Jucer otrcala 5,59km. Napokon sam probila granicu od 5km.
Jucer otrcala 5,59km. Napokon sam probila granicu od 5km.
Posljednje uređivanje od zhang : 23.06.2015. at 08:00
ovo mi je
molim te reci mi da si nekoć davno mrzila ta pusta skakanja
još pamtim kako si u jednom prijavku napisala "i onda još dvije minute high knees" kao da je to nešto ono - 10 čučnjeva
a meni je pola minute za crknit
primjećujem da pinku pinku manje mrzim takve vježbe, pa možda za tri godine dođem do neke neutralne pozicije![]()
tangerina, nisam anci, ali bas sam nekidan poslin insanitya komentirala kako vise ne mrzim te jump tucks i kako mi nisu teski kao prije
zhang bravo![]()
Tang
Jutros personal record, 11 km!
Trcala. Brzina so-so, ali nisam ni pratila, bas sam samo trcala.
Ja sam kupila konop za preskakanje. To će bit moj kardio, da ne bude baš samo joga (balet su mi ukinuli već prije nekoliko mjeseci).
Je li se netko preskače aktivno? Zasad ću se držat ovog plana.
Ovih sam dana radila malo joge za jutarnje "centriranje" (i popodne još zapravo trening). Baš mi je pasalo, pokušat ću da bude svakodnevno.
sasa, meni to tvoje zvuči kao ozljeda tetiva zadnje lože. Ako jest, time se treba pozabaviti, jer je to ozljeda koja samo raste ako nastaviš trenirat po starom.
Paaa, ako ju nije prestalo boliti do sad, onda vjerojatno nije živac.
flopice, krasna si i super super trbuh!
zhang, Anči, bravo!
mb, više sam se rastegla sva i kako imam upalu svega ne znam jesam li se negdje jače udarila.
vertex, baš i ja planiram uvesti preskakanje konopa kao hit. Kad se sretnem s mm pitam ga kako mi je slagao. Znam da sam recimo skakala 10 sek. pa 10 odmarala i tako naizmjenice prvo pet, poslije 10, 15, 20 minuta, a to ljeto postigla da mogu i 30 minuta tako. Tada sam bila tanka ko šibica. Nekad bilo, sad se spominjalo.![]()
Vertex, ja imam jump rope
Koristim ga nekad kad sam vani, ali ne redovito.
U svojim treninzima skacem glumeci da umam uze, nemam bas mjesta u stanu.
Posljednje uređivanje od Anci : 23.06.2015. at 10:56
U tekstu koji sam linkala (a na brzinu sam ga našla, nisam se još udubila u temu) kažu za početnike tri-četiri serije po 50 preskoka (oko 30 sekundi).
Nego, nekako mi se spora čini ova moja vijača. Ne znam je li ja ne znam s njom, ili je prelagana. A ima kao neko otežanje po sredini (navučenu gumu).
Ja mogu u dvoru preskakat, to mi ide na ruku. Možda čak imam i u kući jednu poziciju, ali nekako mi se teško odlučit zavitlat kako treba i isprobat :D
i ja se kuci pretvaram da imam uze jer zapravo neman mjesta za njega.
cure, stigao mi mango, sve je predivnooo![]()
Posljednje uređivanje od malena beba : 23.06.2015. at 11:26
Mb super!
Znas sto ti je cinit, cekam notification na fejsu![]()
ivana budem se usklikala, neka ih operem i opeglam
sutra idem na neku veceru pa ce sigurno bit slika bar u jednom haljini![]()
Zhang bravo za probijenih 5km.
sto rec Anci izvrsno za cak 11 km.svaka ti cast!!!
Vertex mrak za uze i ja sebi nabavila nedavno u Decathlonu.
nego dal da prvo preskacem sunozno ili mogu jednu po jednu nogu zaredom ha ha a jesam objasnila
i od mene bravo i za zhang i za anci za kilometre
ja sa isto razmišljala o vijači, ko fol da naučim sina preskakat
i lili skužila sam na šta misliš, ono kad kao koračaš samo naravno brže
meni je nekako promaklo ancinih 11 km!! bravo anci
11km! wow!!
i ja namjeravam danas trcat, valjda ce mi se zvijezde smilovat![]()
Lili, ako si mislila ovako kako kaže tang, mislim da se to ne smatra ozbiljnim preskakanjem vijačeZezam se, sigurno može i tako. Jedna je u nekom filmiću kao džogirala preko vijače (u mjestu), a prije toga je radila razna čuda (križanje ruku, dvaput zavrtit vijaču za vrijeme jednog preskoka...)
