o daaa,ja sam u zadnje počela promatrati što ljudi u butigama ispred i iza mene stavljaju na traku...pa me kod povrća kad uzmem batat ili muškatnu tikvu pitaju:a sinjorina,što vam je to,što se s tim radi?
ne znam koji ti je cilj,ja sam se razočarala jer mi nije bilo nekog pomaka...pinku više definicije i to je to...po meni je on više na kraju za gubit kila tako da sam ja omašila fudbal što bi se reklo....
ko je ono piso o sklekovima i da ih ne može,tang? a da provaš sa onim ručkama za sklekove,možda te zglobovi na rukama hebu?
meni opstipcija prestala tek jutros,provala sam sa svim savjetima (natašte topla voda + limun,planinski čaj, kim, fluimukan, kokosovo ulje u kavu) i ništa....
...kad sam više odustala da će išta upalit i prestala se opterećivat konačno je krenulo...tako da se večeras veselim vježbajnju,stvarno se nisam onako začepljena mogla ni maknut...
a najsmješnije,ljudi mi govorili da mi se već ljepo vidi stomak...pa ti sad objasni da je to radi crijeva a ne T....sad sam već izdušila...