skinuo ni piyo pa sam radila nesto sto vec imam - hip hop abs
Onaj hips, buns & tights
Ajde, islo je...jest da sam izgledala ko debil ovakva nekoordinirana kakva jesam, al ajd, jesam ga
I da, srednja curka je dobro, nije vise povracala, jupiiiiii
hvala na dobrodošlici!
tu sam ja cijelo vrijeme, pratim vas najčešće kad mi ponestane motivacije.
međutim, moji programi vježbanja su iz jeremija kategorija, pa se nisam imala potrebe prijavljivati.
no, kada je danči pohvalila p90, reko idem probat s tim, budući da za Jillianku definitivno nisam.
zato od mene još jednom velika preporuka za taj program.
Posljednje uređivanje od anamar : 09.06.2015. at 13:18
anamar, welcome back!
sasa, nadam se da je v. bolje i da nikog drugog nije uhvatilo!
kod mene upravo odrađen ss#7, uz milijun prekida od djece, telefona itd itd
i još prijavljujem raspucale žuljeve, nisam mogla one arm swing, radila sam obični
betty draga prava si dama, mozes kod mene na cajanku
flopi moze vec neko vrijeme, naravno radi frizure.
e da odradila sam svoj max out danas. girju nisam stigla. pocela kisa, pa sam morala ranije po celjade u skolu, jer je imao kutiju i mapu za likovni sa sobom.
evo prijavljujem svoju jillku lev2 odrađenu. Malo sam hvatala zrak,malo preskočila koje ponavljanje ali oznojilo me fest.
Problem mi je bilo skakanje jer su me bolile noge i koljeno koje me i inače znalo boljeti. Pogotovo u trudnoći kad sam nabila 20 kg kod svakog ustajanja bi me zaboljelo. Ali od poroda nije i sad evo opet. Točno mogu napipati točku u koljenu gdje me boli. Neznam. A i cijele su me noge bolile,stopala i zglobovi. Jel moguće da je to od puno šetanja u japankama ova zadnja 4 dana. na moru mi je to bila jedina obuća a puno smo hodali,ubrdo nizbrdo?
sve u svemu nije loše. Sad sam se najela špeka i paradajza (bez kruha) i zadovoljna sam.
Danas 100 swingova, zwow #14 i pola #5, isteklo mi vrijeme....
Vauuuuu ivana, bravo. Nisu ti se klizale ruke? Ja sam na skleku jednom skoro odustala. Ruke samo proklizale na podlozi.
Tigric moguce je da je od japanki.
Nije mi se klizalo, radila sam sa baby bucicama od 2,5 kg pa nije to bas kako bi trebalo biti.
vježbala jučer, vježbala danas i sutra ću, a onda rest day
Odradila zwow 5, zadnju rundu jedva jedvice
Ko je reka da zuzka zanemaruje upper? Jadan moj upper
Za vecerasnje vjezbanje sam se morala borit rukama, nogama i zubima
Mala zaspala tek u 10
Tang, u starima jos i radi upper. U novima ne bas.
Sad (ne sad!) moras napraviti 14![]()
Je, sad je 14 na redu
Ali se nadam da cu veceras uspjet ranije, 10 mi je prekasno za pocet.
Bas kuzim kako nisam radila sa svojih 100%, tako da ustvari nisam zadovoljna, ali sinoc sam bila tako ljuta sto je toliko tesko doc do 15 minuta za sebe, da sam morala nesto napravit pa makar kako
Bravo cure, sve ste vrijedne
Jucer mi je bio ludi dan, nisam stigla nista, nadam se da cu danas
Ja sam jutros body crush 2. Danas bih napravila ss8 popodne.
Body crush 2 je ok, nije mi bilo nesto tesko. I traje 15 min.
Anci koliko traju ti body crush-ovi?
Ajme, vjezbati Zuzi duze od 15 min
tang, znam kak ti je! drz se!
i bravo!
jutros bez temperature. doduse i bez apetita i dalje...
anci jezik ces pregrist danas popodne. 8ica je brutalna. mislim sve je ok osim tih sedamdeset knee tuck plank jumpova, kojih zapravo ima 140 jer je jedan knee tuck L-plank jump-knee tuck R- plank jump.
i tako.. upper body.
još sam 3 5min nakon toga, mislila sam ss#3, ali me ideja onih plankova nakon ss#8 skoro rasplakala.
Sasa, ako si ti plakala, kako cu tek ja jadna![]()
sasa, ajd bar je bez temp, apetit će se pomalo vratit. Ali bome uz ove vrućine, moji jedu upola manje....
Baš si "lipo" opisala ovaj ss8, mogla bih ga i ja probat, ako dobim zadaću od Anči
Ovaj knee tuck plank jump bi u biti bio half burpee sa knee tuck?
betty, vidin da si nam se pridružila u društvu sa željevima......baš su krasni, zar ne
Bravo Tang
Ginger, ma kakvi, može se to. Slažem se da nije nimalo lako, ali polako dođe se do 15 min
Ja sam jutros sve sa 12-icom:
buy in: 50 swing
Palčin trening Day2
Buy out: 5x20 weighted bridges (BV 14kg) + 50 alt 1 arm swing.
Posljednje uređivanje od Danči29 : 10.06.2015. at 09:07
Danci, nije half burpee, ne dize se iz planka nikako.
ja cu danas moci vjezbati tek oko 8-9...nadam se da cu uspjet jer mi se bas radi ta osmica
A sasa, jel tezak ladder s jump lungesima?
Anci hvala na linkovima.
mene to spasi jer nemam cijele arhive vjezbi na kompu ko vecina vasmorat cemo na neku kavu pa da stavim na svoj hard disk cure javite kad planirate: neku kavu -)
ja napravila taj zwow14, posteno se oznojila radila s utezima od 3kg.
Gospe moja nagori mi bili ns kraju runde oni broad jump burpees.
al se zato sad odlicno osjecam.
i prijavljujem gubitak 2 kg sto od vjezbanja sto od sekirancije za muza![]()
betty oni suna šibici naspram ovih knee tuckova i skokova.
jesam li ja osoba s dijagnozom ako se veselim ovome?![]()
Ja cu danas pauzu
Ne mogu, jedva gledam...idem spat s malom
Kad ce vise kraj tim besanim nocima?![]()
i sad ne mogu zaspati, jer mi je teta iz vrtica upravo javila da mi srednja vjerojatno ima kozice![]()
Joj, ginger....
Hug. Sad to odradite i mirni ste![]()
isuse ginger, fakat mi je žao. i fakat si stalno čestitam na mireni kad te čitam.
btw betty i anci, meni se naspram ovih summer shredova svi body crushevi i cardioshredovi čine totalno lagani, osim prokletinje i body crush 10. a vama? prokletinju prošli mjesec nije stavila.