Ja sam počela sa sunožnim, kad uhvatim malo kondicije probat ću preskakivanje na jednoj nozi, to se sada začas spetljam.
Thanx tang skuzila sam sad.a jel mogu tako preskakat u hodu ili bas na mjestu.ja obozavam u hodu i da se krecem prema naprijed.moze tako?
Mi se vratili s puta.Četiri dana Pariza i Disneylanda. Nije bilo vježbanja ali smo se pošteno nahodali.
Nakon desetak dana nevježbanja, treba se vratiti u rutinu.
Večeras odbojka, sutra trčanje.
Vidim da se puno granica probilo u međuvremenu. Čestitam svima!![]()
Posljednje uređivanje od Maruška : 23.06.2015. at 13:56
Lili, imas raznih nacina preskakanja.
Mozes sunozno, mozes kao high knees, mozes kao lagani jogg.
Zhang, Anci, bravo za kilometre!!!
Meni je vijaca teska, teza od trcanja.
Za prvi dio dana prijavljujem pola sata kraula (4 min / 1 min pauze). Svake godine iznova ucim disati. Cini mi se da je problem jer ne znam ispustit sav zrak, pa onda ne mogu ni udahnuti kako treba, i onda strada i tehnika.
Čestitke na kilometražama i uspjesima u vježbanju.
Mb ja bi isto vidila vešte!
Sigurna sam da izgledaš kao diva u njima ★
Ja prijavljujem level 1 jučer i level 2 danas, Jillian.
Neš ti, ništa posebno, ali tješim se da sam uspjela uhvatiti vremena barem za to nešto.
Anci i zhang super za nove uspjehe!
Ja sam trcala 7km, 6.18 pace.
Nisam se jos okupala.....
Ivana s bravo
Rehab ma to je super, sta nista posebno, svako vjezbanje je super!
Anamarstavim na fejs sutra
Ja imam prijaviti samo 5 km brzog hoda, vise mi se nije dalo danas
Bravo cure za nove rekorde. Ja kroz dan napravim vjezbe neke uz put al i dalje ne vjezbam kao inace. Za more ne znam da li je jos uvijek 1-2 ili se popelo na 4-5![]()
Ovaj moj konop je spor k'o blato. A ja nisam neka brza gazela. Dapače. Imam mnoge kvalitete, ali brzina nije jedna od njih.
Tang, jesi ti neki Paleo sport ili tako nešto spominjala da se otvorilo?
Posljednje uređivanje od vertex : 23.06.2015. at 22:17
Vertex otvorio se palleo sport u cc1. Ali neki mali, samo sam prozujala. Vecinom drze nekakve
dodatke prehrani koliko sam vidila onako na brzinu. Bilo je i girji, utega te nesto sportske odjece
rehab, ivanas bravo cure!!!
Da podijelim s vama svoje oduševljenje ovim jednostavnim vježbama s užetom-18minuta: https://www.fitnessblender.com/video...terval-workout
Imala sam strašnu potrebu napravit neki cardio a kako sam još uvijek sama s djecom,dosjetila sam se da ću izać na predhaustor (dijeimo ga s jednim susjedom)i tamo sam preskakala uže, ma baš mi je sjeo trening.Nisam htjela skakat susjedima kat ispod po glavi pa sam fino uže i mob u ruke. Otvorila ulazna vrata da čujem ove moje ako rade neke belaje i udri. Baš me fino umorioa nije premorio. Ugodno sam se iznenadila kako bez problema držim njegov tempo jer nisam preskakala uže valjda 10 godina.Trčat ne mogu zbog kiše ai nemam kome djecu ostavit. Zadnji put trčala u nedjelju.
I shvatila sam da sam pogrešno prije preskakala,onako kao na federima sunožno pabihse kao odbacivala od podloge a sad fino sunožno bez tog "treptaja" i ide samo tako bez onog udaranja čekićem po glavi
Toplo preporučam. Mislim da ću odsad uže obavezno uvest u rutinu. Tako dobroooose saad osjećam a odradila sam i onaj od Anči 5-minutni.
