Anci super su ovi sta si linkala
Tangerina bravo
Aqua samo redovito vjezbaj, bit ce pomaka!
Anci super su ovi sta si linkala
Tangerina bravo
Aqua samo redovito vjezbaj, bit ce pomaka!
Dobro aqua kaze, nije nuzan ni lavabo, iako je lakse kad je tu. Psihicki :D
Ja sam isto znala izliti u wc i pobrisati malo vlaznom, mada nije nuzno.
Jednom mi je sadrzaj mc-a ispao na pod wc-a
Ali to nije do mc, to je do mene :D
Ivana, jedan bodyweight za tebe
http://youtu.be/eyKKL4o3Kfg
I ovaj se meni cini malko tezi:
http://youtu.be/nWTmkAqHt2Q
Mozda i nije. Ja si trazim neke bw jer tu nemam nista opreme pa odmah i ovdje linkam ako netko hoce![]()
Flopi pass molim
Ja sam leteća, ni pročitat nisam stigla, samo vidim za slikice
uhvatim vremena pa u miru pročitam kasnije.
Jučer smo odradili Parencanu (48km). Stavim i koju slikicu kad stignem da vidite tu ljepotu
Anci, mc me super služio![]()
Evo ne mogu slati pp nesto mi se mob. snrdao...
Anci molim te posalji Danci moj pass na pp
Ili bilo tko drugi tko prvi vidi![]()
evo poslala sam ja
flopice, predivna si, predivna! ne znam šta bih prvo izdvojila stvarno, svaka čast![]()
i meni je ovo u biti najdraža promjena i najveći motivator (doduše, moja leđa još nisu ko tvoja, ali je velika promjena u odnosu na prije pola godine, i u odnosu ustvari na praktički cijeli moj život)
zato se natjeram da vježbam kad preskočim par dana, jer ne želim nazad u taj vrtlog: slabija leđa, lošije držanje, sve postane teže, brže se umaram..
baš gledam neke svoje slike od jučer s posla, i primijetim tu razliku
Samo da vam svima mahnem i prijavim jedino vjezbanje zivaca
Najintenzivniji trening u zadnje vrijeme
Na moru sam sa 4 klinaca i 5 65+ godisnjaka
Svatko ima svoje navike, zelje i zamisljen idealan odmor
A ja inače imam problem otpustanja i prepustanja i malko sam kontrol frik, pa ludim
Zavidim svima koji bar na koji dan budu bez djece
Danci, super i za mc i te velike kilometre!
Danci, super kilometraza!
Rahela, hug, mislim da je nekad lakse s djecom nego sa starcima.
Ne bude li plivanja danas, odradit cu ovaj prvi zuzin sto je anci linkala.
Tang hvala
Bas si dobro rekla :D, to je promjena koja se reflektira na cijeli zivot..
Rahela suosjecam
ima sanse da obujes tene i bacis koji krug :D
uh rahela drž se i probaj malo"odlutat" barem na trcanje.
flopi super izgledaš !!! i na onoj stijeni kad si se penjala, gledala na faceu
Danas trčanje krug oko Jaruna (bez moba pane znambrzinu mob ne mogu upalit grrr...) iposlije onaj link od Anči prvi za abs.Ja samo kopiram vježbe od drugih tako mi najlakše zasad dok ne napravim kolekciju kod sebe
nastojim svak idan odradit čučnjeve s utezima u rukama i jošneke vježbice onako s nogu i kupit ću onu gumu.znam da sad ima u DM-u tih sportskih stvari.acijena je pristupačna.
Danči, zaista si šašava s tim kilometražama.
sasa, meni se također čini da je neki živac u pitanju. Uživaj na putu i odmori.
flopi, žicam slike, treba mi motivacija da pritisnem još jače ovog ljeta.
rahela, pod hitno otpusti ekipu barem jednim treningom.
Mi smo se vrratili s puta iscrpljeni, opaljeni suncem, ali je bilo fino. U međuvremenu sam trčala na jakom suncu, nošena vjetrom uz more. I sad slutim za noć grčeve u mišićima. I dijete mi je skinulo pelenu pa samo skačem s tutom (eto još cardia, manje romantičnog od onog koji preporuča Ginger)![]()
palci svaki cardio je dobar
rahelamalo ostavi starce s djecom i baci koji km uz more
danas insanity da malo samu sebe sokiram![]()
Sasa, i mene je tako bolila lijeva, trajalo nekih 5-6 dana pa proslo. Nadam se da prodje sto prije!
Vikki, mali ti je super! Presladak! Tako je i moja N usred zime pokusalaali se nadam da ce koljena ipak dopustit trcanje...
Anci uzbrdo?! Braavvooo!!
Kod nas je zima, nije mi za more
Danas buy in:50 swing pa Palci day 6+TRX 3runde sve po 10x: roll ins, pendulum i reverse plank swing+50 1arm swing i buy out: 100 TRX mc.
Sutra bike po Rtu Kamenjak![]()
najkraća noć u godini, a moja se beba uspila probudit u zoru
kad je opet zaspala, bila sam već razbuđena, pa sam ustala, popila kavu, malo raspremila i odvježbala :anci: (sad je 6:57)
radila sam core i upper: plank ups, walking plank, dizanje noge, privlačenje s vanjske strane i dijagonalno.. plank rows i russian twist na kraju
Palci naravno
Tangerina
Danci i kod mene je more ohladilo :/
Bravo, tang! I moj se probudio u zoru, ali ja se jos ne mogu pomaknuti, sve me boli od loseg madraca, samo se protezem. Nikad necu biti Anci
Sinoc sam onaj linkani bw, ali s prepolovljenim brojem ponavljanja :skartoc: nije mi se dalo vise.
Zaboravila sam prijavit poprilicnu upalu u gluteusima, u mojoj glavi je odmah okruglija
Inace silom prilika sam srezala secer i brasno jucer, napala me candida, pa da je izgladnim odmah
A rucali smo tako divno, napekli cevape, patlidzane i cherry rajcice iz vrta, plus salata od krastavaca isto iz naseg vrta.. i mislim da cemo i danas u slicnom tonu
Tang, hug za nespavanje i bravo za ranojutarnje vjezbanje!
Vikki, razumijem te za madrac. Ja sam sad dvije noci spavala na takvom i ne mogu docekati veceras svoju perfectu dreams u zagrebu
Jutros sam vrlo lijena. Pijem kavu, veliko dijete cita Hobbita pored mene, ja nesto svoje, a mm portale :D
Slatko dijete spava. Pa idem na kavu u grad. Pa na rucak. Pa u Zagreb.
I Anci mora malo laganini![]()
Ja cu se kupati popodne, mada ako je hladno kod MB, mogu mislit kako je ovdje.
Anci, bas lijepo jutro, za deset godina cu i ja imati takvo :D
jucer nisam ni isla jer je puhalo. danas ne puse pa mozda i ja odem provjerit jel bar malo ugrijalo![]()
Vikki
Anamar, divan rucak, obozavam patlidzane!
I cherrice i meso :D
Jutros ipak mali wo:
3 runde
5 dive bombers
10 sklekova
20 squat and leg lift
30 mc
40 air squats
Buy out tabata: high knees, double unders, scissors, jump tucks.
A sad ugljikohidratni dorucak, cujem da je svekar donio bozanstvena peciva od bijelog brasna :D
Posljednje uređivanje od Anci : 22.06.2015. at 08:42
Anci nemam ti ja vrt, sve su te delicije bile nesto juznije.
zamjenila je tebe i tang, slicni su vam avatari![]()
Evo odradila sam Tatianin trening za pocetnike (2. dio). Taj je tezi od prethodnika.
Moram Tonija i p90 stavit par dana u mirovanje.
Btw. ne bi ja imala nista protiv gozbe kod Tangerine![]()
oj curke!
kratki pozdrav od mene!
flopi svaka cast! Prava vjezbacica nema sta!!
i kratki prijavak od mene - jutros isla trcati
prirodni antitalent
nije to za mene
trcala sam kratko, onako, malo trcala, malo hodala
i bilo mi je uzasno tesko...teske noge, tesko disala, a onda me jos i cijelo tijelo pocelo svrbiti
ne svidja mi se nikako, tako da je ovo vjerojatno moj zadnji pokusaj za dugo vremena...
nikad pave vjezbacice od mene
pusa svima
Posljednje uređivanje od Ginger : 22.06.2015. at 12:44
Flopi, draga moja sad sam vidjela slike i moja jedina pomisao je od tog trenutka: zelim stomak ko flioppiiii!!!!!! Naklon!! Predobar!!!
