Tangi
Uspjela kupiti, sad smo opskrbljeni do daljnjeg
Bome mi se dvostruko isplatilo, što zbog novčića, što zbog brze šetnje
I zaboravih, puno hvala cure na info!!!!!!![]()
Tangi
Uspjela kupiti, sad smo opskrbljeni do daljnjeg
Bome mi se dvostruko isplatilo, što zbog novčića, što zbog brze šetnje
I zaboravih, puno hvala cure na info!!!!!!![]()
Posljednje uređivanje od Danči29 : 16.06.2015. at 12:16
Danci, imas za prodati? Lool!
Ja sam jucer kupila mlijeko (napitak) od ljesnjaka, 2+1 po 16 kn jedna litra.
Popila sam danas frape s tim, bananom i sjemenkama konoplje![]()
Danci dobra si
Idem i ja sad do lidla vidit jel sta ostalo![]()
Betty, da, nisam htjela riskirat i čekat da dođem doma
Bilo je još nekih 20-tak tegli od 300g. Ako ga ne bude dok stigneš, odem ti ja kod mene pogledat i uzet ako ima![]()
Ja danas nis ne stignem
Napravila 50 cucnjeva i minutu u planku
Za sto je dobro to ulje?
Trebam zdebljati 2/3 djece pa bi ubacila u vocne kasice (i srednja zica da napravim njoj kad radim maloj)
To ok?
Meni je kokosovo super. Dosta toga radimo na njemu, jučer sam vilenjaku ubacila žličicu u proso (Alnatura mi je najfinije). Ginger, samo im ubaci.
Vježbuckam i dalje, bez spektakla pa i nemam što za posebno prijaviti (mm-ovim treninzima dodam sklekova). Osim kojeg žulja od girje. U međuvremenu se nisam pretvorila ni u Olivu, ali radim na tome.![]()
Ja nemam sto prijaviti.Jucer cijelo popodne bila u trku, danas isto. Sutra idem na put... Prije ponedjeljka nista.
Zapravo, mogu prijaviti: sladoled, pizzu, cokoladu...
help,jillka level 3?? kad ukucam na jubitou nema,.nisam gledala na drugim stranicama. I di da nađem te vaše summer shredove? lijena sam surfati,nemojte zamjeriti.
Summer shred su treninzi na zuzkalight.com i moras se pretplatiti da vidis video.
Ja sam napravila ss10x!
Jutros 6, sad 10 i super je.
Ovo je zadnji ssi bas mi je zao, super su mi.
Malo sam se prejela danas. Jedan dugometrazni sastanak u dvorani, nastavak na terenu i tamo jelo
Jelo, vino, strudle.
Ali ss 10 je sve rijesio, jelda?![]()
Ni ja neman sta prijavit. U mene neka guzva. Mozda sam odem s cimavicom brzim hodom rutu koju trcim inace. Ako bude tila.
Anci naravno![]()
Maruska, a vidis da su i moji prijavci jadni...ima takvih dana...
Anci, bravo!
Super su mi tvoji prijavci sva put na dan!
tigric, nije mi jasno, ne mogu ni ja naci
a nedavno sam ga gledala![]()
pisali ste tu o njemu a sad ga nigdje nema,a ja se baš veselila.
tigrić, ako si na fejsu ima grupa "Vježbanje uz Jillian Michaels" - tamo imaš linkove na sve njene programe
anci thanks za summer shred,mislim da niš od tog onda.
A niš ako netko nađe level 3 neka javi a dotada ću kombinirati lev 1 i 2. Ube me ove jedne te iste vježbe.
Ja sam danas perfect abs afterglow. Prvi put sam radila pa uz nju prvu rundu nisam uspjela dovoljan broj ponavljanja tako da sam na kraju ponovila sve sa 30 repsa. Svidja mi se.
Anci zvuci jako dobro takav radni dan![]()
Tigric, pa probaj nesto drugo.
Mozes ovaj abs afterglow.
http://www.lovingfit.com/exercises-w...rglow-workout/
Ili neki zwow povremeno ubaci, ja bih izludjela s jednim te istim vjezbama.
Ili focus t25.
Ili p90x39.
Ima vjezbi...
thanks na preporukama. Upravo malo gledam što ima po youtubeu.
Znam kako anci voli kad netko radi zwow
Pa da prijavim zwow mislim 62, neki best butt uglavnom
Ide burpees, kb swings, jumping lunges, one leg deadlift
tangerina hvala na njoka-patlidžan pojašnjenju
ja sam se večeras izmorila sa 6w6p
iako mrvu mi je lakše nego sinoć, prvi put
baš sam zadovoljna, zato što sam cijeli dan odlagala vježbanje i onda se natjerah u zadnji čas
sad sam gladna kao ris; odoh se počastiti čvarcima i paradajzom
I idem pogledati seriju s mm
Tang, uljepsala si mi vecer
Flopi, bravo bravo! Njam cvarci!
Ja sam uzasno pospana i mislim da cu vec sad u krevet, a nije jos ni 22:30!![]()
I ja se soremam u krevet a malu ostavljam MM-u. Mali mi je zaspao prije 19 i takva mirna i tiha vecer da sam sva u cudu.
Anci da ti jos malo uljepsam vecer, razmisljam o pretplati na zuzku![]()
I moj prijavak se upravo "podebljao". S burekom.![]()
Ivana, cmok! Naravno da ces se pretplatiti, ti si talentirana, rekla sam odmah!
To je bas za tebe, vidjet ces.