Nego kupih danas i onu gumu (traku) zavježbanje u DM-u od Xplorera, jel neka dobra duša zna neki pristojan sajt s vježbama s tim čudom?
mb, hvala! (Je li se tebi slučajno brat ženi u nedilju? A imaš i sestru?)
Lili, ovi od preskakanja tvrde da je 10 minuta preskakanja konopa kao pretrčanih 8 milja :D
A još i ne opterećuje koljena!
moguće nemam pojma,al baš sam se oduševila.
Ja sam čak kad je zgodni striček završio, još sama odradila preskakanje od 2 min u komadu, sunožno naravno.
Kupila sam neko fora uže u Decathlonu koje je plastificirano što mi je super jer se lako očisti kad si vani i radiš na npr zemljiajoš bolje mi je to što ima tu mogućnost podešavanja prema mojoj visini ,fino sam ga capnula i sad je baš kako treba.
u ovom linku skačeš 40 sek pa rest (vježbe) pa opet 40 sek i tako dalje. Baš se daizdržat bez problemaa fino čovjeka ugrije i proradi cirkulacija![]()
Ma, bezveze. Spominjala si neki pir i kupovinu (čini mi se, samo sam napola pohvatala), a meni je jedna vrtićka mama spominjala sestru koja kupuje za bratov pir pa šalje slike itd...
Jednom mi se dogodilo da nešto (nekog) jako zabavno s foruma sasvim slučajno povežem s ljudima s kojima se družim pa sam mislila da je kao neka repriza :D
edit: @ mb
Posljednje uređivanje od vertex : 23.06.2015. at 22:40
Lili, super! Pogledat cu link kasnije.
Ja znam uze ponijeti kad djeca idu na igraliste i onda skacem pored njih![]()
Necu biti jedina budala koja skace
Ja si znam namjestiti timer na ajfonu i odraditi dvije tabate na taj nacin.
Ako je prazno igraliste, onda napravim i sklekove i dipseve na klupi. I to je onda pravi trening.
Jucer je jedna zenska na travi radila competition burpije
Odmah mi bude lakse kad to vidim :D
Gdje su moje zgymice? Betty, sasa, jeste vidjele workout schedule for this week?
Stavila je prokletinju. Ja cu na put pa u cetvrtak sigurno necu to.
A sutra bih probala novi body crush 20 i napravila bih nesto s girjom, nisam danima radila nista s opterecenjem. Od subote :D
Veceras smo bili na Mamma mii u komediji. Nama trima je bilo fantasticno, mm-u so so i malo je njurgao. Cure hoce opet :D
Na slipping through my fingers smo sve tri plakale. Opet.
Klizi mi kroz prste... Tako pjeva Sabljakica![]()
Anci bas lipo <3
Lili i sport billy
Vertexnisam, al pohvatala si svadbu i kupovinu
![]()
Ja planiram sutra ovaj body crush 20. Danas se vracam na more, pa necu stici, a i treba mi rest. A buduci da je ovaj bodyweight, idealan je za na plazi.![]()
LOL vertex, tako i meni Maruskin Pariz odjednom zvuci jako poznato![]()
Dobar je body crush 20x.
Bili su mi teski jump lungesi, noge nekako teske, valjda od trcanja. Ostalo ok.
Na GO sam i idem sad laganini...
Imam par novih fotki, kome treba pass, saljem na whatsup, inbox i sto vec.
Iako mrzim ovaj inbox :D
Posljednje uređivanje od Anci : 24.06.2015. at 07:48
Inace, apropo slika, jucer sam trazila neke stare slike. Nisam ja nikad bila debela, cak niti nekog viska nisam imala. Imala sam cak manje kila nego sad!
Ali totalno mi je drugacije tijelo. Trbuh, drzanje. Guzica
Opcenito izgled.
Ne znam dal je bilo do toga da su djeca mala i razlika u dobi 2 godine, no izgledala sam grozno![]()
anci bas si lipo definiranatrbuh pogotovo
ali i ruke, noge a bome ni guza nije za bacit![]()
uzivaj na go![]()
wow, anci!
sve sve super, ali ramena i ruka
vidi se napredak otkad si mi zadnji put slala slike
vidi se da si radila po 60 stojeva na rukama
bravo! bravo bravo bravo!
Anci, molim pass, moze na viber ili whatsapp.
Super za Mamma miu i cure. Obozavam taj mjuzikl, gledala sam ga na Broadwayu, jedva ceka vidit ovaj nas!