Ginger, mozemo si ruku dat za trcanje![]()
Anci, ja sam jucer mamimu strudlu od jabuka \m/
Ja sam danas biciklirala po Rtu Kamenjak i dio nase rute je bila i Rocky trail 2015 po kojoj se prije mjesec dana vozila MTB trka po kamenjaru. Nesto prefantasticno!
Ukupno 30km.
Danci, koliko km, bravo, bravo!!!
Anci, kasnim cijeli jedan dan ali odradila sam zadacu, i to onaj tezi #42 i jos prvi petominutni abs sto si linkala. Bome ovaj 42 nije lagan a drugi je nekako full brza bila zuzi. Inace je znam i pricekat ali na ovom sam je jedva lovila pa cak i pauzirala jednom da je sustignem!
Mozda cu jos i trcat veceras ako se zvijezde poklope....
Ginger, u koliko sati si isla trcat? Mozda je vec bilo pretoplo.
Nisam se niti ja jos okupala, nadam se danas ako more bude ok.
Jutros sam se samo pržila na plaži. More je hladno. Baš šteta.
Imam užasnu upalu svega. Jučer sam namazala mg gelom potkoljenice pa sam se probudila s upaljenim butinama i trbušnim. Možda jer sam odradila uz more HIT trčanja. Dugo nisam odrađivala HIT definitivno.
Danci
Ivama s bravo!
Palci nadam se da ce upala brzo proc!
Ja sam na plazi, more je taman za kupanje!
Danci, ajd da nisam jedina ovdje
Bravo za voznju!
ivana, ma nije bilo vruce, pol 8 kroz borovu sumu
al nije to za mene
idem sad umociti stopala u more
cijela skacem samo ako se netko utapa![]()
Posljednje uređivanje od Ginger : 22.06.2015. at 17:52
Moj jedan frend je jednom prilikom pri ulasku u more rekao sad mi je jasno sto znaci na prognozi more 1-2. Bome je i danas juznije od mb takvo, ali silom prilika sam se okupala. Sunce prziiii.
Ja vam svejedno zavidim!
Napravila sam tri runde zwow 42, nisam vise mogla ni htjela. Htjela sam ostaviti snage za 5min cardio i za rolanje s djecom
42 je super, jednostavne vjezbe, a lijepo umori.
Zavoljela sam ne samo jump tucks, nego i knee hugs koji sam prije mrzila i zbog dijastaze pa ga mijenjala i straha, pa zbog bruha...
Sad se grlim ko velika![]()
Posljednje uređivanje od Anci : 22.06.2015. at 20:19
Hvala cure!
Neka netko posalje pass palci
Opet ne mogu na pp
Ginger, ja cu zakljuciti da si bila prebrza
Okupala sam se, hladno je kad ulazis, ali zapravo je skroz ok. I maloprije 4 vjezbe, 3 runde, core i gluteusi.
Sutra idem u nabavu peraja, ljeto ce mi se svesti na plivanje i lijecenje koljena.
Da, neka netko palci pošalje pass od flopice. Ne budite škrte. Trebam motivaciju da odem sada odraditi neki trening.
Još sam se prosula po mokrim pločicama, od šoka sam vrisnula i u trenutku dobila supernepopuštajuću i povraća mi se glavobolju. Uzbuđenjima nikad kraja.
vikki, plivanje će definitivno pomoći koljenu.
Palcice, kako si odradila hit trcanje, sprintevi, brda?
I je li te ikad peckalo od mg ulja, ja sam ga napravila, ali me zna peckati kad se namazem pa sam odustala, mislim da sam mozda pretjerala s kolicinom :/
Ravno, sprintevi i kratke pauze. Odokativno jer mi je staza bila nova.
I mene pecka prvih nekoliko minuta i nekako mi je ljepljivo, ali definitivno pomaže. Taj gel mi je otkriće jer nemam strpljenja sjediti i točati noge s magnezij-kloridom.
Super, nisam bila sigurna smije li peckati. I meni je taj gel otkrice.
Palci jesi se udarila?
Anci, zwow 42 kazes? Bas pogledam koji je.
Iako sam mislila trcat danas :/
Slazem se za more da nije hladno, ginger danas malo po malo i udji! Bit ce ti drago poslin
A flopi je diiivnaaaai jos se nisam sjetila na koga me podsjeca
Posljednje uređivanje od malena beba : 23.06.2015. at 07:44