Uvijek mozes odustati ako ti se ne svidi. A neces odustati!
ja se vama divim, majkemi. ja sam jučer i danas krepana. silim se odraditi ono što sam do sad odrađivala bez problema. ne znam koji mi je klinac. trebala bi ići opet hormone štitnjače provjeriti :/ i u nedjelju sam jela puno gluposti i primjećujem da me to dosta stopira. baš sam nekako obeshrabrena tim naglim padom forme. napravim ja na kraju ono što zacrtam, ali vidim da mi je i fizički, a još više psihički teže nego prije. je li tko od vas imao takve faze?
Budilica, to su ti vručine krive. Neko od nas ih teže podnosi, netko lakše. I ja imam problema i isto sam sumnjala u štitnjaču, ali sve je ok, samo mi ne paše vrime![]()
Bodulice, i meni je tako
Totalno sam teska sama sebi
A kad ne vjezbam dva tri dana jos i vise, tocno osjetim kako mi ideja vjezbanja postaje sve teza, i onda to ko sinoc presjecem jer imam neki strah da cu izac iz toga svega i onda trebat opet pocinjat. Vidim da i to sto napravim bude sa pola snage, al racunam bolje ista nego nista.
Bodulice ja imam problem sa štitnjačom
ali I ovaj dio o kojem piše tang potpisujem
mene loža hrana I koji dan pauze lako odvedu na stranputicu
zato se trudim držati rasporeda
danas presijeci treningom i drži se lakše hrane ovih dana
doći će to na svoje
Hmda, hrana, mozda bih trebala prestat potiskivat da i to ima nekog utjecaja :/
zhang kakvo je vrijeme? ja sam trebala jucer krenuti, pa kako stvari stoje tek su sutra. nikako se spakirati![]()
Kisa je nocas padala, rekli su razvedravanje popodne.
mi idemo u petak
kad pogledam van kroz prozor, uopće nemam volju za ići
i dalje me muče tehnički problemi, pa ne vježbam![]()
rahela
meni je problem, jer moram spakirati sebe (ajd to jedino nije problem), vec klince koji ce dio biti samnom, a dio bez mene. i taj dio je zanimljiv za pakiranje. a kako zelim odvojeno spakirati, dakle da imaju po dvije torbe, e tu nastaje zapljetljanicja.
naravno i MM moram spakirati koji ostaje, a dolazi kasnije, i jos njemu oprati robu koja mu treba dok je tu.
sve u svemu, hodam s popisom ko luđakinja.
jučer polovično odradila lev 2 ali ubacila sam neke vježbe sa onog 5 min abs,i zwow1 koji mi definitivno izgleda kao nemoguća misija! cicavac me prekinuo. nisam imala vremena još pregledati druge workoute,budem baš pogledala taj zwow5. Ta zuzka je čini mi se teža od jillke :/.
Mene danas boli kod desne lopatice,valjala bi masaža. To mi je od moje girje od 8.200g (jučer bili na kontroli) koju teglim cijeli dan!! Zato izbjegavam ove vježbe za gornji dio jer mislim da dosta vježba.
Eto svašta sam sad našvrljala.
tigrić, ja baš zbog nošenja bebe forsiram vježbanje leđa
moja teorija je sljedeća: pravilnim izvođenjem vježbi pravilno jačaš leđa, a samo tegljenjem djeteta često budu ne baš dobre poze
meni je recimo mala uglavnom u lijevoj ruci
a masaža, rekla sam već, spasila me prvih mjeseci porodiljnog, i sad bi mi super došla al nikako ne stignem. jedno vrijeme sam išla redovito i lijepo mi je porazbijala miogeloze, baš sam osjetila jako razliku, nisam mogla bolje potrošit te novce ni vrijeme
danas je super vježbati da, a ja se veselim popodnevnom trčanju!
jutros perfect abs, obožavam taj trening. nije skakutav, a boli![]()
ja sam sinoć do ponoć orcala po kući,kuhaj objed,peci kolač pa fregaj kuću...ipak MM dolazi danas doma pa da ga malo počastim....
nisam stigla vježbat ali od prekjučer me još drži upala hamstringa pa sam mirna,LOL...
e,kad već diskutirate o kokosovom ulju....pravila sam neki paleo kolač od limuna i trebalo mi kokosovo ulje...imam jednu otvorenu teglu u frizideru i novo mi stalo u spajzi....naravno,ovo vanka je bilo tekuće pa sam zato načela tu teglu i odlila koliko mi je trebalo...moram li ju sad spremit u frižider ili...? nervira me kad moram nožem lupat i strugat po stvrdnutoj masi...a teže je i procijenit koliko ti treba za otopit....
u nas jutros toliki pljusak da sam jedva vozila do posla ,neki su auti stajali po strani na cesti dok ne kalma....
tang,slažem se itekako za ledja i vježbanje!
Posljednje uređivanje od zasad skulirana : 17.06.2015. at 11:03
rahela
Anci koliko traje perfect abs? i sta treba od opreme?
Ja planirala zwow 60, al vidjet cu
Ginger, mislim da je oko 15-20 min? Zanimljivo, nikad ga ne mjerim.
Treba ti jedan uteg
Vecina vjezbi je bodyweight.
rahela :hug:
ja sam vjezbala samo shoping
danas ako stignem prije pedikure bit ce nesto...
mb i to je dobar wo
Anci, thnx, onda mozda sad to probam
Iako bih se najradje izvalila pored malene i odspavala (vec tri noci zaredom je budna po 2-3 sata)
ja ga drzim u frizideru jer mi je nekako ljigavo onako tekuce ali mislim da mu ne skodi ni jedno ni drugo