Pokazuje rezultate 1 do 50 od 7016

Tema: VJEZBACICE- proljece 2015 :)

Threaded View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    zasad skulirana avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Citiraj palčica prvotno napisa Vidi poruku
    I htjela sam još odavno komentirati neki događaj: bila sam na ženskom druženju, zajedno smo kuhale, jele, pile vino. Od nas 8 žena, dvije smo jele salatu, ostale su izjavile da nikad ne jedu friško povrće. Ne znam jesam li ja naivna ili odrasli ljudi zaista imaju tako loše prehrabmene navike.
    o daaa,ja sam u zadnje počela promatrati što ljudi u butigama ispred i iza mene stavljaju na traku...pa me kod povrća kad uzmem batat ili muškatnu tikvu pitaju:a sinjorina,što vam je to,što se s tim radi?

Citiraj plima prvotno napisa Vidi poruku
    svaki dan kad počnem vježbati mislim da neću sve moći ali nekako uspijem, ma nije insanity toliko težak, jedini problem su mi sklekovi ne mogu sve izdržati pa se malo spustim na koljena
    muž mi je rekao da ništa ne mršavim nego samo nabijam masu tj. mišiće (ljubomorko)
    baš ću se uslikati za tri tjedna kad završim da vidim imam li uopće kakve koristi od tog skakutanja, mislim da bi se bilo tko na mom mjestu već prepolovio
    ne znam koji ti je cilj,ja sam se razočarala jer mi nije bilo nekog pomaka...pinku više definicije i to je to...po meni je on više na kraju za gubit kila tako da sam ja omašila fudbal što bi se reklo....

ko je ono piso o sklekovima i da ih ne može,tang? a da provaš sa onim ručkama za sklekove,možda te zglobovi na rukama hebu?

meni opstipcija prestala tek jutros,provala sam sa svim savjetima (natašte topla voda + limun,planinski čaj, kim, fluimukan, kokosovo ulje u kavu) i ništa....
    ...kad sam više odustala da će išta upalit i prestala se opterećivat konačno je krenulo...tako da se večeras veselim vježbajnju,stvarno se nisam onako začepljena mogla ni maknut...
    a najsmješnije,ljudi mi govorili da mi se već ljepo vidi stomak...pa ti sad objasni da je to radi crijeva a ne T.... sad sam već izdušila...
    Posljednje uređivanje od zasad skulirana : 29.06.2015. at 14:10